|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 22:56:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:04:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3302
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:19:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3303
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:21:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3304
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:22:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3305
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
19.4.2009 23:39:25   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

dejte mi plis povedat, kaj bi ve naredile.

nardit zjutraj kekse s sadjem, kosilo pire z maslom in mlekom, večerja čokolino? ali vztrajat pri jutranjem sadju, normalnem kosilu z zelenjavo, mesom in prilogo in večernim jogurtom ali skuto?

ali kakšna čist druga opcija?

umpalumpa
, jaz bi se odločila za drugo varianto pri tebi, glede na kilažo, če je dobre volje, potem ni lačen,

marmelada: jaz sem jo že dala, manj sladko, pa čebulo na olivnem olju prepraženo tudi, saj tako naredim rižoto in še kaj.

prebranac in podobno: smo ga danes imeli in mi še na kraj pameti ni prišlo, da bi to jedel.

palačinke:ne vidim razloga, da jih ne bi jedel, če so narejene samo z rumenjakom, jaz se tega sicer še nisem spomnila, ker ne vem kako bi Tian to žvečil v ustih. Res pa je, da delam palačinke bolj nikakve glede kalorij (ponavadi nič sladkorja, pa 1 jajce,...) Saj potem fila vse nadomestiuser posted image .
Mislim, da so večji problem kakšni piškoti, ki niso za dojenčke, pa peciva itd, saj to je pravi beton (kombinacija sladkor, maslo ali margarina, moka, jajca).

V gostilni enako kombiniram z juhico in tisto zelenjavo, ki jo dajo zraven kot prilogico, ampak Tian bi rad jedel tenstan krompiruser posted image .

Sicer pa, a ni bolje, da jedo to kar mi, saj čez 2 meseca in pol, pa če bi šli v vrtec normalno (eni grejo že pri 11 mesecih med letom), bi morali pa že kar vse jesti, no ne mislim začinjeno itd, samo brez soli jim pa tudi tam ne pripravijo hrane. Naš Mark je šel v vrtec z 11 meseci oz. na uvajanje še prej, mislim, da jim tudi že solatko dajo, pa take, valjda je mleko navadno kravje, razen, če ne prineseš potrdila, da je alergičen, itd. Aja pa kruh z marmelado mislim, da tudi že dobijo, no saj bodo bolj vedele punce, ki delajo v vrtcih.

Tian je tudi že po slamci pil fruktalov breskov sok, pa kljub temu še vedno rad pije vodo, ali pa tisti ful razredčen hippov čaj.

Drugače je pa danes Tian spal samo 1x čez dan in to kar 4 ure. Je bil pokonci od 8-13.00, nikakor zaspati no potem je pa potegnil.user posted image

Smo pa mi v tem grdem vremenu pekli zunaj na žaru, celodnevni piknik, ja malo imamo tudi strehe, pa je šlo. Ampak smo se pa spomnili ta pravi dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3306
19.4.2009 23:40:06   
Majuska
Evo, ratalo mi je zlikat eno goro perila ... sem prav vesela, da mi jutri ne bo treba. Vreme po pa za pop***it, nič ne bo s sprehodi user posted image

Aja, Metuljček in Almera - za obisk se bomo zmenile bolj v dopoldanskih urah, a ne? Malce mi je ven padlo, da ta teden začnem s fizioterapijo in se bom kmal po 13h morala odpraviti od doma. Saj vama je verjetno tako v redu? user posted image

Sem pa kar zmatrana, najbž bom počasi odjadrala v posteljo ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3307
19.4.2009 23:47:01   
glugluglu
uh ko sem vas sedaj brala o jagodah ste me spomnile, da moram tableto vzet,.. to je prav zoprno, pozabim mimogrede
aja: pa nilč skrbet, nič ne bo, ker ni bilo jagod, se tolažimo s tistimi iz hladilnikauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:53:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3309
19.4.2009 23:58:34   
Majuska
In me, babe žabe, smo pozabile prečekirat koledar ... Rebeca, čeprav z malo zamude, ti želim vse najboljše in obilo veselja s tvojimi sončki user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 0:04:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
20.4.2009 0:08:24   
glugluglu
o, rebeca, vse najboljše, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 0:09:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3313
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 0:16:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3314
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 0:28:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3315
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 0:31:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3316
20.4.2009 6:53:45   
neboglasnica
Dobro jutro!

Še dobro, da je prej Blacky vestno vodila sezname, ker sem pozabila, kdaj se je začel plaziti, pravzaprav premikati. Danes imava posvetovalnico namreč. In hvala, Zimska, ker delo nadaljuješ.

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Še nova rubrika (ker se Zimski še ne spi...):

user posted image

user posted image

sreda, 22.4.  
Matic ( auroraa )

četrtek, 23.4.
Ana  &   Jan (rahelca) 

sobota, 25.4.
Lara (Samsa)
Svit (Katharina)

nedelja, 26.4. 
Oskar (najsi)  
user posted image (Zarjica)

VSE NAJBOLJŠE!

Tu te moram pa malce dopolniti. Če me spomin ne vara, 25. praznujtea dve dekleti: Lara in Nina (Populis in Tims). Za njiju ve, ker smo večkrat skupaj.

In _rebeca_: vse naj s tvojimi tremi sončki. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 20.4.2009 6:54:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 3317
20.4.2009 7:18:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

umpa...glede na to, da daješ grisolin že v mleko, mislim da ni potrebe da bi še 1x čez dan jedel kakršenkoli lino....jaz pri jutranjem obroku SADJE VZTRAJAM (vitamini, otrok more znat sadje jest), za kosilo kakor kdaj, včasih čisto brez zelenjave, samo meso, testenine, omakce... včasih samo zelenjava, popoldan je čas za razvajanje, ko vem da ima v riti jutranje sadje, pa čeprav samo 50ml, pa k vem da je konkretno KOSILO že pojedla potem ji dam kak fruhcverge, sadnji jogurt, hipp kašice, ali keksolino, grisolino....sem pa zdej popoldanski mlečni obok (jogurti skutke in podobno) ukinla zaradi suma na alergijo....pa takrat dobi še kako sadje ali lino ali kake kekse......

naredi kak komprosim...vsaj pri enem zdravem obroku dnevno vztraja...ali dveh, enega pa naj ima za razvajanje...linota in tega lahk tolk poje ker je sladko...ti tud lahk poješ celo pico, a lahk pojež za celo pizo zaloge zelenjave - jst ne...neki je dobro neki je zdravo in poskusajmo otroke naučit jest zdravo če že sami ne....na koncu bojo itak jedli tist kar bojo....

Bi se kar podpisala pod tole, mi je zelo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3318
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 7:33:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.4.2009 7:49:18   
metuljcek321
Morning!

Majčken off topic ---- kako ste ujele lulanko pri punčki? Nam je že 2x vrečkica zdrsnila dol - kar zmuzne se, pa se miška potem mimo polulauser posted image  Help, zaenkrat se zdi to misija nemogočeuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3320
20.4.2009 7:53:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Morning!

Majčken off topic ---- kako ste ujele lulanko pri punčki? Nam je že 2x vrečkica zdrsnila dol - kar zmuzne se, pa se miška potem mimo polulauser posted image  Help, zaenkrat se zdi to misija nemogočeuser posted image

Jap, pri punčkah je to malo težje, ampak gre. Ko jo obrišeš ali umiješ, jo moraš dobro, do suhega obrisati, potem pa kar dežurati. Jaz sem ponavadi kar roko držala na plenici in ko je bilo toplo, akcija. Lahko pa jo odviješ in ko jo bo zazeblo (žgrečkaš jo tudi lahko), bo spustila.

Midva imava tudi posvetovalnico ampak ob 11.oo, kar bo huda kriza, ker gre takrat spat. Spet bo siten.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
20.4.2009 8:05:37   
metuljcek321
neboglasnica, pa kar pri vrečki potem čakaš al kako misliš? Zdajle zjutraj se je sicer nekaj malega nateklo, a fuuul premalo, da bi lahko kakšne analize opravili s tem.

Dobr opravita pregled!

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
20.4.2009 8:06:12   
metuljcek321
Majuška, ja, meni je dopoldne prav super ---- kdaj se zmenimo? Almera, Majuška, a rečemo ju3? Je to OK? Pridem do tebe ob devetih, pa potem pičiva k Majuški?

pigama, hej-hoj, punca!

populis, it's nice reading U again - sem te pogrešala & se spraševala, kam si poniknila.

neboglasnica, ja, to pa bi bil špnski zaščitni znak julijk, kaj?

rebeca, kako si kaj? Javi se po uživantskih dneh z možekom, pa happy b'day - zihr si lepo, lepo praznovala. Zate:
user posted image

zimska, nice seznamčki ... eno pripombo imam - še kar vodimo folk, za katerega pojma nimam, kdo so ... a bi skrčile na dejanske aktivne uporabnice al kako?

Umpa, sadje, zelenjava, ... očitno mu zadostuje. Palačinke - no problem, če je brez beljaka (k ga zdaj tko zelo odsvetujejo, v naših cajtih je bil pa alfa in omega - kdo bi vedel), potem pa kakšna banana, hruška zraven. Čežane so tud zakon.

hd, user posted image  za zmago. Beli tok je še? A velik? Morda po kakšni posebni hrani? Pljuvanje -joj, tega me je strah .... pri nas je po novem hranjenje malce bolj zahtevno opravilo, saj ta malo zanima absolutno VSE okoli nje - luči, okna, tepihi, vse sence, krpice, bla bla bla po spisku & potem vrti glavo, da je joj prejoj, jaz imam pa telovadbo, ko se presedam okoli nje L in D, da ji nesem v usta ... džizs, kje so tisti časi, k je lepo čičala v trip trapu, odpirala usta in v šubu zmazala obrok?! Ja, ni jih več, ne ... zdaj je treba bit potrpeeeeeežljiv & iznajdljiv k strela. Če nas doleti pljuvanje, pol bo pa joj prejoj. Pri nas včasih vmes vklopi motorček in dela brrrr med hranjenjem - lepo ji rečem: "Ja, tkole se motorček vozi, boš kasnej ponovila" in ji kar dam naslednjo žlico --- so far so good, je še zmeraj nehala ... so far ...

mojček, Živi pošiljam pozitivne vibracije in fuuuul energije za spanje. Poročaj, če se je bo prijelo.
glugluglu, joj, piknik ste imeliuser posted image  Še dobr, da ne danes, k zgleda še en mal bolja prilsko žalostno, k človek pogleda skozi okno.

Almera, vau, kakšnega jedca imate doma - saj vam bo še hišo zažrl --- hec, hec. In bravo, bravo za prve poskuse hojeuser posted image

lili, vau, Kitajska -kaj pa počne tvoj možek? V kateri branži je?
neboglasnica, nanka, pridna dekleta imata domauser posted image

Majuška, pri nas pa jaz kar vztrajam, da VEDNO jemo skupaj - striktno, to mi je lepo, pa se malo predebatira dan itd. Je kot nek obred - je pri mojih starših tako že od pamtiveka, pa mi je zlezlo pod kožo & to negujem tudi pri možeku. No, zdaj se pa še Anja pridružiuser posted image  Je pa tko, da jaz jem že prej (ob enih/dveh), potem pa z možem okoli šeste/sedme zvečer ...

flower, mašina, me je stisnilo v grlu --- ti imaš zagovor maja & se že pridno pripravljaš, jaz mam pa tud baje maja, pa še veselo relaxiram možgančke in sem totalno na off kar se doktorata tiče ... holy moly, ju3 začnem s pripravami, da ne bom en aberveznik izpadla - to pa bi bla blamaža!

Todi, kje si, duša naša?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3323
20.4.2009 8:11:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

... wellcome to the club!

Uf, anglistko so mejškn zaboleli učki ob temle ... še sem v formi - oujeuser posted image  Skratka, rebeca, welcome to the club ... zimska, je luštn med nami, ne? Še nekaj mesecev, pa me ujamešuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3324
20.4.2009 8:18:04   
metuljcek321
... mejčkn ...

Grem na fruštek, malčica drema jutranjo lepotno kitico ... be back later ... na vodi čutim, da se bo danes precej čvekalo & bo tule živahno, dinamično, energično ... vreme kar vabi, da mamo en miting na RR-ju, a ne?

Za skomine in dvig razpoloženja pa poletni utrinek ... Sawyer iz Losta je presneto hot, jaz pa ful na tekočem, kaj dogaja - glih včeraj pogledala 13. del najnovejše sezone - napeto k štrumpantluser posted image :
user posted image

Bajdmim: pred kratkim (9. 4.) je postal očka - in real life, that is: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!