|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
19.4.2009 22:38:03   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sem hotla barvat, pa je tole ful bolj enostavno user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa v dnevni sobi narisala dve večji roži, oranžni. Po vzorcu iz nalepke, pa je fajn. Sem imela čas na koncu nosečnosti user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.4.2009 22:47:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

čer.user posted image Šle vse spat?user posted image

hej, didli. A ta tvoj podpis še drži? 8 zobkov? Mi jih imamo namreč tudi... V zadnjih 3 tednih je dobila 6 novih zobk, 4+4 imamo zdaj. Ima taka mala usteca, da izgleda vse polno zob. user posted image

Aha, kar še vstrajamouser posted image . Sicer pa bo tako kot v zadnji rundi, ko jih je dobila v manj kot mesecu 5 ven. Najmanj 4 bodo vsak čas prišli, so čist na koncu. Zdaj imamo točno 2 meseca mir, ni blo nobenega.user posted image

Očitno so vse čveke začele hodit spat pred 23 uro.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.4.2009 23:01:10   
slovenka
Jaz bi tudi, pa ne gre. Nocoj zaradi dela, ostale večer pa ne vem, kaj počnem, da sem zmeraj šla spat po polnoči user posted image Zdaj se tolažim, da grem jutri spat ob desetih user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
20.4.2009 7:21:50   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Evo vam
user posted image  in user posted image

Vse najboljše obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil Samsa -- 20.4.2009 7:22:36 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
20.4.2009 7:24:03   
Samsa

hmmm... očitno spijo tudi čez dan, ker se tudi takrat nič ne dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
20.4.2009 7:28:23   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Mraz..turobno..očedla pol vrečke politank kar se meni res zgodi v izrednih razmerah.

anja je te dni tko sitna..boga...spanje na obroke in jok. Se je zadnjič pri stolu udarla na dlesen in je dobila črnico ravno tam, kjer ji zdaj gre druga enka ven. se moramo ekstra ukvarjat z njo, da mal pozabi.

KLar se tiče srečanja..prav lahko je v maju...samo takoj v prvem tednu po praznikih, ker moram pol na šiiiiihtuser posted image (kako je hitro minilouser posted image ). Kar ne morem verjet...se mi zdi, da je čas kar ušel jaz bi pa še to, pa to...user posted image

Vrstica po vrstica: user posted image user posted image

Politanke - jaz sem bla tudi včeraj vsake pol ure v hladilniku. Kaj pa naj človek drugega počne v takem vremenu?user posted image user posted image

Anja user posted image user posted image user posted image

Srečanje bo pa res treba čimprej, ker jih gre najbrž kar nekaj zdaj kmalu v službo.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
20.4.2009 7:35:44   
babysolza
Bravo Luka in čudovito sobico imaš!user posted image user posted image user posted image

Bravo vsem sesačem, mi smo tudi v tem klubu. Jo moram kr v stolček privezat, ko sesam, drgač je hitro še ona spodaj. user posted image user posted image

Uf, nekaj mi smrdi v naročju...user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
20.4.2009 7:42:08   
aleksandra silvija
Jutro.

Ne zamerit, ker res ne utegnem komentirat, slikce sem pa videlauser posted image .

Srečanje če bo slučajno prestavljeno: kadarkoli v maju, razen 4.,5. (sem na Rakitni) in 8. maj - ne morem.
Trenutno sta Jernej in Lovro prehlajena. Nič hujšega, ampak Lovro je tako hripav in prav smešen, ko čebljauser posted image , kot bi bil kakšen stric, tak glas ima.

Lunca--seveda velja za prevozuser posted image

Sedaj šibam na en setanek z živilskim tehnologom iz OŠ, na banko, k zdravniku, na obisk v bolnico k stari mami, ki si je zlomila kolk, dobila pljučnico in še nekaj stavri se je zakompliciralo...

Lep dan, zvečer bom le pokukala, če za jutri veljauser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
20.4.2009 9:22:11   
RMRM
Dan!

Samsa, hvala za zajtrk. Njami,njami.user posted image

Nya, ful si lepo naredila. Sem mislila da si risala. user posted image Ena arhitektka za notranjo opremo(prostorama.si) večkrat uporabi kroge na tak način, pa vedno ful dobr izpade.

Luka je pa tud ful luštkan, pa priden, se že pripravlja da bo sesal user posted image user posted image user posted image

Pa Sofija tudi user posted image user posted image user posted image . Kolk mate pridne otroke, le kaj boste ve počele user posted image user posted image user posted image . Hec.Hec.user posted image user posted image

Srečanje - meni tud ful bolj odgovarja v maju, ker sem ful nekaj zbolela. HB je mali škratek zelo odporen in se ni nič nalezel, je bil samo siten, nič drugega.

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: nya

sem hotla barvat, pa je tole ful bolj enostavno

Jaz sem pa v dnevni sobi narisala dve večji roži, oranžni. Po vzorcu iz nalepke, pa je fajn. Sem imela čas na koncu nosečnosti

daj prosim kakšno slikico, mi je to ful lepo. Sem že gledala nalepke, pa se nekak ne morem odločit. Bi v moji sobi mal načičkalauser posted image

Tina, glede piškotokov se pa tebi ni treba nič sekirat, bi lahko še tri vrečke pomalčala, pa se ti ne bi nič poznalo k si taka luštna suhicauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
20.4.2009 9:23:26   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jutro.

Ne zamerit, ker res ne utegnem komentirat, slikce sem pa videlauser posted image .

Srečanje če bo slučajno prestavljeno: kadarkoli v maju, razen 4.,5. (sem na Rakitni) in 8. maj - ne morem.
Trenutno sta Jernej in Lovro prehlajena. Nič hujšega, ampak Lovro je tako hripav in prav smešen, ko čebljauser posted image , kot bi bil kakšen stric, tak glas ima.

Lunca--seveda velja za prevozuser posted image

Sedaj šibam na en setanek z živilskim tehnologom iz OŠ, na banko, k zdravniku, na obisk v bolnico k stari mami, ki si je zlomila kolk, dobila pljučnico in še nekaj stavri se je zakompliciralo...

Lep dan, zvečer bom le pokukala, če za jutri veljauser posted image

AS - maš res pestro. Dobr opravi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
20.4.2009 9:32:49   
anaj22
Dobro jutro

midva se tudi strinjava za srečanje v maju sam more bit bl na začetku ker grem pol že delat

slikice so ful fletne user posted image user posted image user posted image

bom bl krat ker se ful slabo počutim, sem mislila da mi je blo pr Jaku slabo pa sem se zmotila to zdaj je 3x hujš, sem mela celo nedeljo rezrvacijo na skretu

bom pol še kej pokomentirala ko pridem še mal k sebi

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
20.4.2009 9:34:16   
RMRM
anaj22 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.4.2009 9:36:02   
lunca14
No potem z nama z aleksandro ustreza datum 7.maj,kaj pa ostalim?
Ja aleksandra res maš pestro,skoz nekaj,kako pa boš potem,ko boš v službi,bo kar zmanjkalo časa,za določene obveznosti in ljudi.No dobro opraviuser posted image .
A ste brale,naša današnja vlada želi ukiniti,brezplačno malico za srednješolce in vrtec za drugega otroka...........mislim,no,a,se ne da kje drugje prišparat,kot na otrocih,starejših in bolnikih................uni p...........user posted image ,ki majo pa miljone v žepih,kramarje,pa pustijo na miru,ko da so najbolj ogrožene in zaščitene živali.Sem se mogla mal spucat,ko me pojezijo take stvari-ful.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
20.4.2009 9:41:04   
RMRM
Lunca, mene tud te stvari jezijo. Sam raj z enim očesom zamižim, ker drugač bi imela cel dan uničenuser posted image user posted image user posted image . Glavno da se ves čas primerjamo z ostalimi državami v EUuser posted image . Mi je včasih ful žal, da se nisva pred **** leti preselila v A, ker kljub vsemu imajo še vedno bolj poskrbljeno za "navadne smrtnike".

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
20.4.2009 9:41:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

hmmm... očitno spijo tudi čez dan, ker se tudi takrat nič ne dogaja user posted image user posted image
[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
20.4.2009 9:42:13   
RMRM
o kleo, dobro jutro. Danes si pa ti gostobesedna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
20.4.2009 9:46:10   
Anonimen
Pa dobro jutro Samsauser posted image ,ASuser posted image user posted image user posted image ,BSuser posted image ,Anajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,RMuser posted image user posted image user posted image ,Luncauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
20.4.2009 11:55:17   
anaj22
Vam moram povedat kok je bil včeri moj zmatran, je mogu sam cev dan za Jaka skrbet. Ga mali ni niikamer pustu še ne wc ne je že joku za očijem. Sem zadovolna da se moja fanta tko dober zastopta, da mali ne pogreša sam mami ampak tud očija.

Tole vreme je pa za zjokat, se mi zdi da je počutje še slabše ob takem vremenu.

nya super zgleda Lukova nova sobna dekoracija

slovenka kok si ti pridna z članki

hvala za pikepoke so mal pomagale

4 in 5 maj meni ne odgovarja, bi kmal pozabla da ima najprej možek rd naslednji dan mava pa obletnico poroke

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
20.4.2009 12:20:27   
Tina 28
ojla

Vreme mamo mi tud ušivo..mraz je za znort. Prej smo šli z ruzokam do trgovine, ker si lahko pod dežnikom. Je moj vletu iz šihta, ker v dežju pač ne morjo delat. Sem ga koj pohopsala, da je nosu Anjo. Men je kar težka...ma že 11 kg apetit pa tak, da če bi ji vsako uro dal kaj za jest...bi pojedlauser posted image user posted image .

Kar se tiče srečanja...očitno bi šlo 7.5....kaj pravte?

RMRM,...saj mene šokolada zdaj sploh ne skrbi zarad kg...sam mi pol kar kepa rata v želodcu...pa obraz mi zacveti. user posted image

Kleo...sem zadnjič spregledala zarad slik...ti bom poslala naslov na zs...hvala še enkrat...bom zlo veselauser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
20.4.2009 12:21:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Vam moram povedat kok je bil včeri moj zmatran, je mogu sam cev dan za Jaka skrbet. Ga mali ni niikamer pustu še ne wc ne je že joku za očijem. Sem zadovolna da se moja fanta tko dober zastopta, da mali ne pogreša sam mami ampak tud očija.

user posted image user posted image user posted image user posted image oči

Tole vreme je pa za zjokat, se mi zdi da je počutje še slabše ob takem vremenu.

nya super zgleda Lukova nova sobna dekoracija

slovenka kok si ti pridna z članki

hvala za pikepoke so mal pomagale

4 in 5 maj meni ne odgovarja, bi kmal pozabla da ima najprej možek rd naslednji dan mava pa obletnico poroke

moj tuduser posted image user posted image , pa sem še vedno brez ideje kaj naj mu kupimuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
20.4.2009 12:34:33   
Tina 28
moj je vedno vesel orodja..aja lani je bil vesel tudi nočnega presenečenjauser posted image  prvič po poroduuser posted image .

mi pa zdaj planiramo za mojo mami, ki ima 1.5 - 50 let. Pa ji bomo pripravli piknik, ker se ona vedno v kuhinji potrudi za nas ko so kakšne priložnosti. Naredili ji bomo en albim z njenimi slikami kar jih pač ima (ne mara se slikat..tudi z atijem nimata fotoaparata). Pol mamo pa mi vse slike, kar smo jo ujeliuser posted image .

Pa še poskusil bomo mal zbrat, da bo za urejanje vrta zapravla.

Še kaka ideja?

Lepa ročna ura JE BILA MENI VEDNO LEPO OSEBNO DARILO ZA MOŠKE.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
20.4.2009 12:36:21   
lonapo
user posted image user posted image user posted image me je ven vrglouser posted image user posted image

v glavnem

Jutri ne morem-Nejc spet bolan, ista bakterija kot 14 dni nazajuser posted image user posted image user posted image , v maju lahko 4,5, in 11-15 maj, potem pa služba, razen če ne dobim porodniške podaljšane.

Se mi zdle ne da več pisat.

Bom popoldan kaj več.

Mejte se!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
20.4.2009 12:50:24   
lunca14
user posted image user posted image user posted image zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
20.4.2009 12:59:22   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image zdej bo pa naša beyba vedela,kaka packa sem jaz,ker nimam popucano,tko,ko treba,je pa škoda ni nisi mogla pridet skupaj s sestrico,sta ble pa obe zelo fajn,sedaj pa moram še razmislit,kako naprej.

nč jasnouser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
20.4.2009 13:00:24   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/Ta%C5%A1%C4%8Da_mi_gre_na_%C5%BEivce%21/m_4077124/tm.htmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.