|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
15.4.2009 19:12:27   
matcar
Ni problema. Bomo se dogovorili.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.4.2009 19:51:34   
D.Mateja
Ojla vsem. Tudi jaz imam predviden datum poroda 3.12.2009 in naj povem, da imam jutri ultrazvok, da bomo vidl, kako pa kaj, ker sem mela 3.3. 2009 IMN in pred tem 2x ss 6 in 7 let nazaj. 12. 3 mi je naredil ultrazvok in povedal, da je ovulacija v zdravem jajcevodu tako da nismo nič čakali in sva bila 100% da ne bo nič ratalo, sedaj pa očitno je. Sem naredila 3 teste in vsi so bili +.
Tolk za zdej, se tipkamo kasnejuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.4.2009 19:55:31   
neanja duo
O,sem mislila ,da sem jaz najstarejša.Maja bom 31,je pa to naš 3.sonček.Doma sta že 2 navihančka stara skoraj 5 in skoraj 4 leta.A ja,prvi pregled 4.5.

lp  nd

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.4.2009 20:00:03   
D.Mateja
user posted image  Nisi najstarejša, sem pa opazla, da je sedaj zadnja leta velik mladih mamic. Naj povem, da sem jaz v 33 letu in imam sina starega 14 let in 5 dni.user posted image

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 204
16.4.2009 8:23:12   
zalbi
Ja jst sem pa stara  oz. čez 5 dni bom 29.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 205
16.4.2009 8:30:38   
Anonimen
lp souser posted image
Upam, da ste vse ok, in da je tako kot mora biti. Danes sem za spremembo celo noč spala, tako da je prav super user posted image
Danes sem se naročila na pregled, in ga imam 4.5., takrat bom po mojih izračunih  srečka user posted image 8t :) prav želim si, da vidim mojo pikico, da bo vse OK! (no, to tako ali tako bo)!! user posted image  Se že kar veselim :)
Malo me špika v spodnjem delu trebuha, pa sem to tudi omenila, ko sem se prijavila na pregled, in je rekla sestra, da je treba v nosečnosti paziti le krvavitev, ostalo naj bi bilo vse povezano s nosečnostjo (kao tujek v telesu - grd izraz za naše pikice ane) ;)
no, lp

(odgovor članu D.Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
16.4.2009 10:46:47   
zalbi
Berem, da imate že zdej vse preglede, nevem zakaj moja G pa po novem dela prvi pregled šele v 11t - zato imam jaz šele konec maja prvi pregled - čeprav v prvi nosečnosti, pa sem imela prej. Čudno res.

Drgač sem ok, le glava me boli in tko po cel dan mi je pomalem slabo, pa fulll sem utrujenaaa - bi kr spala, v stoje če bi bilo možno - no ja, bo tudi to minilo.

Tako, zdaj pa na delo - moram do 30.4. nekaj nujno zaključit, pol pa če bo počutje še vedno tako slabo, bom šla kr mal na bolniško...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
16.4.2009 13:30:03   
evangelie
Pozdravljene nosečke! Čestitke vsem, z velikim veseljem pa se vam pridružujem!!! Tudi nama je (po 10-mesecih) uspelo!user posted image Jupiii! Se počutim, kot sveže zaljubljena...:) Stara sem 27 let, prvič srečka nosečka.
Prvi pregled imam naročen šele 20.5. Zdi se mi zelo pozno, glede na to, da je bila zadnja M 10.3. Mi lahko pomagate ugotoviti v katerem tednu sem? Sodeč po internetnih izračunih naj bi bila v 7., sama mislim, da nekej v 4. (če je M bila 10., je verjetno do oploditve prišlo okoli 20.?)Test sem naredila 6.4. in je bil + (drugi dan sem ga seveda še ponovila - kar z 2 različnima:)). Kaj mislite, kako daleč smo?
Kar se pa znakov tiče, pa zaenkrat še precej brez posebnosti. Občutljive prsi, na trenutke slabost, vendar ne tako močno, da bi bruhala. Fant pravi, da malo menjavam razpoloženje (meni se seveda ne zdi:))...drugegega zaenkrat nič....
Držim pesti, da bo vsem nosečnost potekala brez zapletov!
LP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.4.2009 14:35:36   
tf
Pozdravljena decemberke..

da se še jaz pofočkam ... test sem delala prejšni teden in je pokazal user posted image  user posted image  ,,

zadnja user posted image  je bila 09.03. torej sem nekje v 5 tednu ...  trenutno počutje OK, razen bolečih in napihnjenih prsi
in nespečnosti, nimam nobenih težav s slabostjo ali čim podobnim ...

aja stara sem 31 in to je moja prvauser posted image  

pregled imam pa že drugi teden 22.04

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 209
16.4.2009 15:07:57   
Zibka
Pozdravljene!
Jaz sem imela danes pregled in sem videla srečke naše Pikice user posted image
In ginekologinja mi je določila rok: 9.12.

Dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu tf)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.4.2009 15:22:10   
riba83
Pozdravljene decembrke.

Tudi jaz sem bolj pozno naročena na pregled, komaj v devetem tednu, če štejem dneve od prvega dne menstruacije. Nevem zakaj ene prej, druge kasneje. V katerem tednu ste naročene ostale, ker se mi ne da računat?user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
16.4.2009 15:28:22   
zalbi
Pozdravljam vse nove souser posted image .

riba83 - jaz šele v 11t

evangelie - moja zadnja M je bila 11. 3 - torej šteje se od zadnje M - torej si sedaj v 6t. Ja kar pa se tiče pregleda - ja jst mam tut ful pozno - šele 27. 5. - čist predolgo za čakat...

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.4.2009 15:40:06   
tf
če se šteje datum zadnje user posted image  sem tudi jaz v 6 tednu,

kar pomeni, da imam pregled v 7 tednu ...
sem bila kar malo šokirana, ker me je tako hitro naročila.

me je pa kar malo strah pregleda .. zadnje dneve imam na čase prav malo paničnih napadov, da je kaj narobe ...

a mi lahko katera pove, kako zgled prvi pregled, a moraš priti na tešče? ali kaj ?

lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.4.2009 22:51:16   
Anonimen
Anonimnauser posted image ,kje si!!!!!!!!

Hitro,hitro na raport!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je user posted image ?????

Jaz pa bom fartik user posted image ,komaj ČAKAM 19.04!!!!!!!!!

(odgovor članu tf)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
17.4.2009 7:48:47   
anaj22
dobro jutro
user posted image user posted image user posted image

dobrodošle nove srečkeuser posted image

G imajo različna merila kdaj na prvi pregled, me smo pa neučakane saj želimo čim prej videti svoje pikice, pri kasnejših pregledih se vse bolje vidi

jaz imam danes sestanek z šefom sem mal živčna, mu bom povedala za nosečnost

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
17.4.2009 7:56:08   
Bety11
D.Mateja čestitam user posted image user posted image user posted image ....Pa pogumno naprej in svetujem počitek in počitek, ker si sveža po posegu, da ne bi bilo kaj narobe....

P.S. Jaz sem septemberka in sem stara(mlada) 43 let user posted image user posted image  Tako, da najstarejša zagotovo nisi!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 216
17.4.2009 8:29:39   
martinca
pozdravljene!

dobrodošle vse nove nosečke. še najbolj pa sem vesela tebe Tinča1. imava oba januarčka 2008 doma.user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.4.2009 10:28:03   
kaja13
user posted image OOOOO nas je pa že veliko.. lepo, lepo!!!

Punce, meni je cele dneve slabo, ponoči pa še vedno ne spimuser posted image . Ni mi za bruhat, sam skos imem en čuden filing. Danes gremo s puncami ven, men se pa toooook ne da.... od 21 naprej samo posteljo vidim. Samo se sploh nobenega pametnega razloga ne spomnim, da ne bom izpadla .... (ne spomnim se lepe besedeuser posted image ). Da sem noseča jim itak še ne morem povedati. AAAAAAAAAAAuser posted image

No, pa tud v službi komaj folgam, jaz bi samo spala.... ko pa se uležem pa itak v strop zurim... začaran krog.

Ne mi zamerit, sam se se mogla malo zjamratuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.4.2009 10:37:29   
robika
Pozdravcke punce.No spet ena nova,pdp imam 1.12. to je moja 3 user posted image tako da imamo doma ze 8 let in 9 mesecev stari puncki,upam da bo slo vse kot je treba in da bomo konec leta spet veselo zibali.  Hvala bogu me ne matrajo ne slabosti,ne utrujenost samo malo bolecin v krizu.To se pa itak potrpi za nase user posted image .Lepo se imejte,uzivajte,pa se se tipkamo.papa

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.4.2009 11:41:01   
Anonimen
Dan punce!
kako kaj  na tale deževen petek?  Mi ok, delam, popoldan pa še predavanja, jao:S  A ima še ktera podobne probleme: Malo me špika v spodnjem delu; ne preveč, lih mal, pa nekaj belega toka (zelo malo), drugače pa nobenega znaka, na čase še mal joški bolijo, ne pa tolko kot prejšnji teden:) Upam, da je kljub temu vse ok user posted image  Že kar odštevam do 4.5. da vidim user posted image  :))
lp!

(odgovor članu robika)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
17.4.2009 11:46:40   
neanja duo
No še ena 3user posted image

moja dva bosta pa hči 5 in sin 4 leta

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.4.2009 13:00:34   
D.Mateja
user posted image user posted image sem bla včeraj na UZ, pa je rekel, da je vse ok, ga mam pa zopet 28.4. Sedaj pa pridno počivam in se pustim pedenatuser posted image . Me veseli, da je še kakšna starejša od mene, ti moram povedat, da moja prijateljica tudi načrtuje po ss, ki ga je imela prejšnji teden, stara pa je 41 let.  Bo pa počakala vsaj 3 mesece, da ne bi bilo kaj narobe, ker je imela čiščenje 2x, saj ji prvič niso dobr očistl.
Tako da,  občudujem vse mamice, ni važno kolko let majo, važn da imajo dovolj energije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.4.2009 13:20:28   
bejbibu
Čestitam vsem novim user posted image !!! Super, da nas je vedno več........še še še!!!!!user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.4.2009 15:54:35   
SAFIRA
Pridružuje se vam še ena decemberka! Če me seveda vzamete medse user posted image ..
Moja zgodba je dolga in čudežna.
Pa čisto na kratko: na prvo nosečnost sem čakala 4 leta, uspela je s pomočjo IVF, na žalost pa sem rodila v 6 mesecu dvojčka, ki sta živela le nekaj ur user posted image user posted image .

Sedaj imam doma 6 mesečno hčerko, ki je tudi iz "epruvetke" user posted image , včeraj pa sem izvedela, da sem spet user posted image  in to po naravni poti user posted image user posted image user posted image user posted image ! Termin poroda pa je nekje sredi decembra. Imam zeloooo bogi maternični vrat, zato mi bodo tudi v tej nosečnosti naredili cerklažo.

Upam, da se bomo veliko družile,... vse tja do težko pričakovanega decembra!!!

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.4.2009 16:01:00   
anaj22
dobrodošle nove srečke user posted image

SAFIRA čestitkeuser posted image

kaja13 jaz tud ne morem spati pa cev dan mi je slabo, pa že tko sem se veselila da je tokrat drugače
sem pa še mal živčna zaradi službe in posledično je počutje veliko slabše

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.