Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:49:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe...danes, ko smo bili v RA...so prišli eni s fantkom, ki še ni bil star 9 mesecev..., mama je bila pa že 5 mesecev noseča..... z dvojčki..... pa še eno malo punčko imajo doma Madona...te al nevedo kaj pomeni "zascititi se" al imajo pa strasansko radi otroke.... Ja, se mi zdi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:49:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe...danes, ko smo bili v RA...so prišli eni s fantkom, ki še ni bil star 9 mesecev..., mama je bila pa že 5 mesecev noseča..... z dvojčki..... pa še eno malo punčko imajo doma Madona...te al nevedo kaj pomeni "zascititi se" al imajo pa strasansko radi otroke.... Po mojem so želeli imeti 3 otroke, kar je danes ful v modi, se mi zdi, vsaj v našem koncu je tak trend. Pa se je malo drugače končalo, bi rekla ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:50:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe...danes, ko smo bili v RA...so prišli eni s fantkom, ki še ni bil star 9 mesecev..., mama je bila pa že 5 mesecev noseča..... z dvojčki..... pa še eno malo punčko imajo doma ...to pa je POGUMNO ...ja, res....... ta pogumno mi ful paše tu zraven..... ...ampak res....moreš imeti jajca še sploh v teh časih ..ah kaj sem zdej napisala saj ih imajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:50:39
|
|
|
|
Virtualna
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:51:23
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe...danes, ko smo bili v RA...so prišli eni s fantkom, ki še ni bil star 9 mesecev..., mama je bila pa že 5 mesecev noseča..... z dvojčki..... pa še eno malo punčko imajo doma ...to pa je POGUMNO ...ja, res....... ta pogumno mi ful paše tu zraven..... ...ampak res....moreš imeti jajca še sploh v teh časih ..ah kaj sem zdej napisala saj ih imajo ata sigurno in to zelo produktivna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:52:02
|
|
|
|
Virtualna
|
Joj, nore ste
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:53:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babe...danes, ko smo bili v RA...so prišli eni s fantkom, ki še ni bil star 9 mesecev..., mama je bila pa že 5 mesecev noseča..... z dvojčki..... pa še eno malo punčko imajo doma ...to pa je POGUMNO ...ja, res....... ta pogumno mi ful paše tu zraven..... ...ampak res....moreš imeti jajca še sploh v teh časih ..ah kaj sem zdej napisala saj ih imajo ata sigurno in to zelo produktivna ....lahk pa da je kakšen sosed glede na to da sta zdej dvojčka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:54:14
|
|
|
|
gloria
|
...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:56:59
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:58:00
|
|
|
|
Virtualna
|
Grem malo pogledat kaj se na DIPO dogaja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:58:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ampak res....moreš imeti jajca še sploh v teh časih ..saj zato sem napisala, da pogumno paše zraven, ker 4 ....pa vsi zahtevajo svoje...... čeprav...poznam take, ki imajo 3...oba doma...živijo od podpore....dobijo 1000-1200€ mesečno, pa ne grejo delat....pri 30 nima niti 1 mesec del. dobe .... razmišlja pa o 4 , ker dobi pol avtomatsko 10let del. dobe ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:02:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:04:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ampak res....moreš imeti jajca še sploh v teh časih ..saj zato sem napisala, da pogumno paše zraven, ker 4 ....pa vsi zahtevajo svoje...... čeprav...poznam take, ki imajo 3...oba doma...živijo od podpore....dobijo 1000-1200€ mesečno, pa ne grejo delat....pri 30 nima niti 1 mesec del. dobe .... razmišlja pa o 4 , ker dobi pol avtomatsko 10let del. dobe ... Otroka met zaradi del. dobe ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:09:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Otroka met zaradi del. dobe ... ...ja, saj...tudi takšni obstajajo.....in veš kak fajn jim gre v lajfu...... ma me to lahko dvigne ful...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:10:48
|
|
|
|
gold fish
|
....naše dete je še kar na bušiju....je pa že 3x glavo obrnil...jaz pa hodim gledat, če je vse oK .... ...ma ga naj pustim.... Lara?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:11:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst pa iščem destinacijo za jutri....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:12:08
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč..... roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:13:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč..... roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ... Boš jutri poročala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:14:26
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete je še kar na bušiju....je pa že 3x glavo obrnil...jaz pa hodim gledat, če je vse oK .... Jest ne bi upala Leyle tak pustit cez noc...kaj ce pa glavo tak not v povster zabije, pa ne bo mogel dihat .... ma ne vem, no...jest ne bi...ti pa ... kokr ces...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:15:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč..... roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ... ...ti lepo tisto jesti zraven vzami, ko bo začel grabit...mu pa tisto v roke al kam drugam poturi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:16:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Otroka met zaradi del. dobe ... ...ja, saj...tudi takšni obstajajo.....in veš kak fajn jim gre v lajfu...... ma me to lahko dvigne ful... ..UF MENE TUDI
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:16:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....naše dete je še kar na bušiju....je pa že 3x glavo obrnil...jaz pa hodim gledat, če je vse oK .... Jest ne bi upala Leyle tak pustit cez noc...kaj ce pa glavo tak not v povster zabije, pa ne bo mogel dihat .... ma ne vem, no...jest ne bi...ti pa ... kokr ces... najboljše, da ga pustim, pa zraven dežuram .. ...ma tak lepo glavo obrne, da ima nos in usta fraj....samo ne vem no..bom nekaj zružila, ko grem spat, se bo ziher obrnil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:16:33
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč..... roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ... ...ti lepo tisto jesti zraven vzami, ko bo začel grabit...mu pa tisto v roke al kam drugam poturi ma nora si hahahaahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:16:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 23:17:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem posodo dat v pomivalca pridem če bote še tuki.... Jaz bom se tu...nimam volje it v spalnico... ...ja, bliža se polnoč..... roke ... pa se kaj drugega naj da kar lepo k sebi...ker drugace ... ...ti lepo tisto jesti zraven vzami, ko bo začel grabit...mu pa tisto v roke al kam drugam poturi ma nora si hahahaahaha malo moraš bit...... veš kak mu bo pol dobro....samo, da bo dobil
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?