matejchi
|
TIPOLOŠKA OPREDELITEV ŽENSK V POSTELJI Astmatičarka: "Uhh...uhh...uhhh ..." Matematičarka: "Ponovi, ponovi, ponovi ..." Veterinarka: "Daj me, bikec moj, daj me ..." Učiteljica: "Da, tako, ..., zelo dobro ...!" Morilka: "Če zdaj nehaš, te ubijem ...!" Navijačica: "Vzdrži ..., dajmo, še, še ..." Neobveščena: "Kaj je to? Zakaj? Kaj? Kaj to počneš?" Optimistka: "Da, da ... da ...!" Pesimistka: "Ne, ne, ne ..." Prometni tehnik: "Bolj na levo, ne, ne, malo bolj navzgor, naprej ... Versko blazna: "O moj bog ..., moj bog ..." Samomorilska: Joj, umiram, umiiiiram!" Skrbnica računalnikov: "OK, OK, OK ..." Učiteljica angleščine: "Oh yes, yes, good, ohhh God!" Vedeževalka: "Čutim, da prihaja ..., blizu je ... tu je ...uuuuuuuuuuhhh!" Merkatorjevka: "Ti si boljši kot sosed!!!!" Manjka pa tista najpogostejša: ME BOLI GLAVA! anita kje se najdeš??