|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 20.4.2009 20:26:10
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** mi Lana že nekaj časa govori, da 2 njene sošolke ves čas govorita da je Zoja kakec, pa Lana tud, pa ne vem kaj še vse..Ok, jaz dam Lani navodila, naj reče, da se tako grdo ne govori, pa da naj se umakne.. Zadnjič pa pravi Lana, da sta une2 rekle, da bosta Zojo z nožem na koščke razrezale in jo spekle Sem bila čisto šokirana... pikica, tole me je pa čisto šokiralo. JAz bi sigurno pristopila k Aidi. NAj opazuje. Ker to otročka prizadane in si razlaga drugače, kot mi. Bog ve, če ni tole vse skupaj povodo za Lanino slabo počutje zadnje čase. Bogica. Kako se mora slabo počutit ob takih besedah. So pa otroci zmožni vsega. Res. SAm takole pa res ne gre. Za govorilne pa se strinjam s teboj. MAdona 2x na leto pridemo na vrsto, pa še to nam bojo skrajšali???? JAz sem v šoli vsak mesec na voljo za vse starše. Pa imam plačano samo eno uro govorilnih. Tam sedim pa tud po 3 ure. Tud meni kot učiteljici je zelo pomembno, da imam stik s starši. No, zdaj sem pa take volje, da bom jutri maširala v vrtec Ja, takole mamo. Bog ve res, kako se Lana počuti, ker sem se tudi jaz grozno. Za take stvari bi gore lahko premaknila od jeze, res. Definitivno se hočem o tem pogovoriti z Aido, samo ne med vrati, do sebe ne pusti. Mi smo bili na govorilnih enkrat jeseni, zdaj sploh ne pridemo na vrsto. Ko pa hočmo kaj vprašat tako mimogrede, dobimo VEDNO, res VEDNO en in isti odgovor:"Bo že Lana sama povedala kako je bilo".. ko sta prišla iz vrtca sem čisto znorela, pa še ta prav dan imam.. rekla sem, da jo grem jutri po kosilu jaz iskat in se bom zmenila jaz za govorilne in jih hočem takoj... da zdaj imam pa tega dost. Prav res! Drugač mi je pa danes Lana sama od sebe rekla:" Veš, da je bil danes Filip užaljen?!" pa sem jo vprašala zakaj, pa je rekla:"Zato, ker smo kričali" Pa še to mi je povedala, da je A. ni pustila lulat, pa jo je mudilo ko so šli počivat Samo bog ve kaj je tu zadaj.. Meni ni več nič jasno. Rada bi razčistila par stvari, da vem..kdo dela narobe...kaj je z mojo Lano v vrtcu. Mislim, da je to moja pravica! izbori se , SAJ TOLE VSE NEKAM ČUDNO DIŠI, KAJ PA MOJA IZJAVLA ŽE EN MESEC, KO JKI KAJ PRIPRAVIM ZA OBLEČ: _ MAMI, KIKLCE NE SMEM, zakaj? TAKO PRAVI D. - MAMI, NE TE HLAČE, MAJO PAS, zakaj? TAKE HLAČE NISSO ZA V VRTEC, KER SI JIH NE MOREM SAMA ZAPET IN ODPET - MAMI, NE ME TE JAKNE, zakaj ? SI JO NE ZNAM ŠE SAMA ZAPET IN POTEM DOLGO TRAJA IN ME MORA D. pa saj ne morem vrjet , sedaj bomo pa še cune za v vrtec zbiral , kaj ja in kaj ne , potem pa naj bojo tak ot v Laščah, kjwer imajo vsi iste nadkombinizone al pa naj uvedejo uniforme
|
|
|