lenika
|
Dobro jutro! Spet deževen dan. Ga bom izkoristila, da bom še nekaj cotk zlikala in še kaj pripravila za . Naslednji teden bom imela Matica cel teden doma in ne bom nič pripravljala, ko bo šel pa 4.5. nazaj v vrtec, bom noseča že polnih 36 tednov. Zato sem rekla, da moram ta teden v grobem vse pripraviti. Pregled imam v petek in že komaj čakam, da vidim, če se je naše detece že pravilno obrnilo. Upam, da ja. Kolcanje sicer čutim v spodnjem delu trebuha, a vseeno si ne upam preveč upat. Kakorkoli se bo že odvilo, ven bo v vsakem primeru prišel. Naja tudi mi baje pričakujemo in sem dokupila že kar nekaj rozastih stvari (ostalo imam od sineta), tpa tudi tašča jih je že nekaj kupila(ima dva sina, si je pa zmeraj želela še hčerko, tako, da si lahko predstavljate veselje) tako, da upam, da nas kaj ne preseneti, ker potem bom organizirala razprodajo. Tira tudi jaz imam občasno malo mravljinčaste roke, a niti približno tako kot ti. Fragola, seveda ti bo uspelo z lastno trgovino, ker si naravni talent. Je pa to full lepo, če imaš hobi, ki ga lahko spremeniš v poklic. Snoopyka jaz sem prišla iz 52kg na 70kg. Tako, da upam, da se v teh zadnjih 6 tednih ne zredim preveč, ker me bodo sicer kotalili proti porodnišnici. 10ka joj, jaz si več ne predstavljam, da bi šla nazaj v službo. Te tri tedne kar sem doma res maksimalno uživam, pa tudi mislim, da nisem več sposobna normalno delat. Mojjaka uboga. Po moje je full grozno, če ponoči kar tako bediš.
|