Zoja Miša
|
Naš vikend je bil pester, smo se samo potepali, je bilo tako fino! Včeraj smo bili v Zrečah (Nell in Katja, nisem klicala, ker je bilo familjarno srečanje pri moji mami in nisem imela časa vmes kam uit) in je bilo kljub kislemu vremenu fajn. Kaja Lina je pridna punca, tako da je res fajn z njo kam it. Gašper in Žan z zamudo vse naj, naj... Najine noči so tako-tako, enkrat boljše drugič slabše, a ponavadi jemo okoli 24h in okoli 4h. Sayuri, nimam pojma glede kupke, možno res da je ni, ker mi na maile ne odgovarja, razen, če je izginila. No, če ima razlog o.k., drugače pa naj napiše babji, da ne bo vzela in konec. Sej ne bom nad njo šla Pa kapica bi bila res zakon za Lovrota. Vidim, da si bila v šopingu in imate kapico? In kako si sebe pocrkljala? Matejchi, vidim, da si ti za akcijo, no ko bo kriza vem kaga poklicati In tole glede petka in petk - odprtih salonerjev nimam , razen tistih čisto poletnih, pa če ste si res to namislile, bom morala kake stare ven potegnit, nisem bila nič v šopingu za petkami zadnje leto in pol A vidim da Buhtlček že pametno razmišlja. Ampak sem šla prav gledat, jaz tudi pisanih nogavičk nimam . Joj, bo res treba v šoping. A velja tudi, če si jih v petek kupim? Hvala za kavico Suzana. Neža lepe slikice, Neža je prava frajerka in lahko je vesela, da bo dobila družbo! Čeprav ti verjamem, da si še kar v šoku! Maja T, saj si dolgo dojila, ne bodi žalostna, bodi vesela, ker 9m je res čisto dovolj. In ja joške, kaj je to , moje so se tudi zmanjšale IZVIRNO SPOROČILO: Tajska Gajka, sem zasledila, da si se zanimala za tricikel Smart Trike DX. Si ga že kupila, ali si si premislila in izbrala drugega? Jaz sem se namreč tudi za tega ogrela, potem ko pa si napisala, da nekateri nimajo dobrih izkušenj z njim, pa nisem več sigurna. Mi ga bomo po mojem vzeli. Je sedaj v katalogu BC pomlad-poletje in ful, res ful dober izgleda! In danes praznujejo punčke Maruša in Lana in Zoja in Nia - čestitke! Vidim, da vsi zobeke ven šibate, mi pa nimamo še nič Vreme je pa bljek, princeska spi, jaz pa grem malo Elle prelistat, da vidim, če so pisane nogavičke sploh in