skuštrana
|
Hojla... Mala princeska, daj mi še enkrat pošlji ZS, je nekaj štekalo pred parimi dnevi, potem so me pa v enem dnevu zasuli..Ma, ta RR, stalno nekaj packajo Desetka, super za službo, vem da si želiš Porodni načrt- v Postojni te takoj ko prideš vprašajo, če ga imaš..In če ga nimaš kar nekaj po svoje packajo, in takrat ko ležiš tam s popadki se res ne spomniš kaj bi pravzaprav rad. Tako pa ga pogledajo in vidijo. In se ga držijo. V Celju pa itak kar nekaj po svoje delajo, režejo kar po defultu, kar meni ni všeč, ker sem imela zaradi tega rezanja full probleme. Še sedaj me občano boli. Naj povem, da sem bila rezana samo prvič, brez da bi vedela, me ni nihče nič vprašal..Drugič, ko sem rodila v Po, otroka velikega 55cm in težkega skoraj 4 kile pa nisem imela niti eneg šiva, ker jim nisem pustila rezat. Drugače sem s Ce porodnišnico zelo zadovoljna, ampak moraš pridet tja s stavom, kot bi se reklo, vidijo da nisi nek mulc, ki nima pojma ampak ti je mar.In veš kaj hočeš, kajti samo takrat obstaja možnost da boš to tudi dobil. Sedaj kaj je na njem je pa čisto odvisno od posameznice Jaz vem da bom napisala, nič rezanja, nič proti bolečinam, pa da nočem ležat ne na hrbtu, ne na boku, da ne smejo rezat popkovine preden neha pulzirat... Next - jaz imam za Arsena kar dosti stvari in sem s kvaliteto zadovoljna. Nekaj mi jih je dala prijateljica, pa so še čisto super, tudi če so rabljene stvari. Jaz ponavadi naročim direkt iz UK, ker naročim pižamce na Pujso pepo in takšne stvari, ki jih na eu strani ni. Ne vem zakaj Lenika, jaz sem pa cunje samo oprala, zlikala pa ne Ma, sem jih v sušilca vrgla, so prišle ven lepo mehke in ravne Mene pa tako muči nespečnost, kdaj bo že konec