|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
21.4.2009 10:28:01   
malaMravljica
meni tudi noce slikce zalimat, pa sem ze obupala, enostavno ne gre, pa se albuma mi ne pusti naredit, ta rr me je cist diskriminirala user posted image  

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.4.2009 10:51:01   
emaa
Če bo kriza s slikicami, me kontaktirajte na zs, vam jih jaz maagri gor zalimam, če jih mate že na shrani.si, pa je tolk lažje.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.4.2009 10:52:26   
ninasiki
čau še z moje strani

evo jst sm bla učer na pregledu in sm bla fuuuuul razočarana ker me tud pogledala ni dala sm vodo zmerla mi je pritisk pol me je pa sam še uprašala če še kej jrvavim in sm ji rekla da zadnji teden da nism nč ampak prej pa da sm po malem in mi prbije uredu se vidve čez 4 tedne jst sm jo kr pogledala nč mi ni blo jasn lah bi me saj mal pregledala da vi če se postlca še lušči ona pa nč tko da sm bla učer full žalostna in razočarana.user posted image user posted image user posted image

za moderčke tudi jst ne spim z njimi ker me enostavno vse veže ampak se pa prvajam nazaj da ga začnem nost ker sm skos doma in mi nekak ni glih pasal ga nost.

aaaaa postelne aktivnosti kaj je že to user posted image user posted image user posted image  mi je na NS rekla da ne smem met ker lahko pride do SS ker lahko poškoduje pojstlico al kaj jst ne vem sam vm pa po pravici povem da se mi že bledeuser posted image user posted image in ponoč že sanjam o tem in bi ga najraj zjutri kr napadla sam k vem da ne smem user posted image user posted image user posted image  tko da mormo zdej bit potrpežljivi in počakat da se to use umiri sm pa slišala da pomagajo za to luščenje tablete utrogestan a je kiri kej jasno baje se jih ne dobi pri nas ampak samo na HR oz. A 
aja pa še doboro da je moj piki tako razumevajoč ker če bi še kle mela probleme in bi kej okol skaku bi se mi scufaluser posted image user posted image user posted image

bradavice nimam glih enih problemou ampak k pa me se morm pa full na lahko pa bognedaj z nohti popraskat ker me kr mal bolijo mažem jih pa z navadno kremo in trebuščka tudi da ne pride do kake strije čeprou bo pršl ampak baje manj kot pa če se ne mažež user posted image user posted image bomo vidl

a za slikco z trebuščkom vm pa pokažem samo se morm še najprej slikat ker nimam še nobene slikce z trebuščkomuser posted image user posted image  sm bla pa učer pri kolegici mi je pa rekla da se mi pa zdej že lepo pozna tko da sm blla fuuuuuul vesela user posted image user posted image user posted image

no pa sm se razpisala dan je katastrofa upam da se do popoudneva popravi se še slišimo bodite pridne božajte svoje bušije in seveda zdej lahko že rečem ponosno jih nosite user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.4.2009 11:05:28   
*chance*
Pozdravljene oktoberke v tem tihem deževnem dnevu;)

Če verjamete ali ne sem tako lena, da se mi tudi pisati ne da, edina stvar za katero se še potrudim je, da preberem kar napišete, nato pa zmanjka močiuser posted image
Zato naj povem, da sem kot večina od vas tudi jaz že bila na NS, rezultati pa so  naslednji:
NT 1.5 mm
DS 1:19805
ES 1:15917
PS 1:144044
Glede na starost (23) je to menda O.K. user posted image
Bi pa rada opozorila vse tiste, ki še niste bile na NS in bi rade imele filmček na CD-ju (velja za dr. Strah), da morate željo izraziti še pred pregledom, kajti drugače ga ne dobite (jaz ga nisem, ker nisem vedelauser posted image )...
Prosim, če bo katera popravljala seznamček, ki je res zelo, zelo lepuser posted image , da mi vnese naslednje podatke:

starost: 23 let
kraj: Nm
1 nosečnost
PDP: 24.10.2009
pregled: 23.4.2009
NS: 17.4.2009

Hvala že vnaprej tisti, ki se bo potrudila...user posted image

Za konec moram pa še nekaj povprašat...glede na to, da mi je na NS prestavila datum poroda na 1.11.2009, me zanima, ali mi ga bo sedaj spremenila tudi ginekologinja ali bo za natančen datum še počakala (po informacijah, ki sem jih zasledila, naj bi se to določalo v 18. tednu (3 PG))... Prosim za kakšno informacijo vseh tistih, ki ste bile morebiti v taki situacijiuser posted image , kajti jaz ostajam v Oktobru 2009user posted image .

Vsem želim lep preostanek dneva in čim lepšo nosečnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.4.2009 11:11:31   
Februarka08
Ojla, user posted image

Da vam napišem kako se prilepi slikica user posted image (vsaj tako jo jazuser posted image )

Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisni gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.

Upam, da vam uspe, se javim še potem kajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.4.2009 11:25:05   
malaMravljica
ninasiki, skoda za tak pregled. Ne vem a eni g res ne razumejo, da imamo v nosecnosti strahove in je fajn, da te vsaj za minutko pogleda, da te pomiri. In to sparanje z uz in lslikcami. Sam larifari. Uboge tiste, ki boste imele samo 3 uz, jaz sem jih imela ze do sedaj 5, seveda je en nuhalna, pri mojem g pa vse brezplacno in lepe slikce vedno.

Za slikce gor limat bom jaz res kar na emaa - o se obrnila, meni noce shranit na shrani si in pol niti naprej ne morm nic. A ve mogoce katera kaksno podobno tujo stran, da se lahko shrani in pol gor slikco da.

Joj, kolk novih podatkov ta teden. Obljubim, da vam jih objavim v petek na novo, bo ok a ne.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.4.2009 11:47:11   
stuhica
OJLAAA  

no ste se že razspisale, jaz sme takov esela da imam danes NS, upam le d abodo rezultati dobri, imam pa še diabetologinjo prej in sem res čisto že zmešana, zadnjič ko mi je bilo fulč slabo , sem bsi po kosilu izmerila vrednost cukra in je bil 8,1 me je skor kap zadela, ker nisem nič takega jedla in sem ponovila še enkrat in je bila vrednost skoraj  v normali 6,7, tako da danes pa ista pesem zdej pa res ne vem  če čem temu aparatu sploh verjet!?user posted image user posted image  tako da za diabetologino me kar mal skrbi...

zdej pa letim si morm še te svoje  srnine noge kosmatinke obrit.... user posted image user posted image user posted image  hudič pa ta kosmatost....

Se javm zvečer za rezultate ok! Držte pestke da bo vse Ok!!!

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.4.2009 11:59:48   
emaa
malamravljica verjetno ne moreš na shrani.si, ker si v tujini, bom sestro vprašala za en drug portal, pravi da je boljši, pa ti dam link kam shrani, ko jo vidim. 

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.4.2009 12:51:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

malamravljica verjetno ne moreš na shrani.si, ker si v tujini, bom sestro vprašala za en drug portal, pravi da je boljši, pa ti dam link kam shrani, ko jo vidim. 

saj res, malamravljica, sem pozabila da si v tujiniuser posted image ja, v tujini se to ne dauser posted image škodauser posted image no, upam, da najdeš kakšno tujo stranuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.4.2009 14:08:23   
frrrr
dan sonosečke!

malaMravljica - poskusi tukaj http://www.slikomat.com/ mogoče tu rata. kje v tujini pa si? sem spregledala očitno, firbčna pa sem user posted image

majakla - le uživaj v user posted image če ni rizično in te G ne opozori, da ne smeš. zdej je bolj na izi, ker potem se zna zgodit, da otroček začuti kdaj bi pa ti imela nekaj trenutkov za svojega partnerja in te bo ravno takrat potreboval user posted image

super za vse uspešne preglede, nuhalne svetline, za luštne trebuščke,...

js imela danes pregled in je tudi vse ok. naslednji pregled je 12.5.
slabosti se tu in tam še pojavijo, a ne takšne kot so bile. sina lahko normalno previjem, prej ga nisem mogla in je to počel mož, ker js bi lahk zraven bruhala. glavoboli se še vedno pojavljajo. včeraj sem ga pregnala z lekadolom, prav tako predvčerajšnjim. sicer raje zdržim in potrpim, samo tolk mi pa res ni treba trpet. sicer pa lekadol ni tolk škodljiv, da bi se mogla tolk mučit. trebuh se mi že vidi. imam pa kr neki zaloge in bi lahko tut rekla, da sem se samo poredila user posted image  

modrc ponoči... pred prvim porodom si nisem znala predstavljat, da bi z modrcom spala. ko dojiš, potrebuješ blazinice, da se ne zbujaš v luži mleka. no, pa se navadiš tudi na modrc ponoči. zdaj tudi večkrat zaspim z modrcom, če imam oblečenega takšnega brez lokov. sicer pa ne morem, ker me to ovira.
ena je o športnih modrcih spraševala. po moje je vseeno kakšen modrc je. važno, da nudi oporo in joškice ne bodo povešene user posted image

rozilu - povprašaj svojo zdravnico, če si prebolela vodene koze. zihr je zihr. otrok je že 2 dni pred izbruhom prvih vodnih mehurčkov kužen. zdaj vem vse, ker jih sin preboleva in sem pametna kot sto user posted image user posted image je pa to res kr nevarna zadeva, če jih nisi prebolela oz. nisi bila cepljena. raje preveri, da boš mirno spala in bo s tvojim otročkom vse ok.
bepanthen je za bradavice ok in niti ni tolk drag. po moje je eucerin dražji. je pa bepanthen tut potem priporočljiv za uporabo pri razpokanih bradavicah, ker druge kreme niso priporočljive, saj otroček da bradavico v usta pri dojenju. in seveda je uporaben tudi za ritko in vse ostale zadeve. torej boš bepanthen sigurno porabila do konca user posted image

ninasiki - tudi moj današnji pregled bil podoben tvojemu in naslednji bo tudi tak. šele čez 2 meseca bom imela uz (mofologijo, kamor lahko pripeljem tudi partnerja in bomo podrobneje opazovali otročka). v prvi nosečnosti me je precej motilo, ker so taki na izi pregledi in ne dobiš nobenih infirmacij ali je vse ok. sedaj pa morem rečt, da niti nimam časa razmišljat o tem, da kaj ne bi bilo ok. ne preveč brat kakšnih kompliciranih zadev na forumih in v knjigah (kaj je šlo pri kateri narobe in kaj se lahko zaplete) in pozitivno ter sproščeno naprej... čas tako beži, da bo kmalu na vrti drug uz in boš vidla svoje dete.

lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.4.2009 14:13:19   
malaMravljica
ja, zaradi tega ne gre. Na slo straneh ni sans da kje slike shranim. razen na moj album sem album naredila, samo tam pa ne vem tocno kako in kaj, ga je treba zaklenit a ne, da ne gledajo cisto vsi. Hmm, pa verjetno sem ze stokrat vmes naslov tistega albuma in sifro pozabila user posted image

bom jutri novo slikco trebuha naredila in pol bomo ze nekako jo objavle, a ne da. Se mi je zadnji teden trebuh kar ocitno povecal, sam sedaj vem, da ni cokolada in sem kar ponosna nanj.

Februarka, nic nisi pozabila, sam jaz precej pazim, da se to ne razve prevec user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.4.2009 14:16:30   
majakla
Zdaj, ko sem že nekaj časa brez glavobolov in slabosti, pa me po dolgem sedenju, tako kot zdaj, zelo tišči v trebuhu user posted image  in komaj čakam, da bom doma in se vležem in spočijem user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.4.2009 14:20:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ja, zaradi tega ne gre. Na slo straneh ni sans da kje slike shranim. razen na moj album sem album naredila, samo tam pa ne vem tocno kako in kaj, ga je treba zaklenit a ne, da ne gledajo cisto vsi. Hmm, pa verjetno sem ze stokrat vmes naslov tistega albuma in sifro pozabila user posted image

bom jutri novo slikco trebuha naredila in pol bomo ze nekako jo objavle, a ne da. Se mi je zadnji teden trebuh kar ocitno povecal, sam sedaj vem, da ni cokolada in sem kar ponosna nanj.

Februarka, nic nisi pozabila, sam jaz precej pazim, da se to ne razve prevec user posted image

če ne bo šlo, je pa še ena varianta - lahko pošlješ eni od nas slikco na mail, potem ti jo shranimo na shrani.si in objavimo če želišuser posted image

Mmmmmmm, sem jaz lačnauser posted image pica tako diši, jaz jo ne morm dočakatuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.4.2009 14:23:38   
malaMravljica
frrr, hvala ti, bom poskusila na tvojem linku.
No, pa napisem se tukaj. v Nemciji sem.

Ker ze toliko o teh modrckih ponoci govorite. Ma kaj bi bilo pametno ga nosit ponoci, da ostanejo prsi potem lepe????

Glede vodenih koz. Ali ne pise v materinski knjizici katere bolezni si ze prebolela? Meni se zdi, da pri meni je vpisal en kup teh bolezni.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.4.2009 14:31:01   
malaMravljica
user posted image

pojma nimam ce bo sedaj delovalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.4.2009 14:32:20   
malaMravljica
ja, deluje. Frrrrrr hvala ti za idejo, delujeeeee.

To je bil moj trebuh v 14t6d  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.4.2009 14:49:00   
majakla
MalaMravljica: kaka suhica si, trebušček se je že takrat malo videl. user posted image

Joj, kdaj bo ura 15.!?

Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.4.2009 14:50:27   
pinky girll
Pozdravljene!

ja tile pregledi so res kr nekaj... Jaz sem pravkar prišla iz njega, dala sem vodo, vzeli so mi kri, zmerili pritisk. Potem mi je zravnika za 2,5 s naredila ultra zvok tok, da je nahiter videla, če je plod še živin da bije srček. Sama na monitorju skoraj nič nisem videla, ker je to potekalo s svetlobno hitrostjo. Seveda, pa lahko izraziš želljo po ultrazvoku, ki pa stane 40€. Tole naše zdravstvo je pravi user posted image .
Samo, da je vse ok.
Meni se trebušček že tudi zelo lepo pozna. Sedaj že opazijo, da sem noseča.
Sem pa ta vikend izvedela še eno čudovito novico. Najina najboljša prijatelja v novembru pričakujeta dvojčke.Če se pa malo prej rodijo bova pa skupaj v porodnišniciuser posted image .
Zanima pa me naslednje, tiste, ki ste že več kot 30 dni na bolniški, ali so vas s strani države oziroma zdravstva prišli kontrolirati. Ker so baje zelo zaostrili pogoje in so kontrlole zalo pogoste.

Uživajte!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.4.2009 14:53:45   
katrin***
malamravljica...saj se ti v primerjavi z mano še nič ne pozna. Pa sem jaz mislila, da se meni ne. Poglej tole (upam, da mi ratauser posted image )

user posted image

user posted image

Res imaš lep trebušček user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.4.2009 14:55:13   
katrin***
Aja, pa tole je danes, ko imam točno 15t in kot vidite nisem bila tudi prej ne med suhicami. Je blo kr lepo "šlaufkasto" okoli bušijauser posted image .

lep dan, kljub dežju

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.4.2009 14:58:02   
majakla
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.4.2009 15:02:59   
majakla
Kaj zdaj Majakla z avtom tu gor dela?

Ne se bat, samo preizkušam, ratalo mi je, sledijo slikice mojega bušija, ampak ga moram še prej slikat.

Lep dan, jaz pa (končno) šibam domov - vodoravno, paaaaaaaaaaa - paaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.4.2009 15:41:44   
najčka
Ojla pozdravljene. evo za mano je pregled, mal mi je dala za poslušat srčka, pa pritisk in težo smo zmerli, kri in vodo so mal prekontrolirali, in baje je vse v najlepšem redu. Na vprašanje glede mojih bolečin pa sem dobila odgovor da me bo po vsej verjetnosti še dolgo bolelo ker imam 2 buli na maternici, ena ima skoraj 6cm in ena 3cm. user posted image    

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.4.2009 16:07:03   
*chance*
Super, samo da je vse OK. A to si bila na 2. pregledu? user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.4.2009 16:09:03   
najčka
Aja pa še za v seznam imam nov datum za pregled. 19.5.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?