|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
18.4.2009 9:09:21   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sobota, 18.04.
Miklarom - UZ

dobro opravi danes

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Jaz tut!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.4.2009 9:12:43   
Reby
mismis - hvala za včerajšnjo Bavario user posted image  
mismisek - hvala za najboljšo pizzo na svetu
Barbi - hvala za darilce, sem se kr topila, ko sem pogledala, kaj sem dobila user posted image
Lana in Suska - lepo vaju je bilo spoznati
Pija - lepo, da si se tudi ti oglasila, je bilo res presenečenje
Ostalim udeleženkam pa hvala za prijetno družbico, fajn je blo user posted image
Nč, zdej pa sem potrebna kave in masaže riti, me še kr boli user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.4.2009 9:13:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pa saj ne morem verjet, kava ko kava, imagine!user posted image user posted image user posted image

mišmiška, kako si danes? znakci so? niso?

kakšni znaki user posted image user posted image

nič, njente, nada, zero...edino kar bi lahko rekli, da me je včeraj od dolgega sedenja tičalo v trebuščku in pa joške so postale poln polne, saj veš tisti feeling, ko imaš pred user posted image  čisto polne, potem ti pa takoj, ko pride user posted image  usahnejo. Ostalo pa nič

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.4.2009 9:15:36   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Oj,

nisem nič brala kaj se je dogajalo danes, vem da ene žurate in se veselite z mišmiš. Se še enkrat pridružujem k čestitkam!!!
Pa še moj raport od danes. Če se še spomnite sem včeraj jamrala, da me je v sredo zvilo in so padale kepe strjene krvi pet dni po abraziji. No, danes sem se šla za vsak slučaj pokazat na urgenco in hudiča, spet so se moji strahovi uresničili. Zadnjič me niso dovolj spucali in sem morala danes še enkrat vse čez dati. Joj, sem bila huda! Sem kar zbrala pogum in sem zahtevala dr.D-ja. In je res prišel samo zaradi mene in me porihtal. No, vsaj upam, da bom imela sedaj mir. No, uglavnem dr.D je zakon in si ga bom počasi kar prisvojila. Mislim, da ga mišmiška ne bo več rabila, ne?
Nč, grem kar ležat, ker me še malo boli od posega. Lep večer še naprej, N.

jojjj pa maš smolo......lepo počivaj  in naberi nove moči

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.4.2009 9:18:43   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sobota, 18.04.
Miklarom - UZ

dobro opravi danes

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   tut jaz se podpišem

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.4.2009 9:27:25   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Oj,

nisem nič brala kaj se je dogajalo danes, vem da ene žurate in se veselite z mišmiš. Se še enkrat pridružujem k čestitkam!!!
Pa še moj raport od danes. Če se še spomnite sem včeraj jamrala, da me je v sredo zvilo in so padale kepe strjene krvi pet dni po abraziji. No, danes sem se šla za vsak slučaj pokazat na urgenco in hudiča, spet so se moji strahovi uresničili. Zadnjič me niso dovolj spucali in sem morala danes še enkrat vse čez dati. Joj, sem bila huda! Sem kar zbrala pogum in sem zahtevala dr.D-ja. In je res prišel samo zaradi mene in me porihtal. No, vsaj upam, da bom imela sedaj mir. No, uglavnem dr.D je zakon in si ga bom počasi kar prisvojila. Mislim, da ga mišmiška ne bo več rabila, ne?
Nč, grem kar ležat, ker me še malo boli od posega. Lep večer še naprej, N.

Pa sej to ni res... jst resnično upam, da je zdaj pa vse OK... Drži se!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.4.2009 9:27:28   
womanpolice

Sobota, 18.04.
Miklarom - UZ

dobro opravi danes

se kr pod tole podpišem...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.4.2009 9:28:04   
womanpolice
BIT... nisem še ti zaželela dobrodošlice na RR. Dobrodošla med nami... Držim pesti za user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
18.4.2009 9:32:54   
womanpolice
Včeraj sem DIANO79 kr fajn okregala po telefonu... upam, da se je kaj prijelo, drugače bom morala osebno do nje user posted image ...

Danes grem k sestri in nečaku (nesem pisanke); potem pa še pride brat, kateremu sem obljubila, da grem zraven njega v New Yorker saj je dobil od birmskega botra za zadnje pisanke bon za 200 EUR. tko da bom danes stilistka..... user posted image No, če bo uspel do sestre priti vsaj do pol dveh...

Nič, midva greva zdaj, pa se zvečer kaj tipkamo.

Kaj čem drugega rečt? Nič.. belina je še... krčev pa ni več... tiste dva tri dni so bili, potem pa se je stanje umirilo; nato me je dva dni v prsih preveval čuden občutek, kot bi mi signale nekdo spuščal po žlezah in malce me daje utrujenost...

Danes se mi je sanjalo, da sem bila pri vedeževalki in sem jo vprašala kdaj bom noseča, pa mi je rekla "meseca maja v letošnjem letu boste že noseča"... hmmmmmmmmmmmmm

Nič.. lepo se imejte danes pa se "slišimo"

p.s. za včeraj mi je žal; verjetno vam je Kajšica povedala, da sem morala avto peljati k mehaniku, saj v ponedeljek začnem delat. Upam, da naslednjič pa bom res lahko prišla...

Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.4.2009 9:44:02   
punsha
No tako, sedaj sem pa še bolj smotana kot sem že tako bila. Prišla je tečka pa še zbolela sem. Vročina, grlo, obupen kašelj, brez glasu... user posted image Za nadaljni postopek moram biti gotovo zdrava ane? Kaj pa lahko vzamem? Če Lekadole pijem bo vredu? Aspirina menda ne smem, no tega že tako sicer ne uporabljam. Ali je še kaj takega kar nebi smela?

Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.4.2009 9:47:45   
Kruce Fiks
Pozdravljene vse!
Mene samo zanima, če je štanga pri mišmiš še cela, oziroma še stoji pokonci??user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.4.2009 9:53:50   
Rakica_80
Jutrooooouser posted image
Samo sem vas prišla pozdravit,upam,da ste vsi dobro.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP...super za znakceuser posted image user posted image user posted image user posted image  in sanje so resničneuser posted image kaj  pa je bilo z Diano?
Miklarom, javi kako je bilo na UZ, danes verjetno pada stopkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis, je že čas,da si priznaš da si noseča, kljub neznakcem, siuser posted image ,plusek ti je včeraj vse povedal, tako da veseli se temu, ne spusti niti enega trenutka, uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Reby, hvala ti spet na kaviciuser posted image prav mi rabi, čeprav je ne pijemuser posted image
N74, user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.4.2009 10:05:39   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

No tako, sedaj sem pa še bolj smotana kot sem že tako bila. Prišla je tečka pa še zbolela sem. Vročina, grlo, obupen kašelj, brez glasu... user posted image Za nadaljni postopek moram biti gotovo zdrava ane? Kaj pa lahko vzamem? Če Lekadole pijem bo vredu? Aspirina menda ne smem, no tega že tako sicer ne uporabljam. Ali je še kaj takega kar nebi smela?

Punsha, kupi si sirup smrekovih vršičkov. Full pomaga. Lekadol pa lahko mirne duše na osem jur jemlješ. Ne bo nič narobe.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
18.4.2009 10:11:58   
BarbiG
Sicer pa dobro jutro vsem skupaj.

Reby, pa ne da si bila spet ti prva. Hvala za kavico. Je prijala.

Se mi pa pozna, da sem zadnje čase navajena hodit s kurami spat. Sem čist polomljena, pa tale Supefact se mi zdi, da tud že pušča posledice. Sem čustveno na psu, pol pa spet nekje v višavah. user posted image user posted image user posted image  

Mismis, hvala za super večer.  Pa seveda ekstra zahvala tvojmu user posted image  za dobro pico.

Drugač pa punce - Mismis, Reby, Lana 70, Suska, MBT1979, T1979, Kajšica, Daisy, Pika, lepo vas je bilo vse spoznat. Upam, da nisem kakšne izpustila. Ja pa seveda tudi bodočega očka.

Mismis, drugač pa še enkrat čestitke za user posted image  user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
18.4.2009 10:12:39   
BarbiG
Ja madoniš, pozabila sem na današnjo akterko. Miklarom, dobro opravi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.4.2009 10:23:00   
pikovit
Heeej,žurerke,kako ste kaj?user posted image Kot vedno,ste se morale imeti imenitno,ker pri Mismiski ni nikoli dolgčas.Mismis je spekel seveda enkratno pizzo,Mismiska pa poskrbela,kot vedno za dobro vzdušje in pijačo.Res mi je žal,da nisem prišla.Bila včeraj na koncertu Novih fosilov in potem imela 2 pijana junca in eno skoraj trezno junko za prevažat okoli user posted image .Pa smo se privlekli domov nekaj čez 1 zjutraj.Pa se ne spodobi tako zgodaj po hišah hodituser posted image .

Imejte se najlepše in uživajte vikend

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.4.2009 10:24:36   
pikovit
Miklarom,dobro opravi puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.4.2009 10:45:45   
lana70
jutro punce, evo mene......vesela sem, da sem vas spoznala, sicer pa si je težko zapomniti nick in še ime....in osebo, kateri to ime pripada. vsekakor Reby, nosečka, tebe sem si zapomnila v "prvem šusu".... letnici 1979 žal ne ločim več, katera je bila katera......(katera je bila poleg mismis?), definitivno ste pa super vse in občudovanja vredne po vsem, kar ste dale skozi....če pomislim nase, ki se vlečem šele skozi prvi postopek in to z manj optimizma kot ve!!!...ah, saj bo. Neglede, lep vikend vam želim, mismis, super večer, tvojemu reci hvala za navigacijo, ki mi je "prišparala" 45 min vožnje....
kajšica škoda, ker si tako hitro odšla...
mismis, ne pozabi na kužonovega pujsa....user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.4.2009 10:54:39   
Reby
Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.4.2009 10:56:20   
lana70

Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , jest sm ga tud prvič mal čudno pogledala.....dokler ni mismis povedala, da je pujs od kužona

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.4.2009 11:01:19   
mismis

a spet so svinje zbezlale po vasi user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.4.2009 11:04:49   
suska
Dobro jutro punce, kako ste?

mismis, lana70, kajsica, Pia, T1979, Reby, BarbiG, Daisy, full vas je bilo lepo spoznat. Res ste prijetne in pozitivne! Če bo možno se vam pridružim še kdaj user posted image ....
MBT1979 midve sva se pa že poznali ne user posted image ?! Lepo praznujte danes - še sonček mate!

Mismis se enkrat se zahvali svojmu za pico (bila je super) in pozdravi kužona (tko je žalostno gledu za pico user posted image ).

Reby je spet postregla s kavico - res si pridna! Pa full maš lepga bušija user posted image .

Imejte se punce....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.4.2009 11:07:35   
mismis
Lana, zraven mene je sedela MBT, ta je te temna, ta svetla je pa T, vmes med njima je bila pa Suska. So pa vse tri istoletnice user posted image .
Navigacija pa  verjamem, da je super, tudi ko ke bbpikica prvič prišla k nam, sem ti napisala tole pot, da se ji ni bilo treba okoli voziti.

Pikovit, važno, da si se ti fino imela

Pija, thanks ker si prišla, lepo te je bilo videti.

Wp, user posted image user posted image user posted image  za belino. Mogoče se mi pa z Diano pridružita na seznamčkuuser posted image

drugače pa Reby, T79, MBT79, Suska, BarbiG, Kajši, Daisy in Pija, lepo vas je bilo videti user posted image ,

< Sporočilo je popravil mismis -- 18.4.2009 11:09:01 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.4.2009 11:09:20   
suska
Miklarom  tudi jaz držim pestke, da dobro opraviš danes!

n74 - to pa je smola, ja!? Še dobro da si se šla še enkrat pokazat.... Za dr. Dja pa je baje že vrsta user posted image user posted image .

mismis - vidim da je pujsek od tvojga kužona vsem všeč user posted image ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.4.2009 11:12:25   
lana70

Sobota, 18.04.
Miklarom - UZ

dobro opravi danes

se kar spodaj podpišem......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......