Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:45:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa je danes spala od 10:30 pa do 07:00 brez bujenja ...to mi delaj Bravo Varja , kdaj bomo mi ta dan dočakali
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:46:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je vstala, sedaj pa tam drobi kruh Nikakor je ne morem pripraviti, da bi ga jedla Upam, da se vsaj v vrtcu navadi, ker drugače bo stradala Grem ji dat AM, se oblečeva in šibneva v vrtec. Držite pesti, da ne bo prehudo. Mogoče te pa preseneti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:47:31
|
|
|
|
kasso
|
Gašper pa se je ob 21:00 spomnil, ko je bil že uro v postelji, da mora narest domačo nalogo za v vrtec in to eno lutko...časa pa je imel od 23.03. ker so takrat dobili to nalogo. Me kliče in mi reče, da bo moral zjutraj prej vstat, ker da mora narest lutko....nisem vedla, al naj se al . Tako, da je potem vstal in smo eno uro vsi trije z vred izdelovali snežaka. Še dobro, da si ni spomnil narest kakšnega zmaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:49:20
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je vstala, sedaj pa tam drobi kruh Nikakor je ne morem pripraviti, da bi ga jedla Upam, da se vsaj v vrtcu navadi, ker drugače bo stradala Grem ji dat AM, se oblečeva in šibneva v vrtec. Držite pesti, da ne bo prehudo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:50:35
|
|
|
|
nia5
|
Hvala vsem za čestitke, ne morem verjet da bo čez en mesec stara eno leto. Lubica moja zlata, z atijem te imava najraje na svetu, vse naj naj za 11 mesecev, ti si najin sonček in najina največja sreča
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:51:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Gašper pa se je ob 21:00 spomnil, ko je bil že uro v postelji, da mora narest domačo nalogo za v vrtec in to eno lutko...časa pa je imel od 23.03. ker so takrat dobili to nalogo. Me kliče in mi reče, da bo moral zjutraj prej vstat, ker da mora narest lutko....nisem vedla, al naj se al . Tako, da je potem vstal in smo eno uro vsi trije z vred izdelovali snežaka. Še dobro, da si ni spomnil narest kakšnega zmaja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:56:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Piki bu. Evo me, sm iz službe. Da poročam kako je blo po noč,... Spanje: Počutje: Vereme: Sm zjutraj ob 7:39 dobila od tašče sms kjer je pisalo, citiram: Vid lulal v kahlico sva ti pustila da boš videla. Bravo Videk moj, tko naprej. Sm se v službi kr topila k sm brala ta sms. Opa Videk A že vse dajete majčeke na kahlo? kje pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:56:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka ima danes že 3. dan vročino. P je rekla, da nima nič vneto, jemati mora inhalacije. Nimam pojma kaj naj naredim s to njegovo vročino. Zbijam mu jo le, ko preseže 38,5 drugače pa ga pustim, da se telo brani. Meni glih ni normalno, da ima otrok "brez vzroka" vročino. Tile P mi gredo večkrat na živce in bi jih vse po vrsti zbrcala. Tole z vročino brez vzroka mi je pa poznano in tudi meni ni jasno. S tem, da se pri nas pojavi npr.le za en dan. Pa ima sicer apetit in je vse ok, naslednji dan pa ne duha ne sluha o vročini. Mi jo imamo že 4. dan, ampak je padla. Apetita na nuli. Brez vzroka glih ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:56:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro!! Danes pa jaz skuham en pisker . Ati je šel danes v službo . Bo mi kar malo dolgčas, pa še dežuje kot noro, ne boma mogla ven . Zdaj pa kavica, potem pa še grem malo ležat, Videk še namreč spi. Verjemem, da ti bo dolgčas, ker si se že malo navadila, da ste skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:56:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw vem, da jo imaš rada, ker toliko hodiš k njej in vse ostalo tvoj stric ni od , ampak gnoj od gnoja Tudi razumem, da ti ni težko, samo bi lahko on to porihtal, ker bi mu bilo ziher lažje kot tebi. barbaw: o njem je itak škoda besed...... amapk sej veš: za vsako rit raste šiba, in mislim, da bo za njegovo ratal hlod, ne samo šiba ne hlod, ampak zelo zelo tanka šiba, ki zelo peče
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:56:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro še od mene! spali smo malo bolje kot včeraj.Sem mu zvečer dala sab simplex,da ga ni zvijalo.na sumu imam zobke,ker od hrane ga skoraj ne more zvijati,ker ne je kaj takega Grem kruh zamesit.Včeraj je pametoval,da naj spečem hlebce namesto štruc.Da so kao boljše.Sem mu rekla,da naj se neha zmišljevati,da kadar spečem štruce,so boljši hlebci,ko pa spečem hlebce,bi pa štruce.je bil kar malo užaljen oprosti ampak
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:56:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naša še spi, ko bi se mogle rihtat za v vrtec. Spet se ponavlja stara pesem od Andraža hijenca: Andraža sem pustila pri 11 mesecih v vrtcu in ni nikoli jokal. Čez kak mesec je mal pojokal ko sva se preoblačila, ampak notri nikoli Kaj hočem, te sreče ne bom doživela tudi v drugo Je pa sedj toliko bolj cmerast in navezan name moja dva se bosta oba drla, no Jaka se je že, maja se pa še bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:57:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno Kako naj izpolnim obrazec za otroške dodatke? Katere dohodke? 2007 ali 2008??? Kaj pa za sebe, ko sem sedaj na zavodu??? Podatke pišeš za 2008. Za sebe pa bi mogla dobit nadomestilo od zavoda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 8:57:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa je danes spala od 10:30 pa do 07:00 brez bujenja ...to mi delaj naj bo zdaj vedno tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:00:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno Kako naj izpolnim obrazec za otroške dodatke? Katere dohodke? 2007 ali 2008??? Kaj pa za sebe, ko sem sedaj na zavodu??? Podatke pišeš za 2008. Za sebe pa bi mogla dobit nadomestilo od zavoda. Jaz sem zdaj klicala na CSD pa pravi, da če še nimamo informativnega izračuna za dohodnino, vpišeš kar imaš dohodkov, porodniško pa imajo oni podatke...mogoče imajo tudi od zavoda Najbolje, da pokličeš vašo referentko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:04:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno Kako naj izpolnim obrazec za otroške dodatke? Katere dohodke? 2007 ali 2008??? Kaj pa za sebe, ko sem sedaj na zavodu??? če oddaš vlogo januarja, februarja ali marca, vpišeš podatke za predlansko leto. za vse ostale mesece pa lansko leto
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:04:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kristus, una debata o tašči še kar traja , skoz je na desni. A sem kaj zamudila? Pod temo partnerstvo je tema tašča mi gre na živce, res za bruhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:04:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa je danes spala od 10:30 pa do 07:00 brez bujenja ...to mi delaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:15:40
|
|
|
|
hijenca
|
Hvala za odgovore, bom nekaj sčarala, pa bom vidla če bo OK. Videk se je danes zbudil ob 8.45 . Je ponovno postal pravi zaspanko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:17:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno Kako naj izpolnim obrazec za otroške dodatke? Katere dohodke? 2007 ali 2008??? Kaj pa za sebe, ko sem sedaj na zavodu??? Podatke pišeš za 2008. Za sebe pa bi mogla dobit nadomestilo od zavoda. Jaz sem zdaj klicala na CSD pa pravi, da če še nimamo informativnega izračuna za dohodnino, vpišeš kar imaš dohodkov, porodniško pa imajo oni podatke...mogoče imajo tudi od zavoda Najbolje, da pokličeš vašo referentko. Za porodniško smo dobile skuepn podatek po pošti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:17:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Hvala za odgovore, bom nekaj sčarala, pa bom vidla če bo OK. Videk se je danes zbudil ob 8.45 . Je ponovno postal pravi zaspanko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 9:25:51
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw kako sta tvoja škrata???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?