|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 20:56:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:01:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:08:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
20.4.2009 21:10:10   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Ja, to sem še hotla.

Moja Iraya je dobla po luliki rdečico, na njej pa so majhne bele pikice, izgledajo kot neki mozoljčki al pa kot, da so vodeni. Kaj bi to bilo? Včeraj sem opazila, takoj sem namazala s Sodocrem, potem včeraj še enih 4x, danes spet cel dan mažem in mažem, pa se mi stanje sploh ne zdi boljše, kvečjemu celo malo slabše. user posted image user posted image

Previjam jo ful pogosto, tak da mislim da ni od česa takega, da bi bla kao predolgo v neki mokri plenički al pa kaj, ko jo umijem vedno gledam, da je suha, šele potem namažem s kremico in zalepim pleničko!!?? Tak delam že vse od rojstva pa še nikol nisva kaj imeli....razen če je na bazenu kaj staknila?!!!

Kaj naj še naredim? Ni tak hudo no, da bi se mi zdelo, da morava do P, vsaj zaenkrat še ne....je še kaj s čimer lahko mažem? Kak sploh zgleda plenični izpuščaj?! A če bi blo to, bi Sudocrem nekak mogel pomagat? Kaj pa glivice, kak to zgleda? Lahko s Canesten mažem?

Je.be.la, pojma nimam no kaj je zdaj to.

probaj kak dan ali dva mazat s canestenom, ker lahko da je glivice na bazenu fasala. glivice so po luliki in ritki, pleniščni izpuščaj pa bolj kot ne samo po ritki

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3454
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:12:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3455
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:15:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3456
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:15:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:19:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:19:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.4.2009 21:22:11   
ksenci
hy! jz v gužvi, da ne folgam več na rruser posted image
ta tedn bi mogla prepisat-it kupit nagledano parcelo v vojniku, pa je spet nekaj prišlo vmes, tako da to pošlihtamo po 1. maju. intenzivno iščeva načrt za hišo- joj, kak težke odločitve- no samj midva veva kako bi, ampak iščeva zamisli podoben tipski načrt, ker je ceneje- morda kdo pozna kakšnega fajn arhitekta, ki nima zasoljenjih cen?- dobrodošli kakšni nasvetiuser posted image
končno malo uredila vrt, nasadila vso možno zelenjavouser posted image jutri moram še po rožice za na balkon.
diploma- spet bol al majn stoji! delam največ pol urce pol pa pride kaj vmesuser posted image
netki- Aljaž ima iste fleke in tud že skoz. pa tud naša koza p. pravi da ni to nič. čakam naslednji medec in bom to zrihtala v Lj ko imava kontrolo
metuljček- hvala za vprašanje o prstu, sm že čist pozabla nanjuser posted image res super morm potrkat. imam pa v čet. kontrolo v bolnci, da vidjo če je čist ok
pri hrani jz sploh ne kompliciram. kosila za Aljaža ne kuham ekstra- razen če je res kaj takšnega ki še ni zanj. obožuje golaž in obare. seveda delam vse zelo blago začinjeno, s čim manj maščobe in vsak dan je prisotna zelenjava. je super, ker tako tudi za nas kuham bol zdravo. tudi sadje je vsak dan. pravijo, da pri 1. letu bi naj otrok jedel skoraj vse.user posted image glede junk fooda, pa je moje mnenje tako, da otroku ne smeš prepovedat, drugače bo še z večjim veseljem to jedel. jaz mu bom dala sladkarije ali coca colo, npr. 1x na teden in ga ob enem naučila, da je to priboljšek, ki pa ni zdrav in se ga ne sme jesti vsak dan. se mi zdi čist mim, da otroc ne bi smel poskusit, starši pa lahkouser posted image se pa tudi strinjam, da bi ga obvarovali te hrane dokler lahko, ampak jz mu dam včasih za poskusit, če kaj jem, ker sam hoče in odpira usta. saj to je par drobtinc in glih tolk da spozna okus, on pa je tudi presrečen, ko je lahko poskuso kaj jem.

no, zdaj pa največji problem, ki me žre že cel dan!user posted image edin termin ki lahk gremo na morje je 4-11.maj. kaj naj nardim, ker imamo takrat srečanje??? tako sem jezna, ampak ne gre drugače. sva imela planiran dopust v začetku julija, vendar mora marko iskoristit dopust do konca maja, drug termin pa ni plac fraj! res mi je že cel dan tako hudo, ker sem se že skoz veselila tega srečanja in tud sema sem predlagala, da bi bilo pri meni. strah me je, kaj si boste mislile o meni. najprej sem mislila, da ne bi šli na morje, vendar ne morem tega nardit marku, ki celo leto gara in komaj čaka morje. vaša odločitev je, če boste srečanje vseeno imele pri nas- bom mamico prosila, in bo kaj pripravila brez problema. razumljivo pa je, če se boste zbrale drugje.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.4.2009 21:25:39   
AAA
Almera,   a greš jutri kaj k najboljšemu sosedu zapravljat. Mi imamo prazno, moj speeeettt dela in bom šla dopoldne sama z Anejem.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:28:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:28:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
20.4.2009 21:35:59   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: flower

ksenci kaj pa če prestavimo srečanje na drug termin? Brez tebe ne bi imele srečanja..

ja sm študirala, sam nimam pravice tega rečt. pa mislim tud, da ta datum največim ustrza in bolš da ostane da ne bo cele zmešnjave. za drug datum, pa med vikendom ne more bit pr nas, kr imamo že vse zaseden, med tednom, pa ne morjo bit partnerji zram. ni panike za mene, bomo poleti še kakšne trojane vdarle in se bomo takrat spoznaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3464
20.4.2009 21:36:15   
ksenci
čist pozabla- zimska ta nova rubrika je zakonuser posted image user posted image user posted image se mi zelo dopade, da bi tak čestital tedenskim slavljenčkom in tak se ne bo na nobenga pozabluser posted image

zadnje čase očitno bolj površn berem, kr ne vem zakaj ne ureja sezanamov več blackyuser posted image sm opazla da je zadnje čase bolj malo na rr-ju, ampak ne vem zakaj, je kaj narobeuser posted image
-zimska ne narobe zastopit- hvala ker si pridna, spoštujem vsako ki se loti teh zadev,  sam babji firbec me matrauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:36:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3466
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:39:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:40:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3468
20.4.2009 21:41:19   
lex
ksenci midva sva vzela načrt od Ingre - tuki je link in si malo oglej tele tipske načrte, pri njih dobiš pa katalog s 265 in več načrti midva sva pri njih prečepela ful cajta in so nama ful vse razložli,.... ful prijazni.

http://www.ingra.si/

ksenci vi lepo pojdite uživat, me se bomo pa zmenile za drug termin

Neposredna povezava do sporočila: 3469
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:42:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3470
20.4.2009 21:42:56   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: flower

rebeca jaz bi tudi s canestenom namazala. Ko je imel Lan soor v ustih, mi je patronažna rekla, da če dobi bele pikice po ritki, so to glivice (enako kot soor) in da naj kar z canestenom namažem. 

Kaj ni za glivice na riti ena druga krema? Grem pogledat v zvezek (zapiski iz materinske)

jaz sem jo z canestenom mazala in je bilo po tednu dni boljše

Neposredna povezava do sporočila: 3471
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:43:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:48:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:57:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
20.4.2009 22:07:16   
lex

naša lepotička
user posted image

user posted image

user posted image

in pomočnik, ki točno ve kje se odpre voda

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?