|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
17.4.2009 16:56:27   
BeeBee

user posted image               user posted image           user posted image

PDP   NICK(starost)       (?.user posted image ,?.user posted image     KRAJ        PREGLED      NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26)                  (1.user posted image  0.user posted image )      Maribor         21.4
~ robika (?)                        (3.user posted image  2.user posted image )
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?)        (?.user posted image  ?.user posted image )
~ *nivea    (27)                 (1.user posted image   0.user posted image )                         22.4

user posted image 3.12.
~ nenja duo (31)              (3.user posted image   2.user posted image )                             4.5
~ D.Mateja  (33)               (4.user posted image  1.user posted image )                              28.4
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?)                 (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29)                   (?.user posted image  ?.user posted image )    Novo mesto       7.5
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24)                (2.user posted image 1.user posted image )    Jurovski dol        22.4

user posted image 8.12
~ bejbibu  (22)                   (1.user posted image  0.user posted image )     Celje                14.4        
~ anaj22   (25)                   (2.user posted image 1.user posted image )     Medvode          22.4
~ anonimnauser posted image (?)          (?.user posted image   ?.user posted image )                            24.4
~ lana24  (?)                        (?.user posted image   ?.user posted image )                           7.5
user posted image 9.12.
~ zibka   (26)                        (1.user posted image   0.user posted image )    Celje              14.4
user posted image 10.12.
~ kaja13                              (?.user posted image   ?.user posted image )                             9.4
user posted image  11.12.          
~ anonimna (?)                    (?.user posted image   ?.user posted image                             21.4
user posted image  13.12.
~ *katika* (23)                    (1.user posted image   0.user posted image   Maribor   
~ anonimka_v_šoku (24)      (1.user posted image   0.user posted image )    Kranj
user posted image  15.12.
~ tintara (32)                        (3.user posted image   2.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ riba83                               (1.user posted image    0.user posted image )     Maribor            14.5 
~ zalbi (29)                          (2.user posted image   1.user posted image     Ljubljana
user posted image xx.12.
~ vijolca (28)                       (?.user posted image   ?.user posted image      Ljubljana         21.4
~ jenny17 (?)                       (?.user posted image   ?:user posted image )                               30.4
~ evangelie (27)                  (1.user posted image   0.user posted image )                                20.5
~ tf (31)                               (1.user posted image  0.user posted image )                                 22.4
~ SAFIRA (?)                         (?.user posted image  ?.user posted image )

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu BeeBee)
  • Neposredna povezava do sporočila: 226
    17.4.2009 17:03:42   
    BeeBee
    Uff.. preden uredim seznam trajaaa in trajaaa user posted image

Nove nosečke DOBRODOŠLE!¨user posted image user posted image user posted image user posted image

A lahko prosim vse podatke za seznam napišete odebeljeno in z barvo,da bom lažje urejalauser posted image  user posted image
    Anonimne toliko vas je,da sem čist zmešana že in ne vem kateri naj kaj napišemuser posted image
    Zibka čestitke za srčka user posted image

Jaz sem trenutno na bolniški. V službi sem se izgovorila na virozo ampak so slabosti prišle do takšne meje,da nisem več mogla bit v službi. In sm zdaj doma še do torka user posted image  Bruham vsaj 4× na dan.. Silim se jest..
    Tudi tehtala sem se in imam -2,5kg  user posted image user posted image

kaja13 & anaj22 vidim,da trpita kot jaz.. Upam,da vama bodo slabosti čimprej izginile in se bosta ponoči naspali.
    No jaz imam to "srečo" da sem podnevi in ponoči fuul utrujena in samo spim.. Grem gledat televizijo in zraven zaspimuser posted image user posted image  In spim kot ubita.. Sploh me ne moreš zbudituser posted image

Čakam pa 21. ko imam pregled user posted image user posted image  Če je vse super se bo itak srček že videluser posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 227
    18.4.2009 8:29:00   
    Zibka
    Ja, super je videt srček. Zdaj res verjamem, da bomo dobili user posted image
    Me pa malo skrbi, zakaj mi vsake toliko priteče nekaj kapljic krvi. Včeraj spet. Pa nikakor nisem našla posebnega vzroka. Ali lahko to vzamem da je pač nekaj in se ne sekiram? G mi je tako svetovala in še dodala, da je v teh zgodnjih tednih to vendarle domena narave in da največ kar lahko naredim za plod je to, da sem mirna, da se izogibam stresu in ne pretiravam z nobenimi fizičnimi napori. Se kateri tudi kaj takega dogaja?

Naj zapišem še podatke za na seznam: moj naslednji pregled je 19.5.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 228
    18.4.2009 9:13:43   
    Chi_Pita
    Srečke pozdravljene ... jaz se vam pa ne bom pridružila pri čveku, ker me je danes po 4-ih dneh zamujanja obiskala tečka user posted image user posted image user posted image ... ufa ...
    se selim v januar al februar ali mogoče marec ... novo leto bo bolj uspešno user posted image

Želim vam čimlepšo nepozabno nosečnost ... vas bom pa brala ... in mislila na vas
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Zibka)
    Neposredna povezava do sporočila: 229
    18.4.2009 13:26:18   
    robika
    pozdravcke,vidim da sem za na seznamuuser posted image da pa bodo moji podatki popolni,naj vam povem da sem stara 28 let,to je 3user posted image imam ze dve pupi,sem iz Celja,nuhalno imam 18.5 pregled pa 21.5.....upajmo in drzimo pesti da bo vse ok...

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 230
    18.4.2009 14:28:27   
    summmer725
    Ojla, BeeBee res si pridna s telim seznamom. Jaz sem na seznamu anonimna z datumom predvidenega poroda 11. 12. in s prvim pregledom 21.4., je pa to moja prva nosečnost, stara pa sem 25 let.
    Safira čestitke in čim  lepšo nosečnost ti želim.
    Chi_Pita user posted image user posted image , kar pogumno naprej in želim ti da bi bila čim prej user posted image !

Mene pa zadnje čase muči slabost, sicer ne bruham ampak se grozno počutim. Pa zavoham vse. Joj pa grozn apetit imam, ne vem kaj bo če bo šlo tako naprej user posted image  .

Punce ali ste komu že povedale da ste nosečke? Medva sva samo staršem in komaj čakam da bom lahko vsem brez skrbi povdala da sem user posted image .

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 231
    18.4.2009 17:52:59   
    lana24
    oj!Vidim da je treba izpopolnit podatke : sem iz ljubljane naslednji pregled 07.05. predviden porod 08.12.
    Drugače pa želim vsem user posted image čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu summmer725)
    Neposredna povezava do sporočila: 232
    18.4.2009 18:31:00   
    zoja88
    Lepo pozdravljene!
    Moj test je tudi pozitiven po izračunu imam rok okoli 2.12.09.
    Tako da se pridružujem user posted image .
    Lep pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 233
    18.4.2009 21:31:33   
    riba83
    Pozdravljene!

Jaz še ne čutim neke posebne slabosti, edino kar je, da sem kr naprej žejna, pa včasih me ščipa v jajčnikih. No lepo se imejte in čimmanj slabosti vam želim.user posted image

(odgovor članu zoja88)
    Neposredna povezava do sporočila: 234
    19.4.2009 11:13:35   
    Tinča1
    Pozdravljene!

Jaz pa imam 1. pregled 21.4.  Mi je pa na čase zelo slabo, vendar še ne bruham. Pa meso mi začenja smrdeti. Očitno bom spet za nekaj časa prisiljenena k vegetarijanstvu.user posted image

Oj martinca, lepo je videti še eno sonosečko user posted image . Bova lahko skupaj primerjali razlike med 1. in 2. nosečnostjouser posted image . Kdaj imaš pa ti pregled?

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 235
    19.4.2009 11:57:12   
    martinca
    tinča, jaz imam prvi pregled 22.4.

nove nosečke dobrodošle. zdaj se nas je že res kar nekaj nabralo.

(odgovor članu Tinča1)
    Neposredna povezava do sporočila: 236
    19.4.2009 20:34:48   
    riba83
    Pozdrav!
    A mogoče katera bere kakšno zanimivo knjigo in jo priporoča za nosečnost? V katerem tednu nosečnosti bi naj šle na nuhalno svetlino?
    Lep večer vsemuser posted image

(odgovor članu martinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 237
    19.4.2009 22:37:35   
    bejbibu
    Pozdravljene vse nove user posted image ...čim lepših user posted image vam/nam želim!!!!!

11. 12. 2009 smo postali družina ...
    12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
    ?. ?. 2018 ...

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 238
    20.4.2009 0:04:29   
    cv3rklic4
    Pozdrav od junijke 08!
    Seznam pa hitro napolnjujete user posted image

(odgovor članu bejbibu)
    Neposredna povezava do sporočila: 239
    20.4.2009 8:21:25   
    martinca
    jutro!

riba, mislim,da se gre na NS nekje med 12 in 14 tednom. nisem pa več ziher sem že pozabla iz prve nosečnosti.

beebee, kako kaj, slabosti so se že kaj omilile? meni je tudi na trenutke tako slabo.

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 240
    20.4.2009 9:38:08   
    anaj22
    dobro jutro

dobrodošle nove srečkeuser posted image

moje počutje je porazno, slabo mi je skoz, bruham, pa še grazne glavobole imam. Sem se prehitro veselila da se v drugo počutim fantastično in mi nič ni.

upam da ste ve bolš

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu martinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    20.4.2009 10:26:53   
    kaja13
    Anaj22... ful se mi smiliš. Ob tebi se počutim čist OK. Meni je "samo" slabo konstantno, na srečo pa nič ne bruham. Tok mi gre na živce vse... tale slabost me čist ubija, čisto sem povožena. Najraje bi celo popoldne prespala, sam mi otroka tega ne pustita.
    Zanimivo je pa to, da sem na svežem zraku čist OK. Ko grem na jogging sem čisto prerojena, najraje bi bila skos zunaj... sam kaj ko mi služba tega ne omogoča.

Čestitam vsem novim nosečkam!!!!

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 242
    20.4.2009 13:33:20   
    riba83
    BeeBee, za seznam: stara sem 26.

Lp

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    20.4.2009 13:44:45   
    Anonimen
    ola punce :)
    Kako je? Pri nas vse pod kontrolo, danes sem klicala kako zgleda 1.pregled, in sm rekla sestri, da sem ze tako neučakana:)) tako, da me je prestavila že na drugi teden  v torek, in komaj čakam!!! user posted image  (28/4). Takrat bom user posted image  8t in par dni :)
    vam še poročam, kako bo!
    lp
    anonimka_v_šoku user posted image

(odgovor članu kaja13)
      Neposredna povezava do sporočila: 244
    20.4.2009 16:33:30   
    Anonimen
    zdravo, punce! jaz se vam tudi pridružujem... sem šele včeraj zagledala user posted image ... pa imam prvi pregled 19.5. bom tudi jaz zaenkrat še anonomna....

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 245
    20.4.2009 16:34:23   
    Anonimen
    ok, sem sicer mislila anonimna... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 246
    20.4.2009 20:44:18   
    BeeBee
    Hello nosečke moje user posted image

Martinca jaz sem na trenutke bolje na trenutke slabše, hvalauser posted image  Slabosti so še vedno, bruhanje se je zmanjšalo.. Sej počasi bo! Bomo vse potrpeli samo,da bodo naši sončki zdravi,ne?

anaj22 mah, ti si tudi prava revica user posted image  Upam,da ti čimprej mine in začneš uživat..

Ju3 imam pregled user posted image user posted image user posted image  Im upam,da bom videla srčka.. Če je vse vredu ga bom 100%user posted image  Moram pa priznat,da me je kr malo strah.. Kako bo user posted image  

riba ja NS se dela od 11 pa do nekje 14.tedna. Jaz se bom naročila kar po jutrijšnjem pregledu user posted image

Dobrodošle vse nove nosečke! user posted image user posted image user posted image  Vas takoj ju3 dam na seznam.. Danes sem preveč utrujena in hočem it zgodaj spat,da bo hitro moj pregled user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 247
    20.4.2009 21:48:53   
    tintara
    Ojla punce!
    No, končno sem tudi jaz prišla do datuma svojega pregleda, ki bo 19.5. Takrat bom ze kar ene 10 tednov in me je hkrati narocila se na nuhalno. To naj bi imela pa 5.6., ampak bom verjetno skenslala in se prijavila k dr. Strahovi. Ce ze placam, naj gleda nekdo, ki ima vec izkusenj. No, bom se videla, najprej se moram odlocit, ce bi sploh na nuhalno sla.

Slabosti so prisotne tudi pro meni. Enkrat bolj intenzivno, enkrat manj. Bolj ko ne pa skozi cel dan. Mislim, da mi pri prvih dveh (no, v bistvu treh nosecnostih - ena se je nesrecno koncala) ni bilo toliko slabo. Lahko pa da sem malo pozabila? No, bruhala se nisem in res je na svezem zraku precej bolje.

Nekako sem racunala, da bi povedala po prvem pregledu (sluzba in doma oz obratno), zdaj je pa akr pozno pregled, bom pa videla kako bo slo s tereni in ostalo. Upam, da zdrzim do takrat.

Lepo se imejte in uzivajte na pregledih. Lp, t

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    21.4.2009 8:35:16   
    Anonimen
    Tud jaz se pridruzujem.
    Bom zaenkrat anonimna user posted image  ,zaradi slabih izkusenj.Rok naj bi bil 25.12 .
    Ostale podatke bom javila po pregledu,na katerega se sicer se nisem narocila.Bom se malo pocakala,da vidim kako se bo odvijala nosecnost,

(odgovor članu tintara)
      Neposredna povezava do sporočila: 249
    21.4.2009 9:54:18   
    summmer725
    Jutro punce. Jaz imam pa dones prvi pregled user posted image , tako da se zrihtam in šibam, kasneje pa poročam kako je šlo. Lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.