|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
19.4.2009 10:49:36   
andmoj
Evo za seznamčka:

mojand, stara 29 let,  druga nosečnost, bo pa prvi otroček. PDP je 25.07. imela bova punčko, naslednji pregled pa imam 05.05.

Moj roj.dan pa je 02.08.1979

Itak moj pravi, da bom 1 teden kasneje rodila, ker hoče, da za rojstni dan dobim najlepše darilo. user posted image

Joj pri nas se je pa zdajle tko ulilo zunaj user posted image  . Grem pripravit kosilo pa še pol kaseje kaj prilezem nazaj.

Lep deževen dan vam želim. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
19.4.2009 11:14:52   
sinskaT
Joj kakšni luškani novorojenčki, tudi sama že komaj čakam, da stisnem malo štručko v naročje...
Ana - kakšne lušte nam pa ti delaš s temi tipsoni user posted image . Ampak me še vedno bolj ganejo slikce dojenčkov user posted image user posted image user posted image .
čestitke vsem mamicam user posted image , ki ste rodile v teh dnevih, lepo se cartajte in hitro ujemite novi ritem (tudi spalni user posted image ).

Andmoj - še ena julijka, super! Dobrodošla. In ti želim, da res dobiš lepo darilo za rd, prav tako kot jaz lani - no 4dni prej, ma nima veze. Sej če jo ne bi na silo ven priklical, bi moja Hani ziher na moj rd privekala na svet hehe

Tudi mene zanima kako ste se zmenile za babico v LJ. Čeprav mene še vedno vleče v NM.

Tiste, ki sitno štejete: Kako se kaj počutite takole tik pred zdajci? Jaz mam še kar nekaj dnevov/tednov pred sabo, pa me že zdaj bolijo kolki in občasno buši otrdeva. Se sploh ne smem spomnit kako mi je bilo zoprno zadnja 2 tedna, ko nisem več vedela kam naj se dam, sploh pri spanju je bila kriza - levi/desni bok, pa na wc 3 do 6x na noč..oh radosti. Samo si potlej poplačan za vse.

Tiste, ki že imate doma male kuštravčke: jih dvigujete, nosite? Jaz počnem vse kot prej, upam da se mi ne bo maščevalo user posted image

Še počakam, da pralni stroj opravi svoje, dam sušit, pol pa k mamici na kosilo in vse štiri od sebe: jeeeeee, ljubim nedelje!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
19.4.2009 12:44:38   
Lsica
citiram z druge teme...

"...Res svašta. Eni ljudje so očitno na razvojni stopnji amebe

http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencka-skoraj-ubili-s-hitro-prehrano.html "

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
19.4.2009 13:06:47   
majana79
Lsica, a to je tisto o čemer sva se pogovarjali?

Omg, keri norci so na svetu... user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
19.4.2009 14:34:50   
Lsica
Ja, to je to...ne moreš verjet, da komu kaj takega pade na pamet, a ne? Pa tud če ma možgane na stopnji amebe...

PS: A jagode so ble dobre? Pr nas jih ni več user posted image ...

< Sporočilo je popravil Lsica -- 19.4.2009 14:36:37 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
19.4.2009 14:40:48   
majana79
Ja ful so ble dobre, a nisi včeri dobila sms? user posted image Jih je pa še neki ostalo za danes. user posted image

Za tist junk food pa res nimam besed... Od kake najstnice ajde, bi še mogoče pričakovala to, ampak od odraslih oseb. Ajme...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
19.4.2009 18:48:38   
Lsica
Joj, a veš, da sem ga spregledalauser posted image . Sem dala tel. polnit,  pol pa nič gledala...
Fajn, da nisva bile mokri, nakup je bil super, čvek še bolj....vse skup pa potrebuje vsaj še en replay...

Ribice so se pa super obnesle,včeraj sardelce, danes pa škarpena...zdaj sem spet polna OMEGA 3 user posted image ...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
19.4.2009 18:54:58   
majana79
Obvezna ponovitev, samo da greva najprej na zajtrk, ker se mi zdi da si ti brez ostala! user posted image  

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
19.4.2009 19:06:04   
Lsica
Nisem, nisem, saj si me vidla, da sem še med nakupovanjem pojedla jabolko...

Pa tud če ne bi, sem danes za včeraj in še za jutri nadoknadla...to so take nedelje,  ko se sam prestavljam z enega konca stanovanja na drugega, vmes pa hrana, sladko seveda...da ne bi slučajno omagala user posted image .

Jutri mam pa pregled, sploh ne grem danes na vago, bom šla jutri, na tešče, pa brez obleke, še brez gat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
19.4.2009 19:24:09   
majana79
Ej danes je pa res tak smotan dan, midva se oba prestavljava sem pa tja... Še moj je šel počivat popoldne, pa tega nikoli ne počne. Kako smo vremensko občutljivi, neverjetno. user posted image O hrani pa sploh ne bi, o kilah pa še manj. user posted image  user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
19.4.2009 20:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT
Tiste, ki že imate doma male kuštravčke: jih dvigujete, nosite? Jaz počnem vse kot prej, upam da se mi ne bo maščevalo user posted image

sinskaT tudi sama nisem spremenila nobenega ritma glede "kuštravčka". še sedaj, tri tedne pred rokom, ga dvignem in nosim (15 kg, če ni zdaj dobil še kakšno kilo več, ko ga je neka lakota pograbila).
ja, no, tečt res ne morem več za njim, ampak hitro pa še hodim!
je pa res, da ga dvigujem kar se da pravilno, da ne obremenim trebuha in on se zna tako zelo lahkega narest, ko ga nosim, da je kot peresce... in pa maternični vrat imam lepo zaprt.
me včasih zaskrbi, da ne bi bilo kar narobe, predvsem zaradi "ljudskih modrosti", ko naj noseča ženska ne bi delala tega in tega...

andmoj - pozdravček!

drugače pa: danes je bila ena živčna nedelja. vsaj z moje strani. jokalo se mi je kot nebu! me je mikalo, da bi vzela stvari, vse pustila in šla,... in večino časa ta dež, jaz brez avta, Oskar pa do konca naspidiran in zdolgočasen,... sama z njim si ven kar nisem upalauser posted image , čeprav bi bilo za oba najbolje, če bi se prevetrila.
na srečo je partner prišel domov za 2 urici, da je prevzel user posted image , meni pa je ta čas uspelo zložiti oblekice v predalnik (so bile ves mesec na enem kupu, ki me je vedno bolj motil).

zjutraj se mi je iz nožnice pocedila kilometerska sluzuser posted image . še dobro, da imam jutri g. pregled, da jo povprašam, kaj naj bi to bilo. se mi je začela čistiti cesta, da se bo po njej pripeljal kraljevič??

ah, saj bo,... kmalu. upam le, da ne sledeči teden, ker bi se znalo zgoditi, da bom rojevala sama, ker ima partner ogromno dela...

upam, da je z vami bolje! da se smejite skupaj s svojimi trebuščki!
uživajte!user posted image

(odgovor članu sinskaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2711
20.4.2009 2:52:37   
Pat74
andmoj dobrodošla!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
20.4.2009 6:34:58   
Lsica

user posted image

Dobro jutro, privoščite si kavico s piškotkom user posted image ...tako kot jaz.
Dan se po jutru pozna...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
20.4.2009 8:51:32   
andmoj
Dobro juto!

Hvala vsem za dobrodošlico. Uf, takšna kava bi zdajle prav pasala user posted image

Jaz sem pa pravkar pojedla zajtrk - čokolino. Ponoči je pa user posted image  po dolgem času spala celo noč - glede na to, da sem ležala na boku. Ponavadi, ko se uležem na bok, me takoj začne brcat, na hrbtu mi pa glih ne paše kaj preveč spat.

Sem prebrala prispevek o tistih dveh mamicah - groza user posted image  ..

Menda bo še dva dni dež, potem pa se bo malo sonček pokazal. Jaz sem včeraj cel dan kampirala v postelji. Evo, zdaj grem pa spet nazaj, je moj malo prej iz nočne prišel, pa se grem malo stisnit k njemu, potem pa bo treba že počasi začet kuhat kosilo.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
20.4.2009 9:32:29   
bjondi
Uf tale vreme oz turobija...jz pa tako težko diham,pa še pomoje mam pritiska glede na vreme bl v podnu...no ampak sej po dežju posije sonce.Lep dan vseeno želim vsem vam,ki se vas vreme ne dotakne...

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
20.4.2009 10:22:09   
vim
Andmoj dobrodošla in še ena julijka 5 dni pred mano jeeeeee.
k.tja glede izcedka jaz sploh ne nadzorujem več moje belega toka. Pa naj še kdo reče 9 mesecev brez M. Ja vraga vložke (sicermale) imam pa še vseeno pod rit, če ne lahko menjam hlače na 3h.
Lsica a ti veš kje imamo fizeoterapijo danes?

In še blueeyes kakšne dobre torte,ampak jaz sem pridna iz 2 na tedne sem zmanjšalo na 1 ali pa še to ne. Hudiča gre vse v rit. Čeprav se s kilami ne obremenjujem sem jih predelala že 7 pa še 3 mesece in to ravno takart ko bo čas za koplake. user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
20.4.2009 10:22:28   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Blue, kako si jo pa ti našla? Kar tako na blef? Al si šla tja pa vprašala s katero se da zmenit da je pri porodu? user posted image Sej najbrž se neumno sliši ampak me res zanima. Pa, a jo v vsakem primeru pokličejo, ne glede na to, če ni datum na rok? A se lahko že prej z njo dobiš in te že prej lahko kdaj pogleda pa to? 

za eno mi je povedala soseda, ena je pa od moje prijateljice mamica... tko da z eno od njiju se bom že povezala ko bo čas user posted image  sta pa obe za LJ porodnišnico, nobena za PO

drgač pa zdejle čakam na strica k mi prpelje čaj za dojenje... juhu,.... sem ga mislim da v četrtek al pa v petek naročila, pa je že dostava tukaj... so pa pridni...

dons mam pregled... anči hvala za sms... se javim zvečer kaj je novega... najkasneje jutri dopoldne

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
20.4.2009 10:26:28   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image                       user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                     ?       user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009   user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?         user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                 ?         user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image                   ?        user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009 user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image           7.5.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009   user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image            22.4.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?         user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?        user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009           2 user posted image            1 user posted image          5.5.2009    user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image          8.5.2009  user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image                ?
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image         21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image                ?
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009          3 user posted image              1 user posted image           12.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?      user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      6 

user posted image     15

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image              Karolina         54 cm          4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito               14.4.2009          user posted image              Vita                52 cm          3400 g
user posted image   NinaMM               14.4.2009          user posted image              Zarja              51 cm          3020 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 20.4.2009 10:28:34 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
20.4.2009 10:26:28   
Blueeyes
                   user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
20.4.2009 10:29:42   
Blueeyes
vidim da nas ma danes kar nekaj pregled... javite pol nove podatke, da ažuriram seznamček... pa veliko sreče... če imate UZ uživajte ob gledanju, če imate CTG uživajte ob poslušanju user posted image  user posted image

se beremo proti večeru

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
20.4.2009 10:40:28   
Anonimen
jutro bejbe!

no da vam glede teh babic povem lahko se že vnaprej zmeniš z babico če bo imela,če bo pa glih njen delovnik se končal in da prideš takrat te pa ona takrat ne sme vzet po pravilih zato ker če bi prišlo do kake napake bi bila babica kriva,in preden se to do konca zmeniš moraš podpisat še ene par papirjev da se strinjaš da ona vodi porod in da si seznanjen z vsem tem in tko naprejuser posted image to vem k poznam babičarja pa k sm hotela da bi on vodil porod sam je tamavči prehitel in je prej na svet pokukaluser posted image

glede dvigovanja tamavčija,jah si pa ne morm pomagat pa še zvečer na men zaspi pač mamin sinkouser posted image za drugo je pa vse ati ati atiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
20.4.2009 11:07:42   
vim
Larilu ima prav tudi jaz se menim z eno babco, in če bom v njeni izmeni potem lahko imam njo oz. si jo izberem, če ne pač ne gre. Lahko samo ona potem določi, nekoga z nove izmeni, na njeno priporočilo. Itak pa če babco poznate bodo poskrbele za vas, da vam bodo dale ta boljše, prijazne. Itak pa baje sta 2 babci, v LJ, ki sta grozni, ostale pa so cool in želite si tudi babičarja. On je pa baje res ful dober, se kljub bolečinam režiš v njegovi porodni sobi. To sem slišala poznam ga pa ne.user posted image user posted image user posted image kakorkoli meni pomaga že pogovor z babco, ki jo poznam, čeprav mi porod že zmeraj povzroča OGROMNI STRAH. Zdaj moram najti spodbudne besede, ki si jih bom govorila ko bo čas odhoda v porodnišnico, pa dihalne vaje in nič stresa.  Ja valda kot, da sem sprogramirana kot računalnik.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
20.4.2009 11:19:58   
katrinka
o cvekeuser posted image - sem sla danes na test za cuker, o fuj je ogabna tista glukoza, izvidi so uredu, tako da sem po eni uri in pol sla ze domovuser posted image
zdaj pa ucit...kok se mi ne dauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
20.4.2009 12:03:01   
Anonimen
Vim naj te ne bo strah k res ni kej takega,itak pa veš da če spraviš prečudovito kepico življenja na svet da more mal bolet sej tud ko injekcijo dobiš te mal boli tko da tud to boli vendar ni nič kaj takega česar ne bi zdržala,mene je edin bolelo ko mi je mehur počila ker šeni bil zrel k sm prej rodila drugo je bilo pa tako hitro da skoraj nič ne čutiš no pa šivi so me bolel ko me je šivala drugače pa res ni kaj takega.user posted image Ja jaz Anžeta poznam in je res ful fajn oseba sam men je pa bolj da babice ne poznam oziroma raj vidim da to opravi nekdo ki ga ne poznam ne vem lahk da sm sramežljiva al kaj pa vem no sej takrat mi bo itak vseen sam da gre dete vnuser posted image

katrinka super za izvideuser posted image no zdej k maš tok cukra v sebi se boš še lažje učilauser posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
20.4.2009 13:27:11   
knutek
pozdravljene souser posted image ,tudi jaz sem bila na testu za cuker na polikliniki,pa so mi ugotovil,
da mam povečan sladkor,tko da mam spet v četrtek neko predavanje in potem 5.5. pregled.
Bilo nas je veliko,ampak samo meni je pokazal cuker,upam da ne bo kaj hujšega,bom že zdržala ta dva mesca z dieto!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?