metuljcek321
|
obletnice valet, mature, ipd. - joj, gre cajt - mi se s sošolci iz srednje šole dobimo 15. 5. & sem šla prav preračunat, kolk je od mature, pa me je kar na rit vrglo ---- že 14 let! Vau. Pa tko dobr še zgledam Anyway: mi smo se na začetku s klasom prav redno dobivali & je blo tko fajn, zdajle ene 5 let je pa malo slabše, tko da se veselim, da jih vidim. S precej sem sicer v kontaktu po mejlu/FB/mobiču - kul! Nanka, si našla kakšno fino knjigo? Majuška, OK si pospravla, neboglasnica, thanks za budnico - je Almera glih malček prej vstala, da sta naju potem z Borom pričakala. Sva bili kar zgodnji, ja Ilatic, kako Larisa? Kam pa se je to udarila? V kakšen rob al kaj? zanjo! Umpa, je kakšen zobek pogledal ven mogoče? 3jmi, kako sta s tvojim plavalcem opravila pri P? auroraa, je ženska dobila glavno nagrado? Pa jaz res ne vem, o čem vse se pogovarjajo prej, ko jim zastavijo tistih 60 vprašanj (izmed katerih jih potem 21 izberejo) --- ker vprašanja so tako zelo vezana na tisto osebo, ki je na stolu, da je joj --- a morajo že prej razlagati v zgodbicah, kaj in kako je bilo al kaj? Ne štekam čist. da je Iraya bolje in Mojci za uspešen (brzinski) pregled pri P. nanka, totalno si mi vzbudila zanimanje in babji firbec s tistim o odlični novici -- ti jo privoščim FUL & upam, da ne bom brcnila v temo, če rečem, da se mi dozdeva, da je v povezavi s službo. Which reminds me - populis, si že kaj izvedela o tistih dveh služgah, k si bila na razgovoru? za izvide, flower - pridna, rovarka! Lara še spi? Naša je še čista koma ... je imela tolk dela šarmirat oba fanta, da je joj. Britain's Got Talent - se strinjam, vau! In komaj čakam tudi na tetko Susan, da se predstavi v naslednjem krogu ... Jernej se mi dopade. Zelo. Marko se mi JE dopadel. Zelo. dragi mali sralčki - upam, da se število srečanj s kakci zmanjša. Masajka film(i) - popolno razočaranje. hd nova stran - strinjam se z mojček - enoten font črk, pa nekaj besedila manjka. Kje si pa slikico na prvi strani dobila? O, tims, hello, hello. zimska, to pa je prigoda tedna ... eh, kaj tedna --- meseca! Outlooka ne uporabljam več odkar sem z Arnesa pred leti prešaltala na Gmailu. neboglasnica, ti zdaj že dela bp? hd, čestitke prijatelju za hčerkico - in kakšno nenavadno ime, ej. tims, tudi s tvoje strani kakšna novica o novem otročku?