|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
20.4.2009 11:14:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**
Je pa bilo letos/lani ogromno vlog zavrnjenih, tako da jaz itak nimam šans user posted image

to seveda pravim jaz, Jankovičeva je rekla da se je treba borit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
20.4.2009 11:55:01   
Menčy
ja, ne vem , sam mislim , da ga ma cel vrtec, saj tko je ponavad v šolah,
piše o nekem eko avtobusu pa delavnicah-majčke pa saj ne vem kaj še se mi zdi da so se bolj otepale kakih obiskov user posted image
no, naj pogledata še vaša dva user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
20.4.2009 12:24:30   
Anonimen
Za vse, ki smo mame, za vse, ki še boste.. user posted image

Sprehajala sem se s  svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla
k ustom. Vzela  sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to nedela.
"Zakaj?" me je  vprašala.
"Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je  umazano
in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.
Ta trenutek me  je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala:
"Mami, kako pa ti to  vse veš? Ti si tako pametna."
Hitro sem razmišljala.
"Vse mame  vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame.
Stvari  moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama."
Sprehajali sva se naprej v  tišini kakšne 2 do 3
minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji  povedala.
"OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš  testa, potem moraš
biti očka."
"Točno," sem odgovorila z velikim  nasmeškom.

Ko se boste nehale  smejati, pošljite to naprej kakšni  mami.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
20.4.2009 13:08:48   
Muklla
Še takrat, ko se spravim kaj napisat, mi računalnik nagaja.

Ampak meni pa res ni nekaj jasno. Glede vrtca, mislim. Kako izberejo otročke na osnovi tistih vlog, če pa imajo samo osnovne podatke. Kakšne kriterije pa lahko imaš, da zbiraš? Aja, mogoč veze in poznanstva ali "an ban pet podgajan" ali kako? To mi je pa full čudn. Jst sem že mislila, da mi je v vrtcu dala kakšen papir premalo, ko sem videla kako izgleda vloga. Pa je rekla, da je to to in sem že takrat čudn gledala.
Aja, a ste včeri slišale na TV kaj naj bibil varčevalni ukrep iz strani vlade?Menda, da drugi otrok ne bi več imel zastonj vrtca in da ne bi bilo več zastonj malic v srednji šoli. Barabe!!!!

Mogoče jutri prideva. Bom vidla, če ne bo ravno takrat spala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
20.4.2009 13:47:52   
Anonimen
Joooooj Muklla, še to.. Res so barabe, svetovne barabe!!!!!! Naj pri svojih ritih najprej začnejo sprejemat varčevalne ukrepe, porkaduš, že tako nimam ravno najboljšega dne, potem pa še take novice...

Glede vrtca-veliko točk ti prinese stalno prebivališče v občini Rbc, pa če sta oba starša zaposlena... pa ne vem kaj še vse. Je rekla, da je vse lepo napisano na internetni strani Vrtca Ribnica, pa saj se mi niti ne ljubi brat, nimam volje.. Je pa treba papirje-dokazila dostavljat naknadno, ko te pokličejo, potem pa sledi papirologija (dodatna).. potrdilo o zaposlenosti...pa ne vem kaj še vse.. tako mi je Erna danes razložila.
Ahhh, saj bolje da kakšne stvari ne veš..manj boli..

(odgovor članu Muklla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
20.4.2009 13:49:15   
sayuri
Muklla vidla včeraj po TV, ja. Banda. ŽAlostno, res žalostno, če bomo šli nazaj na to. V kar seveda dvomim. Se je kar nekaj stran začelo bunit.user posted image  Jutri pa le pridi.user posted image

pikica a v Koper grejo vloge iz Ribnice za podaljšanje porodniške user posted image  Sem milsila, da grejo v Lj user posted image  Hja, ne vem. JAz sem ravnateljici povedala, da bom dala vlogo,pa je rekla, da prav. Da ni problema. Sam naj ji sporočim, ko bom vedela kaj več. Glede skrajšanega delovnika ti ne znam pomagat. Je pa moj brat vzel skrajšani delovni čas letos - dokler je v LJ delal. Sedaj je itak doma. No, a si vidla to, kako najina dva bereta oglasno desko? Če je za vse dan odprih vratsa, bi šlas jaz jutri malce pogledat user posted image

Kje je pa seny danes? Pa klepetka?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
20.4.2009 13:57:14   
Anonimen
Sayuri- tako mi je rekla Jankovičeva, da gredo v Koper. Al pa se je zmotila. Okrog krajšega delavnika pa vem kaj in kako. Sam še mojga delodajalca seznanim, pa naj se kaj pritožuje..user posted image
Sem klicala mojga glede oglasne deske, pravi, da gor piše da bo treba sporočit otrokovo odsotnost v času 1.maja, da druzga ni uspel prebrat user posted image user posted image user posted image  Pa da je itak ponedeljek, da Aida zihr ni pred sedmo uro še nič gor prilimala user posted image user posted image user posted image . No, saj sem ga potem vprašala kaj pa če je ta Aida mogoče prilimala kaj v zvezi z dnevom odprtih vrat prejšnji teden...ehh, moški, kaj bi brez njih user posted image user posted image user posted image  Ob treh bo imel oči na oglasni deski, zihr user posted image

Seny danes po Kočevju išče flaše. Eno za mleko, in eno za čaj. Me že skrbi, da se ni kje izgubila tam po Pikapolonici, saj veste, to je ogromna trgovina, iz katere bolj težko najdeš izhod user posted image user posted image user posted image

Za klepetko pa ne vem.. 2 varianti sta- ali je v šoli, ali je pa računalnik zaklenila v kufer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
20.4.2009 14:00:09   
Menčy

Za vse, ki smo mame, za vse, ki še boste.. user posted image

Sprehajala sem se s  svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla
k ustom. Vzela  sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to nedela.
"Zakaj?" me je  vprašala.
"Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je  umazano
in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.
Ta trenutek me  je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala:
"Mami, kako pa ti to  vse veš? Ti si tako pametna."
Hitro sem razmišljala.
"Vse mame  vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame.
Stvari  moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama."
Sprehajali sva se naprej v  tišini kakšne 2 do 3
minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji  povedala.
"OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš  testa, potem moraš
biti očka."
"Točno," sem odgovorila z velikim  nasmeškom.

Ko se boste nehale  smejati, pošljite to naprej kakšni  mami.

DUHOVITO, kako mala dober razmišlja!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
20.4.2009 14:22:17   
seny
user posted image

Seny danes po Kočevju išče flaše. Eno za mleko, in eno za čaj. Me že skrbi, da se ni kje izgubila tam po Pikapolonici, saj veste, to je ogromna trgovina, iz katere bolj težko najdeš izhod user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja , pa še res je .Kupila sem tri flaše , hladilno mazilo, vlažilne robčke, kanglico za na morje , neke račke , ki plavajo , dve kapi za senčkouser posted image user posted image user posted image user posted image Potem sem mislila še do Baby centra , pa sem šla potem raj na kavo , je veliko cenejeuser posted image user posted image user posted image Aja , pa še nove dude in neko mazilo , ki preprečuje serbenje po piku komarja.....ah , sigurno je še kaj pa se ne spomnimuser posted image user posted image user posted image

Sam to zaenkrat , več kasneje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
20.4.2009 14:30:01   
sayuri
seny si zihr vse kupila? user posted image  No, ve vsaj lahko greste v Pikapolonico, jaz lahko pa kar na vhodu voziček parkiram user posted image . Aja, a je sploh dvigalo v Nami user posted image
Kje je pa Vilika zadnje čase. KAm se je potuhnila?

Naša dva sta nekam tečna danes. user posted image Zdajle bi šla ven, pa bost čez eno uro lačna. Se mi ne splača it. Bom šla kasneje user posted image

pikica, no naj tvoj orng pogleda oglasno desko. user posted image  A za drug teden je treba odsotnost sporočit user posted image  Jaz ne vem, če ga bom imela skoz doma. Se mi zmeša. NJemu pa tud user posted image  PA april je že skor mimo, govorilnih pa ni blo user posted image  Pa sem lepo prosila, anj me obvestijo. Bom šla kaj naokrog in malo "zatežila" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
20.4.2009 14:36:15   
sayuri
nogica, si vidla tole? http://www.lovecnacene.si/smoby-hisa-brunarica-lesena/m/11485/#

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
20.4.2009 15:08:50   
Anonimen
seny- ma super si! Vse opravila user posted image user posted image

sayuri- glede govorilnih sem jaz zelo razočarana. Moj jim je že parkrat reku, da nič od njih. Mu je zadnjič rekla, da še niso vsi prišli naokrog, pa da bodo mogli malo čas govorlnih skrajšat, ker gre prepočasi... Pa to ni naša stvar, mene ZANIMA, kaj se dogaja z mojim otrokom. Med vrati itak nič ne zveš..
Sem bila pa zadnjič jezna.. bi rada tudi o tem malo povprašala in poizvedela..če bo sploh letos še možno user posted image  mi Lana že nekaj časa govori, da 2 njene sošolke ves čas govorita da je Zoja kakec, pa Lana tud, pa ne vem kaj še vse..Ok, jaz dam Lani navodila, naj reče, da se tako grdo ne govori, pa da naj se umakne..
Zadnjič pa pravi Lana, da sta une2 rekle, da bosta Zojo z nožem na koščke razrezale in jo spekle user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bila čisto šokirana...

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
20.4.2009 15:32:47   
klavdi*
oj punce.kako ste?vidim da je seny danes na veliko zapravljala.pišete da bo jutri dan odprtih vrat pa me zanima kje bo to.pikica glede vloge ki si jo vložila v vrtec za zojo saj jo bodo sigurno sprejeli če imaš že lano v vrtcu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
20.4.2009 16:13:28   
sayuri

mi Lana že nekaj časa govori, da 2 njene sošolke ves čas govorita da je Zoja kakec, pa Lana tud, pa ne vem kaj še vse..Ok, jaz dam Lani navodila, naj reče, da se tako grdo ne govori, pa da naj se umakne..
Zadnjič pa pravi Lana, da sta une2 rekle, da bosta Zojo z nožem na koščke razrezale in jo spekle user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bila čisto šokirana...

pikica, tole me je pa čisto šokiralo. JAz bi sigurno pristopila k Aidi. NAj opazuje. Ker to otročka prizadane in si razlaga drugače, kot mi. Bog ve, če ni tole vse skupaj povodo za Lanino slabo počutje zadnje čase. Bogica. Kako se mora slabo počutit ob takih besedah. So pa otroci zmožni vsega. Res. SAm takole pa res ne gre. Za govorilne pa se strinjam s teboj. MAdona 2x na leto pridemo na vrsto, pa še to nam bojo skrajšali???? JAz sem v šoli vsak mesec na voljo za vse starše. Pa imam plačano samo eno uro govorilnih. Tam sedim pa tud po 3 ure. Tud meni kot učiteljici je zelo pomembno, da imam stik s starši. No, zdaj sem pa take volje, da bom jutri maširala v vrtec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
20.4.2009 18:22:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

mi Lana že nekaj časa govori, da 2 njene sošolke ves čas govorita da je Zoja kakec, pa Lana tud, pa ne vem kaj še vse..Ok, jaz dam Lani navodila, naj reče, da se tako grdo ne govori, pa da naj se umakne..

pikica, tole me je pa čisto šokiralo. JAz bi sigurno pristopila k Aidi. NAj opazuje. Ker to otročka prizadane in si razlaga drugače, kot mi. Bog ve, če ni tole vse skupaj povodo za Lanino slabo počutje zadnje čase. Bogica. Kako se mora slabo počutit ob takih besedah. So pa otroci zmožni vsega. Res. SAm takole pa res ne gre. Za govorilne pa se strinjam s teboj. MAdona 2x na leto pridemo na vrsto, pa še to nam bojo skrajšali???? JAz sem v šoli vsak mesec na voljo za vse starše. Pa imam plačano samo eno uro govorilnih. Tam sedim pa tud po 3 ure. Tud meni kot učiteljici je zelo pomembno, da imam stik s starši. No, zdaj sem pa take volje, da bom jutri maširala v vrtec user posted image

Ja, takole mamo. Bog ve res, kako se Lana počuti, ker sem se tudi jaz grozno. Za take stvari bi gore lahko premaknila od jeze, res. Definitivno se hočem o tem pogovoriti z Aido, samo ne med vrati, do sebe ne pusti. Mi smo bili na govorilnih enkrat jeseni, zdaj sploh ne pridemo na vrsto. Ko pa hočmo kaj vprašat tako mimogrede, dobimo VEDNO, res VEDNO en in isti odgovor:"Bo že Lana sama povedala kako je bilo".. ko sta prišla iz vrtca sem čisto znorela, pa še ta prav dan imam.. rekla sem, da jo grem jutri po kosilu jaz iskat in se bom zmenila jaz za govorilne in jih hočem takoj... da zdaj imam pa tega dost. Prav res!

Drugač mi je pa danes Lana sama od sebe rekla:" Veš, da je bil danes Filip užaljen?!" pa sem jo vprašala zakaj, pa je rekla:"Zato, ker smo kričali" user posted image

Pa še to mi je povedala, da je A. ni pustila lulat, pa jo je mudilo ko so šli počivat user posted image user posted image user posted image  Samo bog ve kaj je tu zadaj.. Meni ni več nič jasno. Rada bi razčistila par stvari, da vem..kdo dela narobe...kaj je z mojo Lano v vrtcu. Mislim, da je to moja pravica!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
20.4.2009 19:10:17   
Anonimen
Lano sem vprašala, kdo bo jutri prišel v vrtec, pa pravi: "ZOBNA SISTENKA!" user posted image user posted image user posted image

Sicer pa baje ni dan odprtih vrat, ampak eko dan. Baje pridejo neki avtobusi (sam bog ve zakaj), pa na majice bodo risal.. dogajanje od 9h ali 10h do 12h. No, tole mi je možek povedal, je iz oglasne deske prebral, to pomeni da je približno to tako user posted image . Verjetno piše še kaj, samo jaz ne vem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
20.4.2009 20:01:57   
Menčy

Muklla vidla včeraj po TV, ja. Banda. ŽAlostno, res žalostno, če bomo šli nazaj na to. V kar seveda dvomim. Se je kar nekaj stran začelo bunit.user posted image  Jutri pa le pridi.user posted image
SE POPOLNAOMA STRINJAM , KONČNO BI JAZ MELA NEKAJ ZASTONJ, POL PA VSE UKINEJO, a spet recesija, kar naprej se na nekaj izgovarjajo user posted image

pikica a v Koper grejo vloge iz Ribnice za podaljšanje porodniške user posted image  Sem milsila, da grejo v Lj user posted image  Hja, ne vem. JAz sem ravnateljici povedala, da bom dala vlogo,pa je rekla, da prav. Da ni problema. Sam naj ji sporočim, ko bom vedela kaj več. Glede skrajšanega delovnika ti ne znam pomagat. Je pa moj brat vzel skrajšani delovni čas letos - dokler je v LJ delal. Sedaj je itak doma. No, a si vidla to, kako najina dva bereta oglasno desko? Če je za vse dan odprih vratsa, bi šlas jaz jutri malce pogledat user posted image
BOSTA ŠLI TUD VIDVE?
GLEDE MOŠKIH PA , SAJ VESTA, MOŠKI ZMOREJO SAM ENO STAVR HKRATI, TOREJ ČE GREDO PO OTROKA V VRTEC POL JE TO VSE user posted image user posted image user posted image

Kje je pa seny danes? Pa klepetka?

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
20.4.2009 20:08:31   
Menčy

seny si zihr vse kupila? user posted image  No, ve vsaj lahko greste v Pikapolonico, jaz lahko pa kar na vhodu voziček parkiram user posted image . Aja, a je sploh dvigalo v Nami user posted image
TO PA ŽE NE, KAJ TAKEGA VNAŠIH KONCIH SI NE MOREMO PRIVOŠČITI... :( user posted image
Kje je pa Vilika zadnje čase. KAm se je potuhnila?
NAJBRŽ NAS NE DOHAJA ... user posted image

Naša dva sta nekam tečna danes. user posted image
TUD PR NAS STA DVE TEČKI, HUDOOOO
Zdajle bi šla ven, pa bost čez eno uro lačna. Se mi ne splača it. Bom šla kasneje user posted image

pikica, no naj tvoj orng pogleda oglasno desko. user posted image
NO, JAZ VAM SPOROČAM, DA JE DAN ODPRTIH VRAT ZA VSE , od 9.00-12.00 ure !!!!! PA NE POZABITA COPATE user posted image , resno govorim..
.A za drug teden je treba odsotnost sporočit user posted image
ja, za tri dni: pon, tor, sred
Jaz ne vem, če ga bom imela skoz doma.
Jaz jo bom mela en dan, al pa dva...
Se mi zmeša. NJemu pa tud user posted image  PA april je že skor mimo, govorilnih pa ni blo user posted image  Pa sem lepo prosila, anj me obvestijo. Bom šla kaj naokrog in malo "zatežila" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
20.4.2009 20:13:16   
sayuri

Lano sem vprašala, kdo bo jutri prišel v vrtec, pa pravi: "ZOBNA SISTENKA!" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A jutri spet pride al je to še od zadnjič? Mi je pa Filip povedal ja, da je bil užaljen, ker so kričali. user posted image user posted image To ga zelo moti. Je imel nekaj časa tudi izgovor, da ne bi šel v vrtec, ker kričijo user posted image  No, saj v tisti mali igralnici se drenja 18 otrok...če se  v normalnem tonu pogovarjajo, je že kaos.

Menčy kaj pa vem, mogoče bi pa šla jutri pogledat-po kavici. Bom šla po kosilu po Filipa, pa za govorilne bom šla zatežit user posted image . Tudi jaz sem bila nazadnje novembra. user posted image

Nas je danes dež ujel na sprehodu user posted image  Filip je bil navdušen user posted image , L&Z sta pa itak spala. user posted image

Sem pa vidla klepetko letečo v avtu. In klavdi tud user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.4.2009 20:16:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
20.4.2009 20:17:45   
Menčy

seny- ma super si! Vse opravila user posted image user posted image

BRAVO SENY PRIDNA SI BILA, MAJO KAJ ROBE user posted image ???

sayuri- glede govorilnih sem jaz zelo razočarana. Moj jim je že parkrat reku, da nič od njih. Mu je zadnjič rekla, da še niso vsi prišli naokrog, pa da bodo mogli malo čas govorlnih skrajšat, ker gre prepočasi... Pa to ni naša stvar, mene ZANIMA, kaj se dogaja z mojim otrokom. Med vrati itak nič ne zveš..
JA, PA PRAVJO, DA GA , DA SE ITAK VSAK DAN VIDIMO user posted image  IN KAJ REČEMO, PA MISLTE DA GA SAJ KO FURIJA  LETI MIMO...
Sem bila pa zadnjič jezna.. bi rada tudi o tem malo povprašala in poizvedela..če bo sploh letos še možno user posted image
JA, TUD NAM PRAVIJO, da KO JE KVOTA ZA NJIH KONČANA POTEM NE RABIJO BIT VEČ TAM IN ČE BI KDO ŠE KAJ RAD ZVEDEL O OTROKU NAJ SE PRIJAVI DRUGIČ, KER 45 MINUT GU JE ŽE MIMO, ma saj sem vam že 1x govorila o tem, da mam jaz pa vedno minimalno 2,5 celi uri ne šolski pa mam uradno tud 45 min plačanih user posted image , torej najbrž moram jaz premisliti o svojem delu, morda pa jaz delam narobe user posted image

saj to ne more biti res, pa ti vzgojit. nič ne rečejo??? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
20.4.2009 20:25:18   
sayuri
pikica men tole res ne gre iz glave.user posted image Meni je hudo, ko sem tole prebrala. Pa bi človek rekel: "Ah, otroci, saj ne vejo, kaj govorijo!" Pomena res mogoče 5- letnik ne ve, ampak se pa dobro zavedajo, da bojo s temi besedami nekoga prizadele. In Lano zagotovo so. Čisto možno je, da vzgojiteljici ne vesta, kaj se dogaja. Res stopi do nje in prosi za pogovor.
Menčy bova midve skupaj pogruntale, kako stlačit 20 staršev v 45 minut. user posted image user posted image user posted image  

Alo, jaz sem danes sama...moj je šel na badminton. Bo katera čvekala? Moji otroci že vsi spijo user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
20.4.2009 20:26:10   
Menčy

Ja, takole mamo. Bog ve res, kako se Lana počuti, ker sem se tudi jaz grozno. Za take stvari bi gore lahko premaknila od jeze, res. Definitivno se hočem o tem pogovoriti z Aido, samo ne med vrati, do sebe ne pusti. Mi smo bili na govorilnih enkrat jeseni, zdaj sploh ne pridemo na vrsto. Ko pa hočmo kaj vprašat tako mimogrede, dobimo VEDNO, res VEDNO en in isti odgovor:"Bo že Lana sama povedala kako je bilo".. ko sta prišla iz vrtca sem čisto znorela, pa še ta prav dan imam.. rekla sem, da jo grem jutri po kosilu jaz iskat in se bom zmenila jaz za govorilne in jih hočem takoj... da zdaj imam pa tega dost. Prav res!

Drugač mi je pa danes Lana sama od sebe rekla:" Veš, da je bil danes Filip užaljen?!" pa sem jo vprašala zakaj, pa je rekla:"Zato, ker smo kričali" user posted image

Pa še to mi je povedala, da je A. ni pustila lulat, pa jo je mudilo ko so šli počivat user posted image user posted image user posted image  Samo bog ve kaj je tu zadaj.. Meni ni več nič jasno. Rada bi razčistila par stvari, da vem..kdo dela narobe...kaj je z mojo Lano v vrtcu. Mislim, da je to moja pravica!

izbori se , SAJ TOLE VSE NEKAM ČUDNO DIŠI, KAJ PA MOJA IZJAVLA ŽE EN MESEC, KO JKI KAJ PRIPRAVIM ZA OBLEČ:
_ MAMI, KIKLCE NE SMEM,  zakaj? TAKO PRAVI D.
- MAMI, NE TE HLAČE, MAJO PAS, zakaj? TAKE HLAČE NISSO ZA V VRTEC, KER SI JIH NE MOREM SAMA ZAPET IN ODPET user posted image
- MAMI, NE ME TE JAKNE,  zakaj ? SI JO NE ZNAM ŠE SAMA ZAPET IN POTEM DOLGO TRAJA IN ME MORA D.
pa saj ne morem vrjet user posted image , sedaj bomo pa še cune za v vrtec zbiral user posted image , kaj ja in kaj ne , potem pa naj bojo tak ot v Laščah, kjwer imajo vsi iste nadkombinizone al pa naj uvedejo uniforme user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
20.4.2009 20:30:22   
Menčy

Sicer pa baje ni dan odprtih vrat, ampak eko dan. Baje pridejo neki avtobusi (sam bog ve zakaj), pa na majice bodo risal.. dogajanje od 9h ali 10h do 12h. No, tole mi je možek povedal, je iz oglasne deske prebral, to pomeni da je približno to tako user posted image . Verjetno piše še kaj, samo jaz ne vem user posted image

JE DAN ODPRTIH VRAT - NAMENJEN EKO PROJEKTU- ZATO TAM TUD EKO AVTOBUS, JA IZDELOVALI BODO STVARI IZ ODPADNIH EMBALAŽŽ IN BARVALI MAJČKE
OD 9.00-12.00
PRINESITE COPATE, OBVEZNO!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
20.4.2009 20:41:02   
sayuri
Ok, jutri bojo copati v vozičku-za vsak slučaj user posted image

Hm, razmišljam, da bi šla res pred telovadbo malo pogledat in se gužvat z vozičkom user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.4.2009 20:43:41 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
20.4.2009 21:23:02   
Menčy
BABNCE, boste za prvomajske doma al kam odpotujete???

Mi bomo kar doma , ker se obeta prekrivanje hiše pa ne naše...
ampak M. bo moral delati zraven
tako da
men se pa nekaj po morju lušta
lan tak čas smo bili v Umagu user posted image
ma je blo fajn, čeprav vreme pa nam ni bilo ravno naklonjeno

MAH TA SLUŽBA ME DAJE, SE že kar bojim user posted image , vse novitete pa zakoni pa papirologija pa pol še vse ostalo
saj ne vem al bi kar polovičnega vžgala, sam ne vem če je to možno v šolstvu user posted image , kok pa pol delaš 3 ure na dan? , al pol tedna ?
pa polovičen zaslužek? ust pa še vedno isto za nahranit...
pol bi mogla pa manj po Supernovi vozičkat user posted image  user posted image
ampak, jaz bi bila tako še z malim doma, mi čas tak hiter teče in
tik takuser posted image
mi ga bo kakšna izpeljala
pol bom pa sama user posted image

saj sam razmišljam...

ampak, kera ve kako je s polovičnim DČuser posted image

sayuri - a je na vaši šoli bla kakšna tko zaposlena????

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.