Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:13:48
|
|
|
|
katy82
|
http://www.radio1.si/?p=novice&id=20156
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:14:33
|
|
|
|
mafi
|
barbaw: imaš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce se vam zdi, da bi pri 16 mescih že moral hoditi Od moje kolegice mala še ar ne hodi, pa je zaradi tega zelo žalostna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:15:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec , kdaj pa začneta z uvajanjem=?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:15:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht kaj so to počitnice jaz bi tudi kaj šiht ali počitnice? najprej počitnice potem pa šiht so moje sodelavke-čarovnice baje v polnem pričakovanju mojega prihoda , to bo pestro a ne morejo brez tebe, da te čakajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:16:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht kaj so to počitnice no vsaj sprememba okolice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:17:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce se vam zdi, da bi pri 16 mescih že moral hoditi Od moje kolegice mala še ar ne hodi, pa je zaradi tega zelo žalostna Naj bi, ni pa nujno. Ni pravila. A zdravstveno je vse ok? Mala plazi? Pa verjamem, da je tvoji kolegici hudo, ker večina že dirka naokrog.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:17:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 No zdej moram pa mojo miško pohvalt-SHODILA JE Se kar spusti in naredi par korakov,pol pa obstane k se spomne da se nikjer ne drži pa prehodi še par korakcov do kakega stola al se pa pokne na rito.Cukr mali moj ne morem verjet da je že tko velika Pol sva jo dala pa na kahlo sedet da sva pripravla banjo za vodo je pa še lulala prvič v njo,sva kr pogledala in se nasmejala,k jo je zgleda tekoča voda zdražla da jo je mudilo in je lulala. No tolk od mene ne vem več kaj naj komentiram sem že pozabla kolk ste napisale za Laro in - dag se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec Tudi mi smo bili pri Jaku na takem sestanku pred vstopom. Je pa bila vzgojiteljica malo bolj zaguljena. ma dej eni starši so imeli res take pripombe , da se sem jaz res od srca nasmejala. Je ravnateljica razlagala, da je bila ena mami tako depresivna ko je pripeljala v vrtec, da se je usedla v avto in zihr potem še 1 urco jokala, pa je baje bil zelo priden niti malo jokal. Mami pa je zelo težko prnesla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:19:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce se vam zdi, da bi pri 16 mescih že moral hoditi Od moje kolegice mala še ar ne hodi, pa je zaradi tega zelo žalostna nej bi že hodili, sam se mi pa zdi da je to čist odvisem od posameznega otroka in da se včasih mamice preveč obremenjujejo kaj vse njihov ne more sosedov pa lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec , kdaj pa začneta z uvajanjem=? 1.6.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:20:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec Tudi mi smo bili pri Jaku na takem sestanku pred vstopom. Je pa bila vzgojiteljica malo bolj zaguljena. ma dej eni starši so imeli res take pripombe , da se sem jaz res od srca nasmejala. Je ravnateljica razlagala, da je bila ena mami tako depresivna ko je pripeljala v vrtec, da se je usedla v avto in zihr potem še 1 urco jokala, pa je baje bil zelo priden niti malo jokal. Mami pa je zelo težko prnesla ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:20:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos a AT hodi? ma ne bi se upala reči, da že hodi, ker kakor jo piči en dan ji gre super, kak dan pa niti koraka, danes je prehodila celo stanovanje od moje mami, 90 kvadratov , samo je še malo prpa Kaj ga pa ti serješ. Pa saj AT hodi. Prpa je tudi moja zunaj, pa kaj zdaj. Prehodi pa vsak dan xx km.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce se vam zdi, da bi pri 16 mescih že moral hoditi Od moje kolegice mala še ar ne hodi, pa je zaradi tega zelo žalostna Naj bi, ni pa nujno. Ni pravila. A zdravstveno je vse ok? Mala plazi? Pa verjamem, da je tvoji kolegici hudo, ker večina že dirka naokrog. mislim, da je ostalo vse v okviru nekega povprečja, no edino to da jo še vedno na polno doji, na dan pa pokadi 3 škatlice cig. , plazi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:22:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec Tudi mi smo bili pri Jaku na takem sestanku pred vstopom. Je pa bila vzgojiteljica malo bolj zaguljena. ma dej eni starši so imeli res take pripombe , da se sem jaz res od srca nasmejala. Je ravnateljica razlagala, da je bila ena mami tako depresivna ko je pripeljala v vrtec, da se je usedla v avto in zihr potem še 1 urco jokala, pa je baje bil zelo priden niti malo jokal. Mami pa je zelo težko prnesla Jaz priznam, da sem spustila nekaj solz, ko je Jaka prvič šel v vrtec. Najbolj me je matralo to, da sem ga slišala jokat. Sva bila le 16 m več ali manj sama skupaj. 1 uro se jokat pa je malo Ene mame so malo bolj čustvene ene pa manj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos a AT hodi? ma ne bi se upala reči, da že hodi, ker kakor jo piči en dan ji gre super, kak dan pa niti koraka, danes je prehodila celo stanovanje od moje mami, 90 kvadratov , samo je še malo prpa Kaj ga pa ti serješ. Pa saj AT hodi. Prpa je tudi moja zunaj, pa kaj zdaj. Prehodi pa vsak dan xx km. res kaj pa vem, jaz bom upala to napisat res takrat ko bo šibala kot strela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:24:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec Tudi mi smo bili pri Jaku na takem sestanku pred vstopom. Je pa bila vzgojiteljica malo bolj zaguljena. ma dej eni starši so imeli res take pripombe , da se sem jaz res od srca nasmejala. Je ravnateljica razlagala, da je bila ena mami tako depresivna ko je pripeljala v vrtec, da se je usedla v avto in zihr potem še 1 urco jokala, pa je baje bil zelo priden niti malo jokal. Mami pa je zelo težko prnesla Jaz priznam, da sem spustila nekaj solz, ko je Jaka prvič šel v vrtec. Najbolj me je matralo to, da sem ga slišala jokat. Sva bila le 16 m več ali manj sama skupaj. 1 uro se jokat pa je malo Ene mame so malo bolj čustvene ene pa manj. ene so že včeraj na sestanku jokale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:25:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce se vam zdi, da bi pri 16 mescih že moral hoditi Od moje kolegice mala še ar ne hodi, pa je zaradi tega zelo žalostna Naj bi, ni pa nujno. Ni pravila. A zdravstveno je vse ok? Mala plazi? Pa verjamem, da je tvoji kolegici hudo, ker večina že dirka naokrog. mislim, da je ostalo vse v okviru nekega povprečja, no edino to da jo še vedno na polno doji, na dan pa pokadi 3 škatlice cig. , plazi tudi Če 3 škatle na dan pokadi jo mora nekaj fejst matrat. Da doji ni nič takega, ker ene dojijo tudi do 3. leta. Mogoče pa rabi nekoga, da bi se družil z malo in bi mala videla kako je to, ko vsi otroci hodijo okrog nje. Ko bo prišel njen čas bo že shodila. Verjetno tale mamica čusti pristik tudi iz okolice in ziher ji ni lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja danes je Filip dobil tobrex, amak ne vem če bi mu sploh dala, ker mislim, da mu gre na bolš , ma da se mi do ponedeljka pocajta, ker pol si morm pa mal počitnic privoščt preden grem na šiht kaj so to počitnice jaz bi tudi kaj šiht ali počitnice? najprej počitnice potem pa šiht so moje sodelavke-čarovnice baje v polnem pričakovanju mojega prihoda , to bo pestro a ne morejo brez tebe, da te čakajo čakajo me polno oborožene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:26:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos a AT hodi? ma ne bi se upala reči, da že hodi, ker kakor jo piči en dan ji gre super, kak dan pa niti koraka, danes je prehodila celo stanovanje od moje mami, 90 kvadratov , samo je še malo prpa Kaj ga pa ti serješ. Pa saj AT hodi. Prpa je tudi moja zunaj, pa kaj zdaj. Prehodi pa vsak dan xx km. za Majo in AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:26:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec Tudi mi smo bili pri Jaku na takem sestanku pred vstopom. Je pa bila vzgojiteljica malo bolj zaguljena. ma dej eni starši so imeli res take pripombe , da se sem jaz res od srca nasmejala. Je ravnateljica razlagala, da je bila ena mami tako depresivna ko je pripeljala v vrtec, da se je usedla v avto in zihr potem še 1 urco jokala, pa je baje bil zelo priden niti malo jokal. Mami pa je zelo težko prnesla Jaz priznam, da sem spustila nekaj solz, ko je Jaka prvič šel v vrtec. Najbolj me je matralo to, da sem ga slišala jokat. Sva bila le 16 m več ali manj sama skupaj. 1 uro se jokat pa je malo Ene mame so malo bolj čustvene ene pa manj. ene so že včeraj na sestanku jokale
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce se vam zdi, da bi pri 16 mescih že moral hoditi Od moje kolegice mala še ar ne hodi, pa je zaradi tega zelo žalostna Naj bi, ni pa nujno. Ni pravila. A zdravstveno je vse ok? Mala plazi? Pa verjamem, da je tvoji kolegici hudo, ker večina že dirka naokrog. mislim, da je ostalo vse v okviru nekega povprečja, no edino to da jo še vedno na polno doji, na dan pa pokadi 3 škatlice cig. , plazi tudi Če 3 škatle na dan pokadi jo mora nekaj fejst matrat. Da doji ni nič takega, ker ene dojijo tudi do 3. leta. Mogoče pa rabi nekoga, da bi se družil z malo in bi mala videla kako je to, ko vsi otroci hodijo okrog nje. Ko bo prišel njen čas bo že shodila. Verjetno tale mamica čusti pristik tudi iz okolice in ziher ji ni lahko. ma ne vem meni čisto normalna deluje, ne vem se le toliko ne poznamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:27:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos a AT hodi? ma ne bi se upala reči, da že hodi, ker kakor jo piči en dan ji gre super, kak dan pa niti koraka, danes je prehodila celo stanovanje od moje mami, 90 kvadratov , samo je še malo prpa Kaj ga pa ti serješ. Pa saj AT hodi. Prpa je tudi moja zunaj, pa kaj zdaj. Prehodi pa vsak dan xx km. res kaj pa vem, jaz bom upala to napisat res takrat ko bo šibala kot strela Če je prehodila celo stanovanje, pa če glih je krevsala ali pač kaj je prehodila. Tekla pa še en čas ne bo. No, Maja je danes že probala malo, pa že obvlada obrate. Tako, da če par dni bo verjetno dosegla tvoja merila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:27:53
|
|
|
|
barbaw
|
mafi ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 22:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce včeraj sem šla na moj prvi rod. sestanek , to bi morale videti sem se dol solz nasmejala , malo je ravnateljica razlagala, kaj vse se jim tam dogaja z našimi joj komaj čakam, da gremo v vrtec Tudi mi smo bili pri Jaku na takem sestanku pred vstopom. Je pa bila vzgojiteljica malo bolj zaguljena. ma dej eni starši so imeli res take pripombe , da se sem jaz res od srca nasmejala. Je ravnateljica razlagala, da je bila ena mami tako depresivna ko je pripeljala v vrtec, da se je usedla v avto in zihr potem še 1 urco jokala, pa je baje bil zelo priden niti malo jokal. Mami pa je zelo težko prnesla Jaz priznam, da sem spustila nekaj solz, ko je Jaka prvič šel v vrtec. Najbolj me je matralo to, da sem ga slišala jokat. Sva bila le 16 m več ali manj sama skupaj. 1 uro se jokat pa je malo Ene mame so malo bolj čustvene ene pa manj. ene so že včeraj na sestanku jokale jaz se pa nisem mogla zadržat, in sem se na polno začela režat
|
|
|
PREHLADBUŠICASte bili septembra že prehlajeni?da (
40%)
ne (
48%)
samo otrok (
12%)
Število vseh glasov: 350Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!