|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
20.4.2009 21:42:36   
sayuri
Hm Menčy, men se zdi, da je ena pri nas za polovičen čas zaposlena po rojstvu drugega otroka. SAm ne vem, kako to zgleda. Je pa predmetna učiteljica, kar je lažje, kot na RS. Ne vem, kako bi to na RS zgledalo? Mogoče bi te potem dali v podaljšano bivanje?
Tudi mi bomo za prvomajske doma. Moj ima tolk dela v službi, da si bo praznike kar pod nosom obrisal. Mogoče nam tale vikend uspe pobegnit na debeli Rtič. Bomo videli.... JSt bi tok nekam šla. user posted image  Morje čedalje bolj vabi. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
20.4.2009 21:46:09   
Muklla
Menchy mislim, da polovička v šolstvu ne gre. Sem se jaz enkrat o tem s pomočnico pogovarjala. Pa tudi mene tudi mal matra, ko se spomnem na vse tole. Sem bila v sredo mal tam, da so mi povedali kaj me čaka septembra, pa moram priznat, da sem kar zadovoljna. Razrednik mi ne bo treba biti in to je uhuhu, fajn. Sicer me pa čaka 25 ur. Delal bomo, ja.

Pikica sem dvakrat prebrala in ne morem verjet. Alooooo!!!! Že itak mi vrtec za našo bibo najbolj ne diši (vsaj prvi dve leti), pol pa še take berem. Ti kar pojdi in vse vprašaj!!!! Mater, jst sem kot razrednik visela vsak mesec po tri ure popoldan, teden prej pa dopoldan (med "frej" urami) kuker je bilo potrebno, sam da so starši bili na tekočem. No, sej zato mi paše, da eno leto nisem razrednik, ker je dosti manj skrbi, pri plači pa skoraj ni razlike.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
20.4.2009 21:55:42   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Za klepetko pa ne vem.. 2 varianti sta- ali je v šoli, ali je pa računalnik zaklenila v kufer user posted image user posted image user posted image

je bila danes kar ta varianta, ja. ČEprav se bo treba tud tadruge kaj večkrta posluževatuser posted image

za praznike bomo domauser posted image . Smo kar vsako leto.

pikica, ma saj ne morem verjet tole glede groženj Laninih "sošolk", res neuser posted image . Jaz ziher ne bi bila tiho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
20.4.2009 21:56:31   
Anonimen
Samo na hitro, kuham za jutri, ker jutri ne bo časa user posted image , pa malo moram odkidat, kar so otroci nakidali. Zoja je že po sedmi uri zaspala, Lana eno uro kasneje.
Glede Lane- ne, nobeden mi NIKOLI o nobeni stvari nič ne reče. Upam, da bom čimprej kaj izvedela. Mi ne vprašamo več niti "Kako je bilo danes?", ker smo videli, da ni bilo prav. Vedno en in isti odgovor:"Bo že sama povedala kako je bilo" Haloooo, saj se pogovarjamo z otrokom, samo on bo povedal po svoje, kaj pa jaz vem kako je odkrita Lana z mano, kaj mi pove, česa ne.. pa itak na splošno bolj malo govori o vrtcu.. tako da.. bom prišla DEFINITIVNO do govorilnih ur!!
Ok, jutri bom imela copate tudi jaz. Očitno je moj vse na pol prebral, pa mu nič ne zamerim, tudi on nima najboljših dni user posted image  Po moje to vreme na nas vse vpliva, kaj pa vem..
Najbrž bom šla tudi jaz malo pred telovadbo prečekirat kaj se dogaja, če bom šla k telovadbi. Mi nekam nič ne diši. Bom vidla kakšno bo vreme in kako bom s časom. Bi, pa ne bi, pa spet bi... Ehhhh
Zojo sem dala danes drugič spat v vrečo, pa se mi zdi kar revček.. tud jaz se ne bi noter dobro počutila, se ne more obračat, je tista vreča vsa zavita okoli nje, jo sam popravljam, bolj kot sem jo.. Mogoče se moramo pa samo navadit, eni in drugi.
Zobna sistenka mislim da ne pride jutri, ali pa .. saj ne vem.. Lana včasih kar nekaj zabluzi po svoje user posted image
Menčy- tole tud ni fajn slišat.. Otroci povejo iskreno.. in tudi Z. se verjetno obremenjuje s tem, kaj lahko obleče in kaj ne.. Bogica.. user posted image  Ma bogi otročki, kaj se jim mota po glavicah.. in kaj morajo vse prenašat in poslušat.. Pa naj tebi povejo, kaj otroka obremenjujejo s tem. Z vami/nami-starši naj se pogovorijo o teh stvareh..

Joooj, jezna sem, razočarana, žalostna...vse hkrati...

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
20.4.2009 21:59:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

Jaz ziher ne bi bila tiho.

Ne bom tiho.. zdaj pa ne.. samo upam, da bom na lep način prišla do besede.. user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
20.4.2009 22:04:43   
seny
dober večer,

pikica , ko sem tole prebrala sem, kar ven padalauser posted image user posted image Uboga Lana user posted image Jaz bi že jutri vzgojiteljici povedala , ker to pa niso heci-vsaj zame ne . Mislim , da ti otroci te besede nekje slišjo , pa naj bo doma ali pa ... ne vem ...Poznam tudi jaz podoben primerek in mogoče celo veš kam ciljam .....Sem prepričana , da 80% vsega otroci poberejo doma , vse ostalo pa v vrtcu , družbi , televiziji ....
In jaz bi na mestu vzgojiteljice , če bi le kaj vedela, obvestila starše.......Tole mi pa pritisk vrže na 220 , a je kaj čudnega , da se po svetu dogajajo takšne grozote , če že otrok v vrtcu reče , da bo razkosal nekogauser posted image Mater ženske ,al sem pa jaz tako zaostala user posted image Jaz mislim , da bi bili starši veseli , da se jim to pove , sicer sklepam to po sebi , ampak....Ubogi otrok , le kako se počuti ?Pikica , jutri takoj po kosilu v vrtec in takoj zahtevaj govorilne ure ,imaš vso pravico , da zveš kaj se dogaja . Še to ...če so vzgojiteljice to vedele , bi bilo pa fer od njih , da bi povedale , ker se verjetno tudi tam vidi , da ima Lana malo krizo z vrcem in bi lahko že same pogruntale zakaj , če pa ne vejo jim pa povej in naj z otroci stvar razčistijo.user posted image user posted image Zdajle sem pa res razpištolana .Našemu Alenu je tud enkrat J. rekel , da bo Tijo ubil....kako sem ponorela , vsi so me samo gledali in sploh me ni zanimalo čigav je otrok , take sem napela , naprej njemu , pol pa še staršem .Mali je potem ful jokal , pa ga je mamica potolažla , da ni nič hudegauser posted image user posted image user posted image Če jaz slišim , da moj Alen nekomu to reče ...jojmu...bi pela , da bi do Ribnice slišali........

Kok sem se razpisala , ampak tole me pa tako razkuri , da ne znam povedat......al pa , če se kdo iz koga, slabo namerno norca dela , takrat bi tud kar klofala....

No zdaj grem pa vsa razkurjena spatuser posted image user posted image user posted image  pa ne bo nič muviuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lahko noč in se vidimo jutriuser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
20.4.2009 22:05:11   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

seny si zihr vse kupila? user posted image  No, ve vsaj lahko greste v Pikapolonico, jaz lahko pa kar na vhodu voziček parkiram user posted image . Aja, a je sploh dvigalo v Nami user posted image
Kje je pa Vilika zadnje čase. KAm se je potuhnila?

ku ku, tukaj sem - na kratko

Je dvigalo - levo od stranskega vhoda (neko šiviljstvo je tam, mislim) - totalno zastarelo, ampak se pride do pikapolonice user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
20.4.2009 22:10:26   
seny

Joooj, jezna sem, razočarana, žalostna...vse hkrati...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lav juuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
20.4.2009 22:15:45   
seny
Joj , zakaj se že o službah pogovarjateuser posted image user posted image user posted image user posted image a nismo komaj rodile , pa mormo že delatuser posted image user posted image

Ma saj ko bomo enkrat tam bo čist ok , prvi teden bo težak pol bomo pa žeuser posted image Itak pa gremo kmalu vse spet na porodniško , ane ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čak , sam ena je nekaj štrajkala , katera je že bila ?Srki se mi zdi.Mogoče se je celo ona premislila user posted image Se bolj malo oglasi....

Zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
20.4.2009 22:16:00   
smrka
Zadnjič pa pravi Lana, da sta une2 rekle, da bosta Zojo z nožem na koščke razrezale in jo spekle user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bila čisto šokirana...

O MOJ BOG!!! Ne morem verjet, da kaj takega pride iz ust, tako malih otrok??? Jest bi definitivno jutri vsa razpizdena sla do vzgojiteljic bi prosila da poklicejo tiste dve puncke in njene starse, pa bi potem povedala kaj so punce rekle. Saj so tako male, da so to nekje morale videt, ali slisat nekoga. Smili mi se Lana, ker to na njo lahko na njeno psiho zelo upliva... in da slisi tako grd komentar od vrstnic.. ma nemorm verjet... Sporoci kaj bos jutri zrihtala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.4.2009 22:21:52   
Anonimen
Ja, res .. user posted image  se mi trga, ko slišim kaj takega. Smili se mi L., potem še Z. Saj veste- kaj bi vse mama naredila za svojega otroka. Vem, da je to prišlo iz ust otroka, ki ne verjetno ne ve kaj govori, pa vseeno.. te zadane direktno v srce..

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
20.4.2009 22:22:51   
Vilika

sayuri- glede govorilnih sem jaz zelo razočarana. Moj jim je že parkrat reku, da nič od njih. Mu je zadnjič rekla, da še niso vsi prišli naokrog, pa da bodo mogli malo čas govorlnih skrajšat, ker gre prepočasi... Pa to ni naša stvar, mene ZANIMA, kaj se dogaja z mojim otrokom. Med vrati itak nič ne zveš..
Sem bila pa zadnjič jezna.. bi rada tudi o tem malo povprašala in poizvedela..če bo sploh letos še možno user posted image  mi Lana že nekaj časa govori, da 2 njene sošolke ves čas govorita da je Zoja kakec, pa Lana tud, pa ne vem kaj še vse..Ok, jaz dam Lani navodila, naj reče, da se tako grdo ne govori, pa da naj se umakne..
Zadnjič pa pravi Lana, da sta une2 rekle, da bosta Zojo z nožem na koščke razrezale in jo spekle user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bila čisto šokirana...

...grozno žalostno user posted image , kje otroci poberejo vse te stvari user posted image ... Kar ukrepaj, čimprej.

Menčy - res zaostajam, priznam user posted image

Morda se jutri vidimo - me daje spomladanska utrujenost  - pa Vida spet meče nekaj...

Nočko vsem!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
20.4.2009 22:25:10   
klepetkaa

Ja, res .. user posted image  se mi trga, ko slišim kaj takega. Smili se mi L., potem še Z. Saj veste- kaj bi vse mama naredila za svojega otroka. Vem, da je to prišlo iz ust otroka, ki ne verjetno ne ve kaj govori, pa vseeno.. te zadane direktno v srce..

user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.   Že cel večer imam tale dogodek v mislih, pa mi nikakor noče iz glaveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
20.4.2009 22:30:46   
Menčy
ma ke ste vse ?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
20.4.2009 22:30:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Našemu Alenu je tud enkrat J. rekel , da bo Tijo ubil....kako sem ponorela , vsi so me samo gledali in sploh me ni zanimalo čigav je otrok , take sem napela , naprej njemu , pol pa še staršem .Mali je potem ful jokal , pa ga je mamica potolažla , da ni nič hudegauser posted image user posted image user posted image Če jaz slišim , da moj Alen nekomu to reče ...jojmu...bi pela , da bi do Ribnice slišali........

Seny, tale J.pa tudi mene skrbi, veš.. verjetno ti nisem nikoli govorila o tem.. samo mi ni vseeno kaj vse slišim iz njegovih ust, Lane pa ne morem izolirat in jo zapirat v hišo.. Grozne stvari, grozen način pogovora, kletvice itd... tako da vprašanje, kaj vse L. ne sliši tudi od tam..user posted image user posted image

Sicer pa je treba raziskat vso zgodbo..Svoje Lane ne zagovarjam, jo pa bom, ko se bom 100% prepričala, če mi bo seveda uspelo..
Glede vrtca pa- mislim, da se vse to dogaja za vzg.hrbti, saj veste kako zgleda, ko se otroci igrajo npr. na igrišču... ali v igralnici.. v tistem hrupu ne moraš vsega slišat.. Koliko pa poznam L. je punčka, ki ne tožari, se ne odkrije.. vsako stvar bolj zadrži v sebi, po mojem jo to noter "gloda" in teži.. in to ni dobro..

Ma ja, dovolj zdaj o tem.. bomo o kakšni lepši stvari zdaj..user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
20.4.2009 22:32:13   
Anonimen
Dober večer

Kako ste kej?
Joj kaj vse berem o tem vrtcu, me kar mineva vse skupaj, ampak najbrž je to normalno in to čaka tudi mene. Zaenkrat gre Tara zelo rada v vrtec in tudi domov pride nasmejana, vesela, kar je bilo pa prve mesece nemogoče reči. Domov je hodila totalno drug otrok.
Kar se tiče oblačenja je pa tudi meni že večkrat prišlo na ušesa, da so otroci kot manekeni. Da je težko sploh kaj delat z njimi ko so tako lepo oblečeni (recimo risat, da se ne popišejo). Pa kiklice da niso fajn za v vrtec, ker se ne morejo gibat. Ne vem ,ampak jaz nikoli ne kompliciram če pride umazana domov, saj je otrok, normalno da se ne bo pazila. Pa tud ne gledam ,da bo manekenko špilala z oblačili. Samo trenerke mi res niso ne vem kako pri srcu, pa čeprav se otrok mogoče res lažje giblje kot v kavbojkicah. Ah, lahko razpravljam o tem na dolgo pa ne bom nič novga pogruntala tako da...

pikica ampak glede teh "groženj" sošolk bi pa jaz res želela vedet več oz. bi prosila vzgojiteljice če so lahko pozorne. Pa kje otrok to pobere? Od nas staršev? Res mi ni jasno kako lahko pri taki starosti pomisli na kaj takegauser posted image user posted image user posted image Lana se mi pa prav smili user posted image

sayuri hvala za link, ampak mi ni všeč user posted image user posted image user posted image Sem zbirčna, a ne? Ne res, preveč psta mi je in če pomislim tud ni ravno poceni v primerjav s to, ki smo si jo ogledali danes. No še zate pikica napišem kakšna je hišica, da jo daš preuči tvojemu možku user posted image . Hiška je dolga 2 m krat 1,70 m. Ima tri polkna, ter teraso. Zadnja stena hišice se v celoti odpre, da vanjo lahko zapelješ džipa (no tako si je ta fant zamislil user posted image ) oz. pospraviš vso ropotijo od igrač (praktično user posted image ). Polkna so obita z deščicami vse osatlo je iz braun, razen ograje terase. Po strehi je tegula (ne vem kako se pravilno napiše). Hišica je res velika, tako da se vanjo komot postavi mizica s stoli ter manjša kuhinja. Cena je 360 eur.
Odločitev še ni padla, ker je res velika in mož pravi, da ne ve kam bi jo dal. Če pa gledam cenovno se mi pa zdi, da se meni s toliko materiala ravno tako izide, mogoče bi profitirala kakih 60 eur, dosti več ne, vsaj tako je reskel mož (strokovnajak za les user posted image ). Sicer mene še vedni ima, da bi jo naredili sami, ampak res nobenemu se ne da delat tega, sama pa res ne bi naredila tako lepo. edin brune bbi lahko nabila gor, to bi mi šlo user posted image . Ja sayuri pa meni tudi veliko pomeni domače delo, ko veš, da si to pa sam naredil. Bom pa tu, če jo naročimo (do konca tedna se moramo odločit) mogla dodelat par zadevic, recimo okras okoli polken, pa kakšna polička za rožice, to mora bit, pa še kej bom izrezljala z mojo žago user posted image . Ko sem glih pri žagi se moram pa zdaj lotit žaganja mojih polžkov, ker drugače me lahko kaj ujame in ne bo nič s tem projektom.

Dan odprtih vrat????? Moj nič ne ve o tem? Bo zjutraj vprašal, pa bi šla tudi jaz malo pokukat.

Govorilne????? Jaz še nisem prišla na vrsto od septembra, list prehitro umaknejo ali je zasedeno ali pa jaz nisem mogla. Se pa med vrato zmenimo user posted image

Aja , pa še nove dude in neko mazilo , ki preprečuje serbenje po piku komarja.....

seny ti jo maži s sivkino kremo pa ti garantiram, da je ne bo noben niti povohal, kaj šele pičil. Pa sivko nasadi na morju, ker kjer je sivka ni komarjev user posted image
Drugače pa user posted image user posted image user posted image za shopping. Če bi vedal, da se po Kočevju potepaš bi te na kavo povabila, ker sem bla celo dopoldne tam. Pa sva se najbrž tud v Pikapoloni zgrešile, sem imela tudi jaz manjši obhod user posted image user posted image user posted image , pa kar nekaj sem odnesla, pa še enkrat bom mogla it, ker mi je nekaj v oči padlo pa ne bom mogla spat user posted image .

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
20.4.2009 22:39:08   
Anonimen
Joj, se opravičujem, ker vedno delam toliko napak, to je pa to, ko hitim in nikoli ne preverim kaj sem napisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
20.4.2009 22:39:40   
sayuri

Sicer pa je treba raziskat vso zgodbo..Svoje Lane ne zagovarjam, jo pa bom, ko se bom 100% prepričala, če mi bo seveda uspelo..
Glede vrtca pa- mislim, da se vse to dogaja za vzg.hrbti, saj veste kako zgleda, ko se otroci igrajo npr. na igrišču... ali v igralnici.. v tistem hrupu ne moraš vsega slišat.. Koliko pa poznam L. je punčka, ki ne tožari, se ne odkrije.. vsako stvar bolj zadrži v sebi, po mojem jo to noter "gloda" in teži.. in to ni dobro..

Ma ja, dovolj zdaj o tem.. bomo o kakšni lepši stvari zdaj..user posted image user posted image

Po moje tudi. Ampak ukrepaj. SEm imela podoben problem v šoli - dve učenki sta grozili sošolki. JAz pa nič vedla. user posted image Potem je mamica te punčke do mene prišla in sva se pogovorili. Sem bila čisto zgrožena in jezna. Predvsem nase, kako nisem tega opazila, potem pa še na učenki. Ko sem to jezo premlela, sem ju poklicala in smo se pogovorile glede groženj. Potem je bilo ok. Sicer so bile to petošolke, ampak vseeno.

Mah..dajmo kaj drugega ja. Čakam Gospodinje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
20.4.2009 22:41:21   
Anonimen
A ste šle že vse spančkat?

Jaz mam pa še kar nekaj prošenj za napisat. Je v zadnjih dneh kar nekaj aktualnih razpisov zame ven prišlo, tako da moram jutri vse poslat user posted image user posted image user posted image Upam na kak dober razplet, spet. Držite pesti zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
20.4.2009 22:44:50   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Drugače pa user posted image user posted image user posted image za shopping. Če bi vedal, da se po Kočevju potepaš bi te na kavo povabila, ker sem bla celo dopoldne tam. Pa sva se najbrž tud v Pikapoloni zgrešile, sem imela tudi jaz manjši obhod user posted image user posted image user posted image , pa kar nekaj sem odnesla, pa še enkrat bom mogla it, ker mi je nekaj v oči padlo pa ne bom mogla spat user posted image .

no, škodauser posted image . Tudi jaz sem se preganjala danes dopoldne po KOčevju; v Pikapoloni sem tud blauser posted image , ko sem čakala na predavanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
20.4.2009 22:48:04   
Menčy
Ojla , še zadnjič preden grem v mižule:

očitno, kaj preveč potepali se ne boste med prvomajci, če prav razumem user posted image ,
kako kaj jutr user posted image ??????????????,
razmišljam da dam malega spat, sama grem na dan odprtih vrat, pol pa na user posted image ,
mah, saj ne vem pa telovadila bi tud user posted image ,
pa vem da bo mali pomembno, če bom zraven al pa ne user posted image user posted image
pa še rada bi videla korelacijo med otroki...

A PRIDE KATER ANA user posted image ??
NOGICA- spomni me za 2 eura, katera sem ti dolžna, če prideš na kofetek, al pa jih dobiš, ko se oglasiš pri meni. user posted image za shoping. kaj lepega si kupila in kaj lepega izpustila?

sem jezna ko user posted image , pride možek domov brez loncev, mali komplet so prodali, veliki je ostal sam še eden pa še tist je bil napočen user posted image user posted image user posted image

no, pa lahko noč

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
20.4.2009 22:49:50   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

A ste šle že vse spančkat?

Jaz mam pa še kar nekaj prošenj za napisat. Je v zadnjih dneh kar nekaj aktualnih razpisov zame ven prišlo, tako da moram jutri vse poslat user posted image user posted image user posted image Upam na kak dober razplet, spet. Držite pesti zame user posted image user posted image user posted image

bom v mislih s tabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
20.4.2009 22:51:01   
smrka
Jest sem se budna.. delam neke izpiske iz knigeuser posted image .
Nogica, ti si pa ful ustvarjalna, kaj pa to za neke polzke delas? Glede hisice... men se zdi velik dat 360 eur za hisko. To je kr dnar. Ampak ce si to zelite, zakaj pa ne... seveda bi bila najlepse doma narejena, clovk vsaj ve kolk je truda in ljubezni v to vlozil. Nasa tamala ima hisko v Jurjevici, ki jo je babi pa stric naredil in je zakon. Tamala se ful rada igra v njej.
Drzim pesti da dobis kako sluzbo. Tud jest iscem, sam zdej sem nardila mal pavze s temi prosnjami, ker se blizajo pocitnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
20.4.2009 23:10:25   
Anonimen
NOGICA- spomni me za 2 eura, katera sem ti dolžna, če prideš na kofetek, al pa jih dobiš, ko se oglasiš pri meni. user posted image za shoping. kaj lepega si kupila in kaj lepega izpustila?

joj Menčy ti skoz pozabim povedat da sem te v petek klicala, da ti rožice dostavim, pa najbrž nisi vidla, ali pa si zgrešila. Ti jih jutri prinesem s sabo? Jaz upam, da pridem, drugače pa se slišiva.
Hvala, da boš mislila name user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
20.4.2009 23:11:48   
Anonimen
men se zdi velik dat 360 eur za hisko

Sej je velik, samo če material seštejem user posted image . Ma ne vem, res ne, nej se za spremembo drugi odločijo.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.