|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
20.4.2009 8:18:06   
sayuri
anita dobijo se nekakšna varovala za predale. Da si ne morejo otročki prste preščipnit.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 276
20.4.2009 8:52:49   
Krysia
Jutro!

Najprej čestitke - včeraj: ŽAN (URSKA_P) in GAŠPER (buhtlčk) in danes: LANA (žanneža) , MARUŠA (matejchi) ter ZOJA & NIA (minca_n) - vsem čestitke za 2/3 user posted image user posted image

matejchi, nč ne bom popravljala - ulomke obvladaš user posted image

Čez vikend mi je user posted image zasedel računalnik, tko da sem vas sicer uspela prebrat, za pisanje pa ni blo niti časa niti energije ... me daje spomladanska utrujenost ...

Današnja noč ... katastrofa (za naše razmere), nekatere se boste sam nasmehnile in si mislile, da to pa res ni hudo, ampak jst sm danes vstajala na uro pa pol do 2 ... sem ob dveh nehala štet ... pojma nimam, kaj mu je blo, očitno je bil lačen, se je prklopu na joško kot da že celo večnost ne bi jedel ... a majo zdej spet kakšen poskok v rasti al kaj? skratka, jst sm čist user posted image , Rok je bil pa že ob 7h poln energije. No, mislim, da je zdej zaspal - je mel prej že čist majhne oči ...

Sayuri, bravo za nakupe user posted image

Erin, mi Roka sicer še vedno kopamo v njegovi banjici, ampak se nič ne pritožuje, če mu mal oči zalijem ... sej se bo verjetno tud Tilen navadu ... ne vem, kaj pa če mu probaš pri izpiranju las zavezat eno tetra plenico okrog glave, da bo vpila vodo, da mu ne gre v oči ... al je to mogoče ful butast predlog user posted image ne vem, sam to mi trenutno pade na pamet ...

No, zdej pa neki cvili tam v postlci, morm it pogledat ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 277
20.4.2009 9:02:45   
buhtlčk
jutro

hvala vsem za čestitke. Seveda na obmesečnico mora bit nekaj posebnega - v dlesni se je pokazal prvi zobek, samo ven še ni pokukal. Matejchi za seznam 8m 10,5kg in 74 cm. Sva ga obrisala leže na puzlah in potem izmerila, se mi zdi veliko, ampak bo že prav najbrž.

žanneža - LANA, minca_n - ZOJA & NIA, matejchi - MARUŠA vse najboljše za 8ko!!!

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 20.4.2009 9:05:17 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 278
20.4.2009 9:06:24   
MATEJKA_
jutro.

midva pa sva pio včeraj prvič kopala v veliki bani. se je kopala skupaj z mojim user posted image . sta bla oba cela srečna user posted image . malo je še pač problem, ker še ne sedi ravno stabilno, ampak je šlo. pia je uživala, ati pa tudi. ko pa jo je dal v trebušni položaj, je pa še bolj čofotala, 2x pa se še malo potunkala. pa ni blo večje panike, malo začne krilit okoli, pol pa se smeji...

zdaj pa se grem hitro še učit, ker pia ravno spi. aja, tu zvečer zdaj že sama zaspi user posted image .

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 279
20.4.2009 9:07:45   
MATEJKA_
kje pa je ozziebo?user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 280
20.4.2009 9:10:35   
majči22
Dobro jutro vsem! Se po dolgem času javljam, spet!
Sm imela trojanca na računalniku user posted image tako, da smo mogli cel sistem podrt. No slike in ostale podatke je kolegu uspelo rešit user posted image . Vendar sm skor 14 dni rabila, da sem pogruntala, da je z računalnikom nekaj narobe, no šele takrat, ko se mi je vse črno obarval.user posted image

No uglavnem sem prebrala bolj površno, ker sm hitela. Mal komentiram pa le ta zadnje stvari.user posted image

Neža7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ponovno nosečnost. Me je kar nostalgija obšla. Želim ti pa čim lepšo  in polno novih doživetij polno. Bo drugače kot v prvo nič bat. Ti samo uživaj.
Aja pa slikce so super. To gugalnico sm pa tud jaz gledala, da bi jo kupila.
MajaT nimaš se kej sekirat glede konca dojenja. Vsi bomo enkrat nehali. 9 mesecev je pa super dolgo.user posted image user posted image
Tudi pri nas bomo počas začeli končevati, saj sm opazila, da se ponoči zbudi samo zaradi certanja in prav nič ni lačna. Če pa ji kaj drugega dam, je pa tak jok, da je kr hudo.

Glede kopanja smo jo v soboto prvič kar stuširali. Tamala je na polno uživala, ko ji je voda tekla po obrazu.

Jokec šibam. Se javim še kaj danes. Sedaj mi računalnik dela kot strela.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 281
20.4.2009 9:13:31   
buhtlčk
Krysia alo, pol pa spat zdajle.  Mogoče je pa še kak zobek na pohodu. Poskoki v rasti so pa glede na našega vedno možni user posted image .

Sayuri naš je tud kar na 80ko prešaltal. Sicer mu 74 kar še oblačim, ampak počasi bomo spet čist na ''novi kolekciji''. Za mami pa še ne bomo nič posebej novega kupili. Še ni konfekcijska čist prava user posted image Čeprav...če bi prišle vse v štiklih, bi si jih šla kar kupit - tistih par parov, ki jih imam, mi niso več tako všeč user posted image . Ampak, ne vem no, mamice z vozički v visokih petah, če smo iskreni, so pa še men, štikelloverju, mal mim (pa ne zamerit katera, ki se tako obleče, verjamem, da včasih ne gre drugače...al pa če te res močno prime user posted image ). Matejchi a velja samo pisane nogavičke? Pa da še anita lah pol pride user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 20.4.2009 9:16:37 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 282
20.4.2009 10:03:48   
minca_n
hvala vsem za čestitke.
glede karakterja: moram rečt da sta si zelo podobni tudi pri karakterju, ampak z razmikom enega tedna. npr: prejšnji teden je zoja hotela da je vse po njeno, ta teden pa to že nia počne. do sedaj so čisto vse stvari prišle ena za drugo, tak da če zaključimo sta na koncu popolnoma enaki, po videzu in karakterju user posted image  boga mama user posted image

zdaj pa na fizioterapijo.

lep dan vam želim

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.4.2009 10:04:21   
Zoja Miša
Naš vikend je bil pester, smo se samo potepali, je bilo tako fino! Včeraj smo bili v Zrečah (Nell in Katja, nisem klicala, ker je bilo familjarno srečanje pri moji mami in nisem imela časa vmes kam uit) in je bilo kljub kislemu vremenu fajn. Kaja Lina je pridna punca, tako da je res fajn z njo kam it.

Gašper in Žan z zamudo vse naj, naj... user posted image

Najine noči so tako-tako, enkrat boljše drugič slabše, a ponavadi jemo okoli 24h in okoli 4h.

Sayuri, nimam pojma glede kupke, možno res da je ni, ker mi na maile ne odgovarja, razen, če je izginila. No, če ima razlog o.k., drugače pa naj napiše user posted image  babji, da ne bo vzela in konec. Sej ne bom nad njo šlauser posted image  Pa kapica bi bila res zakon za Lovrota. Vidim, da si bila v šopingu in imate kapico? In kako si sebe pocrkljala?

Matejchi, vidim, da si ti za akcijo, no ko bo kriza vem kaga poklicatiuser posted image  In tole glede petka in petk - odprtih salonerjev nimamuser posted image , razen tistih čisto poletnih, pa če ste si res to namislile, bom morala kake stare ven potegnit, nisem bila nič v šopingu za petkami zadnje leto in poluser posted image user posted image

A vidim da Buhtlček že pametno razmišlja. Ampak sem šla prav gledat, jaz tudi pisanih nogavičk nimamuser posted image . Joj, bo res treba v šoping. A velja tudi, če si jih v petek kupim?user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico Suzana.

Neža lepe slikice, Neža je prava frajerka in lahko je vesela, da bo dobila družbo! Čeprav ti verjamem, da si še kar v šoku!

Maja T, saj si dolgo dojila, ne bodi žalostna, bodi vesela, ker 9m je res čisto dovolj. In ja joške, kaj je touser posted image , moje so se tudi zmanjšale user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tajska
Gajka, sem zasledila, da si se zanimala za tricikel Smart Trike DX. Si ga že kupila, ali si si premislila in izbrala drugega? Jaz sem se namreč tudi za tega ogrela, potem ko pa si napisala, da nekateri nimajo dobrih izkušenj z njim, pa nisem več sigurna.

Mi ga bomo po mojem vzeli. Je sedaj v katalogu BC pomlad-poletje in ful, res ful dober izgleda!

In danes praznujejo punčke Maruša in Lana in Zoja in Nia - čestitke!user posted image user posted image user posted image

Vidim, da vsi zobeke ven šibate, mi pa nimamo še ničuser posted image

Vreme je pa bljek, princeska spi, jaz pa grem malo Elle prelistat, da vidim, če so pisane nogavičke sploh inuser posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.4.2009 10:16:47   
Zoja Miša
Poštar pravkar prinesel nahrbtnikuser posted image user posted image user posted image
Zdaj še vreme počakamo pa gremo na Šmarno, a ne Buhtlčekuser posted image ?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.4.2009 10:19:11   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro
Zoja še spiuser posted image , ponoči tud še kar spala...dež, blajk..včeraj sem po dolgem času mal pekla, jaffa biskvituser posted image ..pa Zoja se v kuhinji na predale vzdiguje in jih odpra, sam je zeloo nevarno ker so vsi izvlečniuser posted image ..mah nekaj bova že pogruntala..
šibam v miru user posted image spit

O tole mi je pa znano - Tibor je tudi skonto kako se predali odprejo - živa groza. Zdej k se je začel vstajat pa res ne morem nič nardit. Plazenje ga je čisto minilo, zdej bi on kr hodil Moram bit bolj kot ne skos zraven njega, ker itak takoj najde nekaj ob kaj se lahko vstane - še najbolj mu je všeč miza v dnevni. Nima pa nobenga občutka, da bi se mu lahko kaj zgodilo - tko da smo pridelali že kar nekaj bušk.
Priznam, da zdaj pa sem zmatrana - konkretno.

Aha pa naš mulo nam je pokazal kako zelo močno voljo ima... koker kej ni tko k si je on zamislil začne konkretno trmarit. Pa iskreno, js si nisem predstavljala, da to takšni miceni že počnejo... spominja me namreč na trmo tam pri leto in pol starih, ki jo poznam iz vrtca - ufff tale naš nam bo še dal vetra. Zadnjič me je čist šokiral, ko se je v trgovini začel dret, ko sva šla mimo frutekov (očitno ga je hotu met - pa je jedel pol urce nazaj) - grrrrrrr. Drl se je pa orng histerično, čist vsi so bulili v mene - ampak sem se kr flegma nardila, ko da nič ni in sem opravla nakupe, mulo se je drl, čes čas se je pa pomiril, ko je videl, da nič ne bo..
Trma pri nas pa zgleda tako, da takoj spodmakne rit, se zvije, kriči kot jesihar, ne moreš ga ne dvignit, ne posedit...v glavnem groza - tko da me je enih parkrat že pripeljal do tega, da sem ga pustila na tleh, da se je zdrl, pol sva pa lahk vse nardila.

A se pri vas tud tak šmorn kuha? Pa kako odreagirate v takšnih primerih??

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.4.2009 10:27:07   
sayuri
Hja, pisanih nogavic tud nimam matejchi user posted image . Sicer pa...sploh ne vem, kaj se menim za petek, če imam fizioterapijo user posted image . Tko da mene spet ne bo. hudiča. user posted image  KAj pa četrtek, punce?

ZojaMiša ja, kupila kapici. user posted image  Hallo Kitty in Snoopy. PA še dva bela klobučka-tista, ki imata še zaščito za ramena. user posted image  Upam,d a se ti una mamica javi. Drugače daj pa kar brez skrbi še 1x oglas. JAz sem tud dala oglas za dve lupinici in dva ležalnika. Je bla ena mamica zloooo zainteresirana, že dogovarjale sva se, kdaj se dobimo. DAnes mi pa sporoči, da ne bo vzela...jah no.... kaj čem. Sem dala ponovno v oglas.

majči uf, trojanca smo mi že 3x fasali user posted image Zoprna reč. user posted image

sandra se globoko opravičujem, ampak mi ni včeraj uspelo vozička poslikat. user posted image  PA danes tud ne vem, kako bom, ker je tale dež...pa en bi lih L&Z ven vlekla....user posted image  Upam, da zastopiš. Mam pa slikco na mobitelu, pa če želiš, ti lahko tam pošljem user posted image

Krysia veš, meni je zdaj ko spita celo noč, težko samo 1x vstat user posted image user posted image user posted image  SPloh ne vem, kako sem vsatajal tud vsake pol ure včasih user posted image user posted image

Lačna...

Neposredna povezava do sporočila: 287
20.4.2009 10:34:41   
MATEJKA_
a vam naj jaz posodim nekaj pisanih zoknov? user posted image  jih imam kar precej... take z barvnimi črtami, pa z tweetijem, pa take s pisanimi kondomi gor ipd. user posted image aja, pa še ene s kamasutra pozami - sem dobla za novo leto od sodelavke user posted image

tak, midve sva pojedle malico. v sobot ji je celo uspelo sedet 10 minuser posted image . pol pa je seveda bla oddaljena igračka bolj zanimiva in jo je prevrglouser posted image . kaj samo naša še ne sedi tak kot bi blo trebauser posted image . no, "plazi" pa se samo tako, da se z rokami naprej potegne (mater ima močne roke) ali pa se z nogami oriva in z rokami vleče in se tako vrti v kroguuser posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 20.4.2009 10:35:25 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.4.2009 10:40:47   
Zoja Miša
Jaz sem za četrtek, ja! Res bi rada videla Sayuri!  Super, za kapici. Ja, mislim, da bom dala še enkrat oglas, kaj pa čem. user posted image   Sem včeraj prepozno videla, da je Lucija ''not padla''user posted image , a je bilo fajn?

Nell, za enkrat še k sreči nimamo takih težav, samo se pa vidi, da je Kaja Lina zelo svojeglava, tako da ne vem, kaj še bo.

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 20.4.2009 10:42:03 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.4.2009 10:44:11   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jaz sem za četrtek, ja! Res bi rada videla Sayuri!  Super, za kapici. Ja, mislim, da bom dala še enkrat oglas, kaj pa čem. user posted image   Sem včeraj prepozno videla, da je Lucija ''not padla''user posted image , a je bilo fajn?

JA, men je blo všeč. Je bla ful sproščena. Sam čist skrokana, ker je imela prejšnji večer premiero moške in ženske, pol so pa do jutra žurali. user posted image  Je ta oddaja posneta skor en mesec nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
20.4.2009 10:48:58   
buhtlčk

Poštar pravkar prinesel nahrbtnikuser posted image user posted image user posted image

Seveda user posted image ... ampak za štart po penzjonersko (pa ne sklepat po tukajšnjih penzjonistih, ki tekajo na Šmarno user posted image )

kako kaj kaže z nogavičkami, so al niso in?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
20.4.2009 10:55:42   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Seveda user posted image ... ampak za štart po penzjonersko (pa ne sklepat po tukajšnjih penzjonistih, ki tekajo na Šmarno user posted image )

Itak. Anite raje ne bova s seboj vzeliuser posted image

Moderne so pisane balerinke, živih barv. O nogavičkah nič posebnega ne piše.user posted image In zapestnice morajo biti obvezno na roki!!!user posted image
Tako da kaj pravite na srečanje v četrtek, v znamenju zapestnic?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.4.2009 10:57:00   
buhtlčk

Jaz sem za četrtek, ja! Res bi rada videla Sayuri

tud jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
20.4.2009 11:00:43   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Itak. Anite raje ne bova s seboj vzeliuser posted image

Moderne so pisane balerinke, živih barv. O nogavičkah nič posebnega ne piše.user posted image In zapestnice morajo biti obvezno na roki!!!user posted image
Tako da kaj pravite na srečanje v četrtek, v znamenju zapestnic?user posted image

Anito pol konc sezone, pa ona bo Gašperja nesla, ne pa vaših pereščkov user posted image

ja pol pa zapestnice, tud lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
20.4.2009 11:10:34   
sandra123
Danuser posted image , mali2 končno spitauser posted image , no, HB, kajti včeraj sta imeli 2x po 30.min. spanja in konecuser posted image ...zvečer sta pa ob 20-ih že obe sladko spaliuser posted image ...
Sayuri, kako ti privoščim tole spanjeuser posted image , jaz kar žarim od sreče, če mi 3-4 urce skupaj spita ponočiuser posted image user posted image user posted image ...sta zgleda zelo čustveno navezani na moje zize, kajti, če ju ne priklopim takoj, ko se zbudita, imamo potem fešto v duetuuser posted image ...no, pa saj bo 1x boljše, ampak jaz upam, da čimprej pride ta noč, ker se sploh ne spravim več k sebi čez dan....SLIKCE, ko boš lahko, okuser posted image ...
Meni je drugače zelo všeč tale voziček...user posted image , ampak je pri nas kar zasoljena cena - bi ga bilo treba preko ebay-a kupit, ali pa se do Italije zapeljat.....

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 295
20.4.2009 11:18:07   
MATEJKA_
tiste ki iščete vozičke za 2 - kolegica mi je ravno tega kazala... 

user posted image
user posted image

user posted image  

Aria je s svojimi 5,8 kilogrami najlažji športni voziček. Odpre in zloži se v trenutku, s preprostim enoročnim mehanizmom. Zložen stoji samostojno.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 20.4.2009 11:21:16 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.4.2009 11:27:35   
Maja T.
Imam eno vprašanje, kako hranite vaše user posted image zjutraj in večer, predvsem tiste, ki imate 9-mesečne user posted image ?

Jaz dam Zari še vedno samo mleko 210-240 ml Milumila 2. Ene pišete o kašicah. Mlečno-žitno kašico imamo mi za popoldansko malico?
A mislite, da je mlekec premalo?

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.4.2009 11:30:54   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Imam eno vprašanje, kako hranite vaše user posted image zjutraj in večer, predvsem tiste, ki imate 9-mesečne user posted image ?

Jaz dam Zari še vedno samo mleko 210-240 ml Milumila 2. Ene pišete o kašicah. Mlečno-žitno kašico imamo mi za popoldansko malico?
A mislite, da je mlekec premalo?

no, naša je šele 8m... zjutraj jo najprej podojim, pol pa še dobi 120 ml apramila 2. zvečer (zadnja runda ob 19.30) pa dobi 200ml aptamila2+7 žlic kosmičev+2žlici jab.čežane - gosta kašica na žlico. tako je že pribl. 1 mesec.
za pop. malico pa žitno-sadna kašica (žitni kosmiči raztopljeni v vreli vodi).

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.4.2009 11:32:32   
Maja T.
Komentirat bom uspela šele zvečer, si grem zdajle glavo user posted image , potem pa z malo user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.4.2009 11:44:30   
Maja T.
Sayuri to moram komentirat. user posted image user posted image user posted image za Filipa, se spomnim lanskega dogodka, ko si user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?