![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 22:38:03
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sem hotla barvat, pa je tole ful bolj enostavno Jaz sem pa v dnevni sobi narisala dve večji roži, oranžni. Po vzorcu iz nalepke, pa je fajn. Sem imela čas na koncu nosečnosti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 22:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa čer. Šle vse spat? hej, didli. A ta tvoj podpis še drži? 8 zobkov? Mi jih imamo namreč tudi... V zadnjih 3 tednih je dobila 6 novih zobk, 4+4 imamo zdaj. Ima taka mala usteca, da izgleda vse polno zob. Aha, kar še vstrajamo . Sicer pa bo tako kot v zadnji rundi, ko jih je dobila v manj kot mesecu 5 ven. Najmanj 4 bodo vsak čas prišli, so čist na koncu. Zdaj imamo točno 2 meseca mir, ni blo nobenega. Očitno so vse čveke začele hodit spat pred 23 uro.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 23:01:10
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz bi tudi, pa ne gre. Nocoj zaradi dela, ostale večer pa ne vem, kaj počnem, da sem zmeraj šla spat po polnoči Zdaj se tolažim, da grem jutri spat ob desetih
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 7:21:50
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Evo vam in Vse najboljše obmesečnikom
< Sporočilo je popravil Samsa -- 20.4.2009 7:22:36 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 7:24:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Očitno so vse čveke začele hodit spat pred 23 uro. hmmm... očitno spijo tudi čez dan, ker se tudi takrat nič ne dogaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 7:28:23
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mraz..turobno..očedla pol vrečke politank kar se meni res zgodi v izrednih razmerah. anja je te dni tko sitna..boga...spanje na obroke in jok. Se je zadnjič pri stolu udarla na dlesen in je dobila črnico ravno tam, kjer ji zdaj gre druga enka ven. se moramo ekstra ukvarjat z njo, da mal pozabi. KLar se tiče srečanja..prav lahko je v maju...samo takoj v prvem tednu po praznikih, ker moram pol na šiiiiiht (kako je hitro minilo ). Kar ne morem verjet...se mi zdi, da je čas kar ušel jaz bi pa še to, pa to... Vrstica po vrstica: Politanke - jaz sem bla tudi včeraj vsake pol ure v hladilniku. Kaj pa naj človek drugega počne v takem vremenu? Anja Srečanje bo pa res treba čimprej, ker jih gre najbrž kar nekaj zdaj kmalu v službo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 7:35:44
|
|
|
|
babysolza
|
Bravo Luka in čudovito sobico imaš! Bravo vsem sesačem, mi smo tudi v tem klubu. Jo moram kr v stolček privezat, ko sesam, drgač je hitro še ona spodaj. Uf, nekaj mi smrdi v naročju...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 7:42:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro. Ne zamerit, ker res ne utegnem komentirat, slikce sem pa videla . Srečanje če bo slučajno prestavljeno: kadarkoli v maju, razen 4.,5. (sem na Rakitni) in 8. maj - ne morem. Trenutno sta Jernej in Lovro prehlajena. Nič hujšega, ampak Lovro je tako hripav in prav smešen, ko čeblja , kot bi bil kakšen stric, tak glas ima. Lunca--seveda velja za prevoz Sedaj šibam na en setanek z živilskim tehnologom iz OŠ, na banko, k zdravniku, na obisk v bolnico k stari mami, ki si je zlomila kolk, dobila pljučnico in še nekaj stavri se je zakompliciralo... Lep dan, zvečer bom le pokukala, če za jutri velja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:22:11
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Samsa, hvala za zajtrk. Njami,njami. Nya, ful si lepo naredila. Sem mislila da si risala. Ena arhitektka za notranjo opremo(prostorama.si) večkrat uporabi kroge na tak način, pa vedno ful dobr izpade. Luka je pa tud ful luštkan, pa priden, se že pripravlja da bo sesal Pa Sofija tudi . Kolk mate pridne otroke, le kaj boste ve počele . Hec.Hec. Srečanje - meni tud ful bolj odgovarja v maju, ker sem ful nekaj zbolela. HB je mali škratek zelo odporen in se ni nič nalezel, je bil samo siten, nič drugega. IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya sem hotla barvat, pa je tole ful bolj enostavno Jaz sem pa v dnevni sobi narisala dve večji roži, oranžni. Po vzorcu iz nalepke, pa je fajn. Sem imela čas na koncu nosečnosti daj prosim kakšno slikico, mi je to ful lepo. Sem že gledala nalepke, pa se nekak ne morem odločit. Bi v moji sobi mal načičkala Tina, glede piškotokov se pa tebi ni treba nič sekirat, bi lahko še tri vrečke pomalčala, pa se ti ne bi nič poznalo k si taka luštna suhica
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:23:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jutro. Ne zamerit, ker res ne utegnem komentirat, slikce sem pa videla . Srečanje če bo slučajno prestavljeno: kadarkoli v maju, razen 4.,5. (sem na Rakitni) in 8. maj - ne morem. Trenutno sta Jernej in Lovro prehlajena. Nič hujšega, ampak Lovro je tako hripav in prav smešen, ko čeblja , kot bi bil kakšen stric, tak glas ima. Lunca--seveda velja za prevoz Sedaj šibam na en setanek z živilskim tehnologom iz OŠ, na banko, k zdravniku, na obisk v bolnico k stari mami, ki si je zlomila kolk, dobila pljučnico in še nekaj stavri se je zakompliciralo... Lep dan, zvečer bom le pokukala, če za jutri velja AS - maš res pestro. Dobr opravi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:32:49
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro midva se tudi strinjava za srečanje v maju sam more bit bl na začetku ker grem pol že delat slikice so ful fletne bom bl krat ker se ful slabo počutim, sem mislila da mi je blo pr Jaku slabo pa sem se zmotila to zdaj je 3x hujš, sem mela celo nedeljo rezrvacijo na skretu bom pol še kej pokomentirala ko pridem še mal k sebi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:34:16
|
|
|
|
RMRM
|
anaj22
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:36:02
|
|
|
|
lunca14
|
No potem z nama z aleksandro ustreza datum 7.maj,kaj pa ostalim? Ja aleksandra res maš pestro,skoz nekaj,kako pa boš potem,ko boš v službi,bo kar zmanjkalo časa,za določene obveznosti in ljudi.No dobro opravi . A ste brale,naša današnja vlada želi ukiniti,brezplačno malico za srednješolce in vrtec za drugega otroka...........mislim,no,a,se ne da kje drugje prišparat,kot na otrocih,starejših in bolnikih................uni p........... ,ki majo pa miljone v žepih,kramarje,pa pustijo na miru,ko da so najbolj ogrožene in zaščitene živali.Sem se mogla mal spucat,ko me pojezijo take stvari-ful.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:41:04
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, mene tud te stvari jezijo. Sam raj z enim očesom zamižim, ker drugač bi imela cel dan uničen . Glavno da se ves čas primerjamo z ostalimi državami v EU . Mi je včasih ful žal, da se nisva pred **** leti preselila v A, ker kljub vsemu imajo še vedno bolj poskrbljeno za "navadne smrtnike".
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Očitno so vse čveke začele hodit spat pred 23 uro. hmmm... očitno spijo tudi čez dan, ker se tudi takrat nič ne dogaja [/quote
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:42:13
|
|
|
|
RMRM
|
o kleo, dobro jutro. Danes si pa ti gostobesedna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 9:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobro jutro Samsa ,AS ,BS ,Anaj ,RM ,Lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 11:55:17
|
|
|
|
anaj22
|
Vam moram povedat kok je bil včeri moj zmatran, je mogu sam cev dan za Jaka skrbet. Ga mali ni niikamer pustu še ne wc ne je že joku za očijem. Sem zadovolna da se moja fanta tko dober zastopta, da mali ne pogreša sam mami ampak tud očija. Tole vreme je pa za zjokat, se mi zdi da je počutje še slabše ob takem vremenu. nya super zgleda Lukova nova sobna dekoracija slovenka kok si ti pridna z članki hvala za pikepoke so mal pomagale 4 in 5 maj meni ne odgovarja, bi kmal pozabla da ima najprej možek rd naslednji dan mava pa obletnico poroke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 12:20:27
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Vreme mamo mi tud ušivo..mraz je za znort. Prej smo šli z ruzokam do trgovine, ker si lahko pod dežnikom. Je moj vletu iz šihta, ker v dežju pač ne morjo delat. Sem ga koj pohopsala, da je nosu Anjo. Men je kar težka...ma že 11 kg apetit pa tak, da če bi ji vsako uro dal kaj za jest...bi pojedla . Kar se tiče srečanja...očitno bi šlo 7.5....kaj pravte? RMRM,...saj mene šokolada zdaj sploh ne skrbi zarad kg...sam mi pol kar kepa rata v želodcu...pa obraz mi zacveti. Kleo...sem zadnjič spregledala zarad slik...ti bom poslala naslov na zs...hvala še enkrat...bom zlo vesela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 12:21:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Vam moram povedat kok je bil včeri moj zmatran, je mogu sam cev dan za Jaka skrbet. Ga mali ni niikamer pustu še ne wc ne je že joku za očijem. Sem zadovolna da se moja fanta tko dober zastopta, da mali ne pogreša sam mami ampak tud očija. oči Tole vreme je pa za zjokat, se mi zdi da je počutje še slabše ob takem vremenu. nya super zgleda Lukova nova sobna dekoracija slovenka kok si ti pridna z članki hvala za pikepoke so mal pomagale 4 in 5 maj meni ne odgovarja, bi kmal pozabla da ima najprej možek rd naslednji dan mava pa obletnico poroke moj tud , pa sem še vedno brez ideje kaj naj mu kupim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 12:34:33
|
|
|
|
Tina 28
|
moj je vedno vesel orodja..aja lani je bil vesel tudi nočnega presenečenja prvič po porodu . mi pa zdaj planiramo za mojo mami, ki ima 1.5 - 50 let. Pa ji bomo pripravli piknik, ker se ona vedno v kuhinji potrudi za nas ko so kakšne priložnosti. Naredili ji bomo en albim z njenimi slikami kar jih pač ima (ne mara se slikat..tudi z atijem nimata fotoaparata). Pol mamo pa mi vse slike, kar smo jo ujeli . Pa še poskusil bomo mal zbrat, da bo za urejanje vrta zapravla. Še kaka ideja? Lepa ročna ura JE BILA MENI VEDNO LEPO OSEBNO DARILO ZA MOŠKE.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 12:36:21
|
|
|
|
lonapo
|
me je ven vrglo v glavnem Jutri ne morem-Nejc spet bolan, ista bakterija kot 14 dni nazaj , v maju lahko 4,5, in 11-15 maj, potem pa služba, razen če ne dobim porodniške podaljšane. Se mi zdle ne da več pisat. Bom popoldan kaj več. Mejte se!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 12:50:24
|
|
|
|
lunca14
|
zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 20.4.2009 12:59:22
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej. nč jasno
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.