|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
20.4.2009 8:29:52   
lili3
Dobro jutro,

midva sva spala v redu, 2x sem se mogla vstat in dat malo čaja ter dudo nazaj not.

Jaz pijem kavico, Aljaž pa raziskuje po sobi.

Metuljček, moj dela v avto branži.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
20.4.2009 8:30:14   
tims
Dobro jutro.

Končno da se spet mal priklopim na RRuser posted image . Prejšnji teden sem bila polno zasedena s tamalima dvema, da tud dihat nisem mogla. Tim je že zdrav, zato je danes šel v vrtec. Po skoraj dveh tednih. In tako bo mamici ostal mal več časa za RR. Če bo tamala žverca pustila. Dons se je zbudila že ob 7ihuser posted image , zdaj pa seveda komi gleda. Še kakšne pol ure jo pustim, pol pa akcija in uspavat. Če bo za stvar, seveda.

Mal sem vas prebrala, ampak za komentarje pa ne bo časa. Edino par besed glede prehrane. Jaz naši Nini dajem zaenkrat dokaj zdravo hrano. Sladkih stvari se izogibam, ker še prekmalu ugotovijo kaj je "dober". Solim ji še vedno ne in zelenjavo in meso lepo je, čeprav je že ugotovila, kaj je "okusna" hrana, ko je parkrat jedla z nami. Kar se pa vrtcev tiče: pri Timu v vrtcu se spomnim, da ko je bil na uvajanju in sem parkarat probala kakšen okus je njihova hrana, sem ugotovila, da ni skoraj nič slano. To je bilo za jaslične otroke. Kakšno prehrano imajo pa malčki pa ne vem. Ampak je tudi verjetno od vrtca do vrtca različno.

Neposredna povezava do sporočila: 3327
20.4.2009 8:32:35   
lili3

REBECA VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
20.4.2009 8:36:27   
tims
Aja, prejšnji četrtek smo imeli pregled z Nino. Je po bolezni shujšala za 250g. Je bila P. kar malo zaskrbljena, ko pa sem ji povedala, da zdaj spet normalno je, je bila pa pomirjena. Z razvojem je bila pa zelo zadovoljna.

Skratka: mere Nine pri 8m in 3t: 8260g, 71cm.

Pa še vsem slavljenčkom, ki sem jih prejšnji teden spustila: vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa seveda tudi Rebeciuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.4.2009 8:41:49   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Morning!

Majčken off topic ---- kako ste ujele lulanko pri punčki? Nam je že 2x vrečkica zdrsnila dol - kar zmuzne se, pa se miška potem mimo polulauser posted image  Help, zaenkrat se zdi to misija nemogočeuser posted image

Metuljček dobro sem jo umila z vodo, nalepila vrečko in jo vzela v naročje ( brez plenive in žabic) in je bila pri meni v bolj pokončnem položaju. V roku pol ure se je polulala in sva takoj leteli v laboratorij, sem pa vseeno uničila 4 vrečke, ker sta ji dvakrat zdrsnili dol, enkrat se je pokakala. Ampak ko je bila slečena ( najbrž jo je tudi malo zeblo, ker sem jo samo s plenico ovila in se je polula v vrečko. Lahko pa probaš tako, da jo posadiš na kahlo, gor držiš, če nebi hotela sama sedeti in bo hitro lulala ( ni ja kakšnih 20 minut).

Neposredna povezava do sporočila: 3330
20.4.2009 8:44:28   
neboglasnica
Tims, o tebi sva pa ravnokar s Populis govorili. Vidš, vibracije potujejo...

user posted image : ja, kar dežuraj pri vrečki, bo najlažje, ker res rado ven steče.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
20.4.2009 8:47:27   
nanka
Rebeka vse najboljše, pa kakšno poročilo nam napiši o tem kako ste uživali.

Zimska en majhen popravek pri seznamu kdo praznuje ta teden, Matic od Aurure praznuje že 10 mesecev.

Aja, pa dobro jutro.

Sem že pozabila kaj sem hotla odgovorit, grem še enkrat brat

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
20.4.2009 8:50:54   
nanka
HD, beli tok bi znal biti kakšno vnetje, meni se ne zdi dobro, da ga ima, kako pa veš da ga ima? A se na plenički vidi? Jaz bi nesla vodo v laboratorij na pregled, jaz pri treh punčkah tega nisem doživela.

Natki kuham vse na praženi čebuli ali poru, na olivnem olju, pa tudi malo ji solim. Pije pa instant komarčkov čaj in en frutek čez dan. Jaz moje že od malega navajam na nekaj sladkega, da je otrok navajen in potem drugje tega ni lačen. Vam povem zgodbico moje sodelavke. Ko je bila še na porodniški je sina navajala na hrano brez sladkorja, nič pikotov, pil je vodo. Ko je šla v službo je sina imela babica v varstvu in en dopoldan sta šla nekam na obisk. Tam so postregli pikote in sok. Ko je babica prišla domov je hčerko povedala, da je še v življenju ni bilo tako sram kot takrat, ker je sin planil na piškote in sok tako, da je vse kar letelo od njega. Od takrat dalje je uvedla kakšno sladko malenkost, zato da se je sinko postopoma navadil in tako ni bil več sestradan tega. Jaz mojim dajem sladko ( malo, po malo in tudi en frutek na dan dobi) pa na obiskih nikoli nisem imela ne scen, ne lakote, pravzaprav moji otroci nikjer nič nočejo jest, tudi ko se jim ponudi. Se pa pri vseh držim tega, da je najprej kuhan obrok, sladkarija pa po kosilu, ali malici, tudi pri večjih in zaenkrat ni problemov. So pa zelo izbirčni in vsaka sladkarija ni dobra, imajo vsak svojo, tako da ko nabavljam moram misliti na vsakega posebej. Od piškotov mi pa tako samo jaffa jejo in to že od nekdaj.

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.4.2009 8:58:59 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
20.4.2009 8:53:01   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Zdej pa hitr povej, kaj sta me opravlale. Jest se pa čudim, da se mi tok kolcauser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
20.4.2009 9:01:19   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Še nova rubrika (ker se Zimski še ne spi...):

user posted image

user posted image

sreda, 22.4.  
Matic ( auroraa )

četrtek, 23.4.
Ana  &   Jan (rahelca) 

sobota, 25.4.
Lara (Samsa)
Svit (Katharina)

nedelja, 26.4. 
Oskar (najsi)  
user posted image (Zarjica)

VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

vse najboljše, ampak zimska, ti bojo imeli že 10 mesecev!!!

V tem tednu je pa tudi še polno 9 mesečnikov, vse najboljše, tudi njim!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 9:03:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
20.4.2009 9:04:40   
nanka
Flower to no še nič, počakaj da shodi, prva dva meseca bo polno bušk in odrgnin.

Neposredna povezava do sporočila: 3337
20.4.2009 9:06:02   
nanka
Aja še nekaj sem pozabila, HD tudi naša je začela pri hranjenu pljuvat pa je ne morem odvadit. Vse dobim servirano nazaj, čakam da jo mine. Na začetku lepo je, po nekaj žlicah začne pa avto vozit in je vse pošpricano

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
20.4.2009 9:09:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Zdej pa hitr povej, kaj sta me opravlale. Jest se pa čudim, da se mi tok kolcauser posted image

Kar naj se ti malo kolca - kazen mora biti, če se pa nič ne oglasiš. Lumpa!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 9:12:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3340
20.4.2009 9:15:16   
nanka
Flower kopiraj kar imaš, zraven napiši dopis in vse skupaj odnesi na CSD, zraven pripiši, da boš izvide dodala naknadno, ko jih prejmeš.

Neposredna povezava do sporočila: 3341
20.4.2009 9:15:29   
glugluglu
Nanka, naša dva ta starejša sta tudi izbirčna pri sladkarijah, ni vse dobro, prav zanimivo.

vtičnice, predali: smo že dali varovala, ker so Tianu vtičnice zelo všeč, predale pa zelo rad zapira in odpira, enkrat se je malo priprl in se mi zdi, da si je kar zapomnil, je kar previden.

sedaj ima novo foro: ko sem na računalniku pride in ga ugasne, joj kako je hitro to pogruntal, pa mu rečem ne, ga stran odmaknem, on pa širok nasmeh na obraz in gasa s polno hitrostjo nazaja proti računalnikuuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
20.4.2009 9:18:00   
tims
Flower, svetujem ti, da še enkrat pokličeš in bodi malo bolj ostra. Tam moraš tiste kar napiz***, da te upoštevajo. Če se ne bo dala motit, pa zahtevaj zdravnico ali pa nekoga višjega. Boš videla, da bojo kmalu zrihtal. Tako je bilo pri nas. So me nategval, kokr se je le dal, ko pa sem zahtevala ime direktorja pediatrične in ko sem jim zagrozila, da jih bom tožila, so bili pa vsi tako osladni, da mi je šlo na bruhanje. Na pregled so nas naročili še v istem tednu, čeprav je bil prvoten datum čez štiri mesece.

Neposredna povezava do sporočila: 3343
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 9:20:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3344
20.4.2009 9:22:59   
3jeMi
jutro, babe!

pridem back, samo, da Lovro mal zakinka... samo tole vam pa moram pokazat....

LOVROVA ZAGNANOST ZA PLAVANJE
user posted image
(po 5 urah nonstop dogajanja, je poba vendarle omagal user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3345
20.4.2009 9:24:37   
tims
Populis, uf, še dober da si napisala, kaj sta se pogovarjaleuser posted image . Mah, je bla res kar kriza prejšnji teden. Pa pregled z Nino, pa pregled s Timom, pa ven, pa kuhat, pa mal pospravt, pa kosilo za Nino, pa za Tima... Pa kr neki non stop. Sem bla že čist fertik.

Nina pa tud že spi. Je pojedla zajtrk pol sem jo pa celo celi dve minuti v naročju držala, da je zaspala. Je bila čist koma. Upam, da bo vsaj eno uro spala, da grem hitr cune polikat.

Neposredna povezava do sporočila: 3346
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 9:24:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3347
20.4.2009 9:25:00   
nanka
3jemi, tole je pa svetovna fotka, za povečat in v okvir dat.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
20.4.2009 9:25:21   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

LOVROVA ZAGNANOST ZA PLAVANJE
user posted image  

Tale je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 9:27:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!