|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 20.4.2009 22:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer Kako ste kej? Joj kaj vse berem o tem vrtcu, me kar mineva vse skupaj, ampak najbrž je to normalno in to čaka tudi mene. Zaenkrat gre Tara zelo rada v vrtec in tudi domov pride nasmejana, vesela, kar je bilo pa prve mesece nemogoče reči. Domov je hodila totalno drug otrok. Kar se tiče oblačenja je pa tudi meni že večkrat prišlo na ušesa, da so otroci kot manekeni. Da je težko sploh kaj delat z njimi ko so tako lepo oblečeni (recimo risat, da se ne popišejo). Pa kiklice da niso fajn za v vrtec, ker se ne morejo gibat. Ne vem ,ampak jaz nikoli ne kompliciram če pride umazana domov, saj je otrok, normalno da se ne bo pazila. Pa tud ne gledam ,da bo manekenko špilala z oblačili. Samo trenerke mi res niso ne vem kako pri srcu, pa čeprav se otrok mogoče res lažje giblje kot v kavbojkicah. Ah, lahko razpravljam o tem na dolgo pa ne bom nič novga pogruntala tako da... pikica ampak glede teh "groženj" sošolk bi pa jaz res želela vedet več oz. bi prosila vzgojiteljice če so lahko pozorne. Pa kje otrok to pobere? Od nas staršev? Res mi ni jasno kako lahko pri taki starosti pomisli na kaj takega Lana se mi pa prav smili sayuri hvala za link, ampak mi ni všeč Sem zbirčna, a ne? Ne res, preveč psta mi je in če pomislim tud ni ravno poceni v primerjav s to, ki smo si jo ogledali danes. No še zate pikica napišem kakšna je hišica, da jo daš preuči tvojemu možku . Hiška je dolga 2 m krat 1,70 m. Ima tri polkna, ter teraso. Zadnja stena hišice se v celoti odpre, da vanjo lahko zapelješ džipa (no tako si je ta fant zamislil ) oz. pospraviš vso ropotijo od igrač (praktično ). Polkna so obita z deščicami vse osatlo je iz braun, razen ograje terase. Po strehi je tegula (ne vem kako se pravilno napiše). Hišica je res velika, tako da se vanjo komot postavi mizica s stoli ter manjša kuhinja. Cena je 360 eur. Odločitev še ni padla, ker je res velika in mož pravi, da ne ve kam bi jo dal. Če pa gledam cenovno se mi pa zdi, da se meni s toliko materiala ravno tako izide, mogoče bi profitirala kakih 60 eur, dosti več ne, vsaj tako je reskel mož (strokovnajak za les ). Sicer mene še vedni ima, da bi jo naredili sami, ampak res nobenemu se ne da delat tega, sama pa res ne bi naredila tako lepo. edin brune bbi lahko nabila gor, to bi mi šlo . Ja sayuri pa meni tudi veliko pomeni domače delo, ko veš, da si to pa sam naredil. Bom pa tu, če jo naročimo (do konca tedna se moramo odločit) mogla dodelat par zadevic, recimo okras okoli polken, pa kakšna polička za rožice, to mora bit, pa še kej bom izrezljala z mojo žago . Ko sem glih pri žagi se moram pa zdaj lotit žaganja mojih polžkov, ker drugače me lahko kaj ujame in ne bo nič s tem projektom. Dan odprtih vrat????? Moj nič ne ve o tem? Bo zjutraj vprašal, pa bi šla tudi jaz malo pokukat. Govorilne????? Jaz še nisem prišla na vrsto od septembra, list prehitro umaknejo ali je zasedeno ali pa jaz nisem mogla. Se pa med vrato zmenimo Aja , pa še nove dude in neko mazilo , ki preprečuje serbenje po piku komarja..... seny ti jo maži s sivkino kremo pa ti garantiram, da je ne bo noben niti povohal, kaj šele pičil. Pa sivko nasadi na morju, ker kjer je sivka ni komarjev Drugače pa za shopping. Če bi vedal, da se po Kočevju potepaš bi te na kavo povabila, ker sem bla celo dopoldne tam. Pa sva se najbrž tud v Pikapoloni zgrešile, sem imela tudi jaz manjši obhod , pa kar nekaj sem odnesla, pa še enkrat bom mogla it, ker mi je nekaj v oči padlo pa ne bom mogla spat .
|
|
|