Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:17:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kako ste kej, a ste se navadil na luksuz aha upam, da se je tudi čupko navadila , a te kej trema daje glede šihta?? ja čupko se je navadila, spi že v svoji sobici, smo jo deložrali . hmm trema ne se mi pa ful ne ljubi it sploh za to ker bom izmensko mogla delat za Emilijo, kaj pa zjutri ko se zbudi a je panika al se sam oglaša iz postelje?? glede šihta pa te čist razumem, no sej mogoče pa bo ko dobbite eno rutino , kakšno je stanje z vrtcem?? zjutraj pa kokr kdaj včasih samo neki žlobudra včasih pa zakriči, da me katapultira iz pojstle . no zdej sva z mojim zmenjena, da enkrat on zjutri vstane z njo jaz pa spim drugič pa obratno ponoči pa tudi tako, danes je on na vrsti . danes se je ob 6h zbudila, halooooooo vrtec pa naj ne bi dobili do septembra, vseeno pa upava na prej ker sva šla do ravnatelja in prosila če bo kaj da jo prej vzamejo, bomo vidli nič ni obljubil dobr sta se zmenila . za vrtec pa upam, da ga čimprej dobite ja seveda s ponedeljkom začne še kuhat, tako je reku , ker ma on naslednji teden svojo princesko čez opa a je to od spremembe klime ja ne vem kaj ga je pičilo, jaz pravim bogo dete kaj bo moglo jest da si vedla da bo taka sprememba bi se že prej selil , Emilija pa mu bo že dala vedt če ne bo o.k to pa sigurno, zdej je začela ven pljuvat če ji kaj ni všeč pri nas je tud atrakcija pluvanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:17:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally a vidim, da je bolj zatišje tukaj gor, jaz se bom počasi odpravila v horizontali in sem vam prišla zaželet, lahko noč in prijetne sanje nočko čaki mogoče pa še ne gre v horizontalo , no če je pa že šla pa ji pol jaz tud želim nočko sem prehitro objavila post ma jaz sem mislila, da ni nibene pa sem se prehitro poslovila Barbaw do kdaj ti imaš šiht ko si popoldne? jaz naj bi ga imela do 23h in potem še vožnja domov pred 00 h ne bom doma in to mi ful mori, ne morem se pa zmenit da bi imela samo jutranjo izmeno Tako hudo kot pri tebi ni. Delala sem najkasneje do 21.45. Domov pred 22 nisem prišla. Najhuje mi je bilo to, da se zjutraj Jako peljala v vrtec in ga nisem videla do naslednjega dne, ker je že spal ko sem prišla. Joj, zdaj si me spomnila na čase, ko sem delala za varnostno službo... Zaradi pomanjkanja delavcev sem delala po 250 ur mesečno, čez vikende 12-urne nočne, med tednom dostikrat popoldansko+nočno... Imela sem prost 1 vikend na 8 tednov!! Včasih velike pike nisem videla po cel teden Če se ozrem nazaj, ne vem več, kako sem zmogla. Zdaj ne bi več, res ne. jaz si sploh ne predstavljam, da bi delala popoldne, lahko samo rečem svaka čast da ste vse to zdržale jaz sem pred delala samo dopoldne, zdej mi je pa zagnojila s tem popoldanskim šihtom in sem ga bila prisiljena sprejeti grrrrrrrrrrrrrrr že zdej sem jezna kako bo potem , pa sej bi mogoče še šlo če bi bil normalen delovnik ne pa končat ob 23h Pišuka, kje pa delaš, da so ti navesili izmeno do 23h?? gostinstvo, ful glupo si predstavljaš, da vse pospraviš in se ti nekdo spomne in pride 22.45h noter in hoče neki jest in ga moraš pač postrežt ker je do 23h odprta kuhinja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:19:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally a vidim, da je bolj zatišje tukaj gor, jaz se bom počasi odpravila v horizontali in sem vam prišla zaželet, lahko noč in prijetne sanje nočko čaki mogoče pa še ne gre v horizontalo , no če je pa že šla pa ji pol jaz tud želim nočko sem prehitro objavila post ma jaz sem mislila, da ni nibene pa sem se prehitro poslovila Barbaw do kdaj ti imaš šiht ko si popoldne? jaz naj bi ga imela do 23h in potem še vožnja domov pred 00 h ne bom doma in to mi ful mori, ne morem se pa zmenit da bi imela samo jutranjo izmeno Tako hudo kot pri tebi ni. Delala sem najkasneje do 21.45. Domov pred 22 nisem prišla. Najhuje mi je bilo to, da se zjutraj Jako peljala v vrtec in ga nisem videla do naslednjega dne, ker je že spal ko sem prišla. Joj, zdaj si me spomnila na čase, ko sem delala za varnostno službo... Zaradi pomanjkanja delavcev sem delala po 250 ur mesečno, čez vikende 12-urne nočne, med tednom dostikrat popoldansko+nočno... Imela sem prost 1 vikend na 8 tednov!! Včasih velike pike nisem videla po cel teden Če se ozrem nazaj, ne vem več, kako sem zmogla. Zdaj ne bi več, res ne. jaz si sploh ne predstavljam, da bi delala popoldne, lahko samo rečem svaka čast da ste vse to zdržale jaz sem pred delala samo dopoldne, zdej mi je pa zagnojila s tem popoldanskim šihtom in sem ga bila prisiljena sprejeti grrrrrrrrrrrrrrr že zdej sem jezna kako bo potem , pa sej bi mogoče še šlo če bi bil normalen delovnik ne pa končat ob 23h Pišuka, kje pa delaš, da so ti navesili izmeno do 23h?? gostinstvo, ful glupo si predstavljaš, da vse pospraviš in se ti nekdo spomne in pride 22.45h noter in hoče neki jest in ga moraš pač postrežt ker je do 23h odprta kuhinja to mi je pa nekam znano, pol pa še za sabo pospavit in ti gre prec še 30minut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:19:30
|
|
|
|
tally
|
evo moj se je prikotalil tako da se tudi jaz poslavljam za danes lahko nočko in prijetne sanje želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:20:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally a vidim, da je bolj zatišje tukaj gor, jaz se bom počasi odpravila v horizontali in sem vam prišla zaželet, lahko noč in prijetne sanje nočko čaki mogoče pa še ne gre v horizontalo , no če je pa že šla pa ji pol jaz tud želim nočko sem prehitro objavila post ma jaz sem mislila, da ni nibene pa sem se prehitro poslovila Barbaw do kdaj ti imaš šiht ko si popoldne? jaz naj bi ga imela do 23h in potem še vožnja domov pred 00 h ne bom doma in to mi ful mori, ne morem se pa zmenit da bi imela samo jutranjo izmeno Tako hudo kot pri tebi ni. Delala sem najkasneje do 21.45. Domov pred 22 nisem prišla. Najhuje mi je bilo to, da se zjutraj Jako peljala v vrtec in ga nisem videla do naslednjega dne, ker je že spal ko sem prišla. Joj, zdaj si me spomnila na čase, ko sem delala za varnostno službo... Zaradi pomanjkanja delavcev sem delala po 250 ur mesečno, čez vikende 12-urne nočne, med tednom dostikrat popoldansko+nočno... Imela sem prost 1 vikend na 8 tednov!! Včasih velike pike nisem videla po cel teden Če se ozrem nazaj, ne vem več, kako sem zmogla. Zdaj ne bi več, res ne. jaz si sploh ne predstavljam, da bi delala popoldne, lahko samo rečem svaka čast da ste vse to zdržale jaz sem pred delala samo dopoldne, zdej mi je pa zagnojila s tem popoldanskim šihtom in sem ga bila prisiljena sprejeti grrrrrrrrrrrrrrr že zdej sem jezna kako bo potem , pa sej bi mogoče še šlo če bi bil normalen delovnik ne pa končat ob 23h Pišuka, kje pa delaš, da so ti navesili izmeno do 23h?? gostinstvo, ful glupo si predstavljaš, da vse pospraviš in se ti nekdo spomne in pride 22.45h noter in hoče neki jest in ga moraš pač postrežt ker je do 23h odprta kuhinja Vidiš, zato pa se jaz držim načela, da tik pred zapiralnim časom raje sploh ne hodim noter! Ker se zavedam, da so tudi zaposleni ljudje z družinami. Tudi v trgovini malo pred zapiranjem ne težim z rezanjem salame.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:24:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally evo moj se je prikotalil tako da se tudi jaz poslavljam za danes lahko nočko in prijetne sanje želim nočko tudi vam , no pa ni več potresa na mojem koncu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:26:02
|
|
|
|
mafi
|
špelin@: kdaj boš kej na mojem koncu'??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:28:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: kdaj boš kej na mojem koncu'?? Povej, kateri dan ti odgovarja, samo mora biti dopoldne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:30:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: kdaj boš kej na mojem koncu'?? Povej, kateri dan ti odgovarja, samo mora biti dopoldne zaenkrat sem sam jutri še 100% frej, za ponedeljek pa ne morem nič še obljubit, ker bom verjetno dopoldne pakirala. pride pa pol v poštev un teden od 4.5 naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:33:29
|
|
|
|
mafi
|
grem pa še jaz v horizontalo mi neki oči skup lezejo želim vsem majčicam in hroščkom mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:34:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: kdaj boš kej na mojem koncu'?? Povej, kateri dan ti odgovarja, samo mora biti dopoldne zaenkrat sem sam jutri še 100% frej, za ponedeljek pa ne morem nič še obljubit, ker bom verjetno dopoldne pakirala. pride pa pol v poštev un teden od 4.5 naprej Ajaaaaaaaaaaaaa, ti potem že pakiraš Kako hitro čas beži... A bi imela mogoče jutri popoldan čas? Samo tipam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 18.4.2009 22:35:15
|
|
|
|
špelin@
|
ok, vse uhajate spat, grem še jaz počasi proti kopalnici Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 0:02:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
Takole je bilo točno pred enim letom Takole pa čez dva dni In danes... jap vam pokažem kak dan kasneje
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 0:06:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
Draga najina princeska Taja. Prva majčica si , ki je dopolnila eno leto... Prav danes... ....vem da boš tukaj prejela veliko lepih želja, zato naj bo ena izmed njih tudi najina...in naj bo čisto preprosta... Lubika najina....želiva ti vse lepo ob prvem rojstnem dnevu. Obužujeva te. Ati in Mami
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 19.4.2009 0:07:30 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:08:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi če se mene vpraša in če bi jaz postvljala zakone in predpise bi prepovedala za mama popoldansko ali nočno delo , sam kli.nc k nimam nobenga vpliva takoj dobiš mojo podporo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:08:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz si sploh ne predstavljam, da bi delala popoldne, lahko samo rečem svaka čast da ste vse to zdržale Če nimaš izbire tudi to preguraš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:09:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Draga najina princeska Taja. Prva majčica si , ki je dopolnila eno leto... Prav danes... ....vem da boš tukaj prejela veliko lepih želja, zato naj bo ena izmed njih tudi najina...in naj bo čisto preprosta... Lubika najina....želiva ti vse lepo ob prvem rojstnem dnevu. Obužujeva te. Ati in Mami Vse najboljše Taja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:30:23
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro In imam prvo rojstnodnevno slavljenko TAJA, VSE NAJBOLJŠEEEE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:35:45
|
|
|
|
špelin@
|
Obenem čestitam za dopolnjenih 11 mesecev še Evi, Omarju in Tilnu In seveda mojemu divjačku Gregcu Sploh ne dojemam, da šteje že 11 mesecev, tale moj navihanec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:43:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Obenem čestitam za dopolnjenih 11 mesecev še Evi, Omarju in Tilnu In seveda mojemu divjačku Gregcu Sploh ne dojemam, da šteje že 11 mesecev, tale moj navihanec za 11-mesečnike
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro In imam prvo rojstnodnevno slavljenko TAJA, VSE NAJBOLJŠEEEE evo prva svečka je že tu TAJA vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 8:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Obenem čestitam za dopolnjenih 11 mesecev še Evi, Omarju in Tilnu In seveda mojemu divjačku Gregcu Sploh ne dojemam, da šteje že 11 mesecev, tale moj navihanec tudi 11-mesečnikom vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 9:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro spanje , konc porodniške že skoraj, pa soraj nič od spanja Nič punce nedelja bo zgleda bolj deževna, zato mi odhajamo mal v šoping v LJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 9:40:21
|
|
|
|
nia5
|
Jutro , ste se pa razčvekale včeraj, pridne Danes pa je dež napovedan , pri nas se še sonček nekaj trudi med oblaki, ampak po moje ne bo več dolgo. Spali smo , je bilo že bolje, ampak ok, po dolgem času je bila spet tako polulana, da je bila ob petih vsa premočena. Grem brat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 19.4.2009 9:41:06
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje Najprej čestitke za prvo svečko naši Taji Kolk je šlo hitr okol Čestitke tudi vsem enajsmesečnikom Midva sva ga včer žurale na RD in sva pršle okol enajste šele dam pol pa eno uro ne zaspat,se je preveč dogajal.Oči je bil pa v nočni tko da smo ga same zafeštale Danes je tko turobno zunaj,upam da bomo lahko par korakov naredile k drgač bo tečkana,a bo zdej k bi moral bit toplo pa deževno ratal al kaj? Edina uživaj v šopingu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?