|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 15:14:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
21.4.2009 15:16:07   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Metuljček - skoraj sem že doktorirala preden šem šampanjec odprla - ampak želja po sladkem je bila neustavljiva - njami

user posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
21.4.2009 15:18:24   
metuljcek321
obletnice valet, mature, ipd. - joj, gre cajt - mi se s sošolci iz srednje šole dobimo 15. 5. & sem šla prav preračunat, kolk je od mature, pa me je kar na rit vrglo ---- že 14 let! Vau. Pa tko dobr še zgledamuser posted image  user posted image  user posted image  Anyway: mi smo se na začetku s klasom prav redno dobivali & je blo tko fajn, zdajle ene 5 let je pa malo slabše, tko da se veselim, da jih vidim. S precej sem sicer v kontaktu po mejlu/FB/mobiču - kul!

Nanka, si našla kakšno fino knjigo?

Majuška, OK si pospravla, neboglasnica, thanks za budnico - je Almera glih malček prej vstala, da sta naju potem z Borom pričakala. Sva bili kar zgodnji, jauser posted image
Ilatic, kako Larisa? Kam pa se je to udarila? V kakšen rob al kaj? user posted image  zanjo!

Umpa, je kakšen zobek pogledal ven mogoče?

3jmi, kako sta s tvojim plavalcem opravila pri P?

auroraa, je ženska dobila glavno nagrado? Pa jaz res ne vem, o čem vse se pogovarjajo prej, ko jim zastavijo tistih 60 vprašanj (izmed katerih jih potem 21 izberejo) --- ker vprašanja so tako zelo vezana na tisto osebo, ki je na stolu, da je joj --- a morajo že prej razlagati v zgodbicah, kaj in kako je bilo al kaj? Ne štekam čist.

user posted image  da je Iraya bolje in user posted image  Mojci za uspešen (brzinski) pregled pri P.

nanka, totalno si mi vzbudila zanimanje in babji firbec s tistim o odlični novici -- ti jo privoščim FUL & upam, da ne bom brcnila v temo, če rečem, da se mi dozdeva, da je v povezavi s službo. Which reminds me - populis, si že kaj izvedela o tistih dveh služgah, k si bila na razgovoru?

user posted image  za izvide, flower - pridna, rovarka!

Lara še spi? Naša je še čista koma ... je imela tolk dela šarmirat oba fanta, da je joj.

Britain's Got Talent - se strinjam, vau! In komaj čakam tudi na tetko Susan, da se predstavi v naslednjem krogu ...

Jernej se mi dopade. Zelo. Marko se mi JE dopadel. Zelo.

dragi mali sralčki - upam, da se število srečanj s kakci zmanjša.

Masajka film(i) - popolno razočaranje.

hd nova stran - strinjam se z mojček - enoten font črk, pa nekaj besedila manjka. Kje si pa slikico na prvi strani dobila?

O, tims, hello, hello.

zimska, to pa je prigoda tedna ... eh, kaj tedna --- meseca!

Outlooka ne uporabljam več odkar sem z Arnesa pred leti prešaltala na Gmailu. neboglasnica, ti zdaj že dela bp?

hd, čestitke prijatelju za hčerkico - in kakšno nenavadno ime, ej. tims, tudi s tvoje strani kakšna novica o novem otročku?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3678
21.4.2009 15:19:15   
metuljcek321
Tko, zdaj sem vas ujela, zdaj pa moram it ... kliče me pospravljanje ... pa, pa, mejte se ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3679
21.4.2009 15:19:52   
metuljcek321
PS: zimska, If I were you, bi vzela črno-rdeče. Definitivno.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.4.2009 15:25:16   
tims
Evo, Nina je pojedla svoje kosilo. Zdaj pa ne vem a čem it ven z njo al ne. Da se mi ne, sam že včeraj nisva šli nič ven. Je pa tako glupo vreme. Vsake pet minut je drgač.

Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.4.2009 15:27:20   
Inigo
da vas na hitro pozdravim... torej hello! user posted image

Brin je še vedn bolanko. tečen ko driska... vročine hb ni, smrka pa ko velik. take žnudre mu vn vleče, da si mislit ne morte! user posted image bogi bogi! ma bo že!

mogoče katera ve kolkokrat na dan lahko pucam nosek s fiziološko?

pa še neki čist izven... katere copatke boste kuple za v vrtec? take mehke ala robez al cicibanke?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.4.2009 15:28:24   
Inigo
zimska - men so pa bolj oranžne všeč!user posted image

hruška
- stan je super! tale tadruga je res zakon. tole FAQ pa le vključi. je ful dobr za take nevednice kot sm jst pa še marsikatera.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.4.2009 15:36:40   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

mogoče katera ve kolkokrat na dan lahko pucam nosek s fiziološko?

pa še neki čist izven... katere copatke boste kuple za v vrtec? take mehke ala robez al cicibanke?

user posted image za Brina. S fiziološko mu lahko pucaš tud 15x na dan. Mu ne bo nič škodovalo. Kar se pa copat tiče - mi bomo imeli ala cicibanke.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.4.2009 15:47:24   
ilatic
Tko kot Plastenjak. Nikol mi ni potegnu.

hura nisem edina. Joj men je Plestenjak tko antipatičn, pa ne vem zakaj. Vsaki k omenim da mi ni všeč me napade. Ja kako ne, pa kakšen je pa joh in sploh. Pač mi ni in ni!

Zimska jaz sem itak za oranžne! Full so luštni!

Almera
naš se je tudi že danes 4x podelal! Nista edina!

Metuljcek itak da zgledaš fajnuser posted image . Larisa je v redu, čeprav sem se kr prestrašila ker ji je tekla kri. Samo je bilo čisto blizu očka, ima pa malo rdečega. Ma ob rob omare se je butnila.

Inigo pozdravljena. Pri fiziološki ni meje. Nikoli preveč. Tko da ti mu kr fino nafilaj nos iz fiziološko. Jaz mu je dajem po 5ml večkrat na dan.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.4.2009 15:53:06   
tims
Ilatic, z mano se lahko mirno pogovarjaš o Plastenjaku in te ne bom napadla. Sam bolš da ne tuki, ker jih bova obe dobili po riti. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem. Mogoče bo pa vreme zdržal vsaj pol ure brez dežja.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.4.2009 16:03:55   
nanka
Kako vas je pa danes lušno brati, kot v dobrih starih časih. Berem in berem in uživam.

Plestenjk, nimam kakšnega posebnega mnenja, rada pa slišim kakšno izmed njegovih pesmi ( recimo barka iz perja), na koncertu me pa nikoli ne vidi. Čuke pa moj tretja najraje posluša, tako da tudi to ni zame, hvala.

Zimsak, meni so oranžni copatki lepši.

Danes se moram pa psihično pripravit na plavanje, ker mi ni za iti nikamor, sem takooooooooo lena.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 16:06:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 16:06:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3689
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 16:09:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 16:15:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 16:20:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.4.2009 16:24:37   
neboglasnica
Alo, gneča na cesti za umret. Še vedno mi ne dela presneti Outlook. Bemti znanost! Pri nas trenutno ne dežuje, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 16:31:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3694
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 16:38:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.4.2009 16:41:44   
glugluglu
oj,

zimska glasujem za rdeče črne copatke, Tian ima aviončke in se je tisto kar je belo že kar malo zamazalo in ni več tako lepo. Pa hvala za izčrpna vprašanja o nohtkihuser posted image in HD, hvala za super odgovore!

ilatic, tims, jaz sem tudi z vama glede Janauser posted image , sicer priznam všeč so mi 3 pesmi, ampak on pa ne glih,

knjige
: mi imamo pa jutri v šoli sejem rabljenih knjig, kjer lahko oddamo knjige ali menjamo za kakšne druge ali damo razpadajoče knjige za papir, ampak jaz nisem našla NIČ, kar bi lahko dala, podarilauser posted image , očitno imamo še premalo knjig, bi morala vsaj kakšno najti, da se z otroki tam prikažem, ker ima vsak razred svojo stojnico, ampak res ne najdem nič takegauser posted image .

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.4.2009 17:04:35   
glugluglu
auroraa, jaz nisem dala Tiana v vrtec s 1.7 ravno zaradi teh dopustov, pri nas so skupine združene, potem kar ene študentke pridejo za cel dan (in to take, ki ne hodijo na vzgojiteljsko ali pedagoško) potem še tiste vzgojiteljice, ki so, komaj čakajo, da grejo domov, v glavnem z našim vrtcem poleti imam jaz ZELO slabe izkušnje, na žalost. Je pa res, da sta bila Mark in Nina v začetku v enem drugem vrtcu, in sicer v LJ, tam je pa bilo čisto drugače. V tisti vrtec pa bi dala Tiana že sedaj. Torej odvisno je od vrtca in vzgojiteljic, to se pozanimaj.

Glede na izkušnje tudi vem, da Marku, niti Nini ni pasalo menjavanje vzgojiteljic in pomočnic in na primer Tian bi se na neko vzgojiteljico navadil, potem septembra pa spet nova vzgojiteljica, novi otroci in to bi bilo najbrž zoprno. Že tako se večinoma triletniki težje uvedejo v vrtec kot enoletniki (pa to ne govorim kar tako, da me ne bo kakšna za besedo prijela ampak sta Nina in Mark sodelovala v raziskavi in taki so pač bili rezultati), ja saj so izjeme,
ne vem pa kakšna je tvoja punca, ali je zelo navajena domačega okolja, ali komaj čaka, da gre v vrtec. Zelo je odvisno namreč tudi od tega.
No mogoče sem ti jaz bolj črnogledo predstavila zadevo glede na druge, mogoče zato, ker gledam res samo skozi oči starša, ampak prav je, da si pripravljena na vse. V glavnem pozanimaj se v vrtcu kako je, kje bi bila, s kom potem septembra, premisli kakšen tip je mala - ali se že zdaj veseli vrtca, ali ne.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.4.2009 17:13:07   
lidija***
glu3- po pravici, tudi jaz bi z težkim srcem kakšno dala. Imam še moje, pa so mi pri srcu... Od prijateljice, ki dela v knjižnici dobim veliko knjig, ki so za odpisuser posted image user posted image - beri- jih je treba malo polepit.
No, dobila nadaljevanji knjig Bele Masajke
Tretja ima naslov Vrnitev v Barsaloi- Corrine se vrača, zdaj tam snemajo film,...

Inigo- jaz bom tudi za vrtec kupila Cicibanke. Vzela bom take z "šnolo"-slovensko?, da si ne bo mogla odpirat. Samo v SG- ju je katastrofalna izbira. Imajo jih samo v Shamalu, upam, da jih bodo dobili še kaj zraven, ker dvojnih modrih ne bi imelauser posted image

Neboglasnica- zavarovanje invalidnosti se računa po višini zavarovalne vsote. Npr., če je ZV 80.000 EUR, potem je 3% od tega, oz ali je s progresijo ali brez.
Saj si mislila zavarovanje po ŽZ polici?
Ja, v primeru poškodbe so dobrodošle dnevne odškodnine.

Jutri imamo pevsko revijouser posted image
Srečanje otroških pevskih zborov mislinjske doline. Nastopata kar obe naši pupiuser posted image . Tudi v vrtcu so se pripravili z zelo lepo pesmico Zajček Rudi, pa verjetno še katerouser posted image

HD- ooo,... mala babyuser posted image

Zimska- jaz bi črne

Metuljček- ja, pazi na Anjo. Že zdaj meša štreneuser posted image user posted image

Nanka- uživaj v plavanju! Še zame!

Grem poizkusit kaj prebratiuser posted image user posted image  Če ne drugače z Mojco, ki pleza po meni.

Pridne bodite!!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.4.2009 17:32:15   
tims
Glugluglu, pol pa lahko ustanovimo kakšen klub nefunovuser posted image user posted image user posted image .

Populis, oooo, da bi pa dušo spustila, bi pa res mogu kdo drug pridt, ne pa Tozon in Plastenjakuser posted image . Kar se tega tiče, sem pa izbirčna (k da bi pa uni mene hotu metuser posted image user posted image user posted image ). Mah, se bom kar svojga držala, pa bo.
No, lepo da si me pogrešalauser posted image . Aja, ne mene, humoruser posted image .

Darila - moja nočna mora. Nikoli ne vem kaj komu kupit, razen če izrecno ne izreče želje.

Midve sva še kr doma. Je mal prej pojedla dva fruhcvergeja (ta mala), zdej pa spi. Po moje bom kar sama skočila do štacune. Nč, bom Tima prepričala, da gre z mano, da bova imela mal pogovora med mamo in sinomuser posted image .

Se beremo.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 17:41:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?