|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
21.4.2009 7:21:24   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Suzy jutro, a sva podobnih mislih in časovno usklajene???user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.4.2009 7:22:07   
Estrella*
Jutro!!

Evo mene na raport, da ne boste mislile, da ste se me na lahek način znebileuser posted image . Moja gnojna angina je v zatonu, AB je prijel in sedaj sem že na 80% moči. Kašljam še kar, samo je milina napram prejšnemu tednu.

V vtrcu sva bile včeraj malo več kot uro in Alja je lepo raziskovala ter se igrala. Je bilo pa tudi malo joka, ko me ni videlauser posted image Danes greva spet in bom z njo kakih 15 minut, potem pa jo bom pustila za kako uro. V sredo pa prideva na zajtrk.
Meni se zdi čisto mim to uvajanje, ker vem, da njej to ne bo nič pomagalo, ker bo jokala v vsakem primeru, le par dni kasnejeuser posted image

V soboto, bi morala v Umag in sem ostala domauser posted image user posted image user posted image Pa tako sem se veselila

Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.4.2009 7:31:18   
suzy85
hijenca še dobr, da je ati šel, da bosta z vidkom spet svoj ritem našla! user posted image

špelin@ pa vi pa večkrat tako v paketu zbolevate! zate user posted image user posted image user posted image , za tvoje bubabnčke pa en kup user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo!

jana torta je uspela? nejc je že kaj boljše?

SS pa kaj vam niso mogli zdravniki že prej povedat, da lahko greste kar v Škofko Loko? kako pa naj mi vse vemo??? ste se pa kar lepo načakali! tudi meni ni težko kaj storiti za omo in dedija, ker sta edina, ki ju še imam!

barbaw je jaka že kaj boljše? naj se hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

kodrana user posted image user posted image user posted image  za Tarino plazenje!

srčekgirll user posted image user posted image user posted image  za vidkovo lulanje!

katy lepo se imejte v soboto na praznovanju!

tally user posted image user posted image user posted image  za uspešen 1. dan v službi!

estrella hitro se pozdravite! pošiljam vam en velik paket zdravja!
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.4.2009 7:33:26   
hijenca

Jutro!!

Evo mene na raport, da ne boste mislile, da ste se me na lahek način znebileuser posted image . Moja gnojna angina je v zatonu, AB je prijel in sedaj sem že na 80% moči. Kašljam še kar, samo je milina napram prejšnemu tednu.

V vtrcu sva bile včeraj malo več kot uro in Alja je lepo raziskovala ter se igrala. Je bilo pa tudi malo joka, ko me ni videlauser posted image Danes greva spet in bom z njo kakih 15 minut, potem pa jo bom pustila za kako uro. V sredo pa prideva na zajtrk.
Meni se zdi čisto mim to uvajanje, ker vem, da njej to ne bo nič pomagalo, ker bo jokala v vsakem primeru, le par dni kasnejeuser posted image

V soboto, bi morala v Umag in sem ostala domauser posted image user posted image user posted image Pa tako sem se veselila

Lepo, da si že pri močeh. user posted image user posted image Uvajanje Alje, je torej v polnem teku, zdaj pa gre zaresuser posted image . Joče pa 99 % otrok ko pridejo v vrtec. Jaz sem videla samo pri eni punčki, ko ni niti enkrat zajokala, ko so jo pustili, pa je bila komaj 11 mesecev stara. Moj Videk je začel po novem nabirat solze, ko sem ga pri babici pustila. In to je sedaj skoz. A je to tako obdobje?user posted image

Škoda za Umag, pa kaj češ, če te je angina položla v postlo. Boš pa drugič šlauser posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.4.2009 7:33:50   
suzy85

Jutro!!

user posted image user posted image user posted image  da se tvoje zdravje izboljšuje!

mogoče pa le ne bo tako hudo! čeprav otroci vedno jočejo. naša tudi na uvajanju ni, ko pa sem jo začela puščati za cel dan, pa user posted image

boš pa drugič šla in se boš imela še boljše!

Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.4.2009 7:37:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

estrella hitro se pozdravite! pošiljam vam en velik paket zdravja!
user posted image

suzy, hvala ne veš kako ga rabimouser posted image  Oba bolana, pa skrbet za mulca te je ena prava katastrofa! One dva sta bila HB samo prehlajena in sta že zdrava, mi2 pa kot palačinke

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.4.2009 7:39:27   
Estrella*
Evo naša še spi, ko bi se mogle rihtat za v vrtec. Spet se ponavlja stara pesem od Andražauser posted image

hijenca: Andraža sem pustila pri 11 mesecih v vrtcu in ni nikoli jokal. Čez kak mesec je mal pojokal ko sva se preoblačila, ampak notri nikoliuser posted image Kaj hočem, te sreče ne bom doživela tudi v drugouser posted image  Je pa sedj toliko bolj cmerast in navezan nameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.4.2009 7:42:05   
hijenca

Evo naša še spi, ko bi se mogle rihtat za v vrtec. Spet se ponavlja stara pesem od Andražauser posted image

hijenca: Andraža sem pustila pri 11 mesecih v vrtcu in ni nikoli jokal. Čez kak mesec je mal pojokal ko sva se preoblačila, ampak notri nikoliuser posted image Kaj hočem, te sreče ne bom doživela tudi v drugouser posted image  Je pa sedj toliko bolj cmerast in navezan nameuser posted image

user posted image user posted image Andraž. Pa sedaj je še čas za cartanje, potem se ne bo več pustil cartat. Izkoristimo to.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.4.2009 7:42:40   
tilči

NEJC (Jana81)
VSE NAJBOLJŠE OB 1. ROJSTNEM DNEVU!
user posted image

se pridružujemo čestitki!

Nejc vse najboljše za 1.svečko!user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.4.2009 7:43:50   
tilči

NIA (Nia5)
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!
user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.4.2009 7:50:31   
tilči
Dobro jutro še od mene!user posted image

spali smo malo bolje kot včeraj.Sem mu zvečer dala sab simplex,da ga ni zvijalo.na sumu imam zobke,ker od hrane ga skoraj ne more zvijati,ker ne je kaj takegauser posted image

Grem kruh zamesit.Včeraj je user posted image  pametoval,da naj spečem hlebce namesto štruc.Da so kao boljše.Sem mu rekla,da naj se neha zmišljevati,da kadar spečem štruce,so boljši hlebci,ko pa spečem hlebce,bi pa štruce.je bil kar malo užaljenuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.4.2009 8:03:41   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

spali smo malo bolje kot včeraj.Sem mu zvečer dala sab simplex,da ga ni zvijalo.na sumu imam zobke,ker od hrane ga skoraj ne more zvijati,ker ne je kaj takegauser posted image

Grem kruh zamesit.Včeraj je user posted image  pametoval,da naj spečem hlebce namesto štruc.Da so kao boljše.Sem mu rekla,da naj se neha zmišljevati,da kadar spečem štruce,so boljši hlebci,ko pa spečem hlebce,bi pa štruce.je bil kar malo užaljenuser posted image

Dobro jutro tudi tebi.

Joj ti dedci, kaj ni vseeno, če je štruca ali hlebuser posted image . Meni je vseeno, samo da je sveži kruhecuser posted image user posted image .

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.4.2009 8:11:36   
Estrella*

user posted image user posted image  za spanje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.4.2009 8:11:42   
hijenca
Eno user posted image

Kako naj izpolnim obrazec za otroške dodatke? Katere dohodke? 2007 ali 2008??? Kaj pa za sebe, ko sem sedaj na zavodu???

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.4.2009 8:13:15   
Estrella*
Naša je vstala, sedaj pa tam drobi kruhuser posted image Nikakor je ne morem pripraviti, da bi ga jedlauser posted image Upam, da se vsaj v vrtcu navadi, ker drugače bo stradalauser posted image
Grem ji dat AM, se oblečeva in šibneva v vrtec. Držite pesti, da ne bo prehudo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.4.2009 8:14:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eno user posted image

Kako naj izpolnim obrazec za otroške dodatke? Katere dohodke? 2007 ali 2008??? Kaj pa za sebe, ko sem sedaj na zavodu???

Za doklade se da dohodke iz l.2008, ker smo že aprila. Napiši tiste, ki ste jih dobilo v informativnem izračunu za dohodnino.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.4.2009 8:18:59   
tilči

Naša je vstala, sedaj pa tam drobi kruhuser posted image Nikakor je ne morem pripraviti, da bi ga jedlauser posted image Upam, da se vsaj v vrtcu navadi, ker drugače bo stradalauser posted image
Grem ji dat AM, se oblečeva in šibneva v vrtec. Držite pesti, da ne bo prehudo.user posted image

Jaz sem zadnjič dala Tilnu vmešana jajčka s kruhom.Jih je z veseljem zmazal,potem je bil pa čez 1,5 ure lačen kot volkuser posted image .Se ne naje toliko kot mlečne kašice

Uspešno uvajanjeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.4.2009 8:30:40   
nia5
Jutro user posted image
Nia je že ob pol sedmih rogovilila po postli user posted image , drugače smo spali kr ok. Jaz sem pa zgleda čudno spala, ker me noro križ boli, še sedim komaj.
Grem na hitro prelete, ker je že malo tečna.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.4.2009 8:31:13   
kasso
Nejc vse najboljšeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.4.2009 8:33:49   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kristus, una debata o tašči še kar traja user posted image , skoz je na desni.

A sem kaj zamudila?user posted image

Pod temo partnerstvo je tema tašča mi gre na živce, res za bruhat.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.4.2009 8:35:05   
nia5

NEJC (Jana81)
VSE NAJBOLJŠE OB 1. ROJSTNEM DNEVU!
user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.4.2009 8:38:50   
nia5

Jutro!!

Welcome back user posted image , me veseli da si bolje, gnojna angina pa ni kar tako. user posted image za uvajanje

Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.4.2009 8:41:25   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jutro!!

Lepo, da si že pri močeh. user posted image user posted image Uvajanje Alje, je torej v polnem teku, zdaj pa gre zaresuser posted image . Joče pa 99 % otrok ko pridejo v vrtec. Jaz sem videla samo pri eni punčki, ko ni niti enkrat zajokala, ko so jo pustili, pa je bila komaj 11 mesecev stara. Moj Videk je začel po novem nabirat solze, ko sem ga pri babici pustila. In to je sedaj skoz. A je to tako obdobje?user posted image

Škoda za Umag, pa kaj češ, če te je angina položla v postlo. Boš pa drugič šlauser posted image user posted image

Mislim, da so sedaj v obdobju strahu ločitve od mame, ker se toliko že zavedajo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.4.2009 8:42:55   
kasso
Varja pa je danes spala od 10:30 pa do 07:00 brez bujenjauser posted image user posted image ...to mi delajuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.4.2009 8:42:59   
nia5

user posted image user posted image user posted image , še zmišljevali si bi user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?