Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:34:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Reby ja zgleda, da morta bit tud tuki solidarna, ne samo pri lumparijah. Diana sej veš, da gre tole lohk samo za vgnezditveno krvavitev, ali pa je to posledica jemanja vseh teh hormonov. Tako da upam, da bo belina od zdej naprej. Zdrži punca. Še malo. Sapi za transfer dveh blastocist in za dva zamrznjenčka. To pa bo otrok.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:35:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene iz UZ. vse je super lepo rastejo naslednji UZ imam 20.4. in pa stopko. super za stopko.... želim ti lepe celice in ob transferju lepe blastociste!!! držim pesti... ...se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:37:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 hvala za vse čestitke. Sem šla v Supernovo, seveda je lekarna danes zaprta. Kupila sem Viola test v Mullerju. Tud ta je pokazal , vendar je druga bolj bleda kot na first signu. Zdej me pa obdajajo mešani občutki. Sej verjetno se testa nista zmotila a ne? Res še kr ne morem verjet. Bom šla jutri v lekarno še po CB. Drugč sem za moža kupila čestitko, na kateri je dojenček, ki se prav prisrčno smeje. Gor mu bom napisala, da bo postal očka. Mislim, da bo to za njegovo dobro jutro res lepo presenečenje. Še enkrat hvala vsem za lepe želje. Zdej upam, da me lahko daste med navijačice ...črtica je črtica tko da uživat v tej lepoj novici ...poročaj kako je možek sprejel
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:38:31
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Miška73 - si ok? barbi - vam pa res ni dolgcajt Ja sonček, res ni dolgčas. Vseskozi je akcija. Ampak sem po eni strani vesela, da sta moja dva sončka tkole živahna, vsaj ve da sta zdrava. Sicer pa so poškodbe del otroštva - sem se že nekako sprijaznila s tem, samo upam, da bodo vse lažje oblike, pa bomo normalno brez večje panike preživeli to obdobje. Tud jaz sem svojim staršem kravžlala lase s poškodbami, ker sem se družila pretežno s fanti in smo se garbal, ravsal in vse kar sodi zraven. Tko da ni čudno, da sta mojedva tud taka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:40:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 mišmiš še tukaj ajn velike iskrene čestitke. METULJ1 upam, da tudi tebi lahko izrečem čestitke, sej so bolj take, ta tihe. stella brez besed sem, sej več miška, jest sem s tabo do konca Mi2 sva v bolnici - na Golniku. Zgleda, da se moji otroc ne naveličajo bolnišnične hrane. Imam pa pljučno embolijo in strdek v vratni žili. Upam, da sem prav razumela. Sem že od torka tu in obljubljajo, da me v torek spustijo. Samo niso sigurni, a v Lj. a domov. Je pa tale stvar kar resna in bojda možna, pri IVF-jevkah. Čudno no, takih stvari preden greš na umetno noben g. ne omeni. Pol naj pa še en reče, da to ni nič takega za telo. Dajem si 2 injekciji na dan v nogo - sama in jemat jih moram do konca nosečnosti . Torej še ne 370 do konca. Jao. Pol pa pri unih za umetno jamramo. Tisti s sladkorno se mi res smilijo. Tak da držte pesti, da je s pikico vse ok. Tukaj nimajo uz-ja in sploh ne vemo, če je bebi še živ in kako se odziva na zdravljenje. Lepo nedeljo vsem me smo z tabo in tvojo pikico
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:42:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Midva grejeva dve lepi blastocisti in prvič imava dva zamrznenčka.Sapi se počuti uredu. Vse lepo pozdravljava. MSAPI
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:42:50
|
|
|
|
MBT1979
|
Skuštrana suzi, meni pomaga tudi velik kozarec rdečga vinčeka mismis, verjamem da ti paše počivat. Ti se kar pazi. Mi je bolj všeč, da tvoj kužona na sprehod pelje...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:43:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Pozdrav punce! Sem doma iz ET, malo žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05.. WP glede Utrogestana pa sem res naredila tako kot si mi ti napisala. Se mi je zdelo še najbolj pametno. Hvala vsem za navijanje in čimlepšo nedeljo si naredite! Zdaj pa na kavč, ja pa lignje smo tudi jedli! ..ne bit žalostna...ta celica bo zmagovalka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:45:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 sporočam da že od zjutraj imam rjav izcedek včasih rahlo obarvan z krvjo!je pa ni veliko,glih toliko da se spozna na dnevni vložki!WP mi je rekla da naj nadaljujem z utrogestanom da mogoče ni nič narobe! dokler me ne ulije še vedno upanje!zelo sem žalostna,čakam kaj bo iz tega!ima kdo podobno izkušnje? ...ti si kr dajaj utrog. dok ni sveže krvi je še vse ok...tuki gor je dosti punc ko so krvavele pa bile ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
MBT in mismis, ok.. mi ne preostane drugega kot da letim v klet po dva deci rdečega in skočim na . Upam samo, da ne bo premočan, ker drugače bom v trenutku zaspala, brez akcije.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:48:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Punce, šnicle sem skor zažgala, ker je tolk za prebrat. HB je neki v ponvi počlo, da sem zlaufala v kuhinjo . Reby men si pa ti tko luštna!!!!!!!!!!! Napedencana in s trebuščkom!!!!! Sonček hello, ne heci Diana nadaljuj z utrop..... in ne obupaj, dokler ne lije je upanje. Metulj čestitke, zaupaj nam še kako je bil mož presenečen!!! Gloria hello, si spet med nami, lepo! Veliki škrat a veš da sem premišljevala kje se skrivaš! WP dobr čuvaj mucke! Lana70 dolk vode kokr rečejo, dve je dve! Vem pa kako nagravžno zna to pečt! Kiwi želim ti da je ta dobitna! Sapi čestitke! Močno držim pesti. Drugač pa: čist sem iz forme, tokle žura je too much zame. Domov sem pršla ob 4h pa še zdele nisem pri sebi! Ju3 mogoče bolovanje pade .....haha kakšni so bili šniclini ...drugače sem pa jaz skoz z vami...oziroma kok mi Nik dovoli ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:49:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mislim da mi izcedek nehal tečt!zdaj je spet vse belo!upam da bo tako tudi ostalo!hvala za nasvete in prijazne besede!grem ležat nazaj!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:50:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fargesia, tudi meni se zdi, da bi morala priti, mogoče bi počakala še kakšen dan, pa probala narediti test. Saj veš, da je vse možno, še sploh če sta kaj prakticirala domači način delanja otrok. mismis, velik sva vadila...
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 19.4.2009 19:52:53 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:51:50
|
|
|
|
gloria
|
Mismis ju3 ti želim čim večji bhcg ..pozdravček lepotičke in hvala za pohvale mojmu sončku
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
diana, držim pesti, da se je izcedek res umiril in da bo sledila sama belina..
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:56:31
|
|
|
|
miska73
|
Suzi pa kaj še vedno delaš na netu... a nis rekla, da boš na svojga navalila. Fargi dej malo obnovi, kaj se je dogajalo, da so ti prekinili postopek. Sapika vrhinski rezultati. MSapi zdaj jo po čuvaj in razvajaj. Sonči moj, mi trije smo super fajn. In komaj čakamo na petek, ko bo NS. Reby pa Pija pa upicanjene k mišmišu na žurko. Si vaju kr predstavljam.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 19:57:51
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi diana, držim pesti, da se je izcedek res umiril in da bo sledila sama belina.. Držim pesti, da umiritev izcedka pomeni samo dobro. Veš, pri nas IVF-ovkah je že skor čudn, če sploh nimaš nič izcedka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:01:48
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Reby pa Pija pa upicanjene k mišmišu na žurko. Si vaju kr predstavljam. Ah, Miska, punce pretiravajo, jaz sem bila čist športno oblečena, opicanjena sem bila samo z bušijem V petek maš pa že NS, joj kako hitro gre cajt
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:13:41
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi dej malo obnovi, kaj se je dogajalo, da so ti prekinili postopek. 25.3. sem mela prvi UZ ...folikli veliki 8 mm...standard za moja jajca...bokalova reče da nima smisla prej hodit kot v ponedeljek ker itak ne bomo nič zamudili...v nedeljo 29. sem mela krvav izcedek... v ponedeljek UZ...dr. požlep pravi da ni nič in prekine postopek...je rekla, da je samo veliko drobnih foliklov. v četrtek sem pa pri mojem dr. V ki je bil zelo jezen na dr.P, ker mije prekinila postopek...ampak kaj čmo...takrat je blo že prepozno...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:27:04
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi dej malo obnovi, kaj se je dogajalo, da so ti prekinili postopek. 25.3. sem mela prvi UZ ...folikli veliki 8 mm...standard za moja jajca...bokalova reče da nima smisla prej hodit kot v ponedeljek ker itak ne bomo nič zamudili...v nedeljo 29. sem mela krvav izcedek... v ponedeljek UZ...dr. požlep pravi da ni nič in prekine postopek...je rekla, da je samo veliko drobnih foliklov. v četrtek sem pa pri mojem dr. V ki je bil zelo jezen na dr.P, ker mije prekinila postopek...ampak kaj čmo...takrat je blo že prepozno... To je točno tisto kar mene moti na GK, da je zmeraj drug zdravnik, pol se pa en na druzga jezijo da je zamočil, ker ne vejo kaj je kdo hotel ali mislil. Upam da vama je pa vseeno na standardni način ratal , če je jutri ne bo ti kar lulaj na palčko.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:32:42
|
|
|
|
Fargesia
|
bbpikica, ja, to tud mene jezi...je zdej rekel dr.V da naj njega poiščem za UZje...ker mi je dal še en IUI...(čeprav sem mela že 5x)...puregon 100 me čaka v hladilniku...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......