|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
19.4.2009 19:34:27   
BarbiG
Reby ja zgleda, da morta bit tud tuki solidarna, ne samo pri lumparijah. user posted image user posted image user posted image

Diana sej veš, da gre tole lohk samo za vgnezditveno krvavitev, ali pa je to posledica jemanja vseh teh hormonov. Tako da upam, da bo belina od zdej naprej. Zdrži punca. Še malo. user posted image

Sapi user posted image user posted image user posted image  za transfer dveh blastocist in user posted image user posted image user posted image  za dva zamrznjenčka. To pa bo otrok. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.4.2009 19:35:17   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene iz UZ. vse je super lepo rastejo naslednji UZ imam 20.4. in pa stopko.user posted image

super za stopko.... želim ti lepe celice in ob transferju lepe blastociste!!! user posted image user posted image user posted image držim pesti...

...se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.4.2009 19:37:24   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

hvala za vse čestitke. Sem šla v Supernovo, seveda je lekarna danes zaprta. Kupila sem Viola test v Mullerju. Tud ta je pokazal user posted image , vendar je druga bolj bleda kot na first signu. Zdej me pa obdajajo mešani občutki. Sej verjetno se testa nista zmotila a ne? Res še kr ne morem verjet. Bom šla jutri v lekarno še po CB.
Drugč sem za moža kupila čestitko, na kateri je dojenček, ki se prav prisrčno smeje. Gor mu bom napisala, da bo postal očka. Mislim, da bo to za njegovo dobro jutro res lepo presenečenje.

Še enkrat hvala vsem za lepe želje. 

Zdej upam, da me lahko daste med navijačice

...črtica je črtica tko da uživat v tej lepoj novici user posted image user posted image user posted image user posted image ...poročaj kako je možek sprejeluser posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.4.2009 19:38:31   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Miška73 - si ok?

barbi - vam pa res ni dolgcajt

Ja sonček, res ni dolgčas. Vseskozi je akcija. Ampak sem po eni strani vesela, da sta moja dva sončka tkole živahna, vsaj ve da sta zdrava. Sicer pa so poškodbe del otroštva - sem se že nekako sprijaznila s tem, samo upam, da bodo vse lažje oblike, pa bomo normalno brez večje panike preživeli to obdobje. user posted image user posted image user posted image   Tud jaz sem svojim staršem kravžlala lase s poškodbami, ker sem se družila pretežno s fanti in smo se garbal, ravsal in vse kar sodi zraven. user posted image   Tko da ni čudno, da sta mojedva tud taka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.4.2009 19:40:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

mišmiš še tukaj ajn velike iskrene čestitke. user posted image user posted image
METULJ1 upam, da tudi tebi lahko izrečem čestitke, sej so bolj take, ta tihe. user posted image user posted image
stella brez besed sem, sej več miška, jest sem s tabo do konca

Mi2 sva v bolnici - na Golniku. Zgleda, da se moji otroc ne naveličajo bolnišnične hrane. Imam pa pljučno embolijo in strdek v vratni žili. Upam, da sem prav razumela. Sem že od torka tu in obljubljajo, da me v torek spustijo. Samo niso sigurni, a v Lj. a domov. Je pa tale stvar kar resna in bojda možna, pri IVF-jevkah. Čudno no, takih stvari preden greš na umetno noben g. ne omeni. Pol naj pa še en reče, da to ni nič takega za telo.
Dajem si 2 injekciji na dan v nogo - sama in jemat jih moram do konca nosečnosti user posted image user posted image . Torej še ne 370 do konca. Jao. Pol pa pri unih za umetno jamramo. Tisti s sladkorno se mi res smilijo. Tak da držte pesti, da je s pikico vse ok. Tukaj nimajo uz-ja in sploh ne vemo, če je bebi še živ in kako se odziva na zdravljenje.
Lepo nedeljo vsem

user posted image user posted image user posted image me smo z tabo in tvojo pikico

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.4.2009 19:42:10   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Midva grejeva dve lepi blastocisti in prvič imava dva zamrznenčka.Sapi se počuti uredu.
Vse lepo pozdravljava.
MSAPI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.4.2009 19:42:50   
MBT1979
Skuštrana suzi, meni pomaga tudi velik kozarec rdečga vinčekauser posted image user posted image user posted image

mismis, verjamem da ti paše počivat. Ti se kar pazi. Mi je bolj všeč, da tvoj user posted image  kužona na sprehod pelje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
19.4.2009 19:43:25   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Pozdrav punce!

Sem doma iz ET, malo user posted image  žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak user posted image samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05..

WP glede Utrogestana pa sem res naredila tako kot si mi ti napisala. Se mi je zdelo še najbolj pametno.

Hvala vsem za navijanje in čimlepšo nedeljo si naredite!

Zdaj pa na kavč, ja pa lignje smo tudi jedli!user posted image user posted image user posted image user posted image

..ne bit žalostna...ta celica bo zmagovalka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
19.4.2009 19:45:17   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No pa še malo navijanja za jutri...
Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

Punci, veliko lepih foliklov in da čimprej pade stopka user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tole si bom kr od mismisa sposodla user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
19.4.2009 19:45:27   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

sporočam da že od zjutraj imam rjav izcedek včasih rahlo obarvan z krvjo!je pa ni veliko,glih toliko da se spozna na dnevni vložki!WP mi je rekla da naj nadaljujem z utrogestanom da mogoče ni nič narobe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dokler me ne ulije še vedno upanje!zelo sem žalostna,čakam kaj bo iz tega!ima kdo podobno izkušnje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...ti si kr dajaj utrog. dok ni sveže krvi je še vse ok...tuki gor je dosti punc ko so krvavele pa bile user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
19.4.2009 19:47:57   
Anonimen
MBT in mismis, ok.. mi ne preostane drugega kot da letim v klet po dva deci rdečega in skočim na user posted imageuser posted image   user posted image    user posted image  Upam samo, da ne bo premočan, ker drugače bom v trenutku zaspala, brez akcije. user posted image  

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.4.2009 19:48:08   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Punce,
šnicle sem skor zažgala, ker je tolk za prebrat. HB je neki v ponvi počlo, da sem zlaufala v kuhinjo user posted image .

Reby men si pa ti tko luštna!!!!!!!!!!! Napedencana in s trebuščkom!!!!!

Sonček hello, ne heci user posted image

Diana nadaljuj z utrop..... in ne obupaj, dokler ne lije je upanje.

Metulj čestitke, zaupaj nam še kako je bil mož presenečen!!!

Gloria hello, si spet med nami, lepo!

Veliki škrat a veš da sem premišljevala kje se skrivaš!

WP dobr čuvaj mucke!

Lana70 dolk vode kokr rečejo, dve je dve! Vem pa kako nagravžno zna to pečt!

Kiwi želim ti da je ta dobitna!

Sapi čestitke! Močno držim pesti.

Drugač pa: čist sem iz forme, tokle žura je too much zame. Domov sem pršla ob 4h pa še zdele nisem pri sebi! Ju3 mogoče bolovanje pade user posted image

.....haha kakšni so bili šniclini user posted image user posted image user posted image user posted image ...drugače sem pa jaz skoz z vami...oziroma kok mi Nik dovoliuser posted image ....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.4.2009 19:49:10   
gloria

No pa še malo navijanja za jutri...
Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

Punci, veliko lepih foliklov in da čimprej pade stopka user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.4.2009 19:49:44   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

mislim da mi izcedek nehal tečt!zdaj je spet vse belo!upam da bo tako tudi ostalo!hvala za nasvete in prijazne besede!grem ležat nazaj!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
19.4.2009 19:50:29   
Anonimen
Navijam za jutri, da bojo rezultati čim boljši!!!!!!!!

Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
19.4.2009 19:50:53   
Fargesia

Fargesia, tudi meni se zdi, da bi morala priti, mogoče bi počakala še kakšen dan, pa probala narediti test. Saj veš, da je vse možno, še sploh če sta kaj prakticirala domači način delanja otrok.

mismis, velik sva vadila...user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 19.4.2009 19:52:53 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
19.4.2009 19:51:50   
gloria
Mismis  ju3 ti želim čim večji bhcguser posted image user posted image user posted image user posted image

..pozdravček lepotičke in hvala za pohvale mojmu sončkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
19.4.2009 19:51:52   
Anonimen
diana, držim pesti, da se je izcedek res umiril in da bo sledila sama belina.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
19.4.2009 19:56:31   
miska73
Suzi pa kaj še vedno delaš na netu...  a nis rekla, da boš na svojga navalila.

Fargi dej malo obnovi, kaj se je dogajalo, da so ti prekinili postopek.

Sapika vrhinski rezultati. MSapi zdaj jo po čuvaj in razvajaj.

Sonči moj, mi trije smo super fajn. In komaj čakamo na petek, ko bo NS.

Reby pa Pija pa upicanjene k mišmišu na žurko. Si vaju kr predstavljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
19.4.2009 19:57:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

diana, držim pesti, da se je izcedek res umiril in da bo sledila sama belina.. user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da umiritev izcedka pomeni samo dobro.
Veš, pri nas IVF-ovkah je že skor čudn, če sploh nimaš nič izcedka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
19.4.2009 20:01:48   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Reby pa Pija pa upicanjene k mišmišu na žurko. Si vaju kr predstavljam.

Ah, Miska, punce pretiravajo, jaz sem bila čist športno oblečena, opicanjena sem bila samo z bušijem user posted image
V petek maš pa že NS, joj kako hitro gre cajt user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
19.4.2009 20:13:41   
Fargesia

25.3. sem mela prvi UZ ...folikli veliki 8 mm...standard za moja jajca...bokalova reče da nima smisla prej hodit kot v ponedeljek ker itak ne bomo nič zamudili...v nedeljo 29. sem mela krvav izcedek... v ponedeljek UZ...dr. požlep pravi da ni nič in prekine postopek...je rekla, da je samo veliko drobnih foliklov.

v četrtek sem pa pri mojem dr. V ki je bil zelo jezen na dr.P, ker mije prekinila postopek...ampak kaj čmo...takrat je blo že prepozno...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
19.4.2009 20:27:04   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

25.3. sem mela prvi UZ ...folikli veliki 8 mm...standard za moja jajca...bokalova reče da nima smisla prej hodit kot v ponedeljek ker itak ne bomo nič zamudili...v nedeljo 29. sem mela krvav izcedek... v ponedeljek UZ...dr. požlep pravi da ni nič in prekine postopek...je rekla, da je samo veliko drobnih foliklov.

v četrtek sem pa pri mojem dr. V ki je bil zelo jezen na dr.P, ker mije prekinila postopek...ampak kaj čmo...takrat je blo že prepozno...

To je točno tisto kar mene moti na GK, da je zmeraj drug zdravnik, pol se pa en na druzga jezijo da je zamočil, ker ne vejo kaj je kdo hotel ali mislil.

Upam da vama je pa vseeno na standardni način rataluser posted image , če je jutri ne bo ti kar lulaj na palčko.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
19.4.2009 20:29:11   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Navijam za jutri, da bojo rezultati čim boljši!!!!!!!!

Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

Da šemalo navijam za jutri, dajmo punce čim več lepih foliklovuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
19.4.2009 20:32:42   
Fargesia
bbpikica, ja, to tud mene jezi...je zdej rekel dr.V da naj njega poiščem za UZje...ker mi je dal še en IUI...(čeprav sem mela že 5x)...puregon 100 me čaka v hladilniku...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......