|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
20.4.2009 23:27:02   
Anonimen
Nogica, ti si pa ful ustvarjalna, kaj pa to za neke polzke delas?

Pokažem, ko naredim, a prav.

Zdej grem pa v mižule. Prošnje so spisane, jutri oddajam user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.4.2009 7:05:53   
Anonimen
Lonec user posted image za vse

Pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.4.2009 7:28:21   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

NOGICA- spomni me za 2 eura, katera sem ti dolžna, če prideš na kofetek, al pa jih dobiš, ko se oglasiš pri meni. user posted image za shoping. kaj lepega si kupila in kaj lepega izpustila?

joj Menčy ti skoz pozabim povedat da sem te v petek klicala, da ti rožice dostavim, pa najbrž nisi vidla, ali pa si zgrešila. Ti jih jutri prinesem s sabo? Jaz upam, da pridem, drugače pa se slišiva.
Hvala, da boš mislila name user posted image
KLICALA SI ME, JOJ NISEM VIDLA, MAM ZDAJ DRUG TELEFON IN SE ŠE PRIVAJAM NA NJEGA, TIST PREJ ME JE OPOZARJAL NA KLIC, TA PA OČITNO NE, AL PA NE ZANM NASTAVIT, zadj mi je pa res nerodno user posted image
ne, ti kar prid k men , danes prid sam na kofetek, brez rožic, danes jih ne vzamem, da veš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
21.4.2009 7:30:16   
Menčy
HVALA ZA KOFETEK, NOGICA, SI GA GREM ZADAJLE SKUHAT ŠE PRAVEGA...

PRIDETE DANES NA KOFETEK?

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
21.4.2009 8:11:18   
sayuri
Menčy, jaz imam v planu it najprej v vrtec, pa na telovadbo in na kafe. user posted image  Kako mi bo pa zneslo, pojma nimam. L&Z sta zdajle šele zaspala. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
21.4.2009 8:55:06   
sayuri
Prva sprememba plana. L&Z spita-saj sem vedla, da bo tko. Torej - najprej telovadba, potem bi jaz smuknila v vrtec in se vam kasneje pridružila na kafetu user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
21.4.2009 8:58:57   
dulcinea
Menčy, sevede gre polovička, samo te bodo verjetno dali v podaljšano bivanje, al pa mogoče kot drugo učiteljico v 1. razred. Pri nas je bla ena tko zaposlena več let. Enkrat je bla v PB, enkrat je celo imela individualno pomoč, ker niso najdl nobene s primerno izobrazbo. Pravi, da je uživala, in da ji zdaj v razredu prav nič več ne diši bit. Je pa na šiht prišla ob poldne, ob dveh je pa že skoraj šla domov.

Muklla, a ti si tudi učiteljica?

Tole kar berem od govorilnih pa mi res ni jasno? Zakaj v vrtcu prideš na vrsto samo vsakih par mesecev? A nimaš vsak mesec pravice do pogovora? Jaz sem bila zadnja leta, ko sem delala tako daleč od doma, itak cel dan v šoli. Pa še staršem sem rekla, da sem cel dan v razredu, da so lahko eni takoj po službi prišli. Jim je blo prov fajn. Sam so se pa prej najavili, da sem približno vedla, kdaj naj se česa drugega (priprav) lotim.

Ja, Seny, eni starši pol še potolažijo otroke, da to pa ja ni nič hudega. Jaz sem imela prvo leto v šoli en tak škandalček, pa je mamica prišla in je punčko potolažila, da ni nič narobe nardila, da je bla verjetno jezna itd. Je pa naredila tak prekršek, da so jo potem v en drug razred dali.
Pikica**, upam, da boš razrešila stvar.

Nogica, držim pestke zate, da dobiš en fajn šiht. Jaz zdaj nič več ne pošiljam, no pa za v šoli ni veče nobenga razpisa. Tud če bi blo za ta mesec, se ne splača, ker greva junija itak v Ameriko.

Midva še ne veva, kaj bova delala med prvomajskimi. Mende se je enkrat takrat neka Nizozemska družina najavila, da prespi pri nas.

A danes imate pa iz gola v gol? user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
21.4.2009 9:04:46   
Muklla
dulcinea a ti si tud prfoksauser posted image ? Mater nas je. Bogi otroc user posted image .

Se morm pohvalt, da že dve noči malo bolje spimo. Se zbudimo samo 3 krat user posted image . Pa kdaj bomo prespali celo noč?

Se verjetno vidimo na kofi. Upam, da ne bo ravno takrat spala.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
21.4.2009 9:05:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

JA dulči. MAš ravno prav cajta, da se oblečeš, zakurblaš Corsico in prideš na kafe user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
21.4.2009 9:22:06   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

dulcinea a ti si tud prfoksauser posted image ? Mater nas je. Bogi otroc user posted image .

Se morm pohvalt, da že dve noči malo bolje spimo. Se zbudimo samo 3 krat user posted image . Pa kdaj bomo prespali celo noč?

Se verjetno vidimo na kofi. Upam, da ne bo ravno takrat spala.

Ne, nism še "prfoksa". Upam, da mi uspe postat drug mesec.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
21.4.2009 9:23:01   
Menčy
user posted image

Menčy, sevede gre polovička, samo te bodo verjetno dali v podaljšano bivanje, al pa mogoče kot drugo učiteljico v 1. razred. Pri nas je bla ena tko zaposlena več let. Enkrat je bla v PB, enkrat je celo imela individualno pomoč, ker niso najdl nobene s primerno izobrazbo. Pravi, da je uživala, in da ji zdaj v razredu prav nič več ne diši bit. Je pa na šiht prišla ob poldne, ob dveh je pa že skoraj šla domov.

TA BI BILA ZTAME SUPER, HVALA, HVALA, HVALA, DULČI, SUPER SI user posted image user posted image ..
PA SAJ JE TO SAM DO 3 LETA STAROSTI OTROKA POL BOMO MOGLI PA TOK AL TOK SKOZ DELAT ...

Muklla, a ti si tudi učiteljica?

Tole kar berem od govorilnih pa mi res ni jasno? Zakaj v vrtcu prideš na vrsto samo vsakih par mesecev? A nimaš vsak mesec pravice do pogovora? Jaz sem bila zadnja leta, ko sem delala tako daleč od doma, itak cel dan v šoli. Pa še staršem sem rekla, da sem cel dan v razredu, da so lahko eni takoj po službi prišli. Jim je blo prov fajn. Sam so se pa prej najavili, da sem približno vedla, kdaj naj se česa drugega (priprav) lotim.

Ja, Seny, eni starši pol še potolažijo otroke, da to pa ja ni nič hudega. Jaz sem imela prvo leto v šoli en tak škandalček, pa je mamica prišla in je punčko potolažila, da ni nič narobe nardila, da je bla verjetno jezna itd. Je pa naredila tak prekršek, da so jo potem v en drug razred dali.
Pikica**, upam, da boš razrešila stvar.

Nogica, držim pestke zate, da dobiš en fajn šiht. Jaz zdaj nič več ne pošiljam, no pa za v šoli ni veče nobenga razpisa. Tud če bi blo za ta mesec, se ne splača, ker greva junija itak v Ameriko.

Midva še ne veva, kaj bova delala med prvomajskimi. Mende se je enkrat takrat neka Nizozemska družina najavila, da prespi pri nas.

JA, PRIDI...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
21.4.2009 9:24:50   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

JA dulči. MAš ravno prav cajta, da se oblečeš, zakurblaš Corsico in prideš na kafe user posted image

Hm, ne bo šlo. Nimam Corice. Si je moj sposodu za na šiht, ker je njegov Meganči na ginekološkem pregledu user posted image .

Če bi se pa jaz budala prej spomnla, bi pa lahko prišla, ker je danes krvodajalska, pa bi dve muhi od enkrat ubila. Eh...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
21.4.2009 9:33:06   
Menčy
JAZ GREM KAR V VRTEC PA naj bo danes dan za ZARJO, mogoče mi uspe pridt še na kofetek,
mali mi pa ravno danes ne spi, danes bi bila torej točna na pilatesuuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
21.4.2009 9:33:09   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

user posted image

TA BI BILA ZTAME SUPER, HVALA, HVALA, HVALA, DULČI, SUPER SI user posted image user posted image ..
PA SAJ JE TO SAM DO 3 LETA STAROSTI OTROKA POL BOMO MOGLI PA TOK AL TOK SKOZ DELAT ...

A ni, če imaš dva otroka, do 6 leta starosti al nek tazga user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.4.2009 9:36:41   
smrka
Dobro jutro punce! Kofi sem ze spila, polovico perila zlikala, zdele hitr zapiske delat, potem v mesto s kolesom, potem domov pa po Adriano, pa se igrat vpesku pa skuhat vecerjo in eko bo dan minil!
Pa res, ej, same prfokse so tukaj user posted image A kera slucajno ni?

Lep dan vam zeli, na telovadbi al pa iz gola v gol!user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.4.2009 10:05:39   
Anonimen
A kera slucajno ni?

jest nisem user posted image , sem pa tud razmišljala o temuser posted image , samo ne glih za prfoksouser posted image

Ja punce jest tud pridem. Se bom zdajle počasi odpravila na pošto pol grem pa v vrtec za kako urco in potem še kavica. Upam.

Ampak vreme je pa danes idealno da se potem spravim pospravljat. Danes bova s taro kar noter, ker sva ble včeraj tako blatne. Pa sej bo pasalo bit malo noter, ker zadnje čase sva ble skoraj do osmih zunaj.

Aja, sem možku rekla včeraj če je pogledal na oglasno in je rekel, da tam ni nič o kakem eko vrtcu ali dnevu odprtih vrat. No danes zjutraj je bila zgodba drugačna. Je MALO BOLJE pogledal in ugotovil da že nekaj časa gor visi list o eko dnevu user posted image . Ja tile moški. Vsaj moj naredi točno in samo tisto kar mu je nujno oz, kar mu naročim, če mu ne rečem pravi: "Sej nisi nič rekla!" user posted image user posted image user posted image Pa se dej user posted image user posted image user posted image

Menčy pol pa pridem do tebe drugič z rožicami user posted image .

Moja tašča danes peče piškotke pa bom kakega za sabo ukradla, tako da bomo poleg kavice deležne še svežih orehovih kifeljčkov in dobrega biskvitka user posted image user posted image user posted image . Drug teden se moram pa jaz kaj spravit pečt.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.4.2009 11:32:48   
dulcinea

Ja tile moški. Vsaj moj naredi točno in samo tisto kar mu je nujno oz, kar mu naročim, če mu ne rečem pravi: "Sej nisi nič rekla!" user posted image user posted image user posted image Pa se dej user posted image user posted image user posted image

Eh, mojmu pa lahko rečem, pa pravi, da nč ne ve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.4.2009 12:19:05   
smrka

Ja tile moški. Vsaj moj naredi točno in samo tisto kar mu je nujno oz, kar mu naročim, če mu ne rečem pravi: "Sej nisi nič rekla!" user posted image user posted image user posted image Pa se dej user posted image user posted image user posted image

Eh, mojmu pa lahko rečem, pa pravi, da nč ne ve user posted image

Moj rece pa: "bom" pa potem pozabi..

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
21.4.2009 14:15:13   
Anonimen
Nogica- tu sem samo zate user posted image  Sem klicala moža v službo, mu prebrala vse kar si napisala. Pravi, da je 360 eur ZASTONJ, da je on mislil da bom rekla okol 800 eur, ko sem mu vse brala kakšna je. Pravi, da on take hišice ne bi šel delat za tak denar niti pod raznouser posted image . Sicer je rekel, da je spet odvisno kako je narejena, kako zgleda itd.. Da je treba prej stvar vseeno videt, pregledat..

Aja, mere naše hišice so pa 1800*1400. Nogica, če še kaj potrebuješ, kar vprašaj..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
21.4.2009 14:37:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Nogica- tu sem samo zate user posted image  Sem klicala moža v službo, mu prebrala vse kar si napisala. Pravi, da je 360 eur ZASTONJ, da je on mislil da bom rekla okol 800 eur, ko sem mu vse brala kakšna je. Pravi, da on take hišice ne bi šel delat za tak denar niti pod raznouser posted image . Sicer je rekel, da je spet odvisno kako je narejena, kako zgleda itd.. Da je treba prej stvar vseeno videt, pregledat..

Aja, mere naše hišice so pa 1800*1400. Nogica, če še kaj potrebuješ, kar vprašaj..

Ti si zlata user posted image user posted image user posted image
Ti bom na mail še slikice kasneje poslala, sicer slabo vidno ampak tolk boš vidla. Jih bo pa podražil, baje samo nam da še po tej ceni potem se cena dvigne user posted image . Men je že to dost. Odločitev bo pa tokrat podal mož, ker men se res ne da več odločat, pa itak bi jest drugač naredila ampak ne gre...

Drugač pa kuham zelenjavno čorbico. To bo mož spet vesel ko bo karfjolo videl not user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem naredila rižoto in sem zjutraj govorila da bo samo zelenjava not, pol sem dala pa še meso. In tast ves sopihast in godrnjav pride k mizi, kao spet sama zelenjava nič konkretnega, pa še riža ne mara. Pol je pa kar utihnil, ko je meso zagledal notuser posted image user posted image user posted image . Mož pa itak 1000 pripomb. Bomo vidli kaj bo danes (sem pa spet malo meska dala not). A so tud vaši tako zbirčni?

Grem dol pomešat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.4.2009 14:50:50   
Anonimen
To je ta hiška. Jo ima na Salomonovem oglasniku:
http://www.salomon.si/oglas.aspx/23/23/01/03?id=1853I.1733894

Sej vem da sem že tečna s tem. Obljubim, da ne bom več težila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
21.4.2009 14:56:59   
dulcinea
Moj ima pa rad zelenjavo. Pa tast tud ful zelenjave poje.

Jaz sem pa danes naredila porovo juho, ker mi je mami v nedeljo ful enga pora dala. Njami je bla dobra. Zgostila sem jo pa z ovsenmi kosmiči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
21.4.2009 15:55:27   
sayuri

To je ta hiška. Jo ima na Salomonovem oglasniku:
http://www.salomon.si/oglas.aspx/23/23/01/03?id=1853I.1733894

Sej vem da sem že tečna s tem. Obljubim, da ne bom več težila user posted image

Ful lepe hiške user posted image . Moram mojmu pokazat user posted image

Glede zelenajve-moj jo obožuje. MA on ima itak popolnoma vse rad. Vse, razen med user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.4.2009 18:13:50   
smrka
Pikica, si kej govorila z vzgojiteljicami?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.4.2009 18:23:06   
Anonimen
Joooj punce, jaz sem čisto pozabila, saj ni čudno, danes ni moj dan.. Sem se zdaj spomnila.. A je katera plačala od Filipa in Lane pijačo?? user posted image  Mater sem hitra, kot strela.. user posted image

Sem odspala uro in pol.. kot ubita.. je pasalo, sem rabila full.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.