|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 21.4.2009 9:23:01
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Menčy, sevede gre polovička, samo te bodo verjetno dali v podaljšano bivanje, al pa mogoče kot drugo učiteljico v 1. razred. Pri nas je bla ena tko zaposlena več let. Enkrat je bla v PB, enkrat je celo imela individualno pomoč, ker niso najdl nobene s primerno izobrazbo. Pravi, da je uživala, in da ji zdaj v razredu prav nič več ne diši bit. Je pa na šiht prišla ob poldne, ob dveh je pa že skoraj šla domov. TA BI BILA ZTAME SUPER, HVALA, HVALA, HVALA, DULČI, SUPER SI .. PA SAJ JE TO SAM DO 3 LETA STAROSTI OTROKA POL BOMO MOGLI PA TOK AL TOK SKOZ DELAT ... Muklla, a ti si tudi učiteljica? Tole kar berem od govorilnih pa mi res ni jasno? Zakaj v vrtcu prideš na vrsto samo vsakih par mesecev? A nimaš vsak mesec pravice do pogovora? Jaz sem bila zadnja leta, ko sem delala tako daleč od doma, itak cel dan v šoli. Pa še staršem sem rekla, da sem cel dan v razredu, da so lahko eni takoj po službi prišli. Jim je blo prov fajn. Sam so se pa prej najavili, da sem približno vedla, kdaj naj se česa drugega (priprav) lotim. Ja, Seny, eni starši pol še potolažijo otroke, da to pa ja ni nič hudega. Jaz sem imela prvo leto v šoli en tak škandalček, pa je mamica prišla in je punčko potolažila, da ni nič narobe nardila, da je bla verjetno jezna itd. Je pa naredila tak prekršek, da so jo potem v en drug razred dali. Pikica**, upam, da boš razrešila stvar. Nogica, držim pestke zate, da dobiš en fajn šiht. Jaz zdaj nič več ne pošiljam, no pa za v šoli ni veče nobenga razpisa. Tud če bi blo za ta mesec, se ne splača, ker greva junija itak v Ameriko. Midva še ne veva, kaj bova delala med prvomajskimi. Mende se je enkrat takrat neka Nizozemska družina najavila, da prespi pri nas. A danes imate pa iz gola v gol? JA, PRIDI...
|