|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
18.4.2009 22:17:40   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

ku ku user posted image

ku kuuser posted image

kako ste kej, a ste se navadil na luksuz

ahauser posted image user posted image

upam, da se je tudi čupko navadilauser posted image , a te kej trema daje glede šihta??

ja čupko se je navadila, spi že v svoji sobici, smo jo deložrali user posted image . hmm trema ne se mi pa ful ne ljubi it sploh za to ker bom izmensko mogla delat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Emilijo, kaj pa zjutri ko se zbudi a je panika al se sam oglaša iz postelje??
user posted image glede šihta pa te čist razumem, no sej mogoče pa bo ko dobbite eno rutinouser posted image ,
kakšno je stanje z vrtcem??

zjutraj pa kokr kdaj včasih samo neki žlobudra včasih pa zakriči, da me katapultira iz pojstle user posted image user posted image . no zdej sva z mojim zmenjena, da enkrat on zjutri vstane z njo jaz pa spim drugič pa obratno ponoči pa tudi tako, danes je on na vrsti user posted image .

danes se je ob 6h zbudila, halooooooo

vrtec pa naj ne bi dobili do septembra, vseeno pa upava na prej ker sva šla do ravnatelja in prosila če bo kaj da jo prej vzamejo, bomo vidli nič ni obljubil

user posted image user posted image user posted image user posted image dobr sta se zmenilauser posted image .
za vrtec pa upam, da ga čimprej dobite

ja seveda s ponedeljkom začne še kuhat, user posted image user posted image user posted image tako je reku user posted image user posted image user posted image , ker ma on naslednji teden svojo princesko čez

opauser posted image user posted image a je to od spremembe klimeuser posted image

user posted image user posted image user posted image ja ne vem kaj ga je pičilo, jaz pravim bogo dete kaj bo moglo jest user posted image user posted image user posted image

da si vedla da bo taka sprememba bi se že prej seliluser posted image user posted image , Emilija pa mu bo že dala vedt če ne bo o.kuser posted image

user posted image user posted image user posted image to pa sigurno, zdej je začela ven pljuvat če ji kaj ni všečuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas je tud atrakcija pluvanje

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
18.4.2009 22:17:58   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

a vidim, da je bolj zatišje tukaj gor,

jaz se bom počasi odpravila v horizontali in sem vam prišla zaželet, lahko noč in prijetne sanje

nočko

čaki mogoče pa še ne gre  v horizontalouser posted image user posted image user posted image , no če je pa že šla pa ji pol jaz tud želim

nočkouser posted image

sem prehitro objavila post user posted image

ma jaz sem mislila, da ni nibene pa sem se prehitro poslovila

Barbaw do kdaj ti imaš šiht ko si popoldne? jaz naj bi ga imela do 23h in potem še vožnja domov user posted image pred 00 h ne bom doma in to mi ful mori, ne morem se pa zmenit da bi imela samo jutranjo izmeno

Tako hudo kot pri tebi ni. Delala sem najkasneje do 21.45. Domov pred 22 nisem prišla.
Najhuje mi je bilo to, da se zjutraj Jako peljala v vrtec in ga nisem videla do naslednjega dne, ker je že spal ko sem prišla. user posted image

Joj, zdaj si me spomnila na čase, ko sem delala za varnostno službo... Zaradi pomanjkanja delavcev sem delala po 250 ur mesečno, čez vikende 12-urne nočne, med tednom dostikrat popoldansko+nočno... Imela sem prost 1 vikend na 8 tednov!! Včasih velike pike nisem videla po cel teden user posted image Če se ozrem nazaj, ne vem več, kako sem zmogla. Zdaj ne bi več, res ne.

jaz si sploh ne predstavljam, da bi delala popoldne, lahko samo rečem svaka čast da ste vse to zdržale

jaz sem pred user posted image delala samo dopoldne, zdej mi je pa zagnojila s tem popoldanskim šihtom in sem ga bila prisiljena sprejeti grrrrrrrrrrrrrrr že zdej sem jezna kako bo potem user posted image , pa sej bi mogoče še šlo če bi bil normalen delovnik ne pa končat ob 23h user posted image user posted image user posted image user posted image

Pišuka, kje pa delaš, da so ti navesili izmeno do 23h?? user posted image

gostinstvo, ful glupo si predstavljaš, da vse pospraviš in se ti nekdo spomne in pride 22.45h noter in hoče neki jest in ga moraš pač postrežt ker je do 23h odprta kuhinja user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
18.4.2009 22:19:14   
mafi

jaz se bom počasi odpravila v horizontali in sem vam prišla zaželet, lahko noč in prijetne sanje

nočko

čaki mogoče pa še ne gre  v horizontalouser posted image user posted image user posted image , no če je pa že šla pa ji pol jaz tud želim

nočkouser posted image

Barbaw do kdaj ti imaš šiht ko si popoldne? jaz naj bi ga imela do 23h in potem še vožnja domov user posted image pred 00 h ne bom doma in to mi ful mori, ne morem se pa zmenit da bi imela samo jutranjo izmeno

Tako hudo kot pri tebi ni. Delala sem najkasneje do 21.45. Domov pred 22 nisem prišla.
Najhuje mi je bilo to, da se zjutraj Jako peljala v vrtec in ga nisem videla do naslednjega dne, ker je že spal ko sem prišla. user posted image

Joj, zdaj si me spomnila na čase, ko sem delala za varnostno službo... Zaradi pomanjkanja delavcev sem delala po 250 ur mesečno, čez vikende 12-urne nočne, med tednom dostikrat popoldansko+nočno... Imela sem prost 1 vikend na 8 tednov!! Včasih velike pike nisem videla po cel teden user posted image Če se ozrem nazaj, ne vem več, kako sem zmogla. Zdaj ne bi več, res ne.

jaz si sploh ne predstavljam, da bi delala popoldne, lahko samo rečem svaka čast da ste vse to zdržale

jaz sem pred user posted image delala samo dopoldne, zdej mi je pa zagnojila s tem popoldanskim šihtom in sem ga bila prisiljena sprejeti grrrrrrrrrrrrrrr že zdej sem jezna kako bo potem user posted image , pa sej bi mogoče še šlo če bi bil normalen delovnik ne pa končat ob 23h user posted image user posted image user posted image user posted image

gostinstvo, ful glupo si predstavljaš, da vse pospraviš in se ti nekdo spomne in pride 22.45h noter in hoče neki jest in ga moraš pač postrežt ker je do 23h odprta kuhinja user posted image user posted image user posted image

to mi je pa nekam znano, pol pa še za sabo pospavituser posted image in ti gre prec še 30minut

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
18.4.2009 22:19:30   
tally
evo moj se je prikotalil tako da se tudi jaz poslavljam za danes

lahko nočko in prijetne sanje želim

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
18.4.2009 22:20:12   
špelin@

nočko

nočkouser posted image

Vidiš, zato pa se jaz držim načela, da tik pred zapiralnim časom raje sploh ne hodim noter! Ker se zavedam, da so tudi zaposleni ljudje z družinami. Tudi v trgovini malo pred zapiranjem ne težim z rezanjem salame.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
18.4.2009 22:24:27   
mafi

evo moj se je prikotalil tako da se tudi jaz poslavljam za danes

lahko nočko in prijetne sanje želim

nočko tudi vamuser posted image , no pa ni več potresa na mojem koncuuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
18.4.2009 22:26:02   
mafi
špelin@: kdaj boš kej na mojem koncu'??user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
18.4.2009 22:28:20   
špelin@

Povej, kateri dan ti odgovarja, samo mora biti dopoldne user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
18.4.2009 22:30:52   
mafi

zaenkrat sem sam jutri še 100% frej, za ponedeljek pa ne morem nič še obljubit, ker bom verjetno dopoldne pakirala.
pride pa pol v poštev un teden od 4.5 naprejuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
18.4.2009 22:33:29   
mafi
 grem pa še jaz v horizontalo mi neki oči skup lezejouser posted image

želim vsem  majčicam in hroščkom mirno nočkouser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
18.4.2009 22:34:13   
špelin@

zaenkrat sem sam jutri še 100% frej, za ponedeljek pa ne morem nič še obljubit, ker bom verjetno dopoldne pakirala.
pride pa pol v poštev un teden od 4.5 naprejuser posted image

Ajaaaaaaaaaaaaa, ti potem že pakiraš user posted image Kako hitro čas beži...
A bi imela mogoče jutri popoldan čas? Samo tipam user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
18.4.2009 22:35:15   
špelin@
ok, vse uhajate spat, grem še jaz počasi proti kopalnici user posted image

Mirno nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
19.4.2009 0:02:31   
Čmrlika
Takole je bilo točno pred enim letom user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Takole pa čez dva dni

user posted image

user posted image

user posted image

In danes... jap vam pokažem kak dan kasneje user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
19.4.2009 0:06:14   
Čmrlika
Draga najina princeska Taja.

Prva majčica si , ki je dopolnila eno leto... user posted image user posted image user posted image Prav danes...
....vem da boš tukaj prejela veliko lepih želja, zato naj bo ena izmed njih tudi najina...in naj bo čisto preprosta...user posted image

Lubika najina....želiva ti vse lepo ob prvem rojstnem dnevu.

Obužujeva te.
Ati in Mami

user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 19.4.2009 0:07:30 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
19.4.2009 8:08:15   
barbaw

če se mene vpraša in če bi jaz postvljala zakone in predpise bi prepovedala za mama popoldansko ali nočno delouser posted image , sam kli.nc k nimam nobenga vpliva

takoj dobiš mojo podporo user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
19.4.2009 8:08:24   
barbaw

Če nimaš izbire tudi to preguraš.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
19.4.2009 8:09:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Draga najina princeska Taja.

Prva majčica si , ki je dopolnila eno leto... user posted image user posted image user posted image Prav danes...
....vem da boš tukaj prejela veliko lepih želja, zato naj bo ena izmed njih tudi najina...in naj bo čisto preprosta...user posted image

Lubika najina....želiva ti vse lepo ob prvem rojstnem dnevu.

Obužujeva te.
Ati in Mami

user posted image

Vse najboljše Taja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
19.4.2009 8:30:23   
špelin@
Dobro jutro user posted image

In imam prvo rojstnodnevno slavljenko user posted image

TAJA, VSE NAJBOLJŠEEEE
user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
19.4.2009 8:35:45   
špelin@
Obenem čestitam za dopolnjenih 11 mesecev še Evi, Omarju in Tilnu user posted image user posted image user posted image

In seveda mojemu divjačku Gregcu user posted image Sploh ne dojemam, da šteje že 11 mesecev, tale moj navihanec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
19.4.2009 8:43:07   
barbaw

Obenem čestitam za dopolnjenih 11 mesecev še Evi, Omarju in Tilnu user posted image user posted image user posted image

In seveda mojemu divjačku Gregcu user posted image Sploh ne dojemam, da šteje že 11 mesecev, tale moj navihanec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 11-mesečnike

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
19.4.2009 8:54:52   
Anonimen

Dobro jutro user posted image

In imam prvo rojstnodnevno slavljenko user posted image

TAJA, VSE NAJBOLJŠEEEE
user posted image user posted image

evo prva svečka je že tuuser posted image user posted image user posted image

TAJA vse najboljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
19.4.2009 8:56:28   
Anonimen

tudi 11-mesečnikom vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
19.4.2009 9:04:16   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

spanjeuser posted image , konc porodniške že skoraj, pa soraj nič od spanjauser posted image

Nič punce nedelja bo zgleda bolj deževna, zato mi odhajamo mal v šoping v LJuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
19.4.2009 9:40:21   
nia5
Jutro user posted image , ste se pa razčvekale včeraj, pridne user posted image
Danes pa je dež napovedan user posted image , pri nas se še sonček nekaj trudi med oblaki, ampak po moje ne bo več dolgo.
Spali smo user posted image , je bilo že bolje, ampak ok, po dolgem času je bila spet tako polulana, da je bila ob petih vsa premočena.
Grem brat.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
19.4.2009 9:41:06   
katy82
Čau mačkice moje

Najprej čestitke za prvo svečko naši Tajiuser posted image user posted image user posted image Kolk je šlo hitr okoluser posted image

Čestitke tudi vsem enajsmesečnikomuser posted image user posted image user posted image

Midva sva ga včer žurale na RD in sva pršle okol enajste šele dam pol pa eno uro ne zaspat,se je preveč dogajal.Oči je bil pa v nočni tko da smo ga same zafeštaleuser posted image user posted image user posted image

Danes je tko turobno zunaj,upam da bomo lahko par korakov naredile k drgač bo tečkana,a bo zdej k bi moral bit toplo pa deževno ratal al kaj?user posted image

Edina uživaj v šopingu

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?