Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:09:21
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sobota, 18.04. Miklarom - UZ dobro opravi danes
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:12:43
|
|
|
|
Reby
|
mismis - hvala za včerajšnjo Bavario mismisek - hvala za najboljšo pizzo na svetu Barbi - hvala za darilce, sem se kr topila, ko sem pogledala, kaj sem dobila Lana in Suska - lepo vaju je bilo spoznati Pija - lepo, da si se tudi ti oglasila, je bilo res presenečenje Ostalim udeleženkam pa hvala za prijetno družbico, fajn je blo Nč, zdej pa sem potrebna kave in masaže riti, me še kr boli
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:13:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes pa saj ne morem verjet, kava ko kava, imagine! mišmiška, kako si danes? znakci so? niso? kakšni znaki nič, njente, nada, zero...edino kar bi lahko rekli, da me je včeraj od dolgega sedenja tičalo v trebuščku in pa joške so postale poln polne, saj veš tisti feeling, ko imaš pred čisto polne, potem ti pa takoj, ko pride usahnejo. Ostalo pa nič
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:15:36
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Oj, nisem nič brala kaj se je dogajalo danes, vem da ene žurate in se veselite z mišmiš. Se še enkrat pridružujem k čestitkam!!! Pa še moj raport od danes. Če se še spomnite sem včeraj jamrala, da me je v sredo zvilo in so padale kepe strjene krvi pet dni po abraziji. No, danes sem se šla za vsak slučaj pokazat na urgenco in hudiča, spet so se moji strahovi uresničili. Zadnjič me niso dovolj spucali in sem morala danes še enkrat vse čez dati. Joj, sem bila huda! Sem kar zbrala pogum in sem zahtevala dr.D-ja. In je res prišel samo zaradi mene in me porihtal. No, vsaj upam, da bom imela sedaj mir. No, uglavnem dr.D je zakon in si ga bom počasi kar prisvojila. Mislim, da ga mišmiška ne bo več rabila, ne? Nč, grem kar ležat, ker me še malo boli od posega. Lep večer še naprej, N. jojjj pa maš smolo......lepo počivaj in naberi nove moči
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:18:43
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sobota, 18.04. Miklarom - UZ dobro opravi danes tut jaz se podpišem
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:27:25
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Oj, nisem nič brala kaj se je dogajalo danes, vem da ene žurate in se veselite z mišmiš. Se še enkrat pridružujem k čestitkam!!! Pa še moj raport od danes. Če se še spomnite sem včeraj jamrala, da me je v sredo zvilo in so padale kepe strjene krvi pet dni po abraziji. No, danes sem se šla za vsak slučaj pokazat na urgenco in hudiča, spet so se moji strahovi uresničili. Zadnjič me niso dovolj spucali in sem morala danes še enkrat vse čez dati. Joj, sem bila huda! Sem kar zbrala pogum in sem zahtevala dr.D-ja. In je res prišel samo zaradi mene in me porihtal. No, vsaj upam, da bom imela sedaj mir. No, uglavnem dr.D je zakon in si ga bom počasi kar prisvojila. Mislim, da ga mišmiška ne bo več rabila, ne? Nč, grem kar ležat, ker me še malo boli od posega. Lep večer še naprej, N. Pa sej to ni res... jst resnično upam, da je zdaj pa vse OK... Drži se!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:27:28
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sobota, 18.04. Miklarom - UZ dobro opravi danes se kr pod tole podpišem...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:28:04
|
|
|
|
womanpolice
|
BIT... nisem še ti zaželela dobrodošlice na RR. Dobrodošla med nami... Držim pesti za
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:32:54
|
|
|
|
womanpolice
|
Včeraj sem DIANO79 kr fajn okregala po telefonu... upam, da se je kaj prijelo, drugače bom morala osebno do nje ... Danes grem k sestri in nečaku (nesem pisanke); potem pa še pride brat, kateremu sem obljubila, da grem zraven njega v New Yorker saj je dobil od birmskega botra za zadnje pisanke bon za 200 EUR. tko da bom danes stilistka..... No, če bo uspel do sestre priti vsaj do pol dveh... Nič, midva greva zdaj, pa se zvečer kaj tipkamo. Kaj čem drugega rečt? Nič.. belina je še... krčev pa ni več... tiste dva tri dni so bili, potem pa se je stanje umirilo; nato me je dva dni v prsih preveval čuden občutek, kot bi mi signale nekdo spuščal po žlezah in malce me daje utrujenost... Danes se mi je sanjalo, da sem bila pri vedeževalki in sem jo vprašala kdaj bom noseča, pa mi je rekla "meseca maja v letošnjem letu boste že noseča"... hmmmmmmmmmmmmm Nič.. lepo se imejte danes pa se "slišimo" p.s. za včeraj mi je žal; verjetno vam je Kajšica povedala, da sem morala avto peljati k mehaniku, saj v ponedeljek začnem delat. Upam, da naslednjič pa bom res lahko prišla...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:44:02
|
|
|
|
punsha
|
No tako, sedaj sem pa še bolj smotana kot sem že tako bila. Prišla je tečka pa še zbolela sem. Vročina, grlo, obupen kašelj, brez glasu... Za nadaljni postopek moram biti gotovo zdrava ane? Kaj pa lahko vzamem? Če Lekadole pijem bo vredu? Aspirina menda ne smem, no tega že tako sicer ne uporabljam. Ali je še kaj takega kar nebi smela?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:47:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pozdravljene vse! Mene samo zanima, če je štanga pri mišmiš še cela, oziroma še stoji pokonci??
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 9:53:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutrooooo Samo sem vas prišla pozdravit,upam,da ste vsi dobro..... WP...super za znakce in sanje so resnične kaj pa je bilo z Diano? Miklarom, javi kako je bilo na UZ, danes verjetno pada stopka Mismis, je že čas,da si priznaš da si noseča, kljub neznakcem, si ,plusek ti je včeraj vse povedal, tako da veseli se temu, ne spusti niti enega trenutka, uživaj Reby, hvala ti spet na kavici prav mi rabi, čeprav je ne pijem N74,
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:05:39
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha No tako, sedaj sem pa še bolj smotana kot sem že tako bila. Prišla je tečka pa še zbolela sem. Vročina, grlo, obupen kašelj, brez glasu... Za nadaljni postopek moram biti gotovo zdrava ane? Kaj pa lahko vzamem? Če Lekadole pijem bo vredu? Aspirina menda ne smem, no tega že tako sicer ne uporabljam. Ali je še kaj takega kar nebi smela? Punsha, kupi si sirup smrekovih vršičkov. Full pomaga. Lekadol pa lahko mirne duše na osem jur jemlješ. Ne bo nič narobe.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:11:58
|
|
|
|
BarbiG
|
Sicer pa dobro jutro vsem skupaj. Reby, pa ne da si bila spet ti prva. Hvala za kavico. Je prijala. Se mi pa pozna, da sem zadnje čase navajena hodit s kurami spat. Sem čist polomljena, pa tale Supefact se mi zdi, da tud že pušča posledice. Sem čustveno na psu, pol pa spet nekje v višavah. Mismis, hvala za super večer. Pa seveda ekstra zahvala tvojmu za dobro pico. Drugač pa punce - Mismis, Reby, Lana 70, Suska, MBT1979, T1979, Kajšica, Daisy, Pika, lepo vas je bilo vse spoznat. Upam, da nisem kakšne izpustila. Ja pa seveda tudi bodočega očka. Mismis, drugač pa še enkrat čestitke za .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:12:39
|
|
|
|
BarbiG
|
Ja madoniš, pozabila sem na današnjo akterko. Miklarom, dobro opravi.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:23:00
|
|
|
|
pikovit
|
Heeej,žurerke,kako ste kaj? Kot vedno,ste se morale imeti imenitno,ker pri Mismiski ni nikoli dolgčas.Mismis je spekel seveda enkratno pizzo,Mismiska pa poskrbela,kot vedno za dobro vzdušje in pijačo.Res mi je žal,da nisem prišla.Bila včeraj na koncertu Novih fosilov in potem imela 2 pijana junca in eno skoraj trezno junko za prevažat okoli .Pa smo se privlekli domov nekaj čez 1 zjutraj.Pa se ne spodobi tako zgodaj po hišah hodit . Imejte se najlepše in uživajte vikend
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:24:36
|
|
|
|
pikovit
|
Miklarom,dobro opravi punca
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:45:45
|
|
|
|
lana70
|
jutro punce, evo mene......vesela sem, da sem vas spoznala, sicer pa si je težko zapomniti nick in še ime....in osebo, kateri to ime pripada. vsekakor Reby, nosečka, tebe sem si zapomnila v "prvem šusu".... letnici 1979 žal ne ločim več, katera je bila katera......(katera je bila poleg mismis?), definitivno ste pa super vse in občudovanja vredne po vsem, kar ste dale skozi....če pomislim nase, ki se vlečem šele skozi prvi postopek in to z manj optimizma kot ve!!!...ah, saj bo. Neglede, lep vikend vam želim, mismis, super večer, tvojemu reci hvala za navigacijo, ki mi je "prišparala" 45 min vožnje.... kajšica škoda, ker si tako hitro odšla... mismis, ne pozabi na kužonovega pujsa....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:54:39
|
|
|
|
Reby
|
Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 10:56:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je , jest sm ga tud prvič mal čudno pogledala.....dokler ni mismis povedala, da je pujs od kužona
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:01:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je a spet so svinje zbezlale po vasi
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:04:49
|
|
|
|
suska
|
Dobro jutro punce, kako ste? mismis, lana70, kajsica, Pia, T1979, Reby, BarbiG, Daisy, full vas je bilo lepo spoznat. Res ste prijetne in pozitivne! Če bo možno se vam pridružim še kdaj .... MBT1979 midve sva se pa že poznali ne ?! Lepo praznujte danes - še sonček mate! Mismis se enkrat se zahvali svojmu za pico (bila je super) in pozdravi kužona (tko je žalostno gledu za pico ). Reby je spet postregla s kavico - res si pridna! Pa full maš lepga bušija . Imejte se punce....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:07:35
|
|
|
|
mismis
|
Lana, zraven mene je sedela MBT, ta je te temna, ta svetla je pa T, vmes med njima je bila pa Suska. So pa vse tri istoletnice . Navigacija pa verjamem, da je super, tudi ko ke bbpikica prvič prišla k nam, sem ti napisala tole pot, da se ji ni bilo treba okoli voziti. Pikovit, važno, da si se ti fino imela Pija, thanks ker si prišla, lepo te je bilo videti. Wp, za belino. Mogoče se mi pa z Diano pridružita na seznamčku drugače pa Reby, T79, MBT79, Suska, BarbiG, Kajši, Daisy in Pija, lepo vas je bilo videti ,
< Sporočilo je popravil mismis -- 18.4.2009 11:09:01 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:09:20
|
|
|
|
suska
|
Miklarom tudi jaz držim pestke, da dobro opraviš danes! n74 - to pa je smola, ja!? Še dobro da si se šla še enkrat pokazat.... Za dr. Dja pa je baje že vrsta . mismis - vidim da je pujsek od tvojga kužona vsem všeč ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:12:25
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sobota, 18.04. Miklarom - UZ dobro opravi danes se kar spodaj podpišem......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......