|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 20.4.2009 1:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj ne vem kako bi vas pozdravila ob taki uri Sem dala računalnik za 2 dni na off, ampak sem ga mogla čisto izključit, da me ni premamil. Predelala sem vas. Z lahkoto . Včeraj sem dan preživela sama z svojima sončicama, smo se imele luštno. Lano sem peljala na sladoled, Zojo na kornet, sebe pa na Bandidos Danes je bil spet dan, ko se zbudiš in se vprašaš:" Kam pa bi danes lahko šli?" in odgovor je samo eden:" Supernovaaaa" in tako je tudi bilo. Klepetka- ti 100x, ker nisi vsega pokupila in še kaj zame pustila klavdi- nogica- glede hišice ti jaz ne morem preveč pomagat. Za nasvet bova prosili mojega , ti pa že vnaprej povem, da bo hotel vedet marsikaj, deci pač Ali je za tisto ceno hišica kompletna, ali jo je treba še kaj dodelat... Kakšen material, kritina.. lahko mi napišeš na ZS ali mail, pa mu posredujem, bo on dal strokovno oceno Slišim, da se pritožujete nad mojo postrežbo. Aha, zdaj vidim kakšne ste ko pokažete svoje roge Obljubljam vam, da bom napako popravila. Naslednjič ko pridete, nočem slišat nobenih izgovorov, ampak samo odvijanje zamaškov in glu,glu,glu Zmenjeno? Nisem vedela da ste take oboževalke Bandidosov, že prej sem bila vesela da sem vas spoznala, zdaj pa je veselje nepopisno In jaz se grem in vam strežem neke rezine in vodo in kavo?? Jooj, se vam iskreno opravičujem. No, svojo zgodbo sem sestavila, zdaj pa lahko grem spat . Baje so deževni dnevi pred nami , sonček naj bi malo bolj posijal šele v maju, takrat bodo tudi temperature višje.. Bomo že mogle počakat.. http://www.vreme.us/vreme-10-dni.php Lepo se imejte, se beremo. Jaz bom najbrž spet izklopila računalnik, že zdaj, za vsak slučaj . Nočko!
< Sporočilo je popravil pikica** -- 20.4.2009 1:21:14 >
|
|
|