Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 12:43:50
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Medota so pa odpravil nazaj v divjino... tak halo, a njemu (njej?) se je sam tortic iz Čolnarne zaluštal... MISLM RES... nesramnost pa taka.. mal si je zaželel sprehoda po naši čudoviti neokrnjeni naravi v Tivoliju , hodu vidt in podmladke... je mel domotožje..mogoče je svojo mamo pogrešal... naši pa cel bum naredijo iz tega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 12:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
blue a ne da je lep datum1.2. pr nas v rovtah je pa prej ena ploha s točo padala ampak zdej že sonček sije men se pa dans skoz vrti tko da ne mor niti risat it pa glih k se mi da
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 12:47:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu blue a ne da je lep datum1.2. pr nas v rovtah je pa prej ena ploha s točo padala ampak zdej že sonček sije men se pa dans skoz vrti tko da ne mor niti risat it pa glih k se mi da pr men je pa 2 minuti sončka, pa 20 minut scanja.,... tak naliv da dol padeš.. me najbrž še zarad tega dodatno glava boli... sem grem v vodoravno stanje... da se malo umirim... se beremo kasnej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 12:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
men se pa dans ful vrti tko da je ful nizek pritisk tle v rovtah ti pa kr pejt počivat da ne boš šla že kej po poti za v rim no sej jaz bom šla pa tud dol z neta k mi ga bo tašča spodi vn izpulila k vidm da je vse črno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 12:59:19
|
|
|
|
šivilja
|
Dons mora biti pa tako vreme, ki slabo vpliva, al je pa spet luna v kakšni čudni poziciji. Včeraj sem bla polna energije, dokler ni imela tamala celo popoldne histeričnih izbruhov. me je čist uničila, še dober, da je bil tavelik priden. potem je pa še ponoči ob treh prišla k nama in dve uri ni zaspala, jaz pa seveda do jutra ne več. Temu primerno me danes boli glava, vse mi gre na jetra in sploh se ne morem premikat. Bi mi skor bolj dež pasal, da bi se zraven še jaz zjokala in ne bi imela slabe vesti, da samo notri ždim in nisem na sprehodu. Vikend bo verjetno spet forca, upam da bom že boljše volje, ko se spet oglasim.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 13:02:27
|
|
|
|
vim
|
Angelito ČESTITAM za malo VITO. Larilu dobrodošla, malce z zamudo. Katrinka ne sekiraj se, škoduje tvoje lepoti. Kilce, babica,..... Lsica tudi ti se nikar ne sekiraj zaradi izpita,brez veze. Jaz sem zdanje dni štrudirala k nora, tamali skoraj nič brcal k je mami tok študirala in za kaj.....zato da bom ruknila na izpit. Mislim tudi če ne bi nič študirala. To je tko kot če te učijo seštevat in odštevat (namreč v gradivu in na vajah), na izpitu imaš pa odvode in integrale . Ampak vsaj za nekaj mi ni žal, da sem pa prejšni teden zabušavala malo na kavicah malo na sprehodih. Zdaj pa že spet delam,joj sem se kar razvadila biti doma in to celih 10 dni. Zdaj pa že odštevam, še 28x delam potem pa dopust in porodniška. Ko pa nastopim porodniško me bo pa stisnilo, punce namreč bolj se bliža datum bolj se bojim poroda. Zdaj pa sploh, ko sem videla slike v MŠ, pa baje so bile te lepše prikazane kot je v resnici.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 14:26:11
|
|
|
|
katrinka
|
a bo tega delovnega dne ze konc...niti minute nimam dons zase...cist vsakih 5 sekund se en dere kje sm...ta vreme cudn vpliva stara mama - sej je zlata a zivce tko hitr poje, sam se drzim tega da mladi in stari ne grejo skup...in to je cista resnica kile - sm si dons privoščla cokolado...in to z užitkom porod - jaz se pripravljam na te slike v MŠ, kaj sele na porod, za enkrat deluje izgovor...se ne mudi še - sej mam se čas medo - sam res ne vem kaj so tak halo nardil, sej medo ni nič slabega naredu...ko pa na dolenjskem vsak dan hodjo gor in dol pa noben nč ne reče...pac si je hotu ogledat prestolnico - izobrazen medo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 15:47:57
|
|
|
|
ana**
|
Žiujoooo Mi mamo pa sobico doma Do nedelje bo sestavljena tko,da dobite slikce. Zdaj pa pičim kr je brat pr meni in se greva igrat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 16:08:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Žiujoooo Mi mamo pa sobico doma Do nedelje bo sestavljena tko,da dobite slikce. Zdaj pa pičim kr je brat pr meni in se greva igrat čestitke... upam da je vse prišlo, da nič ne manjka.... komaj čakamo slikice.... javi ko bodo objavljene .. da se ne boš preveč utrdila z igranjem - na easy, sej veš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 16:31:57
|
|
|
|
bjondi
|
Angelito čestitke za punčko ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 16:32:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
murkica javi se kej...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 17:18:55
|
|
|
|
ana**
|
Evo jst sm že frej Mi je tamau avomobilčke vozil po trebuhu pa mi reče: ej jst sm ful zaspan! Pa se vleže in je zaspal Sm se mu prav smejat mogla kak so se mu očke počasii zapirale Zdaj pa počakam,da dragi pride domov prevzame vlogo varuške jst pa grem z sosedo na eno kofico
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 17:20:01
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Punce kaj še ne veste...jaz bi javila že prej, pa mi zmanjkuje časa: naša ANGELITO JE RODILA!! 14.4 ob 18:02 je privekala na svet palčica Vita - dolga 52 cm in težka 3400 g. angelito, čestitke še enkrat!! Bravo mami in dobrodošla Vita
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 18:58:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
kje pa se dons potepate.. kaj ratate vse aktivne šele po 22h???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 18:58:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
sem pa mislila da bo mogoče kera za kakšen
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:08:03
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes sem pa mislila da bo mogoče kera za kakšen Ooooo... A se hecaš? Prav lušte mi delaš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:11:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
mogoče vas kej premamim, pa se kakšna oglasi kle gor ČOLNARNA ŽE KAJ VABI????
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:22:40
|
|
|
|
ana**
|
Ja blue zaenkrat še nobene ne gane Sam jst se slinim zravn teh slik Pa še jst bom šla počasiii
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:38:16
|
|
|
|
majana79
|
Vesta kaj, a bi radi da dobim sladkorno al kaj Jaz si nohte lakiram po doooolgem času in se danes rahlo čudno počutim, tako da na pol spim že od kar sem prišla iz službe. No, popoldne sem celo zadremala... Kaj ste vmes vse napisale... Sem pol že pozabila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:48:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
anči, midve morva še na sladoled preden jz rodim... torej zelo kmalu počasi pa se nabirajo... evo majana je že online... he he... sladkorna - nič hudga jz bi si tud mogla nohte namazat s prozornim lakom, pa se mi sploh ne da... bom jutri.. sej se mi nikamor ne mudi, pa ni sea mi treba za nikogar pedenat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:49:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ja blue zaenkrat še nobene ne gane je pa res čudno da katrinka še ne voha sladoleda
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:56:56
|
|
|
|
majana79
|
Aja, kar same bi šle na sladoled. Že prou Me bi tut rade anči spoznale, ko se nam tako vneto skriva. Blue, jaz imam celo zbirko temnih lakov pa sem si danes po ene pol leta spet namazala. Ne vem kdo pravi, da imajo nosečnice polno energije.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 19:59:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Aja, kar same bi šle na sladoled. Že prou Me bi tut rade anči spoznale, ko se nam tako vneto skriva. Blue, jaz imam celo zbirko temnih lakov pa sem si danes po ene pol leta spet namazala. Ne vem kdo pravi, da imajo nosečnice polno energije. midve z anči se menva že vsaj 3 mesece, pa se še nisva dobile vi imate itak še čas... k ste še 2 v 1... jz bom pa kmal vozičkala jz sem si zanč po 100 letih namazala nohte z živo rdečim lakom.. moj je skor dol padu k je vidu... so mu full všeč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 20:04:44
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ja blue zaenkrat še nobene ne gane je pa res čudno da katrinka še ne voha sladoleda Hehehe.. boš vidla,da bo njo tut premamil
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.4.2009 20:07:43
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes anči, midve morva še na sladoled preden jz rodim... torej zelo kmalu To pa OBVEZNO! Se meniva že od tvoje MF.. se spomnim,ko sva skupi odštevale Ti sam povej kdaj.. Da jst že preko trebuha malo svojo snaho spoznam Da se me pol v živo ne ustraši tak
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?