nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Čer! malo berem za nazaj... IZVIRNO SPOROČILO: nell O tole mi je pa znano - Tibor je tudi skonto kako se predali odprejo - živa groza. Zdej k se je začel vstajat pa res ne morem nič nardit. Plazenje ga je čisto minilo, zdej bi on kr hodil Moram bit bolj kot ne skos zraven njega, ker itak takoj najde nekaj ob kaj se lahko vstane - še najbolj mu je všeč miza v dnevni. Nima pa nobenga občutka, da bi se mu lahko kaj zgodilo - tko da smo pridelali že kar nekaj bušk. Priznam, da zdaj pa sem zmatrana - konkretno. Aha pa naš mulo nam je pokazal kako zelo močno voljo ima... koker kej ni tko k si je on zamislil začne konkretno trmarit. Pa iskreno, js si nisem predstavljala, da to takšni miceni že počnejo... spominja me namreč na trmo tam pri leto in pol starih, ki jo poznam iz vrtca - ufff tale naš nam bo še dal vetra. Zadnjič me je čist šokiral, ko se je v trgovini začel dret, ko sva šla mimo frutekov (očitno ga je hotu met - pa je jedel pol urce nazaj) - grrrrrrr. Drl se je pa orng histerično, čist vsi so bulili v mene - ampak sem se kr flegma nardila, ko da nič ni in sem opravla nakupe, mulo se je drl, čes čas se je pa pomiril, ko je videl, da nič ne bo.. Trma pri nas pa zgleda tako, da takoj spodmakne rit, se zvije, kriči kot jesihar, ne moreš ga ne dvignit, ne posedit...v glavnem groza - tko da me je enih parkrat že pripeljal do tega, da sem ga pustila na tleh, da se je zdrl, pol sva pa lahk vse nardila. A se pri vas tud tak šmorn kuha? Pa kako odreagirate v takšnih primerih?? Sorry, ampak sem kar malo potolažena, ko vidim, da ni samo naš takšen divjak in histerik S spodmikanjem riti me je že dolgo časa nazaj v zadrego spravil, ko sva bila na kavici z nekaj mamicami in otročki (tudi v vozičku je skoraj most naredil, tako je rito v luft dvignil)... V trgovini je zaenkrat prefirbčen, da bi lahko opazi frutke (vrti glavo levo desno kot za stavo), je pa zato doma toliko huje, kadar si želi naprimer kalorifer pobliže ogledat O postavljanju bolš da ne govorim, res, kar mižim ko to počne na najbolj nemogočih mestih. In VEDNO hoče več in več kot je sposoben. Sprašujem se, kaj bo naslednja faza, ko enkrat shodi - plezanje , po omarah, stolih.. drevesih, kaj bo potem hotel - leteti Aja, pa previjanje, jaoooooo ... Sredi brisanja kakca se bi on obrnil na trebuha in ker mu seveda ne dovolim, je histerija - zamahne z vsemi 4 z vso silo in se dere in krega.... prav užaljen in jezen na ves svet... Kako reagiram - ponavadi, ne dovolim, da obvelja njegova kakdar hoče kaj izsilit s trmo... Uffff a sta Vid in Tibor skp krave pasla al kaj - moram priznat, da sem js tud kr potolažena, ker je vsaj še en tak navihanc. No tud js se trudim, da ne obvelja njegova iz trme - ker si tuhtam, če bom zdej, potem bom pol vedno več. Midva sva ravno zaključila kolobocije po kopanju - si pmojem tud misli, zakaj more mama vedno zabavo prekinit - zdej že spi in ja HB brez večjih težav - js grem pa na zaslužen počitek v bano - jeeeee.