Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 17:44:29
|
|
|
|
Majuska
|
Ekola, obljubljene slikice ... niso najlepše uspele, zgleda nisem imela pravih nastavitev ... Bor ve, kje se mora prijeti mamice :) Anja si je privoščila malico ... Aleksandru najbrž ni bilo jasno, kako lahko Bor šiba naokoli, on pa še ne ko sta se pomirila, sta bila prav luštna skupaj (prej je bilo malce jokcanja) Anjo je zanimalo, kaj se skriva na polički pod mizo
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 17:48:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica A še kateri Outlook štrajka? meni ne Meni je dopoldne normalno delal, sedaj pa klikam, pa se pokaže peščena ura, ki čez sekundo, dve izgine. In nič. Pa ravno danes, ko čakam en mail iz službe. Outlook je eden tistih programov, ki se zelo radi "obesijo" - hočem reči, da se potlej vse ustavi. Če imam sama tak problem, stisnem Ctrl + Alt + Delete, kjer se vidi, da se program ne odziva in ga zaprem. Je pa to res ful zoprno ...
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 17:49:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 17:49:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Tims:kaj kuhaš?? Majuska in muffini: če so bili jabolčni pol tok dobri kot čokoladni, so bili za vse prste obliznit. meni so jabolčni skoraj boljši od čokoladnih ... no, stvar okusa
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 17:50:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, res ni blo problema najdt do tebe - fino si naju usmerila, pa še Almeri je Mengeš kar precej domač, tko da .... pridemo na dom, ni blema. Komot lahko še prideta No, katera bo pa naslednja?
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 17:53:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera O, Majuška hvala - a se je Aleksander naspal? Kako je bilo na fizio? Ja hvala, pančkal je uro in pol, je lepo prišel k sebi Fizioterapija je hecna ... 6 minut traja, še nikoli nisem hodila na terapijo, ki bi bila tako kratka. In kot nalašč je v naši lekarni zmanjkalo gela, ki ga rabim imet zraven. No, bomo pa jutri zrihtali. Vmes je bil Aleksander že na sprehodu, za kosilo je jedel puranje meso z rižem, kolerabo in bučkami. Jasno je hrana spet letela po luftu ... ulovit njegove rokice je prava umetnost
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 17:54:30
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Polna plenica 5tič - pa naj še kdo reče da banane zapirajo zapirajo samo zrele banane, tiste ta frišne in še malo zalenkaste pa ravno obratno aha, SUPER slikce
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 17:56:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 18:15:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 18:28:08
|
|
|
|
ksenci
|
almera 2 banani je pojedu za malico? Aljaž še eno komaj spravi dol. in isto drugo sadje, vedno poje 1 komad. no zato pa kosilo je repete res zadnje čase poje ornk skodelico
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 19:23:00
|
|
|
|
Inigo
|
hvala za odgovore! bomo meli cicibanke, s fiziološko pa sm misla, da kr pretiravam, kr mu vedn, ko spucam nos, še mal našopam fiziološke. to pa je kr na ene 3 ure... tko kot je rekla flower, da bi blo treba. upam, da se kmal izšmrkamo! lidija - prit u velenjski šamal. tu maš svako jake cicibanke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 20:04:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 20:37:36
|
|
|
|
tims
|
Evo, pa smo bili malo na sprehodu . Sem šla kar z obema ven, ker ko sva se s Timom ravno odpravljala, se je Nina zbudila, tako da smo šli vsi trije. Smo bili dobro uro na sprehodu, pa do trgovine sem skočila. Je bilo prav fino . Trenutek resnice - jaz mislim, da ti pač postavijo določena vprašanja in potem vidijo, kje si. Če bojo vidl npr: da si seksal v službi, bojo verjetno šli v tej smeri naprej. Saj 60 vprašanj je ogromno in lahko vse živo potipajo, potem pa grejo v tisti smeri naprej. Rebeca , ja spanja nimamo nikoli dovolj, a ne? Se nam vedno zdi, da bi pa mogoče lahko še kakšne pol urce potegnil. Majuska, super slikce Aurorra, a si vidla, da je ob sobotah dopoldne na POP TV ena mladinska nadaljevanka, kjer igra najin WM? Sicer je menda to soboto že četrti del,nisem gledala pa še niti enga . Na žalost. Nč, zdej grem pa Nino zrihtat. Upam, da ne bom spet z njo zaspala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 20:45:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 20:46:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 20:52:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 20:52:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo mene - slikce so lušne, kot vedno. Drugič pa še mamo Majusko malce prtisnte. In Majuska: jaz, jaz pridem po prvomajskih. copati: prisegamo na Cicibanove in molim samo, da jih še delajo z vezalkami. Pridem kuj, samo skleda sladoleda z vsem pripadajočim me kliče!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 20:53:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ne, ne, naš mali sračo je pridelal še pošiljko št.6. A imate jutri ekstra odvoz smeti?? Populis: si uspela kaj lepega najti?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 20:53:16
|
|
|
|
arabela*
|
oprostite da smetim....me samo zanima,če se vam liju kaj javlja jo namreč pogrešam že lep čas...hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 20:54:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 21:02:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 21:06:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, Lidija hvala za odgovor. Saj dnevne odškodnine je kar nekaj bilo, ampak je mož (butl) šel predčasno delat, ker mu je bilo strašansko dolgčas doma. Mojcek: po mojem bo za dnevno odškodnino veljal tisti datum, s katerim bo zdravnica predpostavljala, da je zdravljenje zaključeno.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 21.4.2009 21:08:08
|
|
|
|
frutka_
|
Hojla drage julijke! Kaj se nam/vam dogaja? Najprej eno pic moje male žabe kako spi v vozeku. Ker se pogovarjate ravno o čeveljcih. Obute ima pedipedke, robeezke ene je že prerasla . Rebeca katere leče si priporočala. Nekoč je bila debata o tem. Majuska tvoj video še grem gledat potem. Auroraa kako fajn imate to organizirano, tele cicibanove urice. Res dobrodošlo! Gresta oba v isti vrtec? Če prav razumem je prinčipesa doma? Almera mali ti zmaže dve banani na en mah? Kje so štajerke? Jutri imam posvetovalnico in bom malo po mestu vandrala, če bo kera kaj hodila okoli! Inigo za vrtec ti bolj priporočam Cicbanove. Če mu nogica švica pa Super fit. Robeez so tudi fajn. Joj, težko se odločim . Populis kaj si kupila? Mi2 sva mu z mojim enkrat torto naročila. Njegovo najljubšo in je bil fuuull vesel. Zimska kere copatiče si izbrala? Metuljcek kako lepo slikico imaš!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 21:08:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?