|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
20.4.2009 11:58:42   
bella02
Hej!
Za mano je naporen vikend, sam važno je le to, da je vse šlo po planih. Vsi so bili veseli, siti, dobre volje. Sam, da je uspelouser posted image . Imeli smo fuuul fajn fešto v soboto, je mojegauser posted image in dva kolega mal medlo ( user posted image ), ampak glih prav, da smo bili. dobre volje. Smo se nasmejali ko noriuser posted image . Sinoči sem se šla stisnit k Tjaši za 5 min, potem pa sem mislila gledat Talente v belem. Pa sem se zbudila ob 4h pri Tjaši. Sej čudnega nič, smo šli v nedeljo zjutraj spat tud ob 4h zjutrajuser posted image . Od včeraj sem malo na slabem glasu, sam ni panikeuser posted image .

Teja pančka. Sem **** vesela, da je bolš. Ponoči ne kašlja več in tudi smrkasta ni večuser posted image . Smo zvozili. Je pa začela vstajat in je skoz na nogah. Je pa včeraj spet lepo pojedla kosilo - po enem tednu. Ja, so zobki naredili svoje.
Erin in Matejchi, ne vem, kaj sem vama javila za razvoj. Ko ga bosta dali gor, bom pogledala in vama še povedala, kaj manjka.

Zojko Mišek, vidim, da si imela smolouser posted image . Zdaj, ko je Teja skoraj uredu, se bi pa en dan oglasili pri vas. Kako si ta teden s cajtom?

Moja poročna priča je že v Avstraliji. Grem zdej mal po netu prebrskat to državo, da vidim, kje se potepa. Sva tako navezani, da se mi zdi, da je del srca tam daleč. Komaj čakam, da jo spet vidim. Zdaj je pa takoooo daleč.

GAŠPER, ŽAN in MARUŠA --> čestitamo!!!

Nič, lep aprilski teden vam želimuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.4.2009 12:02:23   
bambi14
Dan,

jaz sem nova na tem čveku,.....v 5. delu mislim, torej nič ne vem kaj dogaja- SPET.
Mi se bomo počasi začeli navajat na flašo,ta teden čez dan, čez kaka 2 tedna pa še za zvečer. Danes je bil štart: malo joka, ker sem jo silila s flašo(z mojim mlekom) in potem sem o budno dala v posteljo in mala spi že od 10.30. Uspela sem naredit ppt za fax in skuhat kosilo za miceno, pregledt maile,.....RR pa mi še ni ratalo prebrat.

Malo za smeh:

user posted image

Elanina še noče nič govorituser posted image , samo občasno reče ta ta ta. Eh saj bo.

Grem malo prečitat, če mi bo ratalo.
Cao babike inuser posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.4.2009 12:08:28   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jaz sem za četrtek, ja! Res bi rada videla Sayuri

tud jaz user posted image

Jst tud za četrtek ... v petek bom mela potovalno mrzlico oziroma napad "kaj vse moram še spakirat za na morje in kako bo šlo vse v avto" user posted image Štiklov ne bom mela, ker pol pridem polomljena ... ni to moja vrsta obuvala ... pisane nogavičke ... ja, ok, sam a pol moram met prekratke hlače, da se jih bo vidlo al kaj? user posted image user posted image
Aja, kje se dobimo?

Buhtlčk, jah ... sej bi šla spat, pa mi Rok ne pusti user posted image Eh, bom že enkrat spala ... sej menda ne bo vsaka noč taka ...

MATEJKA_, mi tud še ne sedimo tko kot se spodobi ... nč se sekirat ...  pri nas je tko, da pri miru lahkos edi ful dolgo, samo, če je kje kaj zanimivega, se pa stegne za tistim in ponavadi prekucne ... ampk tko vadijo, ni panike ... sem pa ugotovila, da že velik boljš lovi ravnotežje kot na začetku ... sej bomo počas, brez skrbi.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.4.2009 12:20:10   
MATEJKA_
Krysia - ja, ravnotežje pa res vsak dan boljše lovi. sem pa jo ravno dala probat na laminate sedet (drugače je na postelji ali na igralni blazini), pa ji je šlo še boljše. no, po kakih 5min pa je bla takole    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 304
20.4.2009 12:20:19   
betty
žanneža - LANA, minca_n - ZOJA & NIA, matejchi - MARUŠA vse najboljše za 8ko!!!

Punce - a veste kaj pa Roka ful fascinira??? sedenje pred pralnim strojem in gledanje vanj, kako se pere. hahha :)
zdej je omagal in zaspal. seveda ne zna zaspati brez da ni v narocju.
v ponedeljek gremo v Barbarigo ,ker imamo v nedeljo se eno birmo. komaj ze cakam morje!
da me ne boste dale med pogresane!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.4.2009 13:02:01   
daja28

Hoj po dolgem času.

Ja, naš tud rad gleda v pralni stroj (a ga ne razvajamo, samo ob vikendih user posted image ).

Nell - Naš je tud začel trmarit. Najprej je začel pri hrani. Za kosilo se je začel zmrdovat, ko je zelenjava. Me kar odriva z roko pa se začne dret... Pa je skor tri mesce tko lepo jedu. Nikjer nobene packarije, zdaj pa vse po luft leti. user posted image Pa zjutraj mu ni več všeč, ko ga malo umijem pa oblečem. Sam k sreči še pali, da ga zabavam s petjem pa gre nekak. Kaj šele bo.

Moje joške so 2 št. manjše. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ne vem, če nisem mela takih v OŠ, ko so začele poganjat. Dojim pa samo še za zaspat pa zjutraj (2 - 3x na dan). Že 2 mesca razmišljam, da bi nehala, pa se še kar nisem odločila.

Erin - Za seznam : sedi recimo od 10.4., pa zdaj se je začel na vse štiri postavljat. Ma čist rdeča kolena.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 306
20.4.2009 13:15:13   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

I see double user posted image

user posted image

Mogoče pa bodo dvojčki sedaj...user posted image

O matejchi user posted image  Še to rabim, da me na rit vrže user posted image  Ni denar za večjo stanovanje user posted image  Imava dovolj za samo 2 user posted image .

Erin..... Nimam pojma PDP. Pri vsaki user posted image  sem vedela prebližno vedar pri tem pa ne vem. Vem, da se ZELO čudno sliši user posted image user posted image  V četrtek imama 1. pregled, da bomo videla kako daleč sem user posted image

Še enkrat hvala punce user posted image  Vem, da bo to super za Nežo in za naju user posted image  Teta Charnee (moja sestra) bo imela dvojno delo user posted image user posted image

Če bo vse ok v četrtek bova povedala staršem konec tedna. user posted image  Ali mogoče po NS user posted image

Grem jest user posted image  Možek je fajn meso na žaru naredil mmmmmmm njami  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 307
20.4.2009 13:32:32   
Maja T.
Matejchi imaš ZS

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.4.2009 13:35:31   
Maja T.
user posted image Vse najboljše za 8-ko user posted image

žanneža - LANA
minca_n - ZOJA & NIA

matejchi - MARUŠA

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 309
20.4.2009 13:59:27   
Maja T.
Muca Maca user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.4.2009 14:16:18   
Zoja Miša
Moram najprej pohvalit Philips Avent, ga. Rosito Starič ! Mi bodo kljub temu, da ni več v reklamaciji brezplačno zamenjali motorček za električno prsno črpalko! Kapo dol, takih je dandanes zelo malo! Res pohvalnouser posted image user posted image user posted image

Bella, ta teden, hmmm...jutri sem zmenjena s sestrično, v sredo grem v Velenje, v četrtek bo menda srečanje se vidiva, ne? V petek potem sem pa menda doma.user posted image  

Bambi, wb! Pa uspešno privajanje na flašo. Mi pa govorimo, ma-ma, ama, ej, pa cvilimo in vriskamo in vreščimo na veliko. Saj bo. Mi pa plazimo ne.user posted image Kljub Fredyju, ki ga za enkrat ali zabriše v kot ali namerno ignorira. No hodila bi za njim, če bi jo za roke držalauser posted image

Maja T, jeva mi2 tako: zajtrk - mleko, malica - sadna kaša, kosilo (pač nekaj), malica - sadno-žitna kaša, večerja - mlečna kaša, pa mleko enkrat ponoči ali pa 2 x . Čedna Zara!

Mi mamo pa pralni stroj tako, da ne more notri gledatuser posted image

Kje pa ste vse?user posted image

Anita, majo v Zari dobre kaobojke? Tudi jaz jih namreč rabim. Pa kakšne so cene?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.4.2009 14:21:31   
Maja T.
Kaj vas tudi kaj RR zeza, ma celo večnost mi odpira strani, me zanima koliko časa bo to rabil, da pošlje user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.4.2009 14:34:16   
čipka
živjo pupe!
Da se še jaz malo javim. Mi2 sva ble zdele 3 dni pri moji mami v Trbovljah, moj je bil pa službeno v Zagrebu in sva iskoristile čas (posebno jaz) , da me mami mal razvaja in počuva Tio. In ne da me je samo razvajala, celo kupila ji ji nov avtosedež maxicosi nevem kater, sicer v modri barvi, ampak je res enkraten. Jaz sem kar cele dneve preležala na njenem balkonu, za Tio je pa skrbela ona-joj, kolk je pasal. mmmmm...no sej sem jaz tudi skrbela, samo ne toliko kot ona. V soboto sva šle pa nazaj...šmrc, šmrc...to sem naredila prvikrat, da prespala pri mami-po ene 3 letih, zdaj mislim, da jo bova kar večkrat mahnle tja.user posted image Vsaj dokler bom na porodniški. Drugače se Tia kar veliko ponoči zbuja samo zato, da pije. Res nenormalno veliko spije. Ampak samo ponoči. Tam od 3-4 dl čaja.user posted image   Jemo tudi že kar vse. Prvič sem ji poskusla dat v soboto malce jogurta-tistga-emm.obsgarten al kva je že. In kar ni nehala, drug dan sem ji dala že 2-je pa res, da daš tist 2x v usta pa ga več ni, no zdaj vsak dan kakšen jogurtek popapa. Dala sem ji tudi pirekrompir z kravjim mlekom narejen pa ni blo nč hudga. V nedeljo je pa jedla makaronflajš. Pretlačen seveda. user posted image Madona marija ga ni hotla nehat jest.user posted image   Tko, da mi nč več ne kompliciramo, pa ji kar dam za papat skoraj vse že. No, razen svinjine in purana seveda.

Za nazaj vsem čestitke za obmesečnice! user posted image user posted image user posted image user posted image  
In pa Neži seveda čestitke za ponovno user posted image !user posted image user posted image user posted image   Super si! Svaka čast!

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.4.2009 14:42:57   
sayuri
MajaT jaz jima zvečer dam tud samo mleko. popijeta približno 200ml. PA zjutraj tudi samo mleko dobita. Mlečno kašico imata tam okrog 18h. SPat gresta okrog 20h.

L&Z sitna danes. Čist aprilska. Bi šla ven, pa bo kmalu cajt za fotranje. Tko,d a se mi ne splača. user posted image

Lepo, da ste za četrtek user posted image  DRugače pa...Supernova?

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.4.2009 15:06:42   
anita goitan
dan čvekeuser posted image
sva ble z Zojo v Podreči, končno šle na obisk dojenčiceuser posted image
neki me opravljate, sej se mi kolca, jao babureuser posted image

zoja miša uau nahrbtnik imate, kirga ker nisem zasledilauser posted image ..za kavbojke še ne vem, mogoče grem jutri še do BTCja pa ti poročam, ker se jutri s šefom dobim da mu dam prevdviden plan oz plan mojih želja, se mi kar zdi ja...

Neža kako se pa počutiš kotuser posted image , si zaspana, a maš sploh priložnost se vržt v postlo in mižale, pa ne mi zanemarit bližnjih kucljev, drži seuser posted image

Kje in KDAJ se zdej dobimouser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 20.4.2009 15:09:07 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.4.2009 15:48:04   
Zoja Miša
Anita tega http://www.chicco.si/ProductDetails/58/pgoid/8226bf70-2eff-4bcf-a43e-719db007e289/lang/Croatian/Doma-in-na-sprehodu---Nahrbtnik---Caddy.wshtml
za nas neprave hribovce bo o.k. Sam da je naš v kombinaciji z rdečo.

Za kaobojke pa le javi in s šefom se dobro zmeni!

Supernova je men kul!

Greva mi2 sedaj še malo ven.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 316
20.4.2009 15:48:45   
Zoja Miša
A ja okoli 11h meni pašeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.4.2009 15:49:01   
Carol11
bambi14 - tale na linku je pa res prava čvekauser posted image , si predstavljate da bi nasi cel dan takoleuser posted image

Pri nas nic novega za Matejchin in Erinin seznam.
Smo menjali okna doma in ni bilo casa oglasit se tukaj na forumu.
Zobar: Enkrat je bilo govora kdaj iti k zobozdravniku. Mi smo danes dobili vabilo (ne da bi klicala in se prijavila) iz ZD Domžale na pregled ...zob pa se nimamouser posted image . Bomo videli kaj bodo v petek povedali.
A je katera ze slisala za jantarjeve ogrlice za dojenčke? Mi jo imamo, jantar naj bi pripomogle k boljsemu pocutju, krepi imunski sistem, menda je tudi  fajn pri izrascanju zobkov. Pa se prava fralja zgleda z to mini ogrlicouser posted image .
Cestitke Nezi za ponovno user posted image .

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.4.2009 16:25:04   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Neža kako se pa počutiš kotuser posted image , si zaspana, a maš sploh priložnost se vržt v postlo in mižale, pa ne mi zanemarit bližnjih kucljev, drži seuser posted image

Jaz sem konstantno utrujena. Danes je mož doma, da vse dela. Drugač sem kot zombi user posted image  Se pa dam na kavč, ko gre Neža popoldne spat, ampak ne spim user posted image  ko se zbudim si mislila " zakaj nisi malo spala user posted image " user posted image

Neža ni vesela, da sedaj šibam user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.4.2009 16:25:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 320
20.4.2009 16:40:41   
MATEJKA_
joj, kak sem pa jaz nežo zgrešla?user posted image  oprosti... čestitke seveda!!!user posted image user posted image user posted image

tak, popoldanska malca je tud zamenjana - sadno-žitna. tokrat ni blo problemov, ker sadje že pozna, je takoj pojedla 240 ml - me je skoraj kap, ko je še kar naprej ustka odpirala - bo na mamo user posted image user posted image .

pred malco pa je tud 20 min sedela na tleh in se igrala z lončki user posted image user posted image user posted image  tak, to pa počasi bo sedenje...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 321
20.4.2009 16:45:19   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

Hvala user posted image user posted image user posted image

user posted image Bi bil greh ce ne bi bila ponovno user posted image ,ker imas tako pridno Nežikouser posted image user posted image . Pridno je, veliko spi, redko tečka,...se enega takega pa sploh ne bos vedela da imata 2user posted image .

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 322
20.4.2009 16:48:08   
čipka
Aja, pa Tia je daned prvič sama vstala na nogeuser posted image , se pravi Erin za seznam: 20.04.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 323
20.4.2009 17:37:46   
Maja T.
Barbarinha vidim te user posted image , kako ste?

Kje pa so Cebrca, Tejkaz, Naty?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.4.2009 18:22:48   
anita goitan
zoja miša tud v "hribih" boste fensiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?