|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
18.4.2009 23:19:15   
Nasy
Punce, mirno noč vam želim in lepo nedeljo! Upam, da ne bo glih povodenj jutri tle.
grem šeuser posted image , pol pa najbržuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
18.4.2009 23:20:07   
Anonimen
Grem jest zdej pogledat kam žaganje kopiči user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.4.2009 23:21:03   
Nasy
Nogica, to je že v genihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
18.4.2009 23:26:11   
smrka
lahko noc punce.. pomagajte zagat!user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
19.4.2009 9:37:53   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

smrka , muvi user posted image  sem na hitro prebrala , da gresta muviuser posted image user posted image

Kaj je tle smešno? JSt tud rečem muvi. To je novodobno pogovarjanje. Ti si pa že prestara, pa tega ne razumeš.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ne pozabte jutr zvečer not past. user posted image

A pride kera na duatlon?

A danes je? Jaz sme pa prejšnjo nedeljo čakala, da bo, pa ni blo nič. No,jaz danes ne bom gledala, ker se bova verjento takrat glih proti domu vozila, bom pa z neta snela... Komaj čakam.

Kje pa bo duatlon? Nekam slabo vreme se mi zdi.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

IZVIRNO SPOROČILO: seny

Duatlon? A to je kak tek al kaj?
user posted image user posted image user posted image user posted image  še ena z drugega planetuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

V gradu je štart. Pol pa laufajo tja proti Ugarju. NAto še kolo.... Vsako leto se dogaja v graduuser posted image user posted image user posted image

Saj jst tud ne bi vedla, če moj brat ne bi bil v tem user posted image

A pol jst ednina vem, kaj je duatlon?

uf.. dobri so ti duatlonci, jest bi mogoce tist s kolesom ze odfurala.. sam tek user posted image , tle bi pa raj z avtom odpeljala te kilometre. Saj ne da nemorem tect,.. ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image

Ja, ampak preden bi medve prikolesarile na cilji, bi drugi že končali s tekmo. user posted image user posted image

Nč, morm oddat prvi del, ker morm pelat mami k maši.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
19.4.2009 9:48:06   
dulcinea

Sayuri a to bo Lucija nastopala na tv? Ce ja, kdaj, pa na keri tv? Prek satelita ujamem slo 1 pa htv1 user posted image

To pa ne vem, če boš ujela. Je na pop tv. Saj se da prek torenta, al pa celo prek strani od poptvja.

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

ampak bi mi joske prevec skakale sm pa ke.user posted image

user posted image user posted image user posted image Jih pa malo zašponaš, en push up, pa ti jih bo skup držal. user posted image user posted image user posted image Sej se hecam, ja smo res uboge s temi congelni user posted image user posted image user posted image , ampak atrakcija pa tud

Mah ce bi jest kupla push up modrc, bi mela joske med zobmi.. .. moj sploh nima tezav z modrcem ce bi se odpravil ga kupit - ce si lahko kosarco natakne na glavo, potem bo ta glih pravsnji zame. Moj user posted image pravi da mam melone in ne limone user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K smo glih pri teku. Se da počasi pridt do forme. Jaz bi, pa me je koleno bolelo, ko sem šla ene dvakrat tečt. Je pa program tukaj.  

Pa kaj ste včeraj zvečer imele banditos parti?

Oddajam drugi del. Mami nisem peljala, ampak moj pa nuca prenosnka. Grem na stacionarca.

< Sporočilo je popravil dulcinea -- 19.4.2009 9:58:18 >

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.4.2009 9:58:54   
dulcinea

Pa kaj tud vaši smrčijo? Sm mislila, da sem samo jaz tako uboga ko to žaganje poslušam user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sej včasih je blo znosno, ampak zdej pa ni miru celo noč, v vsakem položaju žaga. Jest ne vem al ma res tolk drv, al pa kar z navade žago laufa user posted image user posted image user posted image

Moj pa ne smrči. Morm na les potrkat. Edin če ga kaj spije, al pa če je prehlajen. user posted image

Klavdi, živjo. Jaz te tudi ne poznam. No, se že spoznamo. Od kod pa si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.4.2009 11:48:45   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Pa kaj tud vaši smrčijo? Sm mislila, da sem samo jaz tako uboga ko to žaganje poslušam user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sej včasih je blo znosno, ampak zdej pa ni miru celo noč, v vsakem položaju žaga. Jest ne vem al ma res tolk drv, al pa kar z navade žago laufa user posted image user posted image user posted image

Moj pa ne smrči. Morm na les potrkat. Edin če ga kaj spije, al pa če je prehlajen. user posted image

Klavdi, živjo. Jaz te tudi ne poznam. No, se že spoznamo. Od kod pa si?

Sem iz ribnice kaj pa ti?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.4.2009 13:37:31   
dulcinea
Jaz sem pa iz Lokavca pri Ajdovščini.

Sem bla pa prej iz Rakitnice. Letnik sem pa isti kot Smrka.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.4.2009 21:11:15   
klavdi*
oj smrka.kako si danes preživela nedeljo?ali je tudi pr vam kaj danes deževalo?aja še to .v katerem mestu ti živiš?user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.4.2009 21:21:56   
smrka
Helou Klavdi!
Jest sem bila danes pri tasci na kosilu in je bilo lepo vreme tako da smo bili veliko zunaj, in me je mal sonce nazgalo... zato se pa zdaj pocutim kot bi me tovornjak povozil.. me je sonce cist zadelo user posted image

Vcasih sem zivela v Jurjevici, zdaj pa v Malmö-ju.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.4.2009 21:24:06   
klavdi*
oj smrka.kako si danes preživela nedeljo?aja še to me zanima v katerem mestu živiš?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.4.2009 21:27:59   
smrka
Kje pa so vse.. se poslavljajo od nedelje user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
19.4.2009 21:28:13   
klavdi*
nek mi šteka računalnik tok da sory ko si še enkrat dobila sporočilo od mene.jaz že 14 let odpravljam na švedsko vendar tudi enkrat bom prispela tja.moj mož ima tud žlahto na švedskem.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
19.4.2009 21:37:17   
smrka
v kerem mestu ma zlahto? V malmöju je kar nekaj slovencev. Se srecamo na slovenski masi enkrat na mesec.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
19.4.2009 21:46:34   
smrka
Lani sem srecala enega gospoda, ki je po srcu ribncan in je bil tako vesel ker je srecal se nekoga izmed vseh ostalih slovencev na Svedskem da prihaja iz Ribnice. Ima pa mozakar zlahto v Brezah, mislim da se pise Silc, al Stupica... nekaj takega? Mislis na tega?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
19.4.2009 21:55:47   
klavdi*
ne ni ta gospod.on je iz loškega potoka in se piše jože benčina.tudi on je živel v malmoju  vendar je zamenjal stanovanje in sedaj nevem v katerem kraju živi.v slovenijo pa prihaja dvakrat na leto.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.4.2009 22:19:57   
Nasy
Čer!
Kako smotano vreme, smrka, imate vi kaj bolje? Jao, cel dan smo bili noter, ta presneti dežuser posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
20.4.2009 1:14:40   
Anonimen
Pa saj ne vem kako bi vas pozdravila ob taki uri user posted image  Sem dala računalnik za 2 dni na off, ampak sem ga mogla čisto izključit, da me ni premamil. Predelala sem vas. Z lahkoto user posted image . Včeraj sem dan preživela sama z svojima sončicama, smo se imele luštno. Lano sem peljala na sladoled, Zojo na kornet, sebe pa na Bandidos user posted image  Danes je bil spet dan, ko se zbudiš in se vprašaš:" Kam pa bi danes lahko šli?" in odgovor je samo eden:" Supernovaaaa" user posted image user posted image  in tako je tudi bilo. user posted image
Klepetka- user posted image  ti 100x, ker nisi vsega pokupila in še kaj zame pustila user posted image

klavdi- user posted image

nogica- glede hišice ti jaz ne morem preveč pomagat. Za nasvet bova prosili mojega user posted image , ti pa že vnaprej povem, da bo hotel vedet marsikaj, deci pač user posted image user posted image  Ali je za tisto ceno hišica kompletna, ali jo je treba še kaj dodelat... Kakšen material, kritina.. lahko mi napišeš na ZS ali mail, pa mu posredujem, bo on dal strokovno oceno user posted image

Slišim, da se pritožujete nad mojo postrežbo. Aha, zdaj vidim kakšne ste ko pokažete svoje rogeuser posted image user posted image  Obljubljam vam, da bom napako popravila. Naslednjič ko pridete, nočem slišat nobenih izgovorov, ampak samo odvijanje zamaškov in glu,glu,glu user posted image  Zmenjeno? Nisem vedela da ste take oboževalke Bandidosov, že prej sem bila vesela da sem vas spoznala, zdaj pa je veselje nepopisno user posted image   user posted image user posted image  In jaz se grem user posted image  in vam strežem neke rezine in vodo in kavo?? Jooj, se vam iskreno opravičujem. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, svojo zgodbo sem sestavila, zdaj pa lahko grem spat user posted image . Baje so deževni dnevi pred namiuser posted image , sonček naj bi malo bolj posijal šele v maju, takrat bodo tudi temperature višje.. Bomo že mogle počakat..

http://www.vreme.us/vreme-10-dni.php

Lepo se imejte, se beremo. Jaz bom najbrž spet izklopila računalnik, že zdaj, za vsak slučaj .user posted image

Nočko!user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 20.4.2009 1:21:14 >

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
20.4.2009 8:28:25   
sayuri
Jutro. Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni še nobena pokonci? Seveda, ko pa čvekate pozno v noč user posted image

Danes spet dež. včeraj smo se od tega kislega vremena kar v Lj odpravili user posted image . V Cityparku nisem bila, odkar se je Supernova odprla user posted image . PA se je blo luštno med policami sprehodit user posted image . Itak sem pikirala v H&M user posted image . NAjraje bi vsega izropala. Sem se morala prav brzdat user posted image . Predvsems sem morala Filipa obleč, ker je čez zimo prerastel vse pomladne hlače, pa rokavi na majicah so postali tričetrt user posted image . pikica vidiš...če bi zavili v Supernovo, bi se srečali user posted image . Sam smo bili komot, pa smo pod streho avto parkirali. PA predno zložim vse otroke v voziček tud traja. user posted image

Vidim, da se nam je klavdi oglasila user posted image user posted image user posted image . Klavdi, dobrodošla še tukaj. Evo, zdaj boš imela razloge za čvekanje user posted image . Tukaj gor ene tok čvekajo, da jih komaj folgam user posted image .

O smrčanju ste se pogovrajale. Madon, ste imele debato user posted image  Moj hvala Bogu NE SMRČI user posted image . Jaz ne vem, kako bi drugače spala.....v ločenih spalnicah user posted image user posted image user posted image

nogica glede hišice-moj pravi, da jo bo delal za dušo. PA da  mu bo Filip pomagal. Če narediš preračun, se verjetno res ne splača. Ampak je pa nekaj tvojega in tud to nekaj šteje. SAj moj tud nima vsega orodja. MAlo si bo sposodil, malo improviziral, pa bo.

Nč...si grem še en kafe naredit. L&Z sta zaspala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
20.4.2009 10:07:30   
Anonimen
Jutro!
Sayuri- hvala za kavico. Pa saj smo včeraj zavili v Supernovoooo, H&M in Muller, Lclerc, pa v Mc Donalds tudi user posted image  Pa se nismo srečali, orkaš user posted image user posted image
Tole z rokavi in hlačnicami mi je zelo poznano, samo jaz sem ta problem HB že rešila pred kratkim, seveda ga je treba reševati postopoma še naprej user posted image

Sem danes govorila z ga.Erno iz vrtca, ker sem se (malo pozno, a vseeno) hotela prepričat, če je moja vloga priromala v njihov nabiralnik , pa je user posted image  Pa sem mimogrede še vprašala kako je z vlogami, koliko jih je, kakšni so kriteriji za sprejem, če je možnost pritožbe na odločbo.. Ja, me ni bila kar tako frej user posted image
V glavnem vlog je OGROMNO, definitivno več, kot je prostih mest. Baje jih toliko še ni bilo user posted image user posted image  Samo je itak prehitro za kakršnakoli sklepanja, pa vseeno, malo okvirno je dobro vedet. DO KONCA MESECA MAJA bo znano, kdo je sprejet in kdo ne.

Potem sem pa še Jankovičevo morila po telefonu glede podaljšanja porodniške user posted image  Ma danes imam dan za teženje, je treba počasi pripravljat teren..kmalu bo treba zjutraj avto vžgat in se peljat v Ljubljano. Pa ne v Supernovo user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.4.2009 10:08:39   
Menčy
Dobro jutro , bejbike user posted image !

ja, ja , ja res, je malo sem  vas zanemarila pa ne zato , da vas ne maram , vas obožujem, ampak DELO, DELO, DELO, PA SEVEDA CEPILE STE ME S TEMI ROŽICAMI,
pol sem pa mela cel vikend sestankov od petka do nedelje , vsak dan enega po tri ure ( za zbor-pripravljamo 10. obletnico in slavnostni koncert) in jaz v odboru in predsetstvu, tak da iomam dela čez glavi in še čez, saj veste eni pa roke od sebe držijo...user posted image
tako sem res računalnik kar mal izklopila in čez druga vrata not hodila user posted image user posted image user posted image

berem, da ste ble v Supernovi user posted image , mater babe , jaz bi šla tud user posted image , sam bi me moj sam postran gledal in reku, da mora še v nedelju po LJ harat, se mu kar zrolalaaaaa user posted image  user posted image , ma vožnje in LJ čez glavo user posted image

KLAVDI - PRAV LEPO POZDRAVLEJNA IN DOBRODOŠLA, si nas le našla user posted image user posted image user posted image

kaj pa jutr pridete? jaz še ne vem, al bom šla sam na TV pa pol v vrtec na dan odprtih vrat, ampak se mi tud user posted image lušta, ma ste me osvojile user posted image

pikica - a slišim Bandidosuser posted image user posted image , cool, končno poletje in veselje

grem na delo
moram
res
danes moram oddat pisma - vabila za veliki piknik

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
20.4.2009 10:31:58   
sayuri
pikica, joj se mi je cmok naredu v grlu. user posted image  Konec maja praviš, da bomo zvedeli. Ojej. user posted image  Kaj ti je pa Jankovičeva gospa rekla?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.4.2009 10:34:02   
sayuri
Menčy kakšen dan odprtih vrat? A to ma vaša skupina? Je pri nas tud kaj pikicauser posted image  A tvoj kaj bere oglasno desko? Drugače pa pridem na telovadbo in kafe jutri. Me ne zaustavi nič-razen, če čez noč zbolimo. Zdajle se moram tud v Laze spokat. Sem se že prijaila za kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
20.4.2009 11:12:50   
Anonimen
Ja, konec maja bo vse jasno.. Upam na najboljše, zate, zame, za vse.. mater je to žalostno, ko moraš v službo, otročka nebogljenega pa nimaš kam dat user posted image

Jankovičeva je rekla, naj nič delodajalcu ne omenjam da bom dala vlogo za podaljšanje user posted image user posted image user posted image , da bomo sproti videli kaj pa kako. In delodajalec ne rabi nič podpisovat in prej bit seznanjen, preden gre vloga na komisijo v Koper. Je pa bilo letos/lani ogromno vlog zavrnjenih, tako da jaz itak nimam šans user posted image
Pa glede krajšega delovnega časa sem jo zaslišala..kakšen je postopek.. bom šla še ta teden v službo user posted image user posted image user posted image  se najavit oz. zment kaj in kako.

Ja Menčy, kakšen dan odprtih vrat?? Joooj, jaz mojega ves čas zaslišujem o tisti oglasni deski...madonca, včasih kar nekaj zabluzi, samo da je mir pri hiši, samo jaz ga takoj ujamem user posted image user posted image  se ne izvleče kar tako user posted image user posted image  Bere, sam po mojem ne glih redno, redno, sploh pa ob ponedeljkih zjutraj, ko se mu mudi 100 na uro user posted image  Bom ga poklicala in mu naročila naj popoldan pogleda, prebere in vpraša! user posted image

Sayuri- a v Lazih se kuha?? Hmmmm user posted image  nič ne vem o tem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.