|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
14.4.2009 11:22:45   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

hoj punce! jaz sem mela med prazniki tako gužvo, da še na rač. nisem utegnilauser posted image in rezultat tega? da sem si danes zjutraj komaj kavbojke zaprlauser posted image user posted image  šlavheki pa so pridno pogledali čez pasuser posted image user posted image user posted image , pa saj ni čudno, glede na to koliko sem spravila vaseuser posted image

joj, ta mesec mi je takoo dolg pa ne vem zakaj, non stop se nekaj dogaja, ampak se mi zdi da nikamor ne gre.

aqua še držimo pestkeuser posted image

problemi z šlaufki tudi mene niso preskočili... user posted image user posted image user posted image user posted image

thnx za pestke piki!!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.4.2009 12:38:35   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

problemi z šlaufki tudi mene niso preskočili... user posted image user posted image user posted image user posted image

thnx za pestke piki!!!! user posted image

ja, pa jade, ti suhica, pa že ne boš govorila o šlauhekihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.4.2009 16:40:01   
KIWI
Hojla konzervice!
Danes pa sem res dobre volje!!! user posted image user posted image user posted image
Bila na UZ danes, in tako kaže: Danes pade stopka ob 21.30, v četrtek 16.04. pa punkcija!
Našteli smo 5 foliklov, dr. je rekla da so ful lepi, vsi približno isto veliki, prek 23, tako da sem ful optimistična! Samo napeta pa sem kot slon, pa prsi bolijo da je joj. No, se pač vidi, da sem imela duplo dozo stimulacije glede na lansko leto. 

Ja, Pikica36, o znamenitih šlaufekih pa bi se dalo marsikaj reči, tudi z moje strani. Pa kaj hočemo, takšno je življenje!

Sicer pa pozdravček in user posted image  prav vsem tukaj gor!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.4.2009 17:47:58   
lana70
nooo, da še tukaj poročam...KONČNOOO dobila Menopur, UZ 24.4.

šibam, lep dan

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.4.2009 8:04:19   
Še ena T
Živjo!!!

Tudi ta mesec ne bo moj.... Spet prišla user posted image !!!!  user posted image

Naslednje M ne pričakujem 12.5.

Ta ciklus začnem po navodilih G meriti bazalno temperaturo in vpisovati ostale znake ovulacije, vse skupaj pa na koncu prinesti h G. Uh, sem šele na začetku, ne?

Pa še ta megla zunaj. Danes me boli glava, res ni moj dan. Gužva v službi pa taka, da se doma samo še vlečem iz kota v kot...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.4.2009 8:53:58   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image še ena T user posted image user posted image
bentiš nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a res nobeni ne more ratat user posted image user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
15.4.2009 9:04:06   
Kruce Fiks
Če se ne motim ma pa danes naša sexi BB rojstni dan!

Da bi ti Atej pripravil eno res krasno darilce itd. itd.........user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.4.2009 10:20:50   
aqua77
Morgen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.4.2009 10:22:31   
aqua77
BB vse naj naj, za tvoj direndaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti, da se ti uresniči tvoja največja želja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.4.2009 14:09:17   
aqua77
Žižek, ko se bo delal seznamček, mene je treba popravit, stopamo pokončno v maj, mesec ljubezni in upamo na majski + 13.05. user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
15.4.2009 14:13:18   
pikica36
ahoj!!!
tile naši user posted image  so pa res trmasti, nikakor se nočejo prijetiuser posted image user posted image user posted image user posted image
aquiuser posted image user posted image
jaz sem tud danes spet klicala G , in končno se me je usmilila user posted image user posted image user posted image  je rekla naj jo jutri pokličem , da mi najde eno "luknjo" nekje naslednji teden.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
15.4.2009 14:16:56   
neodkrita
Tudi mene je obiskala user posted image  tako, da gremo v maj, sicer pa veliko upanja tako ali tako nimam. Pa kaj hočemo takšno je življenje.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
15.4.2009 14:32:40   
mausikaa
jaz se tudi selim v maj, moja user posted image se je najavila kar konkretno prej...kdaj maja pa je ne pričakujem pa nimam pojma, teli moji ciklusi so postali prava uganka, sem tko kot forest Gump z svojo škatlo čokolad, jaz tudi nikoli ne vem kdaj točno bo prišla...
počutje temu primerno, za krono vsega sem še konkretno zbolela...
tko da sem se odločila, da bom ta cilkus K po vsej verjetnosti kar izpustila user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
15.4.2009 14:36:42   
pikica36
BB pikica VSE NAJBOLJŠEuser posted image
PA TO NI RES NOOOuser posted image  spet totalno neuspešen mesecuser posted image user posted image nobene user posted image
pa zgleda da smo res prave konzerve, ko se jih nič ne primeuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.4.2009 14:37:26   
pikica36
neodkrita si kaj zvedela v zvezi s hormonskimi preiskavami??

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.4.2009 14:44:41   
neodkrita
Ne, sem pozabila poklicat. Bom jutri in če bo vse po sreči lahko grem na odvzem krvi 3 ali 4 dan ciklusa, vsaj upam, da bo tako.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
15.4.2009 14:50:26   
aqua77
piki a tebe že kaj srbijo prstki??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.4.2009 14:56:07   
Grethy
Hej hoj, vidim da smo vse nekako na isti valovni dolžini, oziroma, bolje rečeno, na isti rdeči niti (user posted image ) ...
pa selitveni servis imamo vsak mesec na obisku, da nas odtransportira v naslednjega, na čakanje ...
in imamo eno hudo skupno lastnost - v svoji želji po detetu smo trmasto vztrajne ...

pikica, a je že konc mesca, al kaj user posted image user posted image user posted image ??? ... sigurno imamo kako zlato rezervo user posted image še kje tja do tridesetega aprila ...

priznam, kljub optimizmu, ki sem si ga nabrala, mi je pa hudo user posted image user posted image user posted image prav za vsako, ki ji ne uspe ...

In še en ????
 kako je zdaj s srečanjem ????

KJE ?
OB KTERI URI ?
POTREBNI REKVIZITI ?
... ?

LAVJUOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
15.4.2009 15:02:30   
aqua77
Grethy a mi lahko kaj mace zrihtaš... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
15.4.2009 15:04:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Hej hoj, vidim da smo vse nekako na isti valovni dolžini, oziroma, bolje rečeno, na isti rdeči niti (user posted image ) ...
pa selitveni servis imamo vsak mesec na obisku, da nas odtransportira v naslednjega, na čakanje ...
in imamo eno hudo skupno lastnost - v svoji želji po detetu smo trmasto vztrajne ...

pikica, a je že konc mesca, al kaj user posted image user posted image user posted image ??? ... sigurno imamo kako zlato rezervo user posted image še kje tja do tridesetega aprila ...

priznam, kljub optimizmu, ki sem si ga nabrala, mi je pa hudo user posted image user posted image user posted image prav za vsako, ki ji ne uspe ...

In še en ????

KJE ?
OB KTERI URI ?
POTREBNI REKVIZITI ?
... ?

LAVJUOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uf,  tole s srečanjem mi je pa ušlo... user posted image user posted image user posted image user posted image  a se jaz tudi lahko pofočkam zaraven... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
15.4.2009 15:16:09   
Grethy

Grethy a mi lahko kaj mace zrihtaš... user posted image

seveda ti jo lahko, sam povej kolk jo rabiš ????

kilo, dve ???? Hecam se ..user posted image user posted image

Veš da jo bom zrihtala ... user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
15.4.2009 15:17:22   
Grethy

In še en ????

KJE ?
OB KTERI URI ?
POTREBNI REKVIZITI ?
... ?

uf,  tole s srečanjem mi je pa ušlo... user posted image user posted image user posted image user posted image  a se jaz tudi lahko pofočkam zaraven... user posted image

Pomoje ne bi smel bit kak problem ... sam jaz nimam pojma kdaj kam it, pa kva vse s sabo prvlečt user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 15.4.2009 15:22:33 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.4.2009 19:17:26   
miklarom
Aqua77 -še tukaj en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image  zate

bbpikica -  vse najboljše za tvoj rojstni dan in izpolnitev tvoje največje skrite željeuser posted image

samo res, tudi jaz ne vem kaj je zdaj to da nobeni ne rata, saj bo pa ziher v mesecu maju, to bo naš mesec

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.4.2009 19:50:56   
bbpikica
Večer konzervice in nartaljubši konzervans.

Hvala za rojstnodnevne čestitke, čeprav mi današnji dan ni bil najbolj naklonjen, ampak so bili že slabši, tako da gremo veselo naprej.

Vidim da tudi  tale april še ni prinesel tako zaželjenih user posted image . Pa to je za po*pi*zd*ituser posted image . Zdaj bi bil pa že čas da kakšna popravi našo statistiko, kaj mislite, po moje ja.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
16.4.2009 8:05:13   
pikica36
jutrooo!

aqui- zanimivo, ta mesec me nič ne srbijo prstiuser posted image ampak mogoče je pa še prehitro (še celih 8 dni)in bom naslednji teden že grizla nohteuser posted image
Neodkrita- daj javi, ko boš kaj zvedelauser posted image

kak je kaj naš seznam? ga že dolgo nisem prečekirala, grem glih zdajuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.