bella02
|
Hej! Za mano je naporen vikend, sam važno je le to, da je vse šlo po planih. Vsi so bili veseli, siti, dobre volje. Sam, da je uspelo . Imeli smo fuuul fajn fešto v soboto, je mojega in dva kolega mal medlo ( ), ampak glih prav, da smo bili. dobre volje. Smo se nasmejali ko nori . Sinoči sem se šla stisnit k Tjaši za 5 min, potem pa sem mislila gledat Talente v belem. Pa sem se zbudila ob 4h pri Tjaši. Sej čudnega nič, smo šli v nedeljo zjutraj spat tud ob 4h zjutraj . Od včeraj sem malo na slabem glasu, sam ni panike . Teja pančka. Sem **** vesela, da je bolš. Ponoči ne kašlja več in tudi smrkasta ni več . Smo zvozili. Je pa začela vstajat in je skoz na nogah. Je pa včeraj spet lepo pojedla kosilo - po enem tednu. Ja, so zobki naredili svoje. Erin in Matejchi, ne vem, kaj sem vama javila za razvoj. Ko ga bosta dali gor, bom pogledala in vama še povedala, kaj manjka. Zojko Mišek, vidim, da si imela smolo . Zdaj, ko je Teja skoraj uredu, se bi pa en dan oglasili pri vas. Kako si ta teden s cajtom? Moja poročna priča je že v Avstraliji. Grem zdej mal po netu prebrskat to državo, da vidim, kje se potepa. Sva tako navezani, da se mi zdi, da je del srca tam daleč. Komaj čakam, da jo spet vidim. Zdaj je pa takoooo daleč. GAŠPER, ŽAN in MARUŠA --> čestitamo!!! Nič, lep aprilski teden vam želim
|