Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz moram it v četrtek na neki k***** informativni sestanek na zavod, ob 10h in HB, da nimam kam Vida dat. Pa sem oni babi rekla, če ga lahko sabo vzamem, me je tako šif pogledala, da me je skoraj ubila s pogledom. Itak sem iz provokacije vprašala, ampak vseeno. Ga bom k tašči peljala . HB, da se bom vozla MB- Lenart- MB- Lenart- MB. Nafta je pa tako zastonj. Pa fora je v tem, da sem že 3x bila na tem sestanku, pa zmeraj eno in isto govorijo. Kak so smotani. Sem klicala na CSD in je rekla,da moram napisat za 2008, ne glede na to, da sem na borzi, ker če bom dobila nadomestilo, moram navest moje lanske dohodke. jaz sem ga pa imela v ponedeljek, pa sem klicala tja, da žal ne morem, ker je nekaj umes prišlo, pa me je una kooš nahrulila, da kaj si domišljam, da to je moja dolžnost, da pridem, da naj druge obveznosti prestavim, .... bla, bla, bla, .... pol sem ji pa samo rekla, da če ona nima svojih otrok in da tudi kdaj zbolijo in more kakšno stvar prestavit? in je nekaj začela momljat in mi rekla, da če lahko pridem po novo vabilo. pa sem ji rekla, da se 23km ne bom vozila za novo vabilo, da naj mi ga kr pošlje. no in danes je že bilo v nabiralniku. sem pa bila zaradi tega nesramna do nje, ker ko sem se prišla lani začetek marca prijavit na zavod, mi je ta od babe rekel, da kaj hodim na zavod se prijavljat, ker me tako ali tako noben ne bo vzel v slubo, ker sem noseča in da najbrž nimam namena iskat službe, ter da takih ne rabijo na zavodu pa sem ji rekla, da zato, ker je to moja ustavna pravica! pa sva bili zmenjeni
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|