|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
19.4.2009 16:23:43   
balončica
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Res? Prav tako, kot da boš naslednjič ko boš šla na wc, zagledala kri? Tako namreč mene...

Čeprav me sicer le tisti dan, ko dobim...

V prvi user posted image sem ravno po tem vedela, da sem noseča. Ker mene je vedno začelo špikati in v roku ene ure, mogoče dveh, se je ulilo. Se še prav spomnim, sva z možem hodila po trgovinah, pa me noro špika in sem se že videla, kako imam vse krvavo, sem si že prav želela, da pridem domov, da si vložek dam. Pa res prideva, pa nič. In potem sem še celo lahko dva dni počakala, me je ves čas tako špikalo, ulilo se pa ni in sem bila noseča. Zdaj v tej se pa nisem zanašala na to, ker prejšnji mesec me je že tri dni prej špikalo, pa se je potem ulilo. Ta mesec me je tudi že v četrtek špikalo, pa še nisem pomislila, da bi to bilo lahko. Pa tudi testa ne bi še delala, če ne bi našla tistega starega v omarici, ko sem pospravljala.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.4.2009 16:29:17   
tinncyka
user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

XX.04. - *sanela*
XX.04. - anuša*
XX.04. - waiting user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - Jenny17 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
XX.04. - S* ( 8. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - tweety83
XX.04. - tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.04. - lana70

XX.04. - Kliki
XX.04. - ursa30 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - Zibka ( 2.krog ) srečka  user posted image   user posted image user posted image user posted image

02.04. - tropical ((12K.) 4. krog po ss.)) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - majolkica ( 13.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - tatjana.d (6.krog)
03.04. - dysan
03.04. - MAŠKA ( 2. krog po SS ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.04. - Tiki55 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.04. - Tinkarčica ( 4.krog )
user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.04. - CJ user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.04. - bejbibu  srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.04. - Jada82 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - Maisha ( 3.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - JanaB user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - sisi77 ( 4. krog po SS )
user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - DIANE
11.04. - amii ( 14.krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - KiA ( 1.krog )
12.04. - SISI4 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.04. - Jane77
user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.04. - bellissima ( 7. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.04. - Chi_Pita (4.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje

15.04. - lidijajenko
16.04. - aqua77 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.04. - misk2 (2.krog klomifen )
16.04. - Orhideja85
18.04. - Tejchy ( 11.krog)
18.04. - Kliki

18.04. - balončica srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
19.04. - Anneri user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
19.04. - DOaisy ( 6.krog )
20.04. - piščančka
20.04. - Pupa83
21.04. - LUNA83
21.04. - Hana76 (27.krog)
22.04. - mausikaa
24.04. - zaljubljena23 ( 8.krog )
24.04. - miska28
24.04. - sakuL
25.04. - Kika99

25.04. - sarar
26.04. - ursap ( 5.krog )
27.04. - katra55 ( 3.krog )
27.04. - nony
28.04. - Grethy
29.04. -
tropical ((13K.) 5. krog po ss.))
30.04. - prizma

user posted image user posted image user posted image    

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 56

Modrih : 22

Roza   :  4
Skupaj : 26

user posted image NAVIJAČICE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* mojca345
* DannyS                                                 
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12          
* Murkica user posted image  user posted image            

* ursa30 
* giotti user posted image
*crvicek 
* živa25user posted image
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  user posted image user posted image
*nončikauser posted image
*pikica 36
*toba user posted image    user posted image    
*Anya22 user posted image    
user posted image
*sashy
*Stella Rossa user posted image
*kinnie* user posted image                                                       
*tassikauser posted image                                  
*among_the_ cloudsuser posted image  
*pikica01     
*nikolinca user posted image
*tinncyka                            

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR................................................ 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................26,09% srečk nosečk
MAREC.......................................trenutno 28,71% srečk nosečk
APRIL.......................................... 15,38%srečk nosečk

user posted image

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.4.2009 8:01:03   
sakuL
sam tolk sporočam, da me lahko daste dol iz seznama, ker je prišla user posted image , in to 4 dni prej, da je za zihr user posted image user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.4.2009 8:02:18   
Pupa83
sakuL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.4.2009 8:03:46   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa83

sakuL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ne obupaj, mogoče te pa mja čaka tako željen +.

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.4.2009 8:41:47   
sonček85
Jaz navijam za vsako posebaj

Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.4.2009 9:00:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

sam tolk sporočam, da me lahko daste dol iz seznama, ker je prišla user posted image , in to 4 dni prej, da je za zihr user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.4.2009 9:03:10   
zaljubljena23

Včeraj pa danes me zvija kot da bom dobila ... Če je ne bo, v sredo delam test.

Pa pri tebi?

Držimo pesti, ne?

Mene občasno spodaj tako boli, da imam občutek, da mi bo vse ven padlouser posted image

testek bom delala kar v četrtek, če je ne bo

Seveda, držimo pestke, dajmo punce

Sarar, ti pa je ne pričakuješ en dan za menoj ;)

Sakul user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.4.2009 9:06:15   
zaljubljena23

Včeraj pa danes me zvija kot da bom dobila user posted image ... Če je ne bo, v sredo delam test.

Pa pri tebi?

Držimo pesti, ne?user posted image

Mene občasno spodaj tako boli, da imam občutek, da mi bo vse ven padlouser posted image

testek bom delala kar v četrtek, če je ne bo

Seveda, držimo pestke, dajmo punceuser posted image

Sarar, ti pa je ne pričakuješ en dan za menoj ;)

Sakuluser posted image user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.4.2009 9:25:24   
sarar
sakuL, en velik user posted image  pa veliko poguma za naprej. saj bo pa mesec ljubezni tvoj mesec, navijamo za to user posted image user posted image user posted image
mene tud zvija kot da bom ravno user posted image  dobila. upam da je ne bo...
ja, zaljubljena23,sve sam en dan narazenuser posted image  držim pesti da nobena od nas ne zagleda tečkeuser posted image . ampak a ni 24.petek? pa boš že delala v četrtek test? ne zdržiš, kaj?user posted image  pol si tko naštimana kot jaz. zdaj sem bila v lekarni sem hotela nakupit testke, pa so mel samo engauser posted image  tko da bom mogla kar do nedelje počakat...user posted image  če me prej ne prehiti. lep dan želim vsem skupaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.4.2009 10:08:46   
Tejchy25
Heja hoj :)

No, js se pa nisem pričakovala v teh dneh in v teh dneh tut ni pršla...in upam, da ne bo...čeprov sm pa dons zjutrej delala testek, pa je bil negativen...

Sicer mam pa en čuden občutek, me ledvica (al pa ne vem kaj) na levi strani boli, če ne grem na WC kuj ko me prime (in to me prime vsake pol ure) :)

No, bomo še mal počakal in vidl kaj bo...pred enim tednom sm že mislla da je ugnezditvena, ampak če bi bla, bi testek gotov že pokazal, pa ni...je blo pa ene 3 kaplce krvi na hlačkah...je že mogl pbit zarad česa druzga očitno :)

Drugač pa nobenga simptoma ne za ne proti :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.4.2009 10:22:42   
sarar
tejchy25, jz bi po enem tednu še enkrat delala test... lahk da še nisi imela tolk hormona da bi ga testek zaznal... kar pozitivno, dokler ni user posted image  še ni nič izgubljeno!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.4.2009 11:42:56   
zaljubljena23
Sarar, zdaj pa si me dobla, sploh ne vem zakaj sem skozi govorila četrtek, menda se mi je lepše slišalo in sem se kar na četrtek navadila, sicer bi že v četrtek lahko kaj pokazalo, glede na to, da je zadnji dan cikla, jutri pa je 14 dni po O. No pol pa prestavim delanje testka na petek, sicer imam tako ali tako dva doma (sem first sign duo kupila), tako da imam še enega v rezerviuser posted image Samo grdoba ne sme pritiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.4.2009 11:53:27   
lidijajenko
zdravo punce,

evo moje user posted image  še vedno ni, test pa še vedno negativen. Zdej sem se odločila da ga bom delala šele konec tedna to se pravi v nedeljo . Upam na najboljše.

Po kokmu času bi se pa sigurno mogl pokazat na testu?

Kako je pa če greš dat kri? Greš to preko zdravnika?

hvala za odgovore?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.4.2009 15:38:44   
Kliki
No punce se še jast javim moja naj bi prišla 18.4 pa jo do danes še ni pa tudi nobenih znakov nimam ne za M ne za user posted image . Bomo vidli kaj bo ta mesec res nisem upala saj nisem bila nič pridna.

Če je še štiri dni ni grem pa po testek.

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.4.2009 16:16:20   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image user posted image Kliki navijam da je ne bo in da bo testek pokazal user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda navijam tudi za vse, ki še pričakujete da  user posted image ne bo ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.4.2009 17:05:18   
*kinnie*
Kliki dajmouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.4.2009 17:17:42   
misk2
jst sporocam da je danes prisla user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.4.2009 19:03:16   
Kliki
Hvala za navijanje bom javla kako in kaj.
user posted image                            user posted image                            user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.4.2009 19:23:56   
LUNA83
Ojla punce,..po mojih izračunih bi moja tečka ne smela prit jutri ali pojutrišnjem,.. zaenkrat nimam znakov da bo prišla,.. sem pa danes iz radovednosti nardila test in je pokazal -    upam da je ne bo! Res si želim,.. joj kako bom žalostna,...

držim pesti za vse

Čakamo +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.4.2009 19:35:44   
Kliki
Navijam za tebe LUNA83.
user posted image      user posted image       user posted image      user posted image      user posted image      

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.4.2009 19:45:45   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jaz navijam za vsako posebaj

Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sonček85 vidva sta še kar v enem?user posted image  

vse ki vas je obisksla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
in za ostale navijam da zagledate v aprilu  user posted image aliuser posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.4.2009 20:43:37   
sarar
oj! zaljubljena23, saj je vseeno kdaj delaš test, sam da bo +, a ne?user posted image
lidijajenko, test naj bi drug dan po izostanku user posted image  pokazal plusek, če pa še ni dost hormonov pa se ga mislim da ponovi čez en teden
za vse veliko user posted image user posted image user posted image  da se pokažeta user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.4.2009 7:09:13   
LUNA83
Dobro jutro punce,..jaz moje user posted image  nebi smela dobit danes ali jutri,.. Včeraj ko sva user posted image  sem potem ko sem se pobrisala in umila imela malček rozast papir,..tako da mislim,da to napoveduje prihod . ? Najverjetneje bo to to ne?user posted image
user posted image

Imam sicer še malo upanja, da je bil tisti roza flekec od razdražene kože ali kaj podobnega,ker danes pa tega nimam,.. samo vseeno mislim,da bo prišla,.. Joojjjjjj

Čakamo +

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.4.2009 7:13:41   
sarar
luna83, ko ženska user posted image  je telo veliko bolj prekrvavljeno in bolj občutljivo, tako da še ni nič ni rečeno. ful držim pesti da je ne dobiš!user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?