|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II ne pričakujemo aprila 2009
17.4.2009 13:57:53   
dini
Ojla, kje ste punce?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.4.2009 14:14:04   
sakuL
dobro dobro, pa ti dini?

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.4.2009 14:16:11   
dini
Jst tudi, papcam maco.user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.4.2009 15:50:56   
dini
A ni nobene gor?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.4.2009 18:28:04   
Hana76
Evo mene, se javljam na dolžnost!user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.4.2009 18:28:33   
Hana76
Kaj je novega?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.4.2009 18:37:17   
dini
Oj Hana76 imaš kako lepo novičko za nas?user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.4.2009 18:48:43   
Hana76
Hoj, ravnokar sem težila čebelci na ZS, ker sem v čakanju na testek, mam pa neke čudne znake. user posted image  Ona je mela podobne...

Upam, da je to to. Mislim, da si zasluživa glede na to, da sva že maratonca.

Pa ti? V katerem delu borbe se trenutno nahajaš? Čakaš na O ali na user posted image ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.4.2009 18:48:54   
Anneri
Javljam, da je moja user posted image ta mesec pohitela in se prikazala že včeraj. Se selim v maj!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.4.2009 18:53:50   
dini
Jst ne čakam ne O ne user posted image user posted image , bo kar bo, se ne obremenjujem več s temuser posted image

V katerem delu borbe? Kar dosti.

Anneriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.4.2009 19:00:50   
balončica
Punce, pomoč, če ima katera izkušnjo.

M naj bi dobila jutri. Sicer smo ta mesec imeli namen še počakati in naslednji mesec delati na user posted image . Danes pa pospravljam po omari in najdem en test, ki ima že pretečen rok uporabe in ga za foro naredim. In se testna črtica pojavi komaj po enih petih minutah, sem že mislila, da je test zanič, potem pa gledam in gledam in imam občutek, da se dela še drgua črtica. Ampak je minilo več kot deset minut in se ne obremenjujem več, pa tudi zdelo se mi je, da jo le jaz vidim zato, ker sem tako buljila v test. Potem sem šla od doma po nakupih in sem med drugim tudi oborožila s testi in pridem domov, se pa vidi druga črtica. user posted image user posted image user posted image user posted image Vem, da ste o tem že pisale, pa se mi ne da iskat, kako je bilo s tistimi, ki se vam je pokazala črtica toliko kasneje? Ker je opozorilo, da po 10 minutah ne velja več. Ste bile noseče ali ne? No, saj jutri zjutraj ponovim, samo me firbec. Pa kar smeji se mi. user posted image Pa tudi, če je test lažen, ne bo panike, ker sva res planirala šele naslednji mesec sploh delati začeti na tem.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.4.2009 21:44:07   
LUNA83
OJLA punce,... jojj kdaj bo ta 21.4 ? Se mi zdi da ima ta mesec 60 dni,... moram vam povedat, da sem imela danes ponolči full slabost,..sem mislila da bom bruhala ali nevem kaj,..pa mi je pol dragi prinesu vodo pa je bilo okej. Zdaj pa nevem če je to lahko znak user posted image  ,.. ? Mah bomo počakali še teh par dni pa bomo videli,..drugih znakov pa nimam razen da me prsa zelo MALO bolijo, drugače so me vedno pred menstruacijo fullll. Je lahko tudi to znak?

držim pesti za vse!!

Čakamo +

(odgovor članu balončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.4.2009 7:28:58   
*kinnie*
Balončica, meni bi taka črtica vlila upanje user posted image , ziher pa tako ne moreš bit.....tako da danes navijam še posebej zate za en velik plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa jaz te črtice na ta način opazovala v prejšnji nosečnosti.....ko se je po določenem času bolj močno videla....so me takrat te črtice prav hecale, ker se je to dogajalo š 10 dni po pričakovani M, tako da sem šla na krvni test, ki je sicer kazal nosečnost, pa se ni dobro končalo....

To nosečnost je bila pa zjutraj bolj rahla črtica, zvečer pa že močnejša....in to prvi dan po zamudi M. Tako, da če si delala test še celo 1 dan prej.....močno navijam, da danes sporočiš veselo novičko user posted image user posted image user posted image

lidijajenko....kako je pokazal testek? Navijamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.4.2009 7:30:48   
*kinnie*
Hana76, kdaj delaš testek?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.4.2009 8:06:17   
D0aisy
Čao soborke!

Jaz se danes zjutraj nisem mogla premagat in sem naredila test, seveda je bil negativen. user posted image bi morala dobiti jutri. Zgleda da se bo treba spet preseliti v naslednji mesec.
Kako pa kaj ostale? Kje so ++++++++++++++!!!???

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.4.2009 8:49:33   
Chi_Pita
Pozdravljene punce ... jaz se bom kar v maj selila user posted image user posted image user posted image
prišla je tečka ... po 4 dneh zamude user posted image ... jaz pa že vsa vesela, ker je ni bilo...
Je pa nekam čudna ... pa sploh nimam nobenih znakov (nič me ne zvija, prsa sploh niso napeta, ma prav nobenih znakov ni) user posted image user posted image user posted image

Vse ki pričakujete + in delate testke v kratkem, želim da se vam želje uresničijo ... bom držala pesti za vsako posebej. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas/nas je obiskala tečka ... maj bo naš

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.4.2009 9:27:36   
S*

user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image    oz.  user posted image    PRIČAKUJEMO APRILA 2009

user posted image

XX.04. - *sanela*
XX.04. - anuša*
XX.04. - waiting user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - Jenny17 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
XX.04. - S* ( 8. krog )  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - tweety83
XX.04. - tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.04. - lana70

XX.04. - Kliki
XX.04. - ursa30 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.04. - Zibka ( 2.krog ) srečka  user posted image   user posted image user posted image user posted image

02.04. - tropical ((12K.) 4. krog po ss.)) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - majolkica ( 13.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.04. - tatjana.d (6.krog)
03.04. - dysan
03.04. - MAŠKA ( 2. krog po SS ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.04. - Tiki55 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.04. - Tinkarčica ( 4.krog )
user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.04. - CJ user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.04. - bejbibu  user posted image  srečka user posted image user posted image user posted image
06.04. - Jada82 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - Maisha ( 3.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.04. - JanaB user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.04. - sisi77 ( 4. krog po SS )
user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - DIANE
11.04. - amii ( 14.krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.04. - KiA ( 1.krog )
12.04. - SISI4 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.04. - Jane77
user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.04. - bellissima ( 7. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.04. - Chi_Pita (4.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje

15.04. - lidijajenko
16.04. - aqua77 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.04. - misk2 (2.krog klomifen )
16.04. - Orhideja85
18.04. - Tejchy ( 11.krog)
18.04. - Kliki
19.04. - Anneri user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
19.04. - DOaisy ( 6.krog )
20.04. - piščančka
20.04. - Pupa83
21.04. - LUNA83
21.04. - Hana76 (27.krog)
22.04. - mausikaa
24.04. - zaljubljena23 ( 8.krog )
24.04. - miska28
24.04. - sakuL
25.04. - Kika99
26.04. - ursap ( 5.krog )
27.04. - katra55 ( 3.krog )
27.04. - nony
28.04. - Grethy
29.04. -
tropical ((13K.) 5. krog po ss.))
30.04. - prizma

user posted image user posted image user posted image    

Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog.
Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim
in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

user posted image

APRILČIC 2009 nas je: 54

Modrih : 22

Roza   :  3
Skupaj : 25

user posted image NAVIJAČICE user posted image  

* ledenka user posted image user posted image
* mojca345
* DannyS                                                 
* pikicao.              
* lenna                 
* LunaLuna        
* spelka12          
* Murkica user posted image  user posted image            

* ursa30 
* giotti user posted image
*crvicek 
* živa25user posted image
* spps user posted image user posted image
* lunica24
* sonček33 user posted image user posted image  
* bambinica 
* BEBIII
*Sonček85 user posted image  user posted image user posted image
*nončikauser posted image
*pikica 36
*toba user posted image    user posted image    
*Anya22 user posted image    
user posted image
*sashy
*Stella Rossa user posted image
*kinnie* user posted image                                                       
*tassikauser posted image                                  
*among_the_ cloudsuser posted image  
*pikica01     
*nikolinca user posted image
*tinncyka                            

user posted image                               user posted image
user posted image

NAŠA HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

user posted image
APRILSKA  STAVNICA 2009: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

JANUAR................................................ 31,25% srečk nosečk
FEBRUAR.................................................26,09% srečk nosečk
MAREC.......................................trenutno 28,71% srečk nosečk
APRIL.......................................... 12,00%srečk nosečk

user posted image

Pa kaj je s tem aprilom no user posted image   user posted image   user posted image

[/quote]

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.4.2009 9:28:08   
Kika99
Jutro punce user posted image

Tudi jaz se malo javljam. Do mojega dan D je še celih 5 dni. Sem imela ta teden zelo stresen.  V začetku drugega tedna imam še zagovor diplome tako, da imam tudi vikend pokvarjen z učenjem. Malo se pripravljam tudi na to, da če mi bo user posted image  zaostala mi bo zaradi stresa - mam ful tak filing user posted image . Se bom pa vseeno pustila presenetiti user posted image .

Vsaj vreme je bolj kislo, tako da se bom lažje učila user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.4.2009 9:47:14   
Hana76
Kinnie, (če bom zdržala) v sredo! Močno upam, da bo kaj, dvome kar ignoriram... Nimam kaj posebnih znakov, samo to špikanje v jajčnikih (predvsem levem), pa občutek, da bom dobilauser posted image . Seveda upam, da je ne bom! user posted image

Pa ti? Že imaš otroka, si noseča ali v čakanju na user posted image ?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.4.2009 10:05:45   
balončica
Punce drage, pri nas ni dvoma. Zjutraj se je pokazal prav en lep plusek na CB-ju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer nas je za en mesec prehitelo, ampak ni panike, veselje je samo še večje in me od sreče kar nosi po zraku.

Glede znakov, sumljivo mi je pa bilo najbolj to, da se mi niso naredili mozolji, drugače se mi vedno pred M, tokrat pa koža tako lepa, da človek samo gleda. Drugih znakov pa ne, prsa me rahlo tiščijo, ampak to me tudi pred M, lulat malo več hodim, ampak to tudi pred M, tako da res nobenih drugih znakov.

Navijam še za vse ostale, da se nam čim prej pridružite. user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.4.2009 10:51:22   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: balončica
Punce drage, pri nas ni dvoma. Zjutraj se je pokazal prav en lep plusek na CB-ju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer nas je za en mesec prehitelo, ampak ni panike, veselje je samo še večje in me od sreče kar nosi po zraku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.4.2009 10:54:12   
*kinnie*
Hana76, ja jaz imam že 2, septembra pride 3.user posted image

Sem pa kar dosti na tem forumu in navijam, navijam, ker vem, kako težko je, če ni in ni user posted image .....in prav vsaki želim, da res čimprej zagleda svoj plusekuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.4.2009 11:03:31   
Chi_Pita
balončica čestitke ...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Lepo, da vsaj nekdo dvigne statistiko... Vse najlepše ti želim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.4.2009 11:04:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: balončica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem jupijupijupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.4.2009 11:16:33   
Hana76
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,

balončica,

čestitke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?