rozilu
|
Ojla, spet tukaj po dolgem času. Vas pridno prebiram, malo manj pa pišem. Katrin: če imaš hemoglobin nizek, je to najverjetneje znak pomanjkanja železa. Tako da kar kakšne železove tablete ali sirupe nabavit. Je pa vprašanje koliko točno imaš izvid. Jaz sem že kar nekaj časa pol-vegetarianka oz. zelo zelo malo mesa pojem, pa me je malo skrbelo, da bo slab izvid. Ampak imam 121 (norm. vrednosti pa so od 120-180, ne vem enot :)) in je sestra rekla, da je to zaenkrat OK. Jem pa Elevit (kar še vedno), ki ima tudi železo... Me je pa malo strah, da bo kasneje šel še malo dol, ko bo mladiček postal malo bolj zahteven... Aniiita: pohvale za bušija! Se pa vidi, da si že v osnovi suhica in je kar prav, da se ti že malo pozna. Meni bi se tudi, če ne bi že prej imela trebuha obloženega s šlaufi (da se ne utopim v vodi :P). Malo špehca je šlo stran, buši se je malo napel, zdaj sem pa na istem kot prej, hehe. - ja midva kr normalno naprej. Ni da bi mi kaj ful bolj pasalo; manj pa tudi ne. No, razen ko sem imela rahlo vnetje oz. čuden izcedek. Je bi pa zdej nehala s tem, bi me moj dragi kar poslal kam skupaj z :). Aja, bolj je imel on probleme, ko je videl, kako se bebica odziva, ko je G rahlo potolkla po bušiju. In pol začel razmišljat, da midva delava malo večje akrobacije, smešen :) Aja, modrčki: jaz jih že od vedno tako nerada nosim, zdaj pa še manj, ker nimam več nobenega primernega. Tako da za ponoči mi na kraj pameti ne pade kaj takega, že tako komaj spim z "joškami velikankami" (besede mojega dragega ). Se mi pa bradavice grozno luščijo in srbijo... Uporabljam kar mleko za telo za občutljivo kožo, včasih pa olje, ki mi ga je dala G (tester - Eucerin). Ma mi je boljše mleko, ker se lepše vpije. Verjetno je kak Bepanthen še boljši, ma najbrž kar drag? Danes sem se pa kar malo ustrašila, ker so sumili, da ima mala nečakinja, ki jo pogosto pestvam, vodene koze (pa jih na srečo nima) in mama se ni spomnila, če sem jih prebolela ali ne. Jaz sem skoraj 100% da sem jih, samo me je spravila v dvom, ko je rekla da ne ve . Jaz sem po eni strani kar vesela, da nisem na bolniški... v bistvu imam v službi ful stvari še za nardit v pol leta (če pa šetejem še ves dopust, ki naj bi ga porabila, se to skrajša za kaka 2 mesca )... In še dolgčas bi mi blo verjetno. Ja, sej štrikaš, pa kej fajnega prebereš... samo je vseeno fajn hodit v službo, če ti ne težijo preveč :). AJA, v petek sem šefu povedala - nič ni preklinjal, al se kej jezil (to sem namreč pričakovala) je bi skorajda vesel. Zdaj ima sam vnuke in je zgleda spremenil pogled na to, lucky me Ufff, sem se razpisala, upam da bo katera uspela prebrat esej ;) Nočko
|