|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
18.4.2009 20:37:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja Čveki že zdaj ziher valčeke pleše.user posted image

Bluue, to si si pa ornk denarnico stanjšala danes. user posted image  No, js sem pa danes ubila 100€, pa še za kuhno nisem nič kupovala. user posted image  

Jst pa BTW gledam nek film na POPu, moj pa dela še neki za šiht.

Jutri pa že nedelja user posted image

ah kakšne valčke... zdej zihr akrobatski roknrol pleše user posted image  user posted image  sej kr nej, nej se malo sprosti in pozabi na skrbi

ja denarnica se je res ornk stanjšala user posted image  user posted image  ah pa da ne omenim da sem res samo nujne stvari kupila, da nisem kupovala tega kr ponavad kupujem... pa mimo sladkarij sem šla... saem že kle neki € pršparala...k ponavad mamo skoz vsaj 3 čokolade 300g na zalogi.. zdej mam pa samo eno načeto-.. v ponedeljek greva najbrž spet v šoping user posted image  bomo kradl user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 18.4.2009 20:39:03 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
18.4.2009 20:44:39   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja Čveki že zdaj ziher valčeke pleše.user posted image

Bluue, to si si pa ornk denarnico stanjšala danes. user posted image  No, js sem pa danes ubila 100€, pa še za kuhno nisem nič kupovala. user posted image  

Jst pa BTW gledam nek film na POPu, moj pa dela še neki za šiht.

Jutri pa že nedelja user posted image

ah kakšne valčke... zdej zihr akrobatski roknrol pleše user posted image  user posted image  sej kr nej, nej se malo sprosti in pozabi na skrbi

ja denarnica se je res ornk stanjšala user posted image  user posted image  ah pa da ne omenim da sem res samo nujne stvari kupila, da nisem kupovala tega kr ponavad kupujem... pa mimo sladkarij sem šla... saem že kle neki € pršparala...k ponavad mamo skoz vsaj 3 čokolade 300g na zalogi.. zdej mam pa samo eno načeto-.. v ponedeljek greva najbrž spet v šoping user posted image  bomo kradl user posted image  user posted image  

sj sem hotla rečt da mogoče pleše rokenrol pa sn raj valček napisalauser posted image .

Mi mamo tud poln predal sladkarij, sam nobenmu ni za jestuser posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
18.4.2009 22:22:15   
Anonimen
pozdravček!

pokica_ očitno sem pretiravala s pitjem čaja iz malinovih listovuser posted image . hvala za opozorilo. od jutri naprej samo še šalica... sem morala nadoknaditi za prejšnji teden.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tanja, jaz ne bom imela čebričkauser posted image To je samo en hit, ki je čisto neuporaben- še vedno je najbolje otroka kopati v najbolj ultra navadni banjici (ki stane mogoče 5€). Najbolj je komot. Na začetku jih bomo pa itak samo v kamilični ali pa navadni vodi kopali, jaz nisem nikoli nobene kopeli uporabljala. Tudi vsak dan ni priporočljivo, ampak samo enkrat na teden. Ostale dneve ga umiješ na previjalni, bolj zaradi neke rutine kot kaj drugega. Malčki niso umazaniuser posted image

Odejica- kaj pa vem, kaj bom. Imava tako mrzlo spalnico, da moram še premislit. Pomoje bomuser posted image lepo v dekico zavila pa s tanko rjuhico pokrila. Če pa bo res hladno, pa še eno dekico za čez nogice. Sej nisem dost pametnauser posted image

FLASK_A, se kar strinjam glede kopanja. čim manj komplicirat, najbolje je kupiti čim večjo navadno banjico, da jo lahko uporablja čim dlje... mi smo jo posadili kar na stol, saj si itak pri kopanju zraven. dojenčki pa imajo naravni vonj tako lep, da bi ga z raznimi mili pokvarili... tisto, kar pobruha pa itak sproti pobrišeš...
glede umivanja ritke pa so vlažni robčki priročni, če jih le prenaša njegova koža.

pri nas pa imamo v stanovanju (blok, seveda) kar toplo, tako da smo Oskarju, ki je bil tudi maja rojen, kovtrček kupili šele jeseni, a še takrat se mi je zdel pretopel. sem ga pokrivala samo z bombažno odejico.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
18.4.2009 22:26:27   
Anonimen
sem pa danes v Kranju videla en tak lep poročni sprevod... so vsi avtomobili imeli pripete bele in rdeče balončke, ki so plesali nad njihovimi strehamiuser posted image . prav izvirno se mi je zdelo. se že začenja poročno obdobje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3979
18.4.2009 23:32:50   
elyy
dober večer!

evo,da se vam malo javim....pačeprav tok pozen!dons sm končno nabavla skor vse za mojga pikca(aventove flaške,dude,plenice pampers,robčke vlažilne pampers,vatke,jonson milo,soleo kremo,jonson olje in šampon,....)neki za oblečt take cotkane hlačke pa jopco....in še ene malenkosti..sam več al manj vse beby pa je šlo kr dost dnarja!
pa še seb  pa svojmu sm  neki cunj prvoščla....nisem pa še kupla banjice in moderčka za dojenje,malinov čaj...
tok sm bla zmatrana,da se mi sploh ni dal it v milerja pa mem sva šla,sej sm komi še hodila..sem sam čakala,da  e usedem v avto!
nimaš kej k je pa vse tok drago,sam če rabš morš nabavt...sploh pa take beby malenkosti(šamponi,olja....)sam mi pa spet ni žau...komi čakam,da se rodiuser posted image ...zadnje dni jeuser posted image  to živahen,včasih sploh nevem kako nej sedim,k noter v bušiju čist nori....

nočko*****  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
19.4.2009 8:52:13   
Anonimen
dobro jutro punce

no jaz sem že pokonc domo sem pršla ob 2:30h, plesala pa nisem nič k so me bolele noge k hudičuser posted image
do hrane sem pa pršla šele ob 21h, sta ble dve šrangiuser posted image user posted image boga ženin in nevesta so jih čist izmozgaluser posted image

je blo pa superuser posted image

no zdej grem pa še mal počivatuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
19.4.2009 8:52:18   
lake
Dobro jutro punce! Ne morem verjet, da sm taprva, in to ob 9h. Se vid da je slab vreme in da še vse spite. Včeri je bil pa očitno res shoping dan, sej ni čudn, da je bla povsod taka gneča user posted image .

Kaj boste kej dons počele? Midva sva nameravala mal proti morju, ampak ne vem če bo šlo v takem vremenu.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
19.4.2009 9:10:49   
Dudica1
lake ja je neki slab vreme za na morje,edino če je dol lepše to pa ne bi vedela...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
19.4.2009 9:47:42   
Anonimen
dobro jutro dudicauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
19.4.2009 10:04:32   
Blueeyes
dobro jutro in dober dan vsem..

midva sva mela dons pravi ameriški zajtrk... vaflji z javorjevim sirupom

user posted image

sem še zdej vsa sla<dka okoli ust user posted image  user posted image  user posted image  

uu, vidim da je bilo včeri super na fešti cveki user posted image  user posted image  a si uživala še za nas??

dons ne grem nikamor... zdej perem žehto... drgač pa lenarim in se cajtam... zdravje je že boljše ... HB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
19.4.2009 10:09:15   
majuška10
dobro jutro!
blueeyes ža navsezgodaj mi delaš gušte s temi sladkarijami user posted image , jst pa na dietnem zajtrku jabolko+jogurt
hvalabogu sem danes dobro spala, sicer sem se zbujala, ker sem šla na wc, sam sem pa vsaj spala v primerjavi s prejšnjo nočjo

no zdej sem od lubija še kavo dobila, tko da grem mal kafetkat, pa pridem nazaj

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
19.4.2009 10:13:51   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dobro jutro!
blueeyes ža navsezgodaj mi delaš gušte s temi sladkarijami user posted image , jst pa na dietnem zajtrku jabolko+jogurt
hvalabogu sem danes dobro spala, sicer sem se zbujala, ker sem šla na wc, sam sem pa vsaj spala v primerjavi s prejšnjo nočjo

no zdej sem od lubija še kavo dobila, tko da grem mal kafetkat, pa pridem nazaj

jz sem tud dons fenomenalno spala... spat sem šla cca ob 23h, prvič pa sem se zbudila ob 6h, k nism več mogla zadrževat scanja... user posted image  user posted image  pol sem šla pa še nazaj do 9h spančkat

grem zdej pospravljat.... se beremo popoldne

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
19.4.2009 10:21:07   
copka
Dober dan!!

vidim, da nas daje isto - zadnje priprave pred dnevom D:
- v petek sem bila pri frizerju, da se me mali ne bo ustrasil ko pride venuser posted image
- v cetrek sem se se podepilirala z voskom- kok je zdej to tezko zaradi trebuhauser posted image  Sem bila kar utrujena potem
- vceraj se zadnje sopingiranje, ostalo bova v lekarni ali pa ko se rodi. Sva bila v BTC- kaksna guzvauser posted image . Noseck pa malo morje- sva hodila in vsakih par minut rekla eden drugemu- "lej se ena", "tam pa se ena", "ta ima tudi tak trebuh, kot da je noseca", "tam se ena, ampak po moje ima se nekaj mesecev". A nas je res tok??user posted image
No, v mullerju sva pa kupila- 1 modrc za dojenje, ker nisem vedela stevilke, pa je kosarica ok, pod prsmi pa ravno se toliko ok, da me ne tisci prevec. Pa se ene robcke, blazinice za dojenje- ostalo pa imava. Se kaksno hladilno kremo rabiva, pa sterilne zlozence, pa alkohol, pa krtacko, pol pa priblizno imava vse.

KatMat- tvoje zgodba s svakinjo me je pa uzalostila, res. Jaz sem kar nekaj stvari kupila na malih oglasih na RR. Pri meni je malo tezje, ker ne vem (nocem vedet) kaj bova dobila in sem potem gledala samo take barve, da pasejo obema spoloma. Sem npr. za 24 eurov dobila ene 15 pajackov in bodijev- zelo lepo ohranjenih, pa gospa mi je podarila se povijalne plenice. Pa v BC imajo tudi nekaj ugodnih cen. Hlacke- zabice za 3 evre. Tako da lahko za 50 evrov kupis ze kar nekaj stvari.
Sicer pa nisem vedela da AMZS posoja lupince. Hvala za info (ne vem vec katera je dala ta podatek gor).

Cveka- super za uspelo poroko.user posted image

Mene pa zanima to: a se kaksno clenki na rokah bolijo zjutraj. jaz imam take trde bolece in jih moram malo razgibat predno so roke uporabne. To me muci ze 2 tedna. Isto pa me muci tudi ko iztegnem roko, kot bi elektrika zasibala po palcu.user posted image  A ma kaksna tudi te tezave?

Grem sedaj malo pospravljat, ker dobiva kolege na kosilo. Bomo spekli picouser posted image

< Sporočilo je popravil copka -- 19.4.2009 10:23:52 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
19.4.2009 10:25:28   
lananai
copka, a alkohol misliš kupit za popek? Jst sem dobila en nasvet, naj raje v lekarni kupim alkoholne robčke, da so ful bolj praktični. Ker vatka se rada cefra ob popku, un robček pa baje samo odtrgaš, obrišeš in zavržeš. Nisem jih še kupila, ampak jih najbrž bom.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
19.4.2009 10:27:48   
Tanja_
Dobro jutro punce!
Jaz sem tud dons mela dietni zajtrk, k je od velike noči naprej čist preveč hrane, pa še kolesarila sem malo. Pa en stroj mam opran, pa se mi ne da obesit.
čebriček nisem mislila tistega za kopanje, tist je men ful grozen za pogledat, k otroka tja not tlačiš. Mislila sem 2 lavorčka majhna- nam so namreč rekle, da maš v enem vodo in potem v drugega splakuješ krpico s katero umivaš dojenčka, zato da ne namakaš kao umazane krpice nazaj v čisto vodo. Pa se mi zdi to kr mal tko no, po nepotrebnem ena navlaka. Sej če ga kopaš v kopalnici maš itak pipo zravn pa sprot splakuješ tisto krpico, ali?
odejica imava za začetek mini posteljico, v katero bi šel kovter 100X100 ampak se mi ga zdi trapasto kupovat za 3 mesece, tko da sm kupla eno bombažno dekico v Ikei in bom kr s tistim pokrivala. Majo pa res v Odeji poceni kovtrčke, sem ravno v petek gledala. Nek kokr proti alergijam je bil 10,5€.
Me pa zanima- v čem boste ponoč imele otročke? A v unih pajackih z dolgimi rokavi, pa zaprtimi nogicami. Za prvi mesec mislim, potem ga najbrž lahko tudi manj oblečeš, če je toplo? In še nekaj- zanč sm kupla v Leclercu 2 flaški 260 ml. A rabim za novorojenčka še eno manjšo kupit- 125 ml?V Aventovem katalogu namreč piše, da je 125 ml za novorojenčka, 260 ml pa za novorojenčke in vse starosti. Pol najbrž ne rabim manjše?
blue kje si kupila previjalno torbo? A je taka, da ti gre na voziček? Jst moram tud še kupit namreč, sam moram prej še malo raziskave nardituser posted image , preden se odločim katero.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
19.4.2009 10:32:10   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
čebriček nisem mislila tistega za kopanje, tist je men ful grozen za pogledat, k otroka tja not tlačiš. Mislila sem 2 lavorčka majhna- nam so namreč rekle, da maš v enem vodo in potem v drugega splakuješ krpico s katero umivaš dojenčka, zato da ne namakaš kao umazane krpice nazaj v čisto vodo. Pa se mi zdi to kr mal tko no, po nepotrebnem ena navlaka. Sej če ga kopaš v kopalnici maš itak pipo zravn pa sprot splakuješ tisto krpico, ali?

Jst bom imela na / ob previjalni eno tako manjšo plastično posodico za krpice splakovat ob previjanju - za spucat umazano ritko. Če bi imela previjalno v kopalnici, mogoče tega celo ne bi rabila, tko se mi zdi pa praktično. Ker bomo user posted image kopali v kopalnici, za tam ne bom posebej kupovala še kakšne posode za splakovanje. Po moje lahko počakaš s tem in boš sproti vidla, kaj ti bo bolj praktično.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
19.4.2009 10:32:55   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

copka, a alkohol misliš kupit za popek? Jst sem dobila en nasvet, naj raje v lekarni kupim alkoholne robčke, da so ful bolj praktični. Ker vatka se rada cefra ob popku, un robček pa baje samo odtrgaš, obrišeš in zavržeš. Nisem jih še kupila, ampak jih najbrž bom.

ja, za popek. Bom razmislila, hvala za nasvet!!
Jaooooo, si me sedaj spomnila, da nisva kupila vateuser posted image . mah, jo bom pa pri nas kupila. Alkohol pa itak prav pride tudi ce se kaj poskodujes in malo razkuzis, ali pa za sterilizirat skarjice, itd..

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
19.4.2009 10:35:21   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: copka
Jaooooo, si me sedaj spomnila, da nisva kupila vateuser posted image .

Hihi, še dobro, da imamo ena drugo, drugače bi letale naokrog kot kure brez glave!

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
19.4.2009 10:37:01   
Tanja_
Jst sm pa popek mislila kar s sterilnim zložencem v alkohol namočenim. Al pa bom vidla tudi v porodnišnici s čim bojo tam to počeli.
Kaj pa ste kej nabavile od kozmetike?Tiste ki že imate doma otroke, kaj se najbolj obnese?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
19.4.2009 10:38:09   
copka
ja, sej zato pa se redko oglasam, ker preberem kaj mi se manjka, kaj moram naredit in potem letam okrog, delam ko zmesana...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
19.4.2009 10:39:09   
lananai
Jst sem od kozmetike kupila samo hladilno kremo za ritko in trdo milo za kopanje. Mislim, da nič drugega. user posted image Bom sproti vidla, če se bo še kaj rabilo. Itak večinoma vse pravite, da ste za 1. otroka nabavile preveč kozmetike.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
19.4.2009 11:21:15   
KatMat
gutn morgn

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
19.4.2009 11:25:16   
Tanja_
katmat zdej je že guten taguser posted image
A si bla slučajno včer v Mullerju v Supernovi?Je bla ena nosečka na blagajni, pa nism bla zihr po slikah sodeč a si ti al nisi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
19.4.2009 11:44:05   
Kasija
kozmetika sem kupila oz. imam doma od starejšega trdo milo, hladilno mazilo iz gorenjskih lekarn. imam tudi sončno kremo za kasneje od ilride.
sice pa od lekarniških stvari za otroka 70% alkohol, zložence iz gaze (to dvoje sem uporabljala za popek v prvo in je bilo ok), bepanten, calpol (starejši hodi v vrtec tako da za vsak slučaj), olivno olje iz lekarne (za mazanje suhih mest, recimo za ušesi). imam tudi vatke, krpice za umivanje ritke, tudi posodico za vodo z dvema prekatoma (se strinjam da ti ne pride prav, če imaš previjalno tik ob vodi, a samo, če lahko ob pranju krpice z eno roko še držiš otroka na previjalni). Mislim, da je to vse, kar sem uporabljala. Pa aja glavniček in grizalo za nohte (meni je lažje kot škarjice, ker sem bolj smotana).

Ena moja prijateljica z rokom v maju je že rodila, druga je že v porodnišnici. Jaz bi tuuuuuuudi. Pijem ta malinov čaj za pripravo in gledam seneni drobir v omari, nisem se pa še opogumila. Saj zdaj bi pa res lahko že rodila. Otrok bi bil v redu, pa malo manjši. Me je prav strah kako velik bo. G mi ni hotela povedat, pravi, da je zmotljivost +-500g in da to potem ni noben podatek.  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
19.4.2009 11:48:50   
pokica_
Dober dan še z moje strani!

Mi smo mel zajtrk, moj hrenovke in bombetke, js pa sendvič s polijem in margarino. Pa vsak lonček kakava, zdaj pa kofe....zdaj sn pa sita za 3 dniuser posted image .

Moj se je že ulegel in mu ne rata zaspat, js sem pa mogla neki na rač. nardit, pa nima, da vas ne prečekiram malo.

Torej Čveki, si uživala včerajuser posted image , pa čeprav brez valčka in z pozno večerjo. user posted image  Glavno da je blo luštno!

Alkohol sem jaz tudi kupila v lekarni+ster. zložence in fiziološko tudi; eni namesto alkohola uporabljajo kar fiziološko za popek, ampak js bom akohol rajš, pa tud za škarjice, previjalno in ostalo razkužit.
Od kozmetike pa mam na začetku kar Bepanthen za ritko, za kopanje na začetku prve mes nebom nič rabla, ker imajo res dojenčki čudovit vonj in je škoda pocat z nekimi šamponi, pa niso umazani tolk. Pol za kasneje imam pa vse od Hippa, šampon za laske, tekoče milo za telo, kremico za ritko in tudi za na jpot Hippove čistilne robčke z mandljevim oljem.
Za masažo novorojenčka sem pa kupila posebno olje, ki je sestavljeno prav za dojenčke, ga dela Galex in fino diši in naravno je. Ostala kozmetika pa pride pol kasneje 1x na vrsto.

Pr nas je tudi čudno vreme...boma kar poležavala danes, sam še cunje dam prat, popoldan pa grema malo k mojim staršem na kavico in pecivo. Je mami menda neko fino rulado spekla zameuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?