Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Tiste, ki že imate doma male kuštravčke: jih dvigujete, nosite? Jaz počnem vse kot prej, upam da se mi ne bo maščevalo sinskaT tudi sama nisem spremenila nobenega ritma glede "kuštravčka". še sedaj, tri tedne pred rokom, ga dvignem in nosim (15 kg, če ni zdaj dobil še kakšno kilo več, ko ga je neka lakota pograbila). ja, no, tečt res ne morem več za njim, ampak hitro pa še hodim! je pa res, da ga dvigujem kar se da pravilno, da ne obremenim trebuha in on se zna tako zelo lahkega narest, ko ga nosim, da je kot peresce... in pa maternični vrat imam lepo zaprt. me včasih zaskrbi, da ne bi bilo kar narobe, predvsem zaradi "ljudskih modrosti", ko naj noseča ženska ne bi delala tega in tega... andmoj - pozdravček! drugače pa: danes je bila ena živčna nedelja. vsaj z moje strani. jokalo se mi je kot nebu! me je mikalo, da bi vzela stvari, vse pustila in šla,... in večino časa ta dež, jaz brez avta, Oskar pa do konca naspidiran in zdolgočasen,... sama z njim si ven kar nisem upala , čeprav bi bilo za oba najbolje, če bi se prevetrila. na srečo je partner prišel domov za 2 urici, da je prevzel , meni pa je ta čas uspelo zložiti oblekice v predalnik (so bile ves mesec na enem kupu, ki me je vedno bolj motil). zjutraj se mi je iz nožnice pocedila kilometerska sluz . še dobro, da imam jutri g. pregled, da jo povprašam, kaj naj bi to bilo. se mi je začela čistiti cesta, da se bo po njej pripeljal kraljevič?? ah, saj bo,... kmalu. upam le, da ne sledeči teden, ker bi se znalo zgoditi, da bom rojevala sama, ker ima partner ogromno dela... upam, da je z vami bolje! da se smejite skupaj s svojimi trebuščki! uživajte!
|