|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
18.4.2009 11:45:33   
limonita
balončica, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, kaj se dogaja s tem aprilom, tako žalosten je poged na seznam. No, držim pesti da se zadeva obrne na bolje in da bo od danes naprej vse roza!!!!

Jaz tokrat nisem med borkami - čakam na operacijo pregrade. V tem času sem zaradi priprave na operacijo na KT in sem tako tečna, žalostna, zamorjena, pa kr neki bi se jokcala. Katastrofa. Upam, da me čimprej mine to razpoloženje.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.4.2009 13:48:08   
dini
Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slab začetek dober konec bo ta april.user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.4.2009 14:10:10   
sisi77
balončica bravo jojjjjjjjjjjjjj kako sem vesela. si nam ponovno dala upanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem si sedaj začela merit O. prvič. no upam da bo kaj pomagalo. Zadnje mesece zelo pridno user posted image na 2 ali največ 3 dni. Tako da sem že malo izčrpana od te telovadbeuser posted image  user posted image user posted image user posted image . no saj je fajn je pa tudi fajn vedet kdaj je možnost taprava. ali si ve vse merite O s testi ali kako drugače??

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.4.2009 14:23:32   
Hana76
Jaz s testi.user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.4.2009 17:54:55   
dini
Kje ste?user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.4.2009 19:44:41   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: balončica

Punce drage, pri nas ni dvoma. Zjutraj se je pokazal prav en lep plusek na CB-ju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer nas je za en mesec prehitelo, ampak ni panike, veselje je samo še večje in me od sreče kar nosi po zraku.

Glede znakov, sumljivo mi je pa bilo najbolj to, da se mi niso naredili mozolji, drugače se mi vedno pred M, tokrat pa koža tako lepa, da človek samo gleda. Drugih znakov pa ne, prsa me rahlo tiščijo, ampak to me tudi pred M, lulat malo več hodim, ampak to tudi pred M, tako da res nobenih drugih znakov.

Navijam še za vse ostale, da se nam čim prej pridružite. user posted image

Čestitaaaaam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.4.2009 20:34:54   
katra55

Punce drage, pri nas ni dvoma. Zjutraj se je pokazal prav en lep plusek na CB-ju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer nas je za en mesec prehitelo, ampak ni panike, veselje je samo še večje in me od sreče kar nosi po zraku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam! Pa lepo in zdravo nosečnost ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.4.2009 20:50:39   
tropical

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.4.2009 0:45:42   
tinncyka

Glede znakov, sumljivo mi je pa bilo najbolj to, da se mi niso naredili mozolji, drugače se mi vedno pred M, tokrat pa koža tako lepa, da človek samo gleda. Drugih znakov pa ne, prsa me rahlo tiščijo, ampak to me tudi pred M, lulat malo več hodim, ampak to tudi pred M, tako da res nobenih drugih znakov.

Navijam še za vse ostale, da se nam čim prej pridružite. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.4.2009 0:51:47   
tinncyka
user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

XX.04. - *sanela*
XX.04. - anuša*
XX.04. - waiting user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - Jenny17 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
XX.04. - S* ( 8. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - tweety83
XX.04. - tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.04. - lana70

XX.04. - Kliki
XX.04. - ursa30 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - Zibka ( 2.krog ) srečka  user posted image   user posted image user posted image user posted image

02.04. - tropical ((12K.) 4. krog po ss.)) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - majolkica ( 13.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - tatjana.d (6.krog)
03.04. - dysan
03.04. - MAŠKA ( 2. krog po SS ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.04. - Tiki55 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.04. - Tinkarčica ( 4.krog )
user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.04. - CJ user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.04. - bejbibu  srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.04. - Jada82 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - Maisha ( 3.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - JanaB user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - sisi77 ( 4. krog po SS )
user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - DIANE
11.04. - amii ( 14.krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - KiA ( 1.krog )
12.04. - SISI4 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.04. - Jane77
user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.04. - bellissima ( 7. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.04. - Chi_Pita (4.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje

15.04. - lidijajenko
16.04. - aqua77 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.04. - misk2 (2.krog klomifen )
16.04. - Orhideja85
18.04. - Tejchy ( 11.krog)
18.04. - Kliki

18.04. - balončica srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
19.04. - Anneri user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
19.04. - DOaisy ( 6.krog )
20.04. - piščančka
20.04. - Pupa83
21.04. - LUNA83
21.04. - Hana76 (27.krog)
22.04. - mausikaa
24.04. - zaljubljena23 ( 8.krog )
24.04. - miska28
24.04. - sakuL
25.04. - Kika99
26.04. - ursap ( 5.krog )
27.04. - katra55 ( 3.krog )
27.04. - nony
28.04. - Grethy
29.04. -
tropical ((13K.) 5. krog po ss.))
30.04. - prizma

user posted image user posted image user posted image    

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 55

Modrih : 22

Roza   :  4
Skupaj : 26

user posted image NAVIJAČICE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* mojca345
* DannyS                                                 
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12          
* Murkica user posted image  user posted image            

* ursa30 
* giotti user posted image
*crvicek 
* živa25user posted image
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  user posted image user posted image
*nončikauser posted image
*pikica 36
*toba user posted image    user posted image    
*Anya22 user posted image    
user posted image
*sashy
*Stella Rossa user posted image
*kinnie* user posted image                                                       
*tassikauser posted image                                  
*among_the_ cloudsuser posted image  
*pikica01     
*nikolinca user posted image
*tinncyka                            

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR................................................ 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................26,09% srečk nosečk
MAREC.......................................trenutno 28,71% srečk nosečk
APRIL.......................................... 15,38%srečk nosečk

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.4.2009 7:37:35   
S*
Balončica, čestitke še z moje strani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.4.2009 8:39:40   
Jenny17
balončica user posted image SUPERRRRRRRRuser posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam še za ostale, da bo povprečje malo boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki se selite v maj pa en velikuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.4.2009 9:04:39   
zaljubljena23
Balončicauser posted image user posted image

Hana, kako kaže?  Jaz imam tudi že doma testek in komaj čakam dan D ;)

Za vse, ki vas je obiskala tečkauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.4.2009 9:31:14   
Pupa83
Balončica, čestitke in prijetno user posted image !!!
Navijam, da še katera zagleda + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.4.2009 11:06:06   
Rakica_80
Balončica čestitke in lepouser posted image želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.4.2009 11:07:55   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Balončica čestitke in lepouser posted image želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se podpišem pod tole.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.4.2009 12:25:33   
LUNA83
balončica superrrrr!!! Čestitke!!!

Jaz tudi komaj čakam torek- sredo ko bo vidli če smo kaj spackali,...čeprav sem se nekako sprijaznila da nismo nič tako da ne bom prav do onemoglosti razočarana,...

Čakamo +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.4.2009 13:11:43   
balončica
O, zlate ste. user posted image user posted image user posted image Hvala vsem za čestitke. Sama še čisto ne dojemam. Tokrat sem močno pozitivna, za seboj namreč že imam eno slabo izkušnjo in upam, da tokrat pridemo do konca brez zapletov.

Za vas pa res močno navijam in držim pesti. user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.4.2009 13:11:51   
Hana76
Včeraj pa danes me zvija kot da bom dobila user posted image ... Če je ne bo, v sredo delam test.

Pa pri tebi?

Držimo pesti, ne?user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.4.2009 13:15:24   
balončica
Hana, mene je tudi tako zvijalo, pa še zdaj me. Včeraj me je cel dan tako pikalo, tako da nič ni rečeno, kaj je. Ti želim, da ti dnevi čim prej minejo in da bo user posted image .

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.4.2009 13:19:27   
Hana76
Res? Prav tako, kot da boš naslednjič ko boš šla na wc, zagledala kri? Tako namreč mene...

Čeprav me sicer le tisti dan, ko dobim...

Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.4.2009 14:32:55   
Pupa83
Tudi mene tako špika spodaj, kot da bo vsak čas prišla user posted image  samo to špikanje pri meni traja že od prejšnje srede user posted image  no, jutri bi jo morala dobiti...upam, da je ne bo!!!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.4.2009 14:36:44   
dini
Ojla, ste pridne punce a?user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.4.2009 15:27:17   
sarar
živjo punce! se lahko pofočkam h vam? sem pisala h majčicam, pa so mi napisale naj grem h aprilčicam ker user posted image  (ne)pričakujem 25.4.(da, a ne?) moja pamet mi ne služi več. user posted image  sem bila pa kar malo potolažena ko sem brala to vašo zadnjo stran. jaz naj je ne bi dobila naslednjo soboto, me pa že  špika dol pri jajčnikih kot da bom vsak cajt dobilauser posted image . sploh na wc ne upam it. user posted image    NAVIJAMZA VSE NAS DA NE VIDIMO TEČKEuser posted image !
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image user posted image  user posted image   user posted image   user posted image user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.4.2009 15:37:11   
dini
Navijamo sararuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?