|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
20.4.2009 17:20:44   
Naja*
Tira me veseli da si za kavico. Tud men odgovarja bol dopoldne. Najbolš da se kar na ZS zmeniva. Pa upam da se še katera pridruži.

Kar si pa o kolegici napisala mi je pa ful čudno. EA ne dobivaš v dozah, ampak ti jo na začetku nastavijo, po dogovoru z anastezistom in ves čas drži enako. Meni je anastezistka naštimala dozo, potem pa vprašala kolk čutim, potem pa po potrebi dodajo oz. vzamejo. Mal mora bolet, že zato da čutiš tud kdaj začet prtiskat in kako pritiskaš. Je bla pa bolečina pri meni čist znosna... kot kšna močna menstruacija in bi če se mi ne bi porod ustavil in se končal s CR, upala takoj naslednji dan it še enkrat rodit. Tako da če mene vprašate EA ja al ne... sm definitivno za JA!!! Je pa res da sm že večkrat slišala od punc in tud zdravnica v razvojni ambulanti mi je rekla da se porodi z EA velikokrat končajo z CR ali vakuumom, ravno zarad tega ker punce nimajo občutka kako pritiskat.

S sklepi pa sem jst mela problem po prvi nosečnosti in sicer z gležnji, ampak pomoje da to ni isto kot pri tebi. Ponoči so mi ratal tolk trdi da sm hodila kot Ostržek user posted image . Ampak ko sm jih zjutrej razmigala je blo bolš. Jst sm  to povezala z dojenjem in  pomanjkanjem kalcija, zdravniki mi žal niso nič pametnega povedal na to temo.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
20.4.2009 17:33:41   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Tira me veseli da si za kavico. Tud men odgovarja bol dopoldne. Najbolš da se kar na ZS zmeniva. Pa upam da se še katera pridruži.

Jaz imam tudi vsak dan čas za kavo, tako dopoldan kot tudi popoldan. user posted image
Mislim, da smo se z BarbyD že nekaj pogovarjali, da bi se dobili na kavi to sredo.
Ali vama ustreza v sredo?

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
20.4.2009 19:00:51   
Tira
Ja Janci to sredo user posted image  Če pa vama bolj ustreza dopoldne (men ja user posted image ) pa rajš vidim, da dopoldne.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
20.4.2009 19:11:17   
Naja*
Meni ustreza dopoldan ker je mali v varstvu user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
20.4.2009 19:16:37   
luši
sporočite, kako se boste dogovorile za kavo... mogoče se vam pridružim...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
20.4.2009 19:48:39   
fragola
Dober večer!

kako smo kaj, jaz sem ok, bebica veselo brca in komaj čakam na pregled, ker me fulll zanima če se je obrnil ta naš otroček, ma kja ko mam pregled komaj 12.5!
No v glavnem včeraj sem tudi jaz delala peciv, naredila sem jagodni tiramisu in vam povem, da je bil full dober, osvežilen, ga bom še naredila, ker prav paše za poleti.user posted image
Torto nutello pa večkrat naredim, jaz jo dam tudi v skrinjo za par ur, tako, da rata kot sladoled in vam povem, da so vsi navdušeni!user posted image

Ta teden greva z mojim še previjalno iskat sem jo naročila v babycentru in me bojo poklicali ko pride, nato bom kupila še kar mi manjka, moram si pav malo napisat, kaj še vse potrebujem.

Drugače, zdaj delam veliko konfetov, ker je sezona za poroke, krste in ostale stvari tako, da mi ni dolgčas, tle vam pokažem pa eno slikico, k sem naredila za krst konfete!
user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.4.2009 20:09:46   
bamoocham
Fragola, ti pa imaš res smisel za to!user posted image Lepo lepo.

Js sem se pa najedla domačega borovničevega sladoleda, ga je moj delal. Upam, da mi ne bo nagajal želodec. Me pa je začela zgaga matrat.

Prej sma bila v Muellerju in Pikapolonici, sma kupila malo kozmetike, pa v lekarni Bepanten, pa fiziološko..tak počasi se pripravljamo. Čeprav cotk pa še ne bom prala.

Nč, grem pred tv. Lepo se imejte, pa se jutri beremo.

Fragola, se priporočam za recept za jagodni tiramisu.user posted image
Papa

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.4.2009 20:15:12   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Fragola, ti pa imaš res smisel za to!user posted image Lepo lepo.

Fragola, se priporočam za recept za jagodni tiramisu.user posted image
Papa

Hvala mi je full v veselje in pač delam vsega po malo, drugo leto pa ciljam na trgovino zaenkrat mam samo spletno, upamo, da mi bo uspelo!

Kar se tiče pa jagodnega tiramisuja velja vse kot za navadnega, samo, da ne namakaš v kavo ampak zmelješ jagode in daš notri maršalo( to je prav ena italijanska pijača za sladice) in v ta sirup namakaš piškote, in nato daješ biškote v posodo namažeš z maskarponetom in nato zrežeš jagode in daš na vrh, nato ponoviš vajo, narediš pa dve tri plasti odvisno od posode in jaz sem vsako plast polila še z zmečkanimi jagodami, tako, da je bil sočen, zadnjo plast pa sem liha tako polila vendar sem dala notri v sok še želatino in sem spet dala koščke jagodi, nato sem dala v hladilnik in ko se je želatina strdila je bilo prav lepo za videt in za jest še bolj!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.4.2009 20:39:16   
loveforever
pozdravljene. no danes sem imela pregled!!!

sem v 31 tednu in 1 dan in naš dojenček ima težo 1500g.

no moja g mi je naredila uz ker je že na začetku videla da gre za bolj mali plodek, in je zato danes pogledala. drugače se lepo razvija ampak malo manj pridobiva na teži.

podatki za seznam: naslednji pregled 18.5 ( torej v 35 tednu) kilogrami pa
+10 tako da sem se v 4 tednih zredila le 1 kguser posted image user posted image user posted image

ja kr hitro bo vse naokoli, aprila bo konec!!!!!!!!!! pol maja pa sem kr mnekako 100% da bo že kakšna junijka na koncu rodila, seveda tiste bolj na začetku, ostale pa si kaj takega slučajno ne drzneteuser posted image

no js pa grem v sredo na CSD papirje urejat, tako da imam pripravljeno , danes sem dobila tudi napotnico za rodit.user posted image

jutri si grem pa po rožice za na balkon, jih že imate???

no grem ta malo malo pocartat k vidim da mi bo kmalu zaspala user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
20.4.2009 21:25:25   
tej_a
Ojoj, punce, ste čist v receptih! Kaj ko bi rajs kakšno dietno stvar gor dale?! :-)

Naj vam predstavim mojo današnjo sladico - enostavno in hitro pripravljena... "Jagode ala zoprn ginekolog" - jagode streseš v cedilo, opereš, odstavniš zelene dele, naložiš na krožnik in okrasiš z listkom mete. Dobr tek! user posted image user posted image user posted image  A rabite sliko? Sploh ne izgleda slabo! user posted image

Snoopyka - tut jest sm zmedeno gledala tvoje tedne... Le glej, da te prej kam ne odpeljejo... Moj fantek je imel v začetku 30t 1660g. Drgač imaš pa graf povprečne rasti v materinski knjižici, pa si lahko označiš in ugotoviš, kje je tvoj otrok od povprečja. 

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.4.2009 23:02:45   
Snoopyka
večer!user posted image

js sm pa mal pozna kr smo letal po pikapolonci in nakupl še zadne stvari k so manjkale za user posted image ,
nato pa sm šla še k babci na sladoled, k me je povablauser posted image
je pa moja tašča rekla, da bo vse oprala medtem ko bom js z otrokom v bolnci, da bo ja vse sveže.

bačko- najprej se ti naj opravičm k nism dans poslala enolončnice, oblubim da jo bom jutr!!!

tej_a-lej po mojm sm zdaj u 30t in če parao pogledaš je kar precej napre za dober 1kguser posted image
a veš da je velik dijetnih stvari tud sladkih in dobrih? razlika je le v tem da če so kolački  dijetni uporabiš namest sladkorja natrenuser posted image
mam velik takih receptov....sam taki redilni kot je nutelaa so velik bolšiuser posted image

loveforever- ti pa maš ful vlko srečo...js sm pršla z 59kg na 74kguser posted image
je pa res da pojem vse kar vidim in se pozna pri men in pri otrokuuser posted image

joj da bi še js mela družbo souser posted image za kafe...sm ste vse tk dalečuser posted image user posted image
ja js mam rožice na balkonu...jih moja tašča (nad njo živiva) sama goji in jih ne kopuje.....razen če kdaj v zimi pocrkajo.

no grem pančakt, k me moj čaka že celih 5 min. lepe sanje vsem skupajuser posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
20.4.2009 23:05:36   
10ka
ojla, vidim, da se menite za kavico. bi se še jaz zmenila zraven, če bi lahko. samo zdaj grem nazaj v službo (še za 3 tedne), tako da verjetno ne bom imela časa.

sem bila danes na pregledu, noseča 30t, beljakovin malo, železo ok, zmerila je utrip in velikost maternice - vse bp. velikosti ni merila, ga bo pogledala na naslednjem pregledu 11.5. (33t). ker zadnja 2 tedna nisem imela krčev, je rekla, da grem lahko delat, ampak samo po 4h na dan. tako da jutri grem nazaj v službo.

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.4.2009 6:08:46   
mojjaka
Dobro jutro!

Končno je ura kolikor toliko normalna, da lahk rogovilim po stanovanju, namreč spet nisem skor nč spala in potem se premetavam in čakam da mojegauser posted image budilka prebudi in gre v službo, jaz pa auf. Sem že pojedla corn flakes in jogurt, zdaj pa grem knjigo brat Moj porodni načrt... zunaj vreme strašno zgleda, tako da bom dnes kr bolj nor ostala po mojem.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.4.2009 8:21:29   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj, kapučino, kakav in ledena kava!
Fragola si pa pridna punca.Zelo lepi konfetki!user posted image user posted image user posted image
Loveforever važno je da bo dete zdravo.Ni važno koliko je zdaj v trebušču težko in veliko.user posted image user posted image user posted image
Mala princeska a si mogoče dobila moj ZS?
Snnopyka ni panike.Se ne mudi!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.4.2009 8:23:46   
loveforever
dobro jutro, no sej nimam veliko časa sem povabljena na kavico user posted image  kak se mi dobr zdi da je dež, bom vsaj nekaj notri  naredila, drgač me kar ven vleče,

no pridne bodite pa dobro jutro zaspankam ki poležavate do 10-11, user posted image user posted image  mi ne moremo ker ta mala hod v vrtec, sem vam kr malo favš

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.4.2009 8:28:56   
lenika
Dobro jutro!

Spet deževen dan. Ga bom izkoristila, da bom še nekaj cotk zlikala in še kaj pripravila za  user posted image . Naslednji teden bom imela Matica cel teden doma in ne bom nič pripravljala, ko bo šel pa 4.5. nazaj v vrtec, bom noseča že polnih 36 tednov. Zato sem rekla, da moram ta teden v grobem vse pripraviti.
Pregled imam v petek in že komaj čakam, da vidim, če se je naše detece že pravilno obrnilo. Upam, da ja. Kolcanje sicer čutim v spodnjem delu trebuha, a vseeno si ne upam preveč upat. Kakorkoli se bo že odvilo, ven bo v vsakem primeru prišel.
Naja tudi mi baje pričakujemo user posted image  in sem dokupila že kar nekaj rozastih stvari (ostalo imam od sineta), tpa tudi tašča jih je že nekaj kupila(ima dva sina, si je pa zmeraj želela še hčerko, tako, da si lahko predstavljate veselje) tako, da upam, da nas kaj ne preseneti, ker potem bom organizirala razprodajo.user posted image
Tira tudi jaz imam občasno malo mravljinčaste roke, a niti približno tako kot ti.
Fragola, seveda ti bo uspelo z lastno trgovino, ker si naravni talent. Je pa to full lepo, če imaš hobi, ki ga lahko spremeniš v poklic.
Snoopyka jaz sem prišla iz 52kg na 70kg. Tako, da upam, da se v teh zadnjih 6 tednih ne zredim preveč, ker me bodo sicer kotalili proti porodnišnici.
10ka joj, jaz si več ne predstavljam, da bi šla nazaj v službo. Te tri tedne kar sem doma res maksimalno uživam, pa tudi mislim, da nisem več sposobna normalno delat.
Mojjaka uboga. Po moje je full grozno, če ponoči kar tako bediš.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.4.2009 8:29:42   
kaminek
ojla punce user posted image !

fragola: user posted image  za tvojo izvirnost!

drugače pa bo danes res kislo vreme zunaj, bomo pa notr kej ustvarjale. bi mogla še malo perila zlikat, pa se mi ne da oz. lahko likam kvečjemu 1 urco, pol morm pa nehat zarad bolečin.user posted image

me ima, da bi šla kakšne enostavne in dobre kekse pečt, bom raje mal počakala, da vidm, al me bo še luštuser posted image  čez eno uro.

zase morm rečt, da sm pa zdej ene 4 noči dobro spala, skupaj tud od 4-5 ur, nato pa seveda na wc!

se tipkamo!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.4.2009 8:33:06   
bačko
Kaminek vem kako je z likanje.Mene tudi hrbet začne boleti ko likam.Tako da vsak dan malo zlikam.
Lenika ravno danes sem čutila kako naša mala kolca.In je bilo tudi dol.Prav smešen občutek, a ne?Ti si iz Ljubljane, a ne?user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.4.2009 8:41:48   
lenika
Ne jaz sem iz Bele krajine, natančneje iz Črnomlja.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.4.2009 8:43:56   
bačko
Kak sem blond!user posted image Pozabila sem iz kje si.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.4.2009 8:55:10   
kaminek
a če kolcanje čutš spodaj, potem je user posted image  obrnjen dol?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.4.2009 9:01:15   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

a če kolcanje čutš spodaj, potem je user posted image  obrnjen dol?

Upam.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.4.2009 9:01:22   
bamoocham
Jutro čvekice.

Hvala za kavo.

Samo pozdravit sem vas prišla, šibam po izvid za podaljšanje bolniške (zadnjič mi podaljšajo do porodniškeuser posted image user posted image user posted image ), pa vam kasnej kaj več napišem.

Papa

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.4.2009 9:02:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Kak sem blond!user posted image Pozabila sem iz kje si.

Ni panike, preveč nas je, da bi si vse zapomnile. Meni se zdi, da sem sploh sedaj v nosečnosti tako sklerozna da je groza.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.4.2009 9:05:08   
bačko
Ja hvala enako!Temu se pomoje pravi nosečniška skleroza!user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?