|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
19.4.2009 20:00:10   
Sarchi
Čau punce
jzt  mam polnih 19 in tud brcik še ne čutim, nekajkrat sem začutla tiste mehurček al metulčke, in še to ne velikrat res. ne se obremenjevat s tem. je še čas, sploh baje za tiste k smo prvič nič zato če bomo naše pikice začutle kak teden kasnej. tam po 20 bomo vse veselo klepetale kako brcajo.. user posted image

vidm da ste seznamček dopolnile z kg...uff, jzt sm se do zdej 2 kg, bo treba mirkat, če ne bo pol tuu mač potenja. hec hec.

lep večer.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.4.2009 21:44:18   
Alma84
Pozdrav..še eno stvar sem se spomnila..a punce delate oz. do kirga meseca delate in kdaj grete v bolniško če sploh? jaz bom zdj kmal 18 tednov in na šihtu stojim celih 7 ur..pa me že boli križ in tud noge mi malo zatekajo..  me je mogoče prekmalu začelo v križu??     Hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
20.4.2009 8:29:37   
mancag
Dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
20.4.2009 8:31:13   
Sarchi
Dobro jutro.

user posted image user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
20.4.2009 8:32:28   
SONČEK LARA
Dobro jutro

pa je spet delovni teden in mi prav nič ne diši. Tudi vikedn je bil kar pester, moj s eje neki poškodoval, je večji del počival, tak da sem bila sama za vse, tamala je pa itak en mali živček, je treba skoz neki počet pa laufat sem in tja. Tako da danes v službi sploh ne morem štartat z delom.

Alma84 sprašuješ do kdaj bomo delale, jaz uradno delam do konec avgusta, kako pa dejansko bo pa ne vem. Imam pa pisarniško delo, in me tako kto tebe ki večjid el dela stojiš, boli me trebuh, noge, križ (nepravilno sedenje). Tko da svoji G omeni, kako je stanje v službi in te bo dala na bolniško.

Tiste ki ste na bolniške ali vas je kdo že kontroliral?

Glede brcik, jaz jih sedaj kar čutim, oziroma tiste rahle brcike, večkrat na dan, ponavadi ko se umirim oz. uležem.

Spet mi nekaj prebava nagaja, ugotavljam da od teh tabletk najbrž, ta železo al pa elevit, sej en vem. V glavnem spet bom mogla z slivami in kaj že pomaga, magnesol tudi?

No uživajte današnji dan, čeprav deževen

Čao

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
20.4.2009 8:33:59   
JaLuca
Dobro jutro

sem ravno priuser posted image .

Tamali sem kar hitro spravila v vrtec. Mi je danes ponoči starejša malo biksala. Se odvajama od nočnih plenic, čez dan jih tak že nima leto, pa nam je na začetku lepo uspevalo, zdaj pa katastrofa. Danes 2X lulanje. Je kje kaka luna?

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
20.4.2009 8:54:13   
kepica
Dobro jutrouser posted image

grrrr....napisala sem cel roman, potem me je pa cen vrglouser posted image user posted image user posted image

No, pa poskusimo še enkrat...itak, bolj an kratko....tokrat si bom pa zadevo skopiralauser posted image

Vikend je spet prehitro minil. Slabo vreme smo fino izkoristili in se nacrkljali za cel teden naprej. Bo pa že naslednji tedenm boljši, ker bo fino kratek. Sem že razmišljala, da bi vzela dopust, pa ga hranim za konec, da bom šla lahko prej na porodniškouser posted image  Delala bom pa do konca junija, potem gremo za 14 dni na morje, do začetka avgusta, ko nastopim porodniško, bom pa koristila ves dopust. Tako, da....še dobra dva mesecauser posted image  Komaj čakam poletjeuser posted image

Uf...kguser posted image  Za enkrat sem pridelala +2kg. Gre kr počasi, upam, da tako ostane in da bom pridelala manj, kot v prvi nosečnosti.

Z možem sva včeraj izbrala otroško sobico. Sva se odločila kar za mladinsko sobo, ki jo bova malo prilagodila. Izbrala sva tale program: http://www.alples.si/prodajni-program/mladinske-in-otroske-sobe/tempox v kombinaciji bukev, vanilija. Stene bova glede na spol pobarvala rumeno-roza ali rumeno-modro+dodala kakšne nalepke. Pa pisalno mizo bova malo prilagodila, jo dvignila in jo uporabila za previjalno. Omare pa bova nakombinirala glede na prostor. Luštna in dolgoročna varijanta. Enako sva že naredila pri ta večjem in se je zelo dobro obneslo.

Med brskanjem po internetu sem našla še en lušten kompletek+kapico za iz poronišnice: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189714 Mi je tako všeč, da ne vem, če ga ne bom kar naročilauser posted image  Sem opazila, da je v trgovinah zelo težko dobit nevtralne cunjice, tako da mi je tale pajacek takoj padel v oči. Me že prsti srbijouser posted image

Pa v petek sem si kupila varnostni pas za nosečnice. Sem imela tako slab občutek, ko me je pas tiščal med vožnjo, pa še v pozni nosečnosti gremo na morje in sem se kar odločila in ni mi žal. Ga zelo priporočam tistim, ki se veliko vozite. Najdete ga tukaj http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339 Ja, pa raje ga kupite v trgovini, ker je cenejši: 32€.

Joj, sem naredila ene reklameuser posted image  Mam zgleda tak dan.

Lep dan vam želim. Upam, da bo kaj sončkauser posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
20.4.2009 8:54:20   
barika
JUtro

a se samo meni zdi, a ima tale RR malo manjše fonte??user posted image

Moj lumpo že kar konkretno brcne, ampak nikoli, ko da moj roko na trebuh, da bi še on dobil kakšno brcouser posted image .

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
20.4.2009 9:13:12   
mancag
SONČEK LARA: Jaz še nisem imela dobene kontrole. slišala sem, da tudi  hodijo kon. nosečnice. Vsak pravi drugače. Jaz poznam prijateljice, ki so zdaj bile v bolniški in niso imele dobene kontrole. Ena  kolegica je bila dvakrat prijavljena in ni imela kontrole.user posted image user posted image user posted image

ALMA: Jaz sem že v bol. od samega začetka. Pred porodniško moram iskoristiti dopust (21.dni) drugače mi propade. Porodniško bom začela (27.avgusta). Malo sem se že pogovarjala z G.
user posted image user posted image user posted image

LP!Mancaguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
20.4.2009 9:16:34   
Picabo
user posted image  Pozdravček od mene!!!

Kepica, tudi jaz poznam to, ko full napišeš potem pa ne kopiraš in vse izgubiš. Me je parkrat izučilo in sedaj (skoraj) zmeraj skopiram predno potrdim pošiljanje. Tako, da veš, da se ne dogaja samo tebi :(
Drugače pa zelo lušna in funkcionalna sobica! Alples ima krasne in kvalitetne stvari.

Alma, revež ti pa stojiš cel šiht?! Lahko nekako zdilaš, da mi vsaj polovičko odsedela? Upam, da vsaj ne dvigaš kaj težjega... Čuvaj se. Jaz predvidoma delam do 25.8., vendar jo bom že prej pocvirnala, ker bom koristila ves letošnji dopust, ker ga prenesti me ne moremo (dopust 2009 je treba izkoristiti do junija 2010), tako, da grem že z junijem za 3 tedne na morje, potem pa bomo še videli. Se pa že neskončno veselim in odštevam...! Delam samo še 2 meseca, upam, da ne bosta prehuda.

Glede ginekologinje: imam dr. Antonić Babnikovo (Dravlje) in se mi zdi, da sva vedno tako hitro gotovi, zadnjič sem bila notri 5 min, sicer odgovori vse kar jo vprašam, to pa je tudi vse. Drugače čez njo nimam pripomb, zdi se mi korektna, samo včasih bi jaz kaj več izvedela... Pa v vseh knjigah piše kako se ti ginekolog posveti (pa ja!), morda za 5 min? In tudi sedaj imam naslednji pregled MF šele čez 1mesec in 14 dni, kar se mi zdi dolga doba. Hemoglobin so mi samo 1x merili. Če ima zg. omenjena dr. še katera naj mi napiše svoje izkušnje. Pa tudi materinsko knjižico sem morala kupiti (strošek je zanemarljiv-7 €), samo nekje sem prebrala, da ti jo je dolžan dati tvoj ginekolog... Vendar to ni zgolj negativna kritika (zdravnica se mi zdi zelo strokovna) - gre za izmenjavo mnenj.

Bety11: ta vikend pa sem se naužila špargljev. Odlični so! In jih priporočajo zaradi B vitamina.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
20.4.2009 9:25:52   
planinc1978
ojla nosečke

vidim, da pridno čvekate in vam ne morem sploh slediti večuser posted image .

Najprej pozdravljam vse nove nosečkeuser posted image user posted image .

Sem vidla, da je tekla debata o opremi, vozičkih. Mi bomo več ali manj ponucali od starejšega škrata. Posteljico(niti ne vem kolk so mere) bo naše dete imelo še tisto v kateri sem spala jaz (bo že kar oldtimeruser posted image user posted image ). V njej je na začetku spal naš taprvi, potem smo ga pa itak že pri skoraj 10 m selili v svojo sobico in od takrat spi na normalni postelji (90 x200) z varnostno ograjo. Nekaj takšnega bomo verjetno prakticirali tudi z bebo.

Dopust/bolniške...hma jaz imam "super" kosečnost pa tud več ali manj pisarniško delo, tako da bom delala do konca, oziroma bom prej izkoristila še ves dopust - tako da računam do konca junija delat, potem pokoristit dopust in v začetku avgusta na porodniško....nimaš kaj hitr bo september.

Ajoj kg...nebi o tem, verjetno vas vse šišam v tem. Po moje sem že na +6. Kg gredo nekako približno enako gor kot v prvi nosečnosti, ko sem se zredila za skoraj 20 kg, a je šlo k sreči vse dol....skratka o tej temi raje nebiuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa se je naše dete v teh dveh tednih zbudilo in jo že kr pošteno čutim.

A o imenih ste že kaj razmišljale? Kaj pa t.i. porodni načrt?

lepo bodte, se še kaj tipkamo....vreme imamo res za ....user posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
20.4.2009 9:31:43   
planinc1978
picabo...tud jaz sem mogla materinsko kupiti sama je po moje odvisno, če je tvoja g.privat. Moja je, sicer s koncesijo in sem mogla knjižico kupit.

kar pa se tiče hitrosti pregledov, je moja enaka, sem vedno prej zunaj kot noter...mal me povpraša po počutju, zacahna vse mere v knjižico posluša srček in konec...se vidimo prihodnjič. Ah nimaš kaj, jaz sem kljub temu kr zadovoljna z njo...sej morm bit k je edina v našem kraju.

Življenje je lepo

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
20.4.2009 9:36:40   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

Glede ginekologinje: imam dr. Antonić Babnikovo (Dravlje) in se mi zdi, da sva vedno tako hitro gotovi, zadnjič sem bila notri 5 min, sicer odgovori vse kar jo vprašam, to pa je tudi vse. Drugače čez njo nimam pripomb, zdi se mi korektna, samo včasih bi jaz kaj več izvedela... Pa v vseh knjigah piše kako se ti ginekolog posveti (pa ja!), morda za 5 min? In tudi sedaj imam naslednji pregled MF šele čez 1mesec in 14 dni, kar se mi zdi dolga doba. Hemoglobin so mi samo 1x merili. Če ima zg. omenjena dr. še katera naj mi napiše svoje izkušnje. Pa tudi materinsko knjižico sem morala kupiti (strošek je zanemarljiv-7 €), samo nekje sem prebrala, da ti jo je dolžan dati tvoj ginekolog... Vendar to ni zgolj negativna kritika (zdravnica se mi zdi zelo strokovna) - gre za izmenjavo mnenj.

.sama sicer hodim k drugemu ginekologu, vendar je popolnoma enako kot pri tebi..hitri pregledi, materinska za 7 evrov itd. ...drugače sem pa kar zadovoljna z njim...

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
20.4.2009 9:38:34   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: planinc1978

picabo...tud jaz sem mogla materinsko kupiti sama je po moje odvisno, če je tvoja g.privat. Moja je, sicer s koncesijo in sem mogla knjižico kupit.

kar pa se tiče hitrosti pregledov, je moja enaka, sem vedno prej zunaj kot noter...mal me povpraša po počutju, zacahna vse mere v knjižico posluša srček in konec...se vidimo prihodnjič. Ah nimaš kaj, jaz sem kljub temu kr zadovoljna z njo...sej morm bit k je edina v našem kraju.

Planinc

To si pa dobro napisala, da si vedno prej zunaj kot noter ;))) Sicer pa moramo tako gledati, če je vse OK, je očitno tako že prav. Sedaj sem spremenila mnenje :)

Glede kg. Jaz sem se do sedaj zredila 3 kg (sem v 17t), vendar srajco normalno težko zapnem, oz. ne morem je več nosit, ker me preveč veže. Ne sekirajte se glede kg, to je zanemarljivo, boste že potem pokurile - ni dvoma.

Glede imen imava za punčko že izbranega, za fantka pa ne prideva skupaj user posted image

Sedaj imam na polici na vrsti za branje knjigo Moj porodni načrt in bom videla, sploh si ne predstavljam še kako bi ga izdelala sedaj. Baje, da je fino, da imaš svoj porodni načrt. Če me knjiga navduši sporočim...

(hrvaški pregovor)

Neposredna povezava do sporočila: 4314
20.4.2009 9:47:14   
vn1983
No, jaz knjižice nism kupila, in to slišim prvič?!?

Imam res super G., svetuje, pogleda, te okara, res je super...

Glede kg, pa tako. V prvi nosečnosti sem se zredila za 12 kg, ko pa sem prišla iz porodnišnice, sem imela samo še 2 kg viška. 6 mesecev po porodu sem imela 7 kg manj kot pred nosečnostjo, tako da....ne se preveč sekirat zaradi viška kilograma ali dveh, samo dojiš, ponoči parkrat vstaneš in že je postava za vikat, ha, ha, ha,....no z dodatkom  kakšne rekreacije in pozornostjo pri hrani user posted image .

Jaz sem se zredila 6 kg, sem pa v 20. tednu, bomo vidl kako bo šlo naprej...mislim pa da bom počasi zvečer samo ob jabolku, ha, ha, ha....user posted image .

Tut pr nas urejamo otroško sobico, da bomo bolj komot, moj mali že komaj čaka, da bo sam svoj car! Samo bomo vidl, kako bo, ko bo res sam...

A kjera ve, s kolikšnim delom tvojega dopusta lahko delodajalec razpolaga, s kolikšnim delom pa sam? Men hočejo pokurt skor cel dopust, da bom delala do zadnjega. Štala!

Lep dan...kljub aprilskemu vremenu!

Neposredna povezava do sporočila: 4315
20.4.2009 9:52:48   
Mihaelca
Da še jst dodam podatke

starost: 26
2. nosečnost
0 otrok
PDP 5.9.
nalsednja pregled 15.5.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
20.4.2009 10:29:41   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

Glede kg. Jaz sem se do sedaj zredila 3 kg (sem v 17t), vendar srajco normalno težko zapnem, oz. ne morem je več nosit, ker me preveč veže. Ne sekirajte se glede kg, to je zanemarljivo, boste že potem pokurile - ni dvoma.

Glede imen imava za punčko že izbranega, za fantka pa ne prideva skupaj user posted image

Sedaj imam na polici na vrsti za branje knjigo Moj porodni načrt in bom videla, sploh si ne predstavljam še kako bi ga izdelala sedaj. Baje, da je fino, da imaš svoj porodni načrt. Če me knjiga navduši sporočim...

Oh, ti moja Picabouser posted image user posted image .... kako te je luštno brat in spremljat!! Sem čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image  RADA TE IMAM TI MOJA PIKICA!!!!

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
20.4.2009 10:31:53   
Anonimen
dan
men se pa dans nič ne da  niti pisatuser posted image

(odgovor članu MBT1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
20.4.2009 10:41:40   
ja.lo09
Tudi meni se danes nič ne da, še pisat ne. Me po malem jezi, ker se mi je par dni nazaj zdelo da že čutim svojo bebico, sedaj pa bolj kot čakam  in čakam pa nič. Saj vem da še nebi smela biti panična, ampak vseeno mi to malo hodi po živcah. Pa pravijo da v drugi nosečnosti to prej čutiš. Skoraj sem že na tem, da se naredim noro in pokličem G in izsilim UZ. Pa tudi to ni najbolj pametna rešitev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
20.4.2009 10:42:05   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: vn1983

A kjera ve, s kolikšnim delom tvojega dopusta lahko delodajalec razpolaga, s kolikšnim delom pa sam? Men hočejo pokurt skor cel dopust, da bom delala do zadnjega. Štala!

Delodajalec ne more razpolagati s tvojim dopustom tako, da boš ti delala do zadnjega in potem ti bo dopust propadel. Ker letošnjega, drugo leto ob povratku ne boš mogla koristiti. Izkoristiti ga imaš pravico sedaj, predno nastopiš s porodniško. To nam bo prav prišlo, ker bo vroče poletje...

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu vn1983)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
20.4.2009 11:24:52   
simonae
Pozdravček user posted image !

Kepica mi že imamo pri starejšem Alplesovo mladinsko - otroško sobico in smo navdušeni. Z drugimi starši sem se pogovarjala, ki imajo druge sobice in je veliko kvalitetnejša (stabilna, predali trpežni, barva ne gre dol, tudi, če so mali ustvarjalni in moraš hudo drgniti, če hočeš počistiti...).

Sonček Lara jaz sem od marca na B in sem bila že v prejšnjih n dvakrat po kar nekaj mesecev doma, na B, pa me zaenkrat še niso kontrolirali. Čeprav pa mojo sodelavko so - pred 2 letoma. Mene skrbi le zaradi recesije, ker hočejo privarčevati in bodo morda bolj vestno preverjali, a kot sem rekla, zaenkrat jih še ni bilo. Me pa vseeno tole teži in računam, da grem kmalu spet delati - že 3 tedne se počutim super! No na žalost pa se zadnjih nekaj dni ne več! 

Upam, da je to, da mi je spet slabo, da moram ponovno počivati in da me tišči dol (Tulpek tudi mene)prehodnega značaja - posledica preveč pretežke hrane. Ja sem se tudi zredila v zadnij dveh dneh za celo 1kg!

Skupno sem sedaj ravno pridelala na žalost že celih 5 kg! Pa sem šele v 17.-18. tednu! Ravno tale dva meseca mene vedno vržeta v kg - sedaj moram res paziti!

Torej, danes bolj zdrava hrana in zvečer telovadba pa bo - upam! Picabo se vidiva?

Lep dan

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
20.4.2009 11:48:47   
simonae
Picabo jaz imam zdravnico, ki je privat - s koncesijo in mi ni bilo potrebno kupiti MK.

Pregled pri njej traja približno 20-30 minut. Sicer ne govori veliko, a vedno me najprej vpraša, kako sem, nato sledi ultrazvok (ne vem, če ga dela vedno vsem nosečnicam, a meni ga, saj sem imela že prvič, čisto na začetku težave). Zato mi je to kar fino, da se prepričam, da je res vse ok. Predvsem pa sedaj, ko otročka še nič ne čutim (v drugi nosečnosti sem ga že v 16. tednu! No v prvi pa šele v 22. Je pa res, da je prvi otriok miren, drugi pa živček. Torej verjetno nosim spet bolj mirnega). Nato vpiše vse v knjižico in kartoteko. Če imam kakšno vprašanje, potem sledi še pogovor, sicer je to to.

Planinc in Picabo jaz sem že dvakrat rodila in nisem imela porodnega načrta, saj se mi je zdelo, da je v teh knjigah marsikaj not, kar pri nas ne moreš zares uveljavljati in si potem le jezna - če si pa jezna, pa ne moreš lepo roditi, ker se zategnejo mišice...

Zato sem šla raje obakrat v materinsko šolo (vmes je bilo kar nekaj let, pa sem šla preverit, če je kaj sprememb - ja so bile!). Večinoma sem bila s tem zadovoljna. A ni vse tako, kot tam rečejo!

Te babce, ki tam predavajo, imajo sodobne informacije kar v glavnem zbrane in nasveti so večinoma ok. A kaj, ko ni nujno, da je tako tudi potem v porodnišnici. HB, da so vsaj na porodnem bloku v glavnem kar prilagodljive - če jasno poveš, kaj si želiš, se mi zdi, da te kar upoštevajo, če pa le nakažeš ali se prepustiš, pa dobiš vse "klasično". Seveda pa ne smeš priti tako, kot da jih napadaš ali jim pamet soliš. Sem pa tudi nekaj teh stvari pred prvim porodom vprašala te babice v MŠ, kaj naj med porodom rečem in dobila dobre nasvete. Govorim za MŠ v okviru LJ Porodnišnice.

No, ko sem sedaj (3. n) obležala doma, sem dobila v roke to omenjeno knjigo - o porodnem načrtu in jo prebrala. Mi je bila všeč, posebej, ker sem noter našla nekaj razlag tega, kar se je dogajalo z mano med porodom - o tem od nobenega ne dobiš informacij pri nas. Tudi sicer se mi zdi uporabno, a jaz bi vam svetovala, da si zares začnete oblikovati p. načrt po obiskih MŠ - velja za tiste, ki tega še niste dale same skoz. Pa imejte pred očmi, kaj naj bi bilo pri nas možno - preden greste roditi, si poskusite to preveriti v sami porodnišnici, kjer imate namen roditi. Če pa najdete kako babico, ki si to upa in se upa zmeniti z vami, pa je itak višek!

LP

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
20.4.2009 11:49:02   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Pozdravček user posted image !
Kepica mi že imamo pri starejšem Alplesovo mladinsko - otroško sobico in smo navdušeni. Z drugimi starši sem se pogovarjala, ki imajo druge sobice in je veliko kvalitetnejša (stabilna, predali trpežni, barva ne gre dol, tudi, če so mali ustvarjalni in moraš hudo drgniti, če hočeš počistiti...).

Tudi mi jo imemo pri starejšem in smo zelo zadovoljni. Prav zato smo se zanjo odločili tudi za drugegauser posted image  pa še ni tako hudo draga.user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
20.4.2009 11:51:45   
simonae
Joj, danes pa imam napad pisanja!

Dodam le še tole: Sama tokrat ne grem v MŠ, ampak se bom poskusila udeležiti teh tečajev pri naravnih začetkih. Kar se mi zdi, da je dober dodatek sami MŠ, saj izveš še malo več oz. malo drug pogled.

Lepo se imejte, sedaj pa res grem.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
20.4.2009 12:17:12   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Torej, danes bolj zdrava hrana in zvečer telovadba pa bo - upam! Picabo se vidiva?

Seveda, full se že veselim telovadbe in user posted image
Kje pa se obiskuje tečaje pri naravnih začetkih... Ne odpisuj bova zvečer v živo.

Kar se pa tiče čutenja brcih: tudi jaz potem nosim mirnega otročka... ne duha ne sluha... ;)

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dopust
dejzi

Kje boste preživeli letošnji dopust (če ga sploh boste)?

na morju (75%)

v planinah (3%)

v toplicah (7%)

ob jezeru (1%)

drugje (13%)

Število vseh glasov: 355

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!