Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 18:25:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! Naj počiva v miru
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 18:26:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Malo se igram in sem naložila nov avatar Vidim , upam, da se ga bom navadila. Si bila itak zakon s tistim starim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 18:27:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem dobre volje. Pošta od banke me je razveselila, ker je anuiteta kredita padla za celih 51 eu Od maximalne do danes se je znižala natanko za 175 eu Pregled opravile, potrdilo imava in sedaj čakam na ponedeljek Tvoja pesem danes je "Vem, da danes bo srečen dan..."
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 19:47:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Kak ste? Vas ni odpihnilo? Ta veter je za znoret Sem brala na eni izmed sosednjih tem o nenamernem hujšanju po porodu in sem se spet malce zamislila nad mojimi kg . Sicer pa ne vem, če se tista avtorica malo ne zafrkava z vsemi, ker je to njena prva objava Eh nima veze.... Zakaj pa se sekiraš? Če normalno ješ in vseeno hujšaš nimaš kaj naredit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 19:51:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Kak ste? Vas ni odpihnilo? Ta veter je za znoret Sem brala na eni izmed sosednjih tem o nenamernem hujšanju po porodu in sem se spet malce zamislila nad mojimi kg . Sicer pa ne vem, če se tista avtorica malo ne zafrkava z vsemi, ker je to njena prva objava Eh nima veze.... Zakaj pa se sekiraš? Če normalno ješ in vseeno hujšaš nimaš kaj naredit. Nikoli ne veš.hujšanje je lahko vzrok tudi kakšne bolezni.jaz sem pred 10.leti zgubila v enem mesecu 15 kg,pa sem normalno jedla-vzrok:vnetje želodca.Takrat sem imela 43 kg.sama sebe sem se ustrašila,ko sem se v bolnici pogledala v ogledalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 19:55:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Kak ste? Vas ni odpihnilo? Ta veter je za znoret Sem brala na eni izmed sosednjih tem o nenamernem hujšanju po porodu in sem se spet malce zamislila nad mojimi kg . Sicer pa ne vem, če se tista avtorica malo ne zafrkava z vsemi, ker je to njena prva objava Eh nima veze.... Zakaj pa se sekiraš? Če normalno ješ in vseeno hujšaš nimaš kaj naredit. Nikoli ne veš.hujšanje je lahko vzrok tudi kakšne bolezni.jaz sem pred 10.leti zgubila v enem mesecu 15 kg,pa sem normalno jedla-vzrok:vnetje želodca.Takrat sem imela 43 kg.sama sebe sem se ustrašila,ko sem se v bolnici pogledala v ogledalo To je nekaj drugega. Če pa zdrav človek še vedno shujša kg ali dve na mesec zaradi tempa, ker se življenje spremeni pa nimaš kaj. Lahko edino povečaš vnos kalorij, da ublažiš padec kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 20:56:42
|
|
|
|
jana81
|
ola bejbe sem mal fraj ker ati daje Nejca spat, jst sem se pa spravla avto na steni pobarvat..uf velik dela Sem pozabla povedat da je danes Nejc prvič tako padel v vrtcu, da ima čist sivo na ličku..pa men pravi vzgojiteljica, da je malo meden, pa mi ni blo jasn kva misli, pol pa le pove da je padu in se udaru na stol in da so mu med gor namazale..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 20:58:28
|
|
|
|
jana81
|
barbaw hvala za link.. anitka si dobila pošto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:01:36
|
|
|
|
nia5
|
Vidim, da nam tudi danes nekaj ne gre od rok . Nia končno spi, je bila od treh pokonci, s tem da je danes le enkrat spala 1,5h, kako je zdržala me ne vprašat. Sma jo fajn skopala, ker smo prej bili v šumi kake pol ure in sem jo pregledala od glave do pet, ker me je strah teh klopov oz bolezni. Zdaj grem pa še pivce do konca spit, pol pa ležat, me utrudi, ko sem od jutra do večera sama z njo, še posebaj ko tako malo spi. Lepo in mirno noč želim vsem mamicam in upam da se hroščeki usmilijo in bodo pridni
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:26:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana da se tud jst pohvalim. hujšam že celih 5dni. to je neki novga zame. in sme izgubila že 2kg. še enih 8, bi jih dala vsaj dol..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:28:26
|
|
|
|
špelin@
|
Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:30:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:32:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Vidim, da nam tudi danes nekaj ne gre od rok . Nia končno spi, je bila od treh pokonci, s tem da je danes le enkrat spala 1,5h, kako je zdržala me ne vprašat. Sma jo fajn skopala, ker smo prej bili v šumi kake pol ure in sem jo pregledala od glave do pet, ker me je strah teh klopov oz bolezni. Zdaj grem pa še pivce do konca spit, pol pa ležat, me utrudi, ko sem od jutra do večera sama z njo, še posebaj ko tako malo spi. Lepo in mirno noč želim vsem mamicam in upam da se hroščeki usmilijo in bodo pridni Preden gresta v gozd se našpricajta s kakšnim sredstvom proti klopom. Vsaj malo vaju bo zaščitil. Lahko noč!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:32:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw hvala za link.. anitka si dobila pošto? ni za kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:32:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ola bejbe sem mal fraj ker ati daje Nejca spat, jst sem se pa spravla avto na steni pobarvat..uf velik dela Sem pozabla povedat da je danes Nejc prvič tako padel v vrtcu, da ima čist sivo na ličku..pa men pravi vzgojiteljica, da je malo meden, pa mi ni blo jasn kva misli, pol pa le pove da je padu in se udaru na stol in da so mu med gor namazale.. Vsaj to je dobro, da so ga namazale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:33:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili za morje no je sedaj avto vsaj poštiman . sem imela danes tvojega soseda na očeh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:33:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili Gardaland bo pa drugič padel. Samo, da greste na morje. za avto, pa če glih so morali menjati vrata
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:34:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Vidim, da nam tudi danes nekaj ne gre od rok . Nia končno spi, je bila od treh pokonci, s tem da je danes le enkrat spala 1,5h, kako je zdržala me ne vprašat. Sma jo fajn skopala, ker smo prej bili v šumi kake pol ure in sem jo pregledala od glave do pet, ker me je strah teh klopov oz bolezni. Zdaj grem pa še pivce do konca spit, pol pa ležat, me utrudi, ko sem od jutra do večera sama z njo, še posebaj ko tako malo spi. Lepo in mirno noč želim vsem mamicam in upam da se hroščeki usmilijo in bodo pridni nočko tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:34:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili za morje no je sedaj avto vsaj poštiman . sem imela danes tvojega soseda na očeh Grrrrrr, meni gre na bruhanje, če ga vidim Pa njegovo glupo i tupo hinavsko babo tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:35:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ola bejbe sem mal fraj ker ati daje Nejca spat, jst sem se pa spravla avto na steni pobarvat..uf velik dela Sem pozabla povedat da je danes Nejc prvič tako padel v vrtcu, da ima čist sivo na ličku..pa men pravi vzgojiteljica, da je malo meden, pa mi ni blo jasn kva misli, pol pa le pove da je padu in se udaru na stol in da so mu med gor namazale.. božček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:35:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili Gardaland bo pa drugič padel. Samo, da greste na morje. za avto, pa če glih so morali menjati vrata Gardaland je prestavljen za 1 leto Eh, za avto mi je vseeno, tudi če je popravilo veliko stalo, glavno, da je poštiman, itak gre iz zavarovanja tiste barabe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:38:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, nekaj švoh debata je tole nia5, verjamem, da si utrujena, le odpočij si jana81, upam, da se Nejček ni preveč udaril Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili za morje no je sedaj avto vsaj poštiman . sem imela danes tvojega soseda na očeh Grrrrrr, meni gre na bruhanje, če ga vidim Pa njegovo glupo i tupo hinavsko babo tudi sem bila dopoldne tam pa ni bilo avto ne njega, no sem ga pa videla ob 13 na drugem koncu šel v pekarno, nesel vrečko v avto in odpeketal v blok. no važn je da ima uno srajco zataknjeno za hlače, ki si jih maltene navleče do jošk , a sem fulala poklic mislim da mi je ta detektivski pisan na kožo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer čvekice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:41:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan dan! KO me ni napišete celo marijo, ko pa sem online pa vse pobegnete. Mi smo fino, veliko sva zunaj, zdaj sem zaposlena še s kuhanjem, ker Maji bolj odgovarja vrtčevski sistem kosila kot naš ( ob 14.30). Pa mala frajerka že obvlada obrate na nogah tako, da vedno boljše hodi. Le zunaj si ne zaupa in me drži za prst, ko pa hoče nosit žogo in pobirat rožice pa gre tudi brez prsta. Danes smo šli naročit torte in nekaj peciva, nekaj ga bom sama naredila, pa predčasno vpisat Majo v naš vrtec, ker tako dobimo plus točk (ko bi to vsaj kdo povedal ). Potem pa moram še na redni vpis. Jaz se počutim super, mojemu sem včeraj dopovedovala, da naj me neha s hrano silit, ampak je to misija nemogoče. Lahko se pohvalim, da so mi zdaj 38 hlače komot. Bom probala drug teden 36 gor nategnit, če bo mogoče že šlo, ampak nisem preveč optimistična. Probala bom kasneje kaj prebrat ampak nič ne obljubim. Jutri zjutraj bom imela mogoče kaj več časa. uživačici , pa za -kg . danes me je pa obiskala najina znanka , in sve obujale spomine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 21:42:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer čvekice čer danes je nekam mal čvekic . kako si kej kako AT???
|
|
|
Otrok vam pove, da je istospolno usmerjenrotkappchenposlal/a bi ga/jo k psihiatru (
12%)
to se mi ne more zgoditi (
4%)
odpovedal/a bi se ga/je (
1%)
sprejel/a bi to (
82%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!