|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
21.4.2009 9:05:19   
Snoopyka
jutr souser posted image !!!

moj pa ta teden prost pa kar poležavava....no v bistvo on spi, js pa gledam v strop.
men moj user posted image tud ne pusti spat, ko bi js rada spala ma ure karatejauser posted image
uh bi se js mela daleč pelat, če bi hotla z katero nauser posted image ....user posted image

lenika-sj tud js sm ogromna kotuser posted image , sm ne morem se zvijat kot tale tuuser posted image user posted image

bačko-bolubla sm, pa nism naredla.....tk sm bla jezna nase, k sm pozabla na časuser posted image
smo šli še vse kar je manjkal kupit zauser posted image , tk da mam zj vse in sm pozabla na urco pol pa sm šla še k babici  na sladoleduser posted image

vidm da govorite o delu....js pa likamlahk tu 2 urci, k sm že prej mela teževa z križem in mam neke prot bolečinske tablete....
nemorem pa umit tal pod pojstlo, k se nemorm prikontuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.4.2009 9:32:49   
dreamhorse
Tira, tudi jaz imam iste težave kot ti z mravljinci in bolečimi kostmi. Ponoči včasih ko grem na wc hodim kot da sem iz lesa, zjutraj pa ne morem dvignit rolet, ker me preveč bolijo roke. Ponoči je najhuje, čez dan sicer boli, vendar ne tako....
Ne vem pa, kaj bi lahko naredile, da bi se to končalo. Sem prepričana, da s porodom se  bo...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.4.2009 9:35:19   
lenika
No tako, pa je končano. Končno sem oprala in zlikala vse cunjice in posteljnino. Sedaj samo še pripravim torbo za v porodnišnico zase in za user posted image  in potem je vse urejeno.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.4.2009 9:37:50   
Anonimen
lenika jaz si pa ravnokar delam seznam, kaj morem kupiti, za sebe in user posted image , da tudi jaz pripravim počasi torbo za P. pa sem čisto zgubljena. se mi zdi, da sem že vse pozabila kako je bilo prvičuser posted image .

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.4.2009 9:48:35   
bačko
Deja vem kako se počutiš.Tudi jaz sem malo zgubljena.Jaz bom ta vikend pripravila torbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.4.2009 9:58:56   
Mala_princeska
Fragola,

OOOOOOOoo fullll lepo. No, mi smo prvič imeli samo svečo, brez konfetov. Fragola a to ti izdeluješ? Na sveče tud sama narediš napis ali jih kje naročiš? user posted image user posted image A so konfeti za goste za spomin? Naj mi ena malo več opiše kakšni so običaji za krst.user posted image Sama imam samo sv.krst in sv.obhajilo, birme nisem obhajala, partner pa ima vse zakramente, hb župnik ni kompliciral in je krstil našo prvorojenko.
Koliko pa stane cel komplet teh zadevic, če ni skrivnost in koliko prej moramo to naročit? (Če boš seveda še izdelovala, ko bomo me krstile bejbeke).

Sorry, ker sem firbec; ampak mi je to tko lepo. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.4.2009 10:01:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Drugače, zdaj delam veliko konfetov, ker je sezona za poroke, krste in ostale stvari tako, da mi ni dolgčas, tle vam pokažem pa eno slikico, k sem naredila za krst konfete!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OOOOOOOoo fullll lepo. No, mi smo prvič imeli samo svečo, brez konfetov. Fragola a to ti izdeluješ? Na sveče tud sama narediš napis ali jih kje naročiš? user posted image user posted image A so konfeti za goste za spomin? Naj mi ena malo več opiše kakšni so običaji za krst.user posted image Sama imam samo sv.krst in sv.obhajilo, birme nisem obhajala, partner pa ima vse zakramente, hb župnik ni kompliciral in je krstil našo prvorojenko.
Koliko pa stane cel komplet teh zadevic, če ni skrivnost in koliko prej moramo to naročit? (Če boš seveda še izdelovala, ko bomo me krstile bejbeke).

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.4.2009 10:02:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Mala princeska a si mogoče dobila moj ZS?

Sem dobila, bom malo pogledala in bom videla če bom kaj naročala - ti javim ok?user posted image  Imam Mastercard in Diners drugač, bom videla kako in kaj, ker trenutno ni ne vem koliko finančne rezerve.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.4.2009 10:13:47   
bačko
Mala princeska velja!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.4.2009 10:14:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Dobro jutro!

Naja tudi mi baje pričakujemo user posted image  in sem dokupila že kar nekaj rozastih stvari (ostalo imam od sineta), tpa tudi tašča jih je že nekaj kupila(ima dva sina, si je pa zmeraj želela še hčerko, tako, da si lahko predstavljate veselje) tako, da upam, da nas kaj ne preseneti, ker potem bom organizirala razprodajo.user posted image
Fragola, seveda ti bo uspelo z lastno trgovino, ker si naravni talent. Je pa to full lepo, če imaš hobi, ki ga lahko spremeniš v poklic.
Mojjaka uboga. Po moje je full grozno, če ponoči kar tako bediš.

Lenika, nič bat - bodo punce na RR hitro zagrabile tvojo razprodajo, no saj ne bo potrebna, bo Matic dobil user posted image  sestrico. user posted image
Fragola se čisto strinjam z Lenikinimi besedami, tudi jaz verjamem da ti bo uspelo s pravo trgovinico; če imaš vizijo se vse da! user posted image
Mojjaka hitr štrikat user posted image user posted image , bogica ne predstavljam si da jaz ne bi celo noč spala, sicer se full pogosto zbujam; ampak nekako še gre. Poskusi čez dan nadoknaditi, pa ne preveč učkov matrat z branjem oz. pazi na dobro lučko.

Meni se s študijem nič ne da user posted image , imam še kar nekaj aktivnosti za opravit predno v petek šibnemo na krajši oddih na morje (kar ne dojemam da bomo šli počasiuser posted image ),
nekaj cunjic za user posted image  sem že vrgla v stroj in se že lepo sušijo, danes pa upam da izvem ali je Matic user posted image  ali Manca user posted image , no Kebrovwe knjige imen še nisem preštudirala - zaenkrat ostajamo na teh dveh imenih. user posted image
Edino ena zanimivost k imenom - prvorojenka je Nina in moja prva prijateljica v OŠ je bila Nina (moj oči je mislil da je moja hči po njej dobila ime, jaz pa sploh nisem pomislila na to, ko je moj izbral ime). In imela je sestro Manco, sicer starejšo; sem zadnjič pomislila na to podrobnost in moja še ena prijateljica iz OŠ ima prav tako sestrico Manco. Meni je pač všeč to ime.

Mene pa trenutno neki zbada spodaj na desni strani trebuha, kar nekaj čudno me dol pritiska; sem bila na sprehodu. Nekako od sobote opažam bolečine tam v tem predelu, moram danes na pregledu mojo g. povprašat kaj bi to bilo user posted image  ali pa je user posted image  čudno obrnjen user posted image user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.4.2009 10:16:59   
skuštrana
Hojla...

Mala princeska, daj mi še enkrat pošlji ZS, je nekaj štekalo pred parimi dnevi, potem so me pa v enem dnevu zasuli..Ma, ta RR, stalno nekaj packajouser posted image

Desetka, super za službo, vem da si želišuser posted image

Porodni načrt- v Postojni te takoj ko prideš vprašajo, če ga imaš..In če ga nimaš kar nekaj po svoje packajo, in takrat ko ležiš tam s popadki se res ne spomniš kaj bi pravzaprav rad. Tako pa ga pogledajo in vidijo. In se ga držijo.
V Celju pa itak kar nekaj po svoje delajo, režejo kar po defultu, kar meni ni všeč, ker sem imela zaradi tega rezanja full probleme. Še sedaj me občano boli. Naj povem, da sem bila rezana samo prvič, brez da bi vedela, me ni nihče nič vprašal..Drugič, ko sem rodila v Po, otroka velikega 55cm in težkega skoraj 4 kile pa nisem imela niti eneg šiva, ker jim nisem pustila rezat. Drugače sem s Ce porodnišnico zelo zadovoljna, ampak moraš pridet tja s stavom, kot bi se reklo, vidijo da nisi nek mulc, ki nima pojma ampak ti je mar.In veš kaj hočeš, kajti samo takrat obstaja možnost da boš to tudi dobil. Sedaj kaj je na njem je pa čisto odvisno od posamezniceuser posted image Jaz vem da bom napisala, nič rezanja, nič proti bolečinam, pa da nočem ležat ne na hrbtu, ne na boku, da ne smejo rezat popkovine preden neha pulzirat...

Next - jaz imam za Arsena kar dosti stvari in sem s kvaliteto zadovoljna. Nekaj mi jih je dala prijateljica, pa so še čisto super, tudi če so rabljene stvari. Jaz ponavadi naročim direkt iz UK, ker naročim pižamce na Pujso pepo in takšne stvari, ki jih na eu strani ni. Ne vem zakajuser posted image

Lenika, jaz sem pa cunje samo oprala, zlikala pa neuser posted image Ma, sem jih v sušilca vrgla, so prišle ven lepo mehke in ravneuser posted image

Mene pa tako muči nespečnost, kdaj bo že konecuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.4.2009 10:22:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

No tako, pa je končano. Končno sem oprala in zlikala vse cunjice in posteljnino. Sedaj samo še pripravim torbo za v porodnišnico zase in za user posted image  in potem je vse urejeno.

user posted image user posted image user posted image  Moram jit po tvojih stopinjah user posted image user posted image user posted image . Pohvalno, res.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.4.2009 10:29:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

lenika jaz si pa ravnokar delam seznam, kaj morem kupiti, za sebe in user posted image , da tudi jaz pripravim počasi torbo za P. pa sem čisto zgubljena. se mi zdi, da sem že vse pozabila kako je bilo prvičuser posted image .

Hvala enako, jaz tudi čist zgubljena še. Moram res po vaših stopinjah (Lenika, Deja777) - dejte mal napisat kaj še kupit in kaj zbasat v torbo za nas in za user posted image ? A boste dva kufra (no dve torbi) pripravile? user posted image user posted image

Jupiiiiiiii, mene je pa ravnokar poštar zmotil in prinesel odločbo za denar namesto paketa in odločbo za porodniško - večja kot po mojih pričakovanjih - in sem happy do nebes user posted image user posted image user posted image . Zadovoljna z višino porodniške in porodniška mi traja do 29.08.2009???(v tem datumu so se najbrž zmotli??? ali dobim še eno odločbo ker bom celo porodniško sama koristila?user posted image user posted image )

Bejbe uživajte in pobožajte bebejkote v user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.4.2009 10:37:18   
Lsica
Tako kot loveforever sem tudi jaz včeraj imela pregled, mala ali mali user posted image pridno raste (cca 1350 g), se še veselo giblje, ker ima dosti prostora,...skratka vse bp.

podatki za seznam: naslednji pregled 13.5

dala mi je tud papirje za CSD in os. zdravnika (o PDP). Za delodajalca pa ničuser posted image , a njim pa ni treba nič dostavit? Samo tsti obrazec jim neseš, da ti plače noter vpišejo, al kako?

Pa še eno vprašanje, danes sem bila zjutraj spet v MŠ, pa sem morala predčasno odit, tako mi je bilo spet slabo (že 3.). Ne vem, sedežev je bilo dovolj, niti ni bila tako polna predavalnica,...jedla sem tud zjutraj, ne preveč ne premalo,...

Zdaj ko doma ležim mi je spet OK, prej sem bla pa čist zelenauser posted image .
A se to še kateri dogaja?

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.4.2009 10:38:25   
Cally
Mala_princeska si pozabila kaj je rekla b. Metka zadnjič o kufrih, hehehehe user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.4.2009 10:40:35   
Tira
Jutro!

Mala_princeska imaš pa res dooolgo porodniško user posted image .
Midva sva včeraj barvala hodnik - postal je vijola barve - ful hudo user posted image  No med prazniki se bova pa lotila še dnevne... bo zelena (seveda ne vse stene). Tko, da imava zelo pisano stanovanje user posted image
Jz sem danes kr spala, seveda kadar nisem bila na WCju.

Sedaj se moram pa res it še mal učit. Imam izpit v petek in še G. Jupi vse na en dan user posted image

Če je katera Kranjčanka, je vabljena na user posted image  jutri ob 10h v Q.

Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.4.2009 10:43:42   
bačko
SEZNM STVARI ZA V PORODNIŠNICO

zobna ščetka in krema
vazelin za ustnice
krema za obraz
vložki (Always, Cathrine- NE- so pregrobi, Vir 80, raje vir extra) Najboljši so vatiranci iz Tosame – ti so podobni Vir vložkom, samo da so večji. Dobiš jih v porodni, pol pa nič več.
gel za tuširanje
deodorant
Bepanthen mazilo + Bepanthen Plus( samo kremo za bradavice- to pa nujno , kakršnokoli) LANOLIN-MULTIMAM
obroč za plavanje (da sediš na njem zaradi šivov)
Slivov sok od hipa - če boš imela slučajno probleme s prebavo
Približno takle je moj seznam!

(odgovor članu Cally)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.4.2009 10:48:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Jaz ponavadi naročim direkt iz UK, ker naročim pižamce na Pujso pepo in takšne stvari, ki jih na eu strani ni. Ne vem zakajuser posted image

Ampak kako se ti je pa uspelo registrirat na next.co.uk, ker ko sem jaz probavala, mi zavrne postcode. A je kaka posebna fora? Ker na UK imajo res več stvari tako za dom, kot za otroke, ipd.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.4.2009 10:56:29   
lenika
Skuštrana, saj jaz jih tudi samo prvič zlikam, potem se pa tudi s sušilcem zadovoljim, ker nimam več časa. user posted image

Mala princeska, prav so ti napisali, toje odločba za porodniški dopust, ki traja 105 dni. Naknadno boš pa dobila še odločbo za nego in varstvo otroka.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.4.2009 11:06:47   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Zadovoljna z višino porodniške in porodniška mi traja do 29.08.2009???(v tem datumu so se najbrž zmotli??? ali dobim še eno odločbo ker bom celo porodniško sama koristila?user posted image user posted image

Nič bit žalostna. Niso se nič zmotili. Najprej dobiš odločbo samo za 105 dni (toliko traja porodniška), potem pa ti pošljejo novo odločbo še za ostalih 9 mesecev (tu pa koristiš dopust za nego otroka). Tako, da si doma 1 leto.

Ne vem, a je treba dati novo vlogo za dopust za nego, mislim pa, da ne. Ker sem js na vlogi za CSD obkrožila, da bom koristila polni dopust za nego. (lahko bi pol moj, pol jaz). Pa še na CSDju je rekla, da če slučajn ne bi dobila tiste druge odločbe, da jih morem poklicat, da jo pošljejo.

Tak, da se nč ne sekiratuser posted image

Js sem pa tut zrihtala papirje za podaljšanje bolniške. Pa kuha me nekaj. Grem čaj pit.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.4.2009 11:09:47   
Cally
Nove vloge za dopust za nego ni potrebno oddajati, ker csd avtomatsko dobi otrokov emšo in potem izdajo odločbo. Kasneje mora na csd le očka, da si uredi očetovski dopust ( tako mi je bilo povedano prejšnji teden na csd v šiški).

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.4.2009 11:13:00   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Fragola,

OOOOOOOoo fullll lepo. No, mi smo prvič imeli samo svečo, brez konfetov. Fragola a to ti izdeluješ? Na sveče tud sama narediš napis ali jih kje naročiš? user posted image user posted image A so konfeti za goste za spomin? Naj mi ena malo več opiše kakšni so običaji za krst.user posted image Sama imam samo sv.krst in sv.obhajilo, birme nisem obhajala, partner pa ima vse zakramente, hb župnik ni kompliciral in je krstil našo prvorojenko.

konfete sama izdelujem dobim material in naredim, krstno sveče pa mi dela ena punca, tako, da vsaka sveča je unikat.
Pri nas je navada, da se da konfete za spomin in botrom se da v taki prozorni škatlici, da je bolj lepo in se da še kašno darilce zdraven, okvir za sliko npr.
Za vse tisto kar je na sliki, konfeti, prozorna škatlica, krstni prtiček, krstna svečka, pride 66€
vendar lahko pride še ceneje če si zbereš kake druge konfete.

si naredim mal reklameuser posted image  tle je moja stran, vendar mam doma še veliko več www.andrejinkoticek.si

Izdelovala bom pa sigurno še, ker v tem uživam in se sprostim

Zdaj delam za krst za fantka, vam bom tudi pokazala, nato bom mela obhajilo in 16.5 mam pa dve poroki tako, da vam bom pokazala slikice, boste tudi malo komentirale kako se vam zdi!
Za svojo lastno poroko sem si vse sama naredila in vam povem, da sem tako uživala, da ni res!user posted image
Mala princeska si vidla, da piše Manca na krstnem prtičku, mogoče se bo tudi tvoja tako klicala seveda če bo punčka!

Punce hvala za pohvaleuser posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.4.2009 11:17:41   
bamoocham
Ste pa pridne, že pripravljate torbe. Ene ste pa res že čist na koncu. Js sem komaj v 32 tednu, tak da si bom torbo počasi začela pripravljat čez kake 3 tedne.

Sem pa našla sezname stvari za v bolnico:

Torbe za P: Šampon za tuširanje,
zobna ščetka in pasta
za obleč za domov,
vložki (vir80),
blazinice za dojenje,
bepanten,
mrežaste spodnje hlačke, spodnje hlače-bombažne
modrček za dojenje,dudica za user posted image (že prekuhana ,nogavičke za (če bojo nohtki na rokicah predolgi)

Pa še en seznam, samo je kr dolg-za mamico:

1. potrjeno zdravstveno kartica
2. napotnica ginekologa
3. mobilni telefon in polnilec za mobilnik
4. telefonsko kartico
5. fotoaparat
6. denar (bankovci nižjih vrednosti za avtomat)
7. zobno krtačko in zobno pasto
8. tekoče milo za telo + šampon
9. glavnik
10. vazelin za ustnice
11. Sanosan krema za telo
12. krema za obraz
13. Bepanthen (roza)
14. nederček za dojenje
15. blazinice za dojenje
16. nastavek za dojenje (za bradavice)
17. škarjice za nohte
18. copate – natikače (če vzameš svoje copate potem naj imajo debel podplat)
19. spodnje hlačke (za odhod domov)
20. vložke Vir 80
21. nogavice oz. pajkice
22. oblačila za domov
23. piškoti
24. knjiga

Pa še za otroka:

- plenice (3 x tetra + 2 x Pampers)
- 1 x povijalna plenico
- 1 x žabice
- 2 x tetra majčka
- 2 x mako majčka
- 1 x pajacek za čez (ta lep kompletek)
- 1 x nogavičke
- 1 x kapica (navadna, mehka)
- 1 x kombinezonček (z nogicami)
- 1 x (topla) odejica za v avtosedež (tista, ki jo bomo uporabljali tudi za v voziček)
- 1 x avtosedež

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 21.4.2009 11:19:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.4.2009 11:23:14   
lenika
Fragola, sploh ni dvoma da ne bi trgovinca zalaufala. Prekrasni izdelki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.4.2009 11:24:40   
fragola
OO ta seznam si bom kar kopirala.

Punce kako boste oblekle otročke za domov.
Jaz sem mislila tako:
- Bodi z dolgimi rokavi
- žabice
- kompletek bombažast
- jopica
- nogavičke
- in dekica za pokrit

Pomojem je dovolj, jaz ne mislim kupovat flisastega kompletka, ker pomoje bo prevroče, kaj mislite ve?

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?