|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
20.4.2009 0:16:26   
blackcoffee
..pa sem jo prečitala.

moj povzetek knjige: škoda cjata.
lahko noč.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
20.4.2009 7:20:02   
martka
DOBRO JUTRO  džezeri, dobro jutro majstori...  se katera spomni tega komada, al sem samo jaz toliko stara?!?

no, gaja še spi, jaz pa na rr..
grem še nazaj k njej..
včeraj je bil  en zanimiv dan, vsi smo ga dobro preživeli. bili smo na srečanju sorodnikov... jedla sem  samo hren z jabolki in kruh, vse drugo je vsebovalo jajca, mleko, svinjino... tk da... kriza, sedet ob polni mizi, pa nič jest. (sploh ker rada jem!!)user posted image

no, danes bo bolje, kuham sama!user posted image

naredite si lep dan in imejte se rade!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 3452
20.4.2009 7:26:03   
martka
joj, kako bi tisto čokolado jedla, ki jo je luka včeraj dobil... veliko milko s celimi lešniki...
uh, v petek imam posvetovalnico, oz. drugo cepljenje. bom  zdravnico vprašala, če mi da napotnico za alergologa oz. če ji kri vzamejo in naredijo alergološke teste. rada bi vedla kaj naj jem! tole samoodrekanje je sicer dobro za gajo, a kaj če npr. kaj od tega kar jem, ne smem in kaj od onega kar ne jem, lahko...
sem zatežila! nič, grem spat! cao!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
20.4.2009 7:51:44   
lonja
Jutro,

čakam, da s eta velika princeska zbudi, da jo odtransportiram v varstvo user posted image .

Martka,ja, ja, seveda se spomnimo tega komada od Bajage, smo tudi pri ta ''starejših'', to so bli ta hudi žuri v srednji šoli, uf, se ne smem spomnit user posted image . Kaj vse se je že zgodilo od takrat...

Zverinca, jst bi tudi kej lahkega branja za tele turobne dni. Pa da se mi mal prebava uredi user posted image . Sta mi pa itak fenomen te dva, kako pereta zakonsko perilo prek vseh mogočih medijev. Jst tega tko naaaa, to pa ne!!!

Otika, me je tvoja odločitev, da končno naročiš pri Nextu spet spravila k listanju njihovih strani user posted image . A si kake sandalčke naročila za Nežko? KOlk si pa tam številko vzela?

Grem še neki hitr pojest preden bo alarm...Mejte se !

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
20.4.2009 8:58:19   
Nincica1
Dobro jutro,

martka tudi jaz bom prosila za napotnico za alergologa, ker tudi ničesar ne jem, no za razliko od tebe jem sojine zrezke in pijem sojino mleko, pa user posted image še vedno matrajo krčki. Sedaj so čez dan izginili, so pa zato noči toliko bolj pestre. Včeraj sem si pri kosilu dala malo parmezana čez špagete pa je bil tak jok potem, da mi je bilo prav žal, ampak sem hotela samo videti reakcijo, če je še vedno tako hudo in seveda je,...tako da mislim, da ga mlečne stvari zeeelo matrajo ali pa kot se tudi tebi zdi,...lahko je pa čisto nekaj drugega pa ne vemo. Jaz naprimer tudi svežega sadja in zelenjave sploh ne jem, sem zadnjič 2 krhlja jabolka pojedla in je bilo zelo pestro, tako da bom verjetno že danes klicala P, da mi da napotnico in se naročim, ker čakalna doba je itak 1 mesec pa bi rada vedela, če je karkoli še preden začnem z GH.

Lepo se imejte, vreme je bolj smotano, za spanje idealnouser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
20.4.2009 8:59:58   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: martka

DOBRO JUTRO  džezeri, dobro jutro majstori...  se katera spomni tega komada, al sem samo jaz toliko stara?!?

aaaa, glih včeri sem ga prepevala in se z možem zmenila, ko bo Bajaga imel koncert da morava it!!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
20.4.2009 9:00:51   
Anonimen
Lonja ... dons bomo naročili, ko sem se končno odločila kaj ja in kaj ne ...Naročila bom pa tut ene srebrne sandalce samo tako ta šminko, ker itak bo poleti več ali manj bosa, če bo pa hladno imam pa zanjo ene fletne Nike-ice. Zdaj pa na telem merilčku: http://content.next.co.uk/pdfs/x43_shoe_guide.pdf sega Neži nogica do št. 2, pa preden bomo to dobili in preden bo sploh tako toplo, da bo samo v tem, pa da bo še za kak mesec, ji bom kar št. 4 naročila ... misliš, da je to ok?

Čepinove zablode ... mislim haloooo ... sem iz firbca prebrala zvečer nekaj strani in fak no ... ok, boga revica, če je vse to res ... samo v knjigi je samo sebe predstavila ko največjo keš pič** ... pa knjiga je napisana v tako revni slovenščini, da glava boli ... pa bogi njen otroček, ko mu bo čez nekaj let tole v roke prišlo user posted image .

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
20.4.2009 9:02:56   
zverinca
No pa še dobro jutro!!

Črnkofe, hehe, pa ti Čepinova ni dala spati in si mogla celo prebrat a? je pa res za bruh, jaz sem zgrožena kako tupi ljudje teptajo to našo bogo Zemljicouser posted image
Lonja dobišuser posted image

Martka pa kok časa se že odrekaš? ali se pozna razlika?

jaz sem pri zajtrku, jutranji špancir sva z malim že opravla, sedaj pa se spravljam k delu...

lepo bodite!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
20.4.2009 9:29:10   
Anonimen
Aja, saj res ... moja pupa je pa danes stara 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE NEŽA!!!!!

user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
20.4.2009 9:32:11   
pike
dobro jutro

jah knjigo o čepinovi sem tudi jaz na hitro prebrala in res.....pravi golaž slovenske estrade.

Zajtrk je za mano zdaj pa grem h kolegici pogledat sobo za dojenčka, ki ga pričakujejo . Moja user posted image pa je ravno zaspala in bo v varstvu pri babici.
Sem zelo vesela, da še polno dojim ampak včasih pa zna biti kar stresno saj moram vedno v najmanj 2 urah al pa še prej bit doma. Včasih grem po špecarijo pa mislim še po kake cotke za tamalo skočit pa pogledam na uro ja glej ga zlomka bo treba kar domov zavit ampak bomo že pregurali.

se pišemo, čav.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
20.4.2009 9:34:42   
martka
odrekam se od 30.03.   ja pozna se minimalna razlika (že prej ljudje niso videli, kar vidim jaz), po obrazu, po trebuščku pa kar precej. prej je imela 10 pikic, zdaj ima tri.
ja, mi je pa kolegica rekla, da se koža deklic čisti maminih hormonov 4mesece. pediatrinja pa, da nima od alergije pikic, ampak, ker si tišči roke v usta in potem po ličkah razmaže, pa še malo polije zraven in še to namaže. tak da, ... ali je prerasla fazo čiščenja, ali pa pomaga moja dieta... who knows... zato bi rada bila prepričana. saj bi lahko šla na resonanco in ji tam izmerijo, samo bojda tam pokaže še tiste stvari, ki so v mini mini mini procentih, tako da si potem še bolj nor!  no, najprej grem v petek k njeni zdravnici. potem pa bomo videli dalje.

zdaj razgraja v svoji igralnici in hoče stlačit v usta viseče igračke. pa bo treba it jest-gaja. spala je do 8.20, sva se uredili, igrali, pospravili kuhinjo... no zdaj je pa čas za dober zajtrk.... (je enkrat že jedla, ko je mož vstal - ob 6h).

zverinica, jaz sem ti poslala svoj mail...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
20.4.2009 9:36:21   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Sem zelo vesela, da še polno dojim ampak včasih pa zna biti kar stresno saj moram vedno v najmanj 2 urah al pa še prej bit doma. Včasih grem po špecarijo pa mislim še po kake cotke za tamalo skočit pa pogledam na uro ja glej ga zlomka bo treba kar domov zavit ampak bomo že pregurali.

hvala enako! kot si rekla, bomo pregurali oz. prerasli!

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
20.4.2009 9:42:58   
zverinca
Martka neče mi poslat, da je prevelio. Sem ti mejl pisala... beriuser posted image

aha, sam veš da alergija, če je, izzveni v 10dneh. No pa saj, boš videla...
Moj Jernej ima tudi en lišaj po glavi oz po ličku, sam mislim da ni alergija, prej suha koža. Če mažem je bolje..

Z dojenjem smo na istem, le da si jaz vzamem tudi frej kako urico več če rabim in mali dobi takrat AM če je nuja, meni pa tudi mleka zaradi enega izpuščenega podoja ne bo zmanjkalo.

Sedaj pa delat...

o Neži, čestitamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3463
20.4.2009 9:45:29   
zverinca
Lonja pošlji mi mejl na ZS! 

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
20.4.2009 10:52:39   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Martka neče mi poslat, da je prevelio. Sem ti mejl pisala... beriuser posted image

aha, sam veš da alergija, če je, izzveni v 10dneh. No pa saj, boš videla... če je alergija izgine v štiri tednih!! tako pravijo zdravniki.
Moj Jernej ima tudi en lišaj po glavi oz po ličku, sam mislim da ni alergija, prej suha koža. Če mažem je bolje..

Z dojenjem smo na istem, le da si jaz vzamem tudi frej kako urico več če rabim in mali dobi takrat AM če je nuja, meni pa tudi mleka zaradi enega izpuščenega podoja ne bo zmanjkalo.
jaz si stisnem moje mleko, pa ni variante, da pije iz stekleničke!! noče, noče, noče!!! ob sobotah 4 ure učim, pa je raje lačna, kot da bi iz stekleničke pila. verjetno, če me 8ur ne bi bilo, bi pila, ampak...
Sedaj pa delat...

čestitam!!user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
20.4.2009 10:56:50   
katja_p
user posted image  Neža user posted image : čestitke!!!  user posted image

Čepinova: js sm sam zadnje poglavje prebrala ... katastrofa user posted image  Js res ne vem, ka nimajo kaj bolšga ljudje za počet, kot pa pisat take bedarije!!!

Sm si pa en članek pogledla na netu:

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/tudi-urska-cepin-varala-moza.html
http://zadovoljna.si/clanek//trend_report/ursa-cepin-kako-ujeti-milijonarja.html

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
20.4.2009 11:02:34   
lonja
Zverinca, imaš ZS user posted image !

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
20.4.2009 11:34:41   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

aha, sam veš da alergija, če je, izzveni v 10dneh. No pa saj, boš videla... če je alergija izgine v štiri tednih!! tako pravijo zdravniki. Zdravniki pravijo zelo različno, meni je dr rekla da je dovolj 10dni da se pokaže če je res alergija. Sej ne veš več komu bi verjel.. zato tudi pravim, da pač probaš. Je pa kriza tole odrekanje.

jaz si stisnem moje mleko, pa ni variante, da pije iz stekleničke!! noče, noče, noče!!! ob sobotah 4 ure učim, pa je raje lačna, kot da bi iz stekleničke pila. verjetno, če me 8ur ne bi bilo, bi pila, ampak... o naš pa pije, vsaj nekaj. Tudi čaj pije, če mu dam. Duda je p atudi po novem zakon.
Sedaj pa delat...

čestitam!!user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
20.4.2009 12:34:46   
Ana Luna
Ojla!
Pri nas pa je včeraj zjutraj pokukal iz dlesni prvi zobek! spodnja leva enka. kar zgodaj. ni čudno, ko pa smo se zadnje cajte tako slinili in malo sitnarili.
drugorodke oz. tiste, ki se spoznate na to - kako je pri ostalih zobkih, je pri vsakem isti proces, predhodno slinjenje, jok ...?

Neposredna povezava do sporočila: 3469
20.4.2009 13:04:58   
Anonimen
Oooo Ana Luna, čestitke za 1. zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva bili pa zdajle v BTC-ju V BC ... sem peljala voziček neki poservisirat, pa me je kar malo stisnilo pri srcu, ko ga je stric odpeljal v skladišče ... sem se tako navezala na tega hudiča, ko vsak dan šibava svoje kroge, da je joj user posted image .

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
20.4.2009 13:41:42   
Anonimen
Aja ... sem ji kupila pa lonček od TT za pit tak z ročaji in cucljem ala joška-sistem pa eno šalčko in žličko ... no in sva zdaj doma probali in iz tanovega lončka ne gre in ne gre cuzat user posted image ... žlička je pa zakon ... sem ji po 14ih dneh dala spet malo kuhanega jabolka in korenčka in je pojedla ko tavelika ... odpirala usta, da sem komaj sproti ji not dajala pa čisto nič ni z jezičkom ven porivala ... si ne morem mislit kaka sprememba v 2h tednih user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
20.4.2009 14:58:36   
lollypop
no, po dolgem času pozdravljene mamice!
dobre ste, da najdete poleg otročka še čas za RR, jaz vas še prebiram dokaj neredno, za pisat pa sploh nimam časa user posted image  je naša Neža kar zahtevna punca in tako poleg mojega user posted image  za vse ostalo ostane zelo malo časa....

Drugače se polno dojiva z večjimi in manjšimi "težavami" ki spremljajo to dojenje (pomanjkanje časa, kreganje na dojki itd) ampak ni bilo potrebno še nikoli nič dodajat in punca lepo napreduje.

Enako kot pri tebi martka, tudi naša poleg dojke ne priznava nič drugega, imam vse možne cuclje dude in stekleničke pa ni šanse, da bi ji kaj uturila! Je tudi raje lačna user posted image  No saj zdaj sem se že kar navadila na vse to, bi pa včasih tistega, ki je dejal, da dojenčki jejo na tri ure tudi nekam poslala!! No, potem ko se skuliraš in daj otročku jesti ko pač želi, je vse skupaj precej lažje in manj stresno user posted image

Tudi naša Neža se na veliko slini in je včasih sitkana, rokice ima veliko v ustih in drgne dlesni, očitno jo srbi ampak ni še videti, da bi bil zobek.  Ana Luna, a pri vas je bilo kaj videti prej na dlesnih in koliko časa je potem vse skupaj trajalo ??
Otika: jaz imam tudi voziček v popravilu, pa smo dobili nadomestnega v Pikapolonici user posted image  user posted image  tako da lahko še vedno šibava okoli, sva kar veliko zunaj in sva obe najbolj zadovoljni user posted image
no pa upam da neha deževati, da greva en krog

pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
20.4.2009 15:16:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lollypop
Otika: jaz imam tudi voziček v popravilu, pa smo dobili nadomestnega v Pikapolonici user posted image  user posted image  tako da lahko še vedno šibava okoli, sva kar veliko zunaj in sva obe najbolj zadovoljni user posted image
no pa upam da neha deževati, da greva en krog

Saj meni so tut nadomestnega ponujali ... in to enega zgonjenega Peg Peregota z malimi kolesci s katerim si res nimam kaj pomagat, ko pa skoraj samo po makedamu šibam tu naokrog. Tak da mi je sestra od mojega velikodušno za ta čas odstopila svojega Buzza, ker njen 2-letnik se skoraj samo še v Zappu okrog vozi.

(odgovor članu lollypop)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
20.4.2009 15:50:12   
katja_p
Ana Luna, bravo za zobek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
20.4.2009 16:23:28   
martka
joj joj zobek!! zgodaj, ja. mojemu prvemu je prvi pokukal 10 dni pred 6m, drugi 4dni za njim. nikoli se ni slinil, bil siten, slabo jedel ali kaj podobnega. nekateri imajo celo vročino.  no, gaja pa se slini a videti ni nič... in vse kar ji pride pod prste tišči v usta, če ni drugega prste sosednje roke...aja in jezik prime s palcem in kazalcem in ga ven vleče, to mi je pa res smešno...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......