Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:31:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k ne vem kje je Šefica nekje se skriva , mogoče romantiko zganja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:31:59
|
|
|
|
mafi
|
ss: ti sploh ne damo da greš v horizontalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:32:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, zdej pa še tretjič: lahko noč zdej pa res grem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:32:38
|
|
|
|
špelin@
|
Če se ne motim, gre jutri Alja prvič v vrtec oz. gresta s šefico na uvajanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:32:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k ne vem kje je Šefica nekje se skriva , mogoče romantiko zganja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, zdej pa še tretjič: lahko noč zdej pa res grem a si prepričana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k ne vem kje je Šefica nekje se skriva , mogoče romantiko zganja Pazi, se ji bo še kolcat začelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej... Vidm, da ste nedeljsko razpoložene, kr ni nobene. Mi smo bli dns kr doma k je slabo vreme. Je sestra pršla na obisk in smo Vidka učile hodit. Tko, da vam pokažem naš napredek. Sam kaj ko večinoma hoče it kr po prstih in ga pol prepričujem, da mora na celi stopali stopt. Če bo tko napredoval bo po možnosti hodil za svoj prvi rojstni dan. Upam Prejle mi je že zaspal mal pred osmo, pa se je gospodič zbudu in zdej spet čuje. GROZA! Očitno bo šel spet ob 22h spat. Upam, da ne Nč, grem se z njim ukvarjat. Kaj pa ima obuto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine Srčekgirll, kako lušten je Videk in kako korajžno koraca Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... upam, da niso norice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aha, pa še to: jutri peljem mojo staro mamo (tisto, o kateri sem vam pisala, da je bila na Golniku) v Kranj na neke preiskave, ker moj oče (njen sin) in njegova sestra delata, da jima ne bo treba jemat dopusta. je pa njen sin (moj stric), tako butasto bitje, da ni šans, da bi jo peljal v Kranj, prav briga ga, kaj je z mamo..... s tem da živijo pod isto streho od deca, pa še policaj je za povrhtu, .... mah brez veze, ampak take stvari mi grejo na k****. sploh mi ni težko mame pljat v Kranj, amapk tole njegovo obnašanje pa mi gre ...... saj veste kam Jaz bi ga poslala v kur.... Da ne bodo jemali dopusta? Kar naj ga vzamejo. V isti hiši živijo, pa njegova mama je , ......
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hvala za pohvale kuhinje in za hug`s, jaz bom zadvoljna ko bom tiste ploščice prekrila , moj pa potihem upam da bom pozabila na njih . Kakšen dec pa je to, da misli, da bo ženska pozabila na ploščice?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally a zdej pa mrk ? jz iščem oglase za službo na katerem področju, če ni skrivnost??? uprava, administracija je na prvem mestu, ampak mislim, da bom pristala v kakšni trgovini ali pa kafiču na koncu, ker je tažko oziroma nemogoče kaj dobiti jaz ti privoščim, da dobiš službo, da vsaj nekje štartate, pa če glih bo trgovina Naj ti čimprej rata!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:33:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k zbolela je
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:34:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, eno vprašanje: a pride zate v poštev tudi služba v LJ? ja seveda. itak imam do kranja 30km, do ljubljane pa še samo 10 več, tako, da to ni problem jaz imam sodelovko ki se vozi vsak dan iz Tržiča pa pravi da ji sploh ni problem sploh sedaj ko so vinjete jaz sem tudi imela sodelavko v Lj, ki se je vozila iz Tržiča, samo ne vpraši kdaj se je vstajala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:34:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k ne vem kje je Šefica nekje se skriva , mogoče romantiko zganja Pazi, se ji bo še kolcat začelo no pol b mogoče prilezla na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:35:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine Srčekgirll, kako lušten je Videk in kako korajžno koraca Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... upam, da niso norice Močno sumim, da so, ker ima 2 "kao" mozoljčka, ki imata na vrhu voden mehurček Pravi sicer, da jo ne srbi, ampak sem jo prej zalotila, da se je nehote nekaj čohala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:35:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k zbolela je ajej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:36:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k zbolela je Ojej, kaj pa jo je položilo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:36:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k zbolela je o joj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:36:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine Srčekgirll, kako lušten je Videk in kako korajžno koraca Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... upam, da niso norice Močno sumim, da so, ker ima 2 "kao" mozoljčka, ki imata na vrhu voden mehurček Pravi sicer, da jo ne srbi, ampak sem jo prej zalotila, da se je nehote nekaj čohala... a si pogledala po glavi?? Mrku so se začele prvo pojavljat po lasišču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:37:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k zbolela je Ojej, kaj pa jo je položilo? gnojna angina, je na AB, pa M. je tudi zbolel
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:37:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine Srčekgirll, kako lušten je Videk in kako korajžno koraca Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... upam, da niso norice Močno sumim, da so, ker ima 2 "kao" mozoljčka, ki imata na vrhu voden mehurček Pravi sicer, da jo ne srbi, ampak sem jo prej zalotila, da se je nehote nekaj čohala... A veš, da Jaka tudi pa zakuhal mi je včeraj, danes je imel celo 39,2. Je zdaj zvečer rekel, da ga malo uho boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:39:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally šefica moj ma dostkrat oz. 1x-2x tedensko šolo v Domžalah pa ko bom zjutri bi mogoče z Emilijo uletele da gremo na kak kofi. bom ti prej sporočila pa upam da se nam uspe zmenit a ti to men jaz tud da nama rata z randijem ja teb ja , jaz tudi upam mah nisem ti jst šefica , edin če zdej nadomeščam Estrello, nekam sumljiva mi je nič se ne javi, upam da je vse o.k zbolela je Ojej, kaj pa jo je položilo? gnojna angina, je na AB, pa M. je tudi zbolel sam da nebosta fasala zdej še Andraž in Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:39:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine Srčekgirll, kako lušten je Videk in kako korajžno koraca Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... upam, da niso norice Močno sumim, da so, ker ima 2 "kao" mozoljčka, ki imata na vrhu voden mehurček Pravi sicer, da jo ne srbi, ampak sem jo prej zalotila, da se je nehote nekaj čohala... a si pogledala po glavi?? Mrku so se začele prvo pojavljat po lasišču Po lasišču je zaenkrat ok, s strahom pričakujem jutrišnji dan...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 21:40:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, Naj bo jutrišnji dan prijazen, naj ti bo v službi čimbolj prijetno in naj hitro mine Srčekgirll, kako lušten je Videk in kako korajžno koraca Imam občutek, da je mala pika pokasirala norice, nisem sicer še prepričana, ampak jutri bom 100% videla, na čem smo... upam, da niso norice Močno sumim, da so, ker ima 2 "kao" mozoljčka, ki imata na vrhu voden mehurček Pravi sicer, da jo ne srbi, ampak sem jo prej zalotila, da se je nehote nekaj čohala... A veš, da Jaka tudi pa zakuhal mi je včeraj, danes je imel celo 39,2. Je zdaj zvečer rekel, da ga malo uho boli. pri teb pa tud nikoli konca z bolehanjem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?