|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
20.4.2009 11:02:55   
lunika
Lepo pozdravljene vse nosečke v tem turobnem ponedeljku!

Zelo lepo ste uredile seznam pri meni lahko dodate še kraj bivanja VELENJE, rodit bom pa verjetno šla ali v Sg ali Celje.  Naslednji pregled imam pa 11.5. (morfologija). soseča sem pa 14 tednov.
Eno vprašanje za vse vas; ali preglede plačujete, jaz sem prvi pregled plačala, nato sem plačala materinsko knjigo, ns, in pregled krvi za ds. Plačujem večinoma vse, razen en pregled sem imela popolnoma brezplačen!Se to dogaja tudi vam ali imate drugače?

Hvala za odgovore, lep dan vsem skupaj, čuvajmo se! user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
20.4.2009 11:24:42   
SONČEK LARA
Pozdravljene nosečke

pa je teden pred nami.

LUNIKA  nok, razumem plačla si prvi pregled najbrž si bila kar zgodaj na pregledu, ponavadi vsaj pri nas je tako, če želiš prvi pregled pred 8 tednom, pač plačaš. da pa bi plačevale materisnko knjižico prvič slišim. Jaz je niti v prvo nitimsedaj nisekm plačala. Za vse ostale, NS in odvzem krvi pa je nomrlano da se plača. Vse nadalnje preglede ki boš imela pri svojem G bi morali biti brezplačni.

Kako se drugače kaj počutite? Jaz totalno brez volje...ampak mislim da samo v službi...haha

Prijeten dan vsem, čeprav je zunaj vse sivo in čudno.

LP

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
20.4.2009 12:04:02   
majakla
Tu v MB pa imamo lepo vreme, pridite k nam! user posted image

Jaz nisem plačala nič, razen NS seveda.

Kaj imate privat G_?

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
20.4.2009 12:19:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Tu v MB pa imamo lepo vreme, pridite k nam! user posted image

Jaz nisem plačala nič, razen NS seveda.

Kaj imate privat G_?

uf, jaz bi z veseljem prišla, ker tale dež me samo še dodatno v slabo voljo spravljauser posted image user posted image eh, saj mi nikoli ni pravuser posted image zadnjič je blo vroče za znoret, danes me zebeuser posted image kdo bi me razumeluser posted image user posted image user posted image

Jaz nimam privat G, nič ne plačujem, plačala sem samo NS, ko sem šla k drugi - privat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
20.4.2009 13:10:16   
Aniiita
Hvala vsem za pohvale user posted image - čeprav nimam veliko zasluge pri njem, se mi zdi..takega je mati narava nardila.. Bomo vidli, kakšen bo do konca, če je že sedaj konkreten user posted image

Pa ravno nasproten učinek je sedaj to- ne se sramovat trebuščkov..so samo vaši in notri se skriva nekaj prečudovitega, tako da vsi so lepi. user posted image user posted image

Super za brcike. user posted image
Jaz še nič ne čutim. No enkrat sem čutila kot ene metuljčke, ma se mi zdi, da to ni bilo to, ker je baje še prezgodaj, za karkoli čutiti (14 t). Komaj pa že čakam, ko bo kaj čutila..user posted image

Kar se tiče pregledov- jaz jih ne plačujem, imam pa G, ki dela s koncesijo. Plačala sem NS (ki je bila pri Strahovi) in materinsko knjižico..za katero bi pa dobila baje vrnjen denar, če bi nesla račun na ZZSS..no, sam računa nisem vzela user posted image , ker tega takrat nisem vedla.

Drugače imam pa naslednji pregled 13.5..pa takrat izvide krvi izvem..čeprav bom menda že prej poklicala..

Kar se tiče user posted image , mi G ni nič rekel, da ne smela, tako da ne delam panike. Pomoje če nisi rizična, se res nimaš kaj sekirat.. Itak bo baje po porodu tako, da en čas ne bo šlo..pa ko bo trebuh ogromen imam občutek, da se bo moj user posted image bal kakrkoli tam muvat.. lohk se motim no..bomo vidli user posted image
Vsekakor se pomoje splača zdej izkoristit user posted image Jaz sam mal pazim glede položajev in tega..dokler se ne totalno sprotim..pol kr vse zlaufa prav brez pazit user posted image Pa se mi zdi, da so sedaj moji občutki bolj intenzivni..mogoče zaradi hormonov..alpa zato ker več kot enkrat na teden nama trenutno sploh ne znese user posted image (čeprav saj tudi prej velikokrat ni..ah važno da je tedaj, ko obema res paše)  user posted image

Danes grem pa na nosečniško telovadbo prvič user posted image

Punce, še enkrat bom vprašala- vi spite z modrčkom? Mene tolk prsi zjutraj bolijo, da se mi zdi, da bi bila to mogoče rešitev user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
20.4.2009 14:30:18   
majakla
Jaz ne spim z moderčkom.
Sploh imam same take s kostjo,
pa bi za spanje, no, pa tudi drugače
verjetno rabila kakega takega brez.

Pa se ne spravim po nakupih user posted image ,
saj najbolj uživam v trenerki in v naravi user posted image .

Mi pa imamo še kar sončka (HB). Pa vi?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
20.4.2009 14:34:23   
majakla
Moderčkom - modrčkom _ ???
Eh, pa saj veste kaj mislim, ono za "zizike podpolcat" user posted image  user posted image .

Glavno, da se kazalci na uri pomikajo proti oz. bližajo 15. uri! Jupppiii!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
20.4.2009 14:36:47   
majakla
Ooooo imam že 2 zvezdici user posted image .

PS: se vidi, da sem v službi že (samovoljno) zaključila za danes user posted image . Psssst!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
20.4.2009 15:54:31   
malaMravljica
majakla, ce nimas rizicne nosecnosti in ti g ni posebej odsvetoval, potem lahko normalno user posted image  hmm.. saj si mogoce tudi ti v tem klubu, kjer nam je ta dejavnsot v nosecnosti se toliko boljsa user posted image

Uff, da bi morala se preglede placevati. meni je celo do sedaj ze 4 x uz delal in 3 x sem dobila tudi 3d slikco, sam na prvi nisem itak nic kaj dosti videla.

Trebuh se pa pri meni tudi ze opazi drugace. Ko sem v oprijeti majcki, sedaj sem jih spet uvedla, mi tisti, ki me poznajo ze recejo, da se sedaj ze vidi. Pa v firmi non stop sprasujejo, ce ze vem kaj bo. So firbci, vedno recem ne in tudi ko bom ne povem.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.4.2009 15:58:28   
katrin***
Ojla souser posted image ,

mi smo v deželi smrkajočih in kihajočih ter imamo virozo, ki upam, da jo bom kmalu prebolelauser posted image

Drugače res lep seznamček, zelo zelo pohvalno za vaš truduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče modrčkov, jih js ponoči ne nosim. Čez dan pa kakor mi pride kakšen pod roke. a je nošenje športnega modrčka slabo ali bolje od navadnega? Imam ga brez kosti in mi je rahlo bolj ugodnejši od navadnega. Katero kremo se priporoča če se ti bradavičke lupijo ali so presuhe? Bepanthen, bepanthol?

Ko sem bila danes pri zdravnici mi je rekla, da imam nizek hemoglobin ter če mi G ni nič omenil. Rekla sem da ni - ko grem naslednjič (7.5) na pregled, ga bom vprašala kaj je zdej s tem. Mogoče veste kaj to pomeni?

Pozdravček vsem user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
20.4.2009 17:56:15   
najčka
Oj souser posted image . Kako ste kaj, mi je neki računalnik nagajal tko da se nisem javla že nekaj časa, sem pa prebrala vse nazaj, čestitke za seznamček oz. je že kar seznam, nas je kar veliko oktoberk. Ena je vmes spraševala koliko nas je v bolniški, evo tud mene, sem na bolniški od prvega dne, ker ti po IVF-u mislim da kar pripada polna bolniška do konca, čeprav so me vmes odpustili iz službe. Ena sprašuje glede modrčka, jaz ga ponoči nimam, in tudi mislim da ni dobro da  ga nosiš ponoči. Kako ste pa drugače kaj, vas kaj daje spomladanska utrujenost, mene ful. Pa že tako in tako me vse boli, tko da bi res najraje cele dneve kar spala, pa še ponoč ne morem, tko da več ali manj ležim in gledam tv na katerem pa tu ni nič zanimivga. Skratka dolgčas. 

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
20.4.2009 20:17:37   
malaMravljica
najcka,

ce ti je dolgac in imas toliko casa lahko:
- dojencku pletes dekico ( to delam jaz, samo mi casa zmankuje)
- zacnes brati
- naj ti dragi nabavi dvd-je in glej filme, nanizanke za katere prej ni bilo casa. ce sta tako za svetom kot midva in dvd-ja se nimata ga kupita, stane cca 100 eur oz. se manj. To sva sedaj midva naredila, samo caka sedaj ze 2 meseca za priklop user posted image  

se vec idej pa ti bodo dale druge punce.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
20.4.2009 20:59:21   
karmen b
Oj user posted image ,

kar se tiče materinske knjižice, je po zakoni, da jo mora vsaka bodoča mamica dobiti brezplačno. To piše v gradivu, ki sem ga sama prejela poleg materinske k. tako da katera koli jo je mogla plačat, so vas malo nahmhm.

jaz ne spim z modrčkom, me pa danes tok že cel dan leva bradavica boli, da se mi bo zmešal. Drugače mam pa en drug problem, pa me zanima, če ga ma še katera. Imam namreč zelo srbeče bradavice in to me spravlja ob pamet. Še katera? A se vam sanja od česa bi to blo. Hihgiena je skrbna in redna, mažem se tudi po tuširanju in mi ni jasno.

Lahko noč

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
20.4.2009 21:21:09   
rozilu
Ojla,

spet tukaj po dolgem času. Vas pridno prebiram, malo manj pa pišem.

Katrin: če imaš hemoglobin nizek, je to najverjetneje znak pomanjkanja železa. Tako da kar kakšne železove tablete ali sirupe nabavit. Je pa vprašanje koliko točno imaš izvid. Jaz sem že kar nekaj časa pol-vegetarianka oz. zelo zelo malo mesa pojem, pa me je malo skrbelo, da bo slab izvid. Ampak imam 121 (norm. vrednosti pa so od 120-180, ne vem enot :)) in je sestra rekla, da je to zaenkrat OK. Jem pa Elevit (kar še vedno), ki ima tudi železo... Me je pa malo strah, da bo kasneje šel še malo dol, ko bo mladiček postal malo bolj zahteven...

Aniiita: pohvale za bušija! Se pa vidi, da si že v osnovi suhica in je kar prav, da se ti že malo pozna. Meni bi se tudi, če ne bi že prej imela trebuha obloženega s šlaufi (da se ne utopim v vodi :P). Malo špehca je šlo stran, buši se je malo napel, zdaj sem pa na istem kot prej, hehe.

user posted image - ja midva kr normalno naprej. Ni da bi mi kaj ful bolj pasalo; manj pa tudi ne. No, razen ko sem imela rahlo vnetje oz. čuden izcedek. Je bi pa zdej nehala s tem, bi me moj dragi kar poslal kam skupaj z user posted image :). Aja, bolj je imel on probleme, ko je videl, kako se bebica odziva, ko je G rahlo potolkla po bušiju. In pol začel razmišljat, da midva delava malo večje akrobacije, smešen :)

Aja, modrčki: jaz jih že od vedno tako nerada nosim, zdaj pa še manj, ker nimam več nobenega primernega. Tako da za ponoči mi na kraj pameti ne pade kaj takega, že tako komaj spim z "joškami velikankami" (besede mojega dragega user posted image ).

Se mi pa bradavice grozno luščijo in srbijo... Uporabljam kar mleko za telo za občutljivo kožo, včasih pa olje, ki mi ga je dala G (tester - Eucerin). Ma mi je boljše mleko, ker se lepše vpije. Verjetno je kak Bepanthen še boljši, ma najbrž kar drag?

Danes sem se pa kar malo ustrašila, ker so sumili, da ima mala nečakinja, ki jo pogosto pestvam, vodene koze (pa jih na srečo nima) in mama se ni spomnila, če sem jih prebolela ali ne. Jaz sem skoraj 100% da sem jih, samo me je spravila v dvom, ko je rekla da ne ve user posted image .

Jaz sem po eni strani kar vesela, da nisem na bolniški... v bistvu imam v službi ful stvari še za nardit v pol leta (če pa šetejem še ves dopust, ki naj bi ga porabila, se to skrajša za kaka 2 mesca user posted image )... In še dolgčas bi mi blo verjetno. Ja, sej štrikaš, pa kej fajnega prebereš... samo je vseeno fajn hodit v službo, če ti ne težijo preveč :). AJA, v petek sem šefu povedala user posted image - nič ni preklinjal, al se kej jezil (to sem namreč pričakovala) je bi skorajda vesel. Zdaj ima sam vnuke in je zgleda spremenil pogled na to, lucky me user posted image

Ufff, sem se razpisala, upam da bo katera uspela prebrat esej ;) Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2189
20.4.2009 21:25:28   
rozilu
Karmen, jaz imam iste težave z bradavicami - mislim, da tu ni kriva pomanjkljiva higiena, prej preveč. Če se le da, se izognem gelu za tuš., ker vsi totalno sušijo kožo - uporabim ga samo pod pazduho in spodaj...

Je pa res, da se bradavice sušijo in luščijo tudi čez dan, ko se ne tuširam. :) Mazat, mazat, mazat (po mojem)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
20.4.2009 22:55:06   
stuhica
Uhhh en dan me ni gor pa orm že ful za nazaj brat...user posted image user posted image user posted image Ste bile aktivne!

PLAČEVANJE jaz kolikor vem tud nisem do zdaj (jutri grem na NS in jo morm plačat- komi čakam za pregled seveda ne za plačilo user posted image user posted image user posted image ) materinska naj bi se po zakonu dobila zastonj- mislim kriza, kolk nekje izkoriščajo to situacijo in tanajraj bi vidl res če bi še kaj zaračunal, baje nekje celo slikice zaračunavajo- podn!!! me kar razjezijo take stvaruser posted image user posted image

BUŠIJI o ve ste pa prav simpatične k ste same suhice z telimi simpatičnimi trebuščki, jaz če bi dala slikco bi se za glavo prjele, k sem že bolj bajska čeprav sem shujšala, pa še moj trebušček je že ves obdan z strijami in čudno kožo, sploh razpokano po šivih od operacij. NO ja to je tud razlog da že ene 6-8 let nisem oblekla dvodelnih kopalk, al pa tistih majčk takratkih enostavno ni variante da bi nosila pr tako grdmu bušiju user posted image user posted image user posted image tako da sem bila včash prav žalostna zarad tega, zdej pa sem se že navadla, k sem se itak zredila v teh 12 letih z mojim dragim že za dobrih 20kguser posted image user posted image user posted image  ko se spomnem da sem bila taka suhica ohhhhhhhh  ja kaj čmo,sej bo bolje.

MODRČKI ja jaz morm rečt k so moje  zize (user posted image user posted image  zdej so se mal posušile user posted image user posted image  k sem shujšala ) pač mal večje pa tud večino časa spim z modrčkom, spim še naprej- to je mislim da pač stvar navade, ne maram pa tistih z kostjo nosit.

POSTELNE RADOSTI -user posted image user posted image user posted image  ja teh pri nas zdaj zaenkrat še ni, moj mož komaj čaka na recept, ker ko sem bila z malim Alvinčkom noseča ga je dobil šele v 8 mesecu nosečnosti, ker sem bila zaprta oz. baje zabetonirana!user posted image user posted image user posted image  Pa nam je moj bivši Ginek dal zeleno luč za user posted image  pa je bilo potem veselo, čeprav prav mal čudno v tako visoki nosečnosti ampak je šlo.

NS a ste bile že vse na tem pregledu, jaz komej čakam da grem jutri popoldne, upam le da bodo rezultati in vse ok, pa da bom dobila kako slikico pa dobre rezultate.

SLABOSTI a je še kateri kaj slabo? Jaz imam še vedno jutranje slabosti obvezno, glavnoboli so občani, sem pa še vedno na bolniški, sem dobila odobreno do 1.7.2009., sem kr mal žalostna, ker počutm se res grozno in slabo, samo plača ozt. tud kasneje porodniška pa bo zelo majhna, no ja bomo mogl potrpet saj drugega nam žal ne preostane.

V glavnem sem se razpisala na veliko; aja SEZNAMČEK je Fenomenalenuser posted image user posted image user posted image user posted image , pohvale za trud, je pa fajn da bi se 1x na teden obnavljal.

Lep večer še naprej pa se slišimo jutri, komaj čakam na NS!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.4.2009 7:38:07   
karmen b
Dobro jutro user posted image ...

Hvala za odgovore, ker tele bradavičke so res stresna stvar in mi je sicer hudo, ker trpite tudi druge, a mi je odleglo, da nisem edina, ker to pomeni, da je dokaj normalno. Drugače pa tudi jaz pazim pri tuširanju, da gela ne nanašam drugam kot pod pazduho in spodaj, a vseeno pride v stik z bradavicami. No ja hvala, ker ste me spomnile na bepanten, sem ga že uporabljala, pa je blo res bolje in potem sem na to popolnoma pozabila.

HEMOGLOBIN- tudi jaz imam že sedaj slabe rezultate, očitno sem po svoji mamici, ki je že celo življenje slabokrvna. No in ko sem v službi jamrala, da je ginekolog zmajeval z glavo, kako da sem že zdaj slabokrvna, mi je novopečena mamica svetovala, naj si v DM kupim železov sirup, ki je čisto naraven in baje zelo pomaga. in tako zdaj pijem ta sirup oziroma nek tonik in upam da se mi do naslednjič popravi kri, ker si res ne želim jest tistih nagravžnih železovih tablet, ker baje noro zapirajo. Je pa to nek zeliščen tonik, čisto naraven, imenuje se pa Floradix Floravital. Res ni najboljši cocktail, kar ste ga kdaj pile, a če pomaga, se splača pomujat.

No pa še jaz prilepim svoj trebušček, čeprav je malo drugačen, ker nisem suhica s 50 kilami pač pa jih imam skoraj še enkrat toliko...važno da je meni všeč user posted image

No pa smo tam, a mi lahko prosim ena pove, kako naj prolepim slikco, ker ne bo šlo drugače user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 21.4.2009 7:56:09 >

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.4.2009 7:48:31   
emaa
Karmen bepanten ni drag nekje 6€ tuba, pa še za otroka ga boš rabila, za suho kožo, vneto ritko.
Moj buši, ga moram slikat, jaz nisem ne suha, ne debela, strij pa tudi nimam, sem imela srečo, pri dvojčkih sme dobila eno samo, na šivu od operacije s slepičem. mOdrčki, za spat ga nikoli nisem nosila, razen med dojenjem, zaradi izcejanja mleka. Bom pa morala počasi menjat, kasneje me pa kost pri modrcu itak moti, pa bom športne al pa une za dojenje gor navlekla. V hude stroške pa ne mislim it. 

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.4.2009 8:04:03   
mateja8
Jutro punce,

vidm da veselo pišete o vseh mogočih temah, kar me res veseli, saj veliko izvem.
Modrčki - js z modrčkom ne spim, podnevi pa nosim takega s kostjo saj me za enkrat še nič ne moti ali ovira. Ko bom čutila, da me kaj tišči, bom pač nabavla drugačne.
Postelne  aktivnosti user posted image . No pri nas je to že ves čas bol tako. Najprej mi je blo slabo - predvsem popoldne, zvečer in ponoči, pa je bilo vse skupaj bolj poredko. Potem me je spodaj hotlo napast vnetje pa sem se s tem borila, zdaj pa bila pa na antibiotikih, ker sem fasala vnetje mehurja in to zelo močno. Ves ta čas je bil moj dragi zelo potrpežljiv in je čakal na dneve, ko mi bo zapasalo in ko se bom bolje počutila. No sedaj pa slabosti ni več vnetja spodaj ali pa vnetja mehurja pa tudi ne, tako da zdaj oba prihajava na svoj račun in zamujeno prinašava notri. Lepoooo.

Srbeče bradavice me sicer ne mučijo, so me pa v prvi nosečnosti. G. mi je svetovala, da jih mažem s kremo Bepanthen - za otroško ritko (ker je več vrst Bephantena) in da bradavic skoraj ne umivam, da si bojo same ustvarile nazaj maščobo, ki jo potrebujejo. Grozno se sliš, sam to pomen, da bradavice namažeš tudi predno greš pod tuš - nekajkrat v tednu tako narediš.

Tudi js sm na bolniški in moram rečt, da mi ni prav nič dolgcajt. Prav počasi pospravljam po hiši, kako rožico zunaj okopam, skuham, mal vas prebiram, grem na šetnjo in že je ura tri, ko moja moška prideta iz službe in vrtca.

Punce tako rada vidm, da dež pada....res!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.4.2009 9:22:01   
majakla
Ooooo pozdravljene, ste pa zgodne.

Mene dežek tudi ne moti, saj je že za popoldan napovedan sonček.

Ampak ob takem vremenu pa raje poležavam doma, tak da vse, ki ste doma, lenarite še malo zame. Evo, jaz pa častim user posted image .

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.4.2009 9:37:33   
malaMravljica
jaz vam pa soncek posljem ok, ker pri nas je tako lep dan.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.4.2009 9:43:13   
karmen b
No ko vse tok ta dež hvalte, moram pa povedat, da men pa prav nič ne paše. Sem vsa prahlajena in me skoz glava boli in od tega dežja se mi zdi da mam še pritusk na nuli in sem prou tečna tko da komaj čakam SONCE. Se opravičujem za izbruh, sam sem mogla ventile spustit. Pa še jezna sem, ker ne znam slikice od mojega bušija prlimat sem gor user posted image

Zdej grem pa po opravkih.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.4.2009 9:57:55   
katrin***
Dobro jutro punce,

mi smo danes bolj kasni, ker se mi je tako spalo, da sem kar do 9 potegnila.

Bradavičke...full hvala k ste se tolk razpisale, ker me je že res skrbelo kako pa kaj naj ukrepam, ker imam do pregleda še kaj nekaj časa. Tudi mene malo srbijo in se luščijo pa sm jih včeri kar z bebi oljem za po tuširanju namazala pa je zaenkrat o.k, bom videla situacijo zvečer. Bo verjetno res treba po Bepanthenuser posted image

user posted image .... no, tole je zaenkrat pri nas v mirovanju. Ne smeva, ker imam prenizko posteljico pa da ne bi prišlo do kakšnih krvavitev, nama je G svetoval naj pač malo počakava. Je user posted image  zelo razumevajoč in po moje komaj čaka, kdaj bo G reku - AKCIJA!!!user posted image user posted image user posted image

nizek hemoglobin...je pa po vsej verjetnosti posledica moje trenutne prehlajenosti, ker mi G prej ni nič omenu, da je karkoli narobe pa še Centrum Materna vitamine jem vsak dan celo, tko da ne vem no.  Rezultat je bil, mislim da 113 kar po moje ni tko porazno do 120. Res upam, da se bo tole porihtal k se pozdravim k mam že dovolj teh tablet non stop.

Uff sm se razpisala user posted image . Zdej pa malo likanja, se vidi da se že malo bolje počutimuser posted image user posted image

En sončkast pozdravček

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.4.2009 10:23:45   
majakla
Tista, ki zna user posted image , naj LEPO PROSIM
natančno in tudi za čiste "neračunalničarje"
napiše in opiše, kako se prilepi slikica,
da primerjamo trebuščke (pa da vidite, kako izgledajo pri "nesuhicah"). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.4.2009 10:26:04   
katrin***
No, tut js ne znam prlimat svojga bušija tle gor user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?