metuljcek321
|
Majuška, ja, meni je dopoldne prav super ---- kdaj se zmenimo? Almera, Majuška, a rečemo ju3? Je to OK? Pridem do tebe ob devetih, pa potem pičiva k Majuški? pigama, hej-hoj, punca! populis, it's nice reading U again - sem te pogrešala & se spraševala, kam si poniknila. neboglasnica, ja, to pa bi bil špnski zaščitni znak julijk, kaj? rebeca, kako si kaj? Javi se po uživantskih dneh z možekom, pa happy b'day - zihr si lepo, lepo praznovala. Zate: zimska, nice seznamčki ... eno pripombo imam - še kar vodimo folk, za katerega pojma nimam, kdo so ... a bi skrčile na dejanske aktivne uporabnice al kako? Umpa, sadje, zelenjava, ... očitno mu zadostuje. Palačinke - no problem, če je brez beljaka (k ga zdaj tko zelo odsvetujejo, v naših cajtih je bil pa alfa in omega - kdo bi vedel), potem pa kakšna banana, hruška zraven. Čežane so tud zakon. hd, za zmago. Beli tok je še? A velik? Morda po kakšni posebni hrani? Pljuvanje -joj, tega me je strah .... pri nas je po novem hranjenje malce bolj zahtevno opravilo, saj ta malo zanima absolutno VSE okoli nje - luči, okna, tepihi, vse sence, krpice, bla bla bla po spisku & potem vrti glavo, da je joj prejoj, jaz imam pa telovadbo, ko se presedam okoli nje L in D, da ji nesem v usta ... džizs, kje so tisti časi, k je lepo čičala v trip trapu, odpirala usta in v šubu zmazala obrok?! Ja, ni jih več, ne ... zdaj je treba bit potrpeeeeeežljiv & iznajdljiv k strela. Če nas doleti pljuvanje, pol bo pa joj prejoj. Pri nas včasih vmes vklopi motorček in dela brrrr med hranjenjem - lepo ji rečem: "Ja, tkole se motorček vozi, boš kasnej ponovila" in ji kar dam naslednjo žlico --- so far so good, je še zmeraj nehala ... so far ... mojček, Živi pošiljam pozitivne vibracije in fuuuul energije za spanje. Poročaj, če se je bo prijelo. glugluglu, joj, piknik ste imeli Še dobr, da ne danes, k zgleda še en mal bolja prilsko žalostno, k človek pogleda skozi okno. Almera, vau, kakšnega jedca imate doma - saj vam bo še hišo zažrl --- hec, hec. In bravo, bravo za prve poskuse hoje lili, vau, Kitajska -kaj pa počne tvoj možek? V kateri branži je? neboglasnica, nanka, pridna dekleta imata doma Majuška, pri nas pa jaz kar vztrajam, da VEDNO jemo skupaj - striktno, to mi je lepo, pa se malo predebatira dan itd. Je kot nek obred - je pri mojih starših tako že od pamtiveka, pa mi je zlezlo pod kožo & to negujem tudi pri možeku. No, zdaj se pa še Anja pridruži Je pa tko, da jaz jem že prej (ob enih/dveh), potem pa z možem okoli šeste/sedme zvečer ... flower, mašina, me je stisnilo v grlu --- ti imaš zagovor maja & se že pridno pripravljaš, jaz mam pa tud baje maja, pa še veselo relaxiram možgančke in sem totalno na off kar se doktorata tiče ... holy moly, ju3 začnem s pripravami, da ne bom en aberveznik izpadla - to pa bi bla blamaža! Todi, kje si, duša naša?