|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
19.4.2009 11:55:44   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

drugač sem pa jezna k user posted image user posted image , na tega izvajalca, ki nam menja streho. Glede na to da so mi na balkonu uničili  ves les in sem mu naredila reklamacijo, me je zdele
cel mesec nategoval, da bodo popravil. no pred dvemi tedni pa sem ga še ekstra opozorila, da ima čas še 14, ker bomo pol odsotni, no njega pa spet nikjer.
a bo videl user posted image user posted image user posted image user posted image v ponedeljek ko pokličem upravnika in mu zablokiram dokončno izplačilo, ki ga je opravil pri nas

Kako so eni izvajalci šlampasti. user posted image user posted image user posted image  Ti jim kar pokaži user posted image .

da ne boš mislila sem že pizdila hišniku ko me je srečal pa sem zagrozila, da sem sposobna tud inšpekcijo klicatuser posted image , najbolj pa me to jezi da šef ni mel tolk obraza
da bi se mi pokazal pred oči, da njemu svoje povem. a user posted image da me bo slišal

Pri moji mami so obnavljali fasado in razbili dve šipi pa kljub pritožbam in ..... nismo nič dosegli. user posted image

ne me hecatuser posted image in kaj sta pol na svoje stroške menjala šipe???
saj midva imava celo etažo zavarovano- sam hočm temu user posted image stopit na prste in njega maltretirat, če ne bo šlo bom pa reklamacijo uveljavila na zavarovalnici pol
pa naj oni njega terjajouser posted image

Upravnik bi moral urediti zadeve in jih ni. user posted image

Vidim, da je z večino majstri križ in težava. Mi že več kot eno leto čakamo na dva komarnika v shrambiuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
19.4.2009 12:01:21   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Gregor,Omar,Eva in moj srček Tilen

vse najboljše za 11.mesec

user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
19.4.2009 12:26:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka a te kdo gnajvi zaradi kil? user posted image user posted image user posted image  ne jemlji si tako k srcu. Mene je zaradi viška pekla glava, zaradi premalo kil se nisem sekirala, so mi pa drugi gnjavili, ampak se nisem ozirala na to.

Ja tu pa tam ima kdo kakšen komentar. Sicer pa se tudi sama ne počutim dobro v tej kilaži.

Če si zdrava potem ne poznam nobenega drugega načina kot žretje. user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
19.4.2009 13:13:43   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka a te kdo gnajvi zaradi kil? user posted image user posted image user posted image  ne jemlji si tako k srcu. Mene je zaradi viška pekla glava, zaradi premalo kil se nisem sekirala, so mi pa drugi gnjavili, ampak se nisem ozirala na to.

Ja tu pa tam ima kdo kakšen komentar. Sicer pa se tudi sama ne počutim dobro v tej kilaži.

Če si zdrava potem ne poznam nobenega drugega načina kot žretje. user posted image  

user posted image user posted image Saj bouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
19.4.2009 13:45:16   
Soncnica Sandra ***
ojla

samo n ahitro vas pozdravim in par besed napišem.

noč je bila spet obupna. najhuje je bilo med 23 in 1 uro, ko je bilo živalsko dretje user posted image . ful je bila vroča v glavo, amapk vročine ni imela. pa samo jokala je, in jokala, ..... oblečena je bila čisto malo pa še to spi samo napol pokrita, tako da vroče ji ni bilo. spila je samo pol flaše čaja in basta.
sem ji dala mel čez polnoč mal dalerona, ampak je še skoz trajal skor uro, da se vej mal umirila

zdej grem pa na kavč, ker je Manca v mižalah, midva pa po kosilu

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
19.4.2009 13:46:23   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dan...

kaj drugega ne morem reči, sem totalno user posted image
Nejcu je včeraj začelo tečt z noska, ponoči je še zakuhal, zbujala sva se na vsake 15 minut, le od 5- 7.30 h sem spala v enem kosu.. potem sva šla v dnevno in gledala risanke pa naju je zmanjkalo še do 9h..zdej pa na obroke drema z atijem pred TV..
tak sem se hvalila da je že v vrtcu pa ni nič še pokasiral, no zdej pa imam..nikol več ne rečem nič.

bogeca, oba

samo za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
19.4.2009 13:47:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

In imam prvo rojstnodnevno slavljenko user posted image

TAJA, VSE NAJBOLJŠEEEE
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja, tudi od naju z Manco vse najboljše in najlepše ob dopolnjenem 1.letu!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
19.4.2009 13:48:57   
tilči
Dober dan!

Sedajle imam malo časa,ko otroka spita,user posted image  je šel pa po taščo,da bo malo doma.Potem gre pa spet nazaj k mami.
Včeraj smo se naplavali,otroka sta uživalauser posted image .Tilen je na začetku malo preplašeno gledal,pa se stiskal k meni,ko je bila taka količina vode,potem sva šla v mali bazenček,da se je navadil,nato pa že veselo čofotaluser posted image .Mu pa očitno klor ne odgovarja,ker ga je že malo srbelo,pa čeprav sem ga po tuširanju takoj namazala z ADermo.Še dobro,da imam še od alergologinje raztopino in sva takoj rešila zadevo.
Ponoči se je malo prebujal,očitno ga nekaj matra,mogoče spet kakšen zobekuser posted image

Danes sva se pa z user posted image  odločila,da bo Tilen sedaj spal v svoji postelji in sva dala eno stranico dol in čisto zraven zakonske postelje,tako da mi ni treba vstajat ponoči,ampak ga samo obrnem na bok,ali pa primem za rokico,pa da naprej spi.Drugače mi bo user posted image  ušel v dnevnouser posted image .Če bo pa smrčal,bo pa dobil tiste obliže proti smrčanjuuser posted image  
  user posted image Pa ena kopališka user posted image

< Sporočilo je popravil tilči -- 19.4.2009 13:57:03 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
19.4.2009 13:48:57   
Soncnica Sandra ***

Obenem čestitam za dopolnjenih 11 mesecev še Evi, Omarju in Tilnu user posted image user posted image user posted image

In seveda mojemu divjačku Gregcu user posted image Sploh ne dojemam, da šteje že 11 mesecev, tale moj navihanec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem 11.mesečnikom tudi od naju z Manco

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
19.4.2009 13:49:28   
Soncnica Sandra ***
Zdej pa: kavč prihajam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
19.4.2009 13:50:02   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ojla

noč je bila spet obupna. najhuje je bilo med 23 in 1 uro, ko je bilo živalsko dretje user posted image . ful je bila vroča v glavo, amapk vročine ni imela. pa samo jokala je, in jokala, ..... oblečena je bila čisto malo pa še to spi samo napol pokrita, tako da vroče ji ni bilo. spila je samo pol flaše čaja in basta.
sem ji dala mel čez polnoč mal dalerona, ampak je še skoz trajal skor uro, da se vej mal umirila

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3936
19.4.2009 13:50:57   
tilči

dan...

Nejcu je včeraj začelo tečt z noska, ponoči je še zakuhal, zbujala sva se na vsake 15 minut, le od 5- 7.30 h sem spala v enem kosu.. potem sva šla v dnevno in gledala risanke pa naju je zmanjkalo še do 9h..zdej pa na obroke drema z atijem pred TV..
tak sem se hvalila da je že v vrtcu pa ni nič še pokasiral, no zdej pa imam..nikol več ne rečem nič.

Neposredna povezava do sporočila: 3937
19.4.2009 14:41:49   
barbaw

ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image
Daleron in podobne zadeve ponavadi rabijo 1 uro, da hasnejo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3938
19.4.2009 14:41:55   
barbaw

Dober dan!

Sedajle imam malo časa,ko otroka spita,user posted image  je šel pa po taščo,da bo malo doma.Potem gre pa spet nazaj k mami.
Včeraj smo se naplavali,otroka sta uživalauser posted image .Tilen je na začetku malo preplašeno gledal,pa se stiskal k meni,ko je bila taka količina vode,potem sva šla v mali bazenček,da se je navadil,nato pa že veselo čofotaluser posted image .Mu pa očitno klor ne odgovarja,ker ga je že malo srbelo,pa čeprav sem ga po tuširanju takoj namazala z ADermo.Še dobro,da imam še od alergologinje raztopino in sva takoj rešila zadevo.
Ponoči se je malo prebujal,očitno ga nekaj matra,mogoče spet kakšen zobekuser posted image

Danes sva se pa z user posted image  odločila,da bo Tilen sedaj spal v svoji postelji in sva dala eno stranico dol in čisto zraven zakonske postelje,tako da mi ni treba vstajat ponoči,ampak ga samo obrnem na bok,ali pa primem za rokico,pa da naprej spi.Drugače mi bo user posted image  ušel v dnevnouser posted image .Če bo pa smrčal,bo pa dobil tiste obliže proti smrčanjuuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  za kopanje
Če bo imel Tilen še vedno težave s kožo bo boljše, če se bo izogibal klora, dokler se stanje ne sanira. Klor draži kožo in je lahko potem še huje.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
19.4.2009 14:42:23   
barbaw

Zdej pa: kavč prihajam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da si kaj spala

Neposredna povezava do sporočila: 3940
19.4.2009 17:14:16   
nia5
Hoj, we are back. Mene ta vožnja in obiski tako utrudijo, zdaj si grem bano naštimat in se malo namočit, ker me glava boli, zgleda da je spet nizki pritisk.
Da vidim, kaj ste kaj počele na tako deževno nedeljo user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
19.4.2009 17:18:28   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Takole je bilo točno pred enim letom user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Takole pa čez dva dni

user posted image

user posted image

user posted image

In danes... jap vam pokažem kak dan kasneje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
19.4.2009 17:19:24   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Draga najina princeska Taja.

Prva majčica si , ki je dopolnila eno leto... user posted image user posted image user posted image Prav danes...
....vem da boš tukaj prejela veliko lepih želja, zato naj bo ena izmed njih tudi najina...in naj bo čisto preprosta...user posted image

Lubika najina....želiva ti vse lepo ob prvem rojstnem dnevu.

Obužujeva te.
Ati in Mami

user posted image

Tudi midve se pridružujema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
19.4.2009 17:20:07   
nia5

Obenem čestitam za dopolnjenih 11 mesecev še Evi, Omarju in Tilnu user posted image user posted image user posted image

In seveda mojemu divjačku Gregcu user posted image Sploh ne dojemam, da šteje že 11 mesecev, tale moj navihanec

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
19.4.2009 17:22:02   
nia5

NIA5 skoda ker je Nejc zakuhal, drugače bi se lahko dobili na kafetu,če že greste v Celje..a tvoj je iz Celja?

Ja, iz Celja je, bo že še prilika user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
19.4.2009 17:24:08   
nia5

ojla

user posted image , tudi Nia zadnje dni nekaj jamra, pa ne vem zakaj, kot bi jo nekaj mučlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3946
19.4.2009 17:28:13   
nia5

Dober dan!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slikico

Tudi Nia je dobila grozno suho kožo, najprej so se ji pojavile take luskice-lišaji, zdaj pa ima po celem telesu ful suho kožo. Nimam pojma zakaj, saj ne uporabljamo nič takega kar prej nismo, kar naenkrat se je pojavilo user posted image . Jutri kličem P, da se pridema pokazat, ker mi je prav grozno, namesto mehke dojenčkaste kože ima grobo, suho kožo user posted image , upam da ugotovijo zakaj.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
19.4.2009 17:29:03   
nia5
Tako, zdaj pa namakanje user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
19.4.2009 17:29:30   
Anonimen

dan...

TAJA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO.user posted image

in VSEM 11 MESEČNIKOM TUDI VSE NAJBOLJŠEuser posted image

EDINA fajn šopingiraj..

NIA5 skoda ker je Nejc zakuhal, drugače bi se lahko dobili na kafetu,če že greste v Celje..a tvoj je iz Celja?

barbaw jst že delam, pa tud še ne spimouser posted image

o joj bogi Nejček je zboleluser posted image , le glej da se do sobote pozdravi.

Ja v šopingu je bilo fajn, smo tudi za Nejčka nekaj kupiliuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
19.4.2009 17:31:44   
špelin@

ojla

Katastrofa od noči user posted image Ej, a sta Manca in Gregi na isti valovni dolžini, ker smo imeli identično noč user posted image Jaz sem Gregcu tudi malo čez polnoč dala Calpol, ampak se je ravno tako še nekaj časa drl... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?