Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 20:08:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes midve z anči se menva že vsaj 3 mesece, pa se še nisva dobile vi imate itak še čas... k ste še 2 v 1... jz bom pa kmal vozičkala Pha, pa kaj če boš vozičkala, sej bomo me tut kmau. A to je ovira da ne mormo it skupi na sladoled. Aj jajaj, ti neke slabe izgovore iščeš.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 20:10:55
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Aja, kar same bi šle na sladoled. Že prou Me bi tut rade anči spoznale, ko se nam tako vneto skriva. Ne nee... Skrivam pa se že ne Sam pride vedno neki vmes.. Pa še službo mam tok čudno. Obljubim,da se vam 1× pridružim. Če ne prej pa z našim fantkom Sej zdaj bi lahko spet se kaj zmenila.. Al pa ko gre naša blueeyes rodit bomo Gajo zapile (z sokom ) da bo zdrava
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 20:54:40
|
|
|
|
ana**
|
A zdaj pa ste spet vse zginle ??? Bom še jst malo slikic pokazala, mogoče se pol prebudite Tko, sm izbrala malo drugačno taktiko kot blue pa,da vidimo kaj vam bomo v naslednjih dneh kazali
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 22:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! je pihalo danes zunaj... prav nič prijetno. smo šli kar v knjižnico... pravzaprav jaz sama na sprehod do Koseškega bajerja in nazaj, da si malo uredim misli in pretegnem noge. sem dobila čaj malinovih listov in si ga skuhala 1 liter... že skoraj vsega spila. se mi zdi prav okusen. sicer pa na splošno, če so ti všeč zeliščni čaji... so itak več ali manj istega okusa . dobila pa sem ga na tržnici v Kosezah, če katero zanima (v tisti "lekarnici" nasproti trafike... ja, sem tudi loto vplačala in upam, da bom dobila kakšno večjo vsoto ). jutri zaključim 37. teden, kar pomeni, da če se bo Urbanček rodil, bo že donošen . (si moram kar malo čestitati). ja, pišem pa zato, da čestitam angelito za njeno vito!! čim lepše se cartajta in upam, da bo malčica kmalu prespala noč .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 8:58:43
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro ana - o ti packa se takih slik...sem takoj zbujena...hihi katja - bravo za 37t
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 10:12:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes anči, midve morva še na sladoled preden jz rodim... torej zelo kmalu To pa OBVEZNO! Se meniva že od tvoje MF.. se spomnim,ko sva skupi odštevale Ti sam povej kdaj.. Da jst že preko trebuha malo svojo snaho spoznam Da se me pol v živo ne ustraši tak he he... res je ma veš da sae te ne bo ustrašla majana niso izgovori... vi boste uživale., jz pa dojila ana** ja našo Gajo pa le zapijte s sokom al pa sladoledom tedni jutri je 38t
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 10:22:41
|
|
|
|
ana**
|
Jutroo Evo jst sm že bla na sprehodu.. Sm brata peljala nazaj k mami - sm ga že dost mela Zdaj pa grem pospravljat. Sm se danes odločila da bom mela generalko Tko,da se vam javim komaj po kosilu, ve pa morate čvekat zdaj da bom mela kaj za brat katrinka o,hudiček ti mali Prav,ko te bom pogrešala sam te slikce nalepim blue za 38.tednov!! Only 15 days to go
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 10:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dan!! sej ne vem kva je bolj slastno sladoled al une druge slicke,bi pa oboje včer sm tamalga spet v buškah dobila dam mislim za znort no,pol je še bruhu in spet noče nč jest zarad tega k zdej ga pa ustnica boli k je včeri tja prletu v kamen in zgleda zdej huj k ragbi igralec vim hvala! zdele grem kosil delat in sicer testenine pa bolonjska omakca pa rdeča pesa nč lep dan vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 13:25:00
|
|
|
|
nmag
|
Pomlad je prišla in z njo je zacvetela najlepša rožica.Roža po imenu Laura,ki se s svojimi 52cm in 3555g že od 2.48 sončku smehlja. Cveta28 Naša Cveta je danes povila svojo prvo štručko,po imenu Laura. mamica Cveta
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 14:30:07
|
|
|
|
ledenka
|
Čestitke Angelito in Cveti28 lepo se cartajte!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 17:33:16
|
|
|
|
ana**
|
Kwa zdej žabarke kje ste celi dan??? Jst sm vse pospravila, umila okna, posteljnino zamenjala,prah obrisala... Sm bla pridna Pa tut fanti so pol sobice sestavli ampak ne smem it gledat kr je dragi reku,da bo presenešenje me zdaj direkt v želodec brca Pomoje hoče kakšn sladoled, tko da ga bom kr ubogala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 17:33:49
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Pomlad je prišla in z njo je zacvetela najlepša rožica.Roža po imenu Laura,ki se s svojimi 52cm in 3555g že od 2.48 sončku smehlja. Cveta28 Čestitkeeeee
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 17:40:00
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** katrinka o,hudiček ti mali Prav,ko te bom pogrešala sam te slikce nalepim zmenjeno cveta28 - CESTITKE
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 19:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveta28 in Laura Bravo! Koliko punčk je te dni...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 20:44:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue za 38.tednov!! Only 15 days to go jp, kr mal grozljivo... dons sem bla mal v šopingu, sem kupla bolj al manj zadnje nujne stvari... denarnico olajšala za 250€ čestitke vsem pravkar rojenim in njihovim mamicam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 21:23:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 21:23:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
Pupa7 & Leonard BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 18.4.2009 21:27:17 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 21:53:16
|
|
|
|
tej_a
|
Oj, evo, tamala spi, kuhinja pospravljena, čaj pripravljen, zdej pa oba z možem vsak na svoj računalnik... grooozna sva! za mano super dan, dopoldan po sončku po mestu, pol pa s taščo po štacunah - ima vsake toliko preblisk, da bo tamali nakupla nove garderobe... pol pa najprej pusti meni da izbiram in najprej to plača - pa je zraven vidno razočarana nad izbiro in gre še enkrat nazaj, al pa še kam drugam in gre še sama not in še sama zbere po svojem okusu! Ha ha, prav smešno! Nč hudga, pač mal več zapravi - midve pa oblečeva kar nama je všeč (ponavadi njene cunje stojijo ) - kok sm grozna! Al pa ona! vidim, da ste čist v porodnih debatkah - povejte mi - a imate kej zmenjeno z babicami v porodnišnici? menda je to zdej kr praksa...?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.4.2009 22:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšen mali pišček je Zarja! Komaj čakam, da vidim svojega malčka... me tele slikice vedno bolj pripravljajo na srečanje z njim. Danes sem mojemu velikemu in malemu fantu omenila, da bi mamica rada imela še punčko. Pa me je Oskar začudeno pogledal kakšno punčko. "Dojenčka-punčko," sem mu odgovorila, on pa "Ne, ne... fantek je." Ko bi imela prostor (berite: hišo z vrtom) in dobre finance ter dobro trebušno slinavko,... bi se prec odločila še za enega. No, ja,... zdaj bo čas, da najprej spravim Urbana na svet! Z babico pa nobeno nisem zmenjena. Se bom prepustila kar tisti ekipi, ki bo takrat na voljo. In upam, da bom dobila najboljše .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.4.2009 9:12:49
|
|
|
|
majana79
|
Dobro jutro so Najprej čestitke vsem novim mamicam, same lepe novorojene otroke imamo. Počasi se bo seznam skrajšal, da bomo že me junijke na vrsti. Izbira babice - to si še nekako predstavljam v kakem manjšem kraju, npr. pri nas v NM, kjer se skoraj vsi poznamo. Ne vem pa kako bi to naredila v Ljubljani? Bi na forumu našla kakšno, ki jo priporočajo in šla po tem do nje, češ da sem brala, da je dobra in da se da z njo zmenit za termin? Res, kako to sploh zgleda npr. v Ljubljani? A je na forumu kaka tema o tem? Jaz gledam formulo1 (jah, imam čudne hobije ), zdaj grem pa dat rogljičke ven, da bodo za zajtrk. Pri nas smo pozni. Samo naš miško že veselo brca... Včasih se mi zdi kot da mi bo trebuh odneslo. Uživajte v nedelji!
|
|
|
|
Ljubljanske nosečke 19.4.2009 9:39:58
|
|
|
|
andmoj
|
Dobro jutro vsem so ter obenem čestitke vsem, katere že imate v naročju svoje . Komaj danes sem videla tale forum, drugače pa sem med julijkami. Upam, da se vam lahko pridružim. Grem vas malo nazaj prebrati, poptem pa še kaj napišem.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.4.2009 10:12:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a vidim, da ste čist v porodnih debatkah - povejte mi - a imate kej zmenjeno z babicami v porodnišnici? menda je to zdej kr praksa...? jz mam zmenjeno zdej z eno... tko da upam da bom mela kej sreče... ja res se vse že menjo... je tko lažje... majana tud v lj je to mala šala... če jo poznaš je vse lažje andmoj dobrodošla... ti kr veselo piši pri nas... sporoči mi podatke za zgornja 2 seznama (tko da te lahko uvrstim zraven)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.4.2009 10:27:31
|
|
|
|
majana79
|
Blue, kako si jo pa ti našla? Kar tako na blef? Al si šla tja pa vprašala s katero se da zmenit da je pri porodu? Sej najbrž se neumno sliši ampak me res zanima. Pa, a jo v vsakem primeru pokličejo, ne glede na to, če ni datum na rok? A se lahko že prej z njo dobiš in te že prej lahko kdaj pogleda pa to?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.4.2009 10:30:38
|
|
|
|
Lsica
|
Blueeyes, a to si se v Ljubljanski porodnišnici zmenila z babico?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?