|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
17.4.2009 20:17:57   
timy
Kakšni cartki so naši februarčkiuser posted image user posted image user posted image  

Katjuša Benjamin ima pa angelski glasekuser posted image user posted image user posted image

Brkn za seznam 58 cm in 4720g je pri 8t in 4 dneh. Nisem nič napisalauser posted image

Sem dala par slikc v album.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.4.2009 20:19:38   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mlea takole se naš igra (klik na sliko)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hudo, verjetn si misl "sm prid, te bom mahnu če nouš moja"

ja prav posrečen je ga morem enkrat na skrivaj ujet k se bo smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si zakon....:)

full dobr ...:)
in tvoj najdražji ti je lepo zapel....user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.4.2009 20:21:00   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

piskot a je Ano zvijalo te dni? Ker pri nam je bilo isto in sem šele tretji dan poštudirala, da zarad velikonočnih jediuser posted image jaz trapa sem jedla potico, pa kak kos šunke in jajčka, ma sej ne morem verjet, da nisem pomislila že prvi danuser posted image no in ko se je v sredo po treh dneh skakal je sedaj superuser posted image Kaj pa pravijo glede pikic? Je možnost alergije? Glede kenguruja - mi smo ga uporabljali že zelo zgodaj, tam okol druzga meseca se mi zdi. Na začetku je obrnjen proti tebi, kasneje ko je glavica stabilna ga pa okrog zasučeš da opazuje dogajanje okoli sebe.

majchy tanci je mislila, da zaspi
Pa super za tak ritem user posted image user posted image

Naš je malce drugačen. Zvečer med 7 in 8 ga skopam, potem sledi hranjenje in okol pol devetih ga odnesem v postelco in zaspi, potem je alarm čez 5-6ur, nato pa na 3-4 ure. Čez dan se pa ne smem pritoževat mi zelo veliko spi, tudi po 3 ure skup. Dopoldan je izredno priden, po jutranjem hranjenju, ga dam malce na igralno podlogo al pa v stolček in zrihtam ta velikega, potem ko sta oba tipi topi imam čas za kavico, sledi hranjenje Žiga pred sprehodom, potem sprehod, okol 12 oba zrihtam in ju dam spat, popoldan je pa žiga kar kake 4 ure skupi pokonc praktično do večernega spanja. Takole mamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tak ritem.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.4.2009 20:22:53   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Zivjo punce...ste tok nacvekale,da vas od jutra berem...mi smo ok,lepo se dojimo,mleko kar sprica in zalije Mihaila po celem obrazuuser posted image user posted image user posted image ,plenica je tut cist mokra,ko jo mam ,da ga ni treba preoblacit po vsakem dojenju...sem tako vesela,ker spet dojimuser posted image edina sprememba je to ,da Mihailo do 4h spi,potem pa gotovo...ma ucke kot sova in morm vstat...user posted image
Da se jaz odgovorim na vprasanja...midva sva skupaj 4leta,26.2.je bila obletnica ,ko sem se bila v bolnici z Mihailom,pa je prisla cistilka v sobo in rekla:a vam kaj pomeni danasnji datum?sem rekla :ja...pa mi je dala roze potem je pa se moz vstopiluser posted image 2 leti sva porocena...spoznala sva se pa v Bosni,ko sem bila pri babici...je bila ena zurka in sem jaz vzela njegov tel in poklicala na svojo st..pa je rekel:kaj ne poves,da hoces met mojo cifrouser posted image user posted image Drugace se je pa ze prej zanimal za mene,samo takrat se jaz se nisem...poznava pa se zato ,ker je moja botra njegova sestricna in sva se tu videvala...potem mi je zacel smse pisat in tako se je zacelo...sva bila 2 leti oddaljena 520km,to je bilo hudo,sem pa skoz hodila dol vsak mesec vcasih tudi 2x na mesec...in po dveh letih sem ga pripeljala sem na turisticno vizo ,sva se porocila tukaj na obcini in je dobil zacasno bivanjeuser posted image ,zdaj ima ze stalnegauser posted image ,v Bosni sva imela cerkveno poroko in zurko z 400 ljudiuser posted image ...po dveh letih skupnega zivljenja sva naredila nasega Mihaila...ratalo je takojuser posted image
TAKO JE BILO NA OBCINI
user posted image
TAKO NA URADNEM DELU ZURKE
user posted image
TAKO PA SE JE KONCALOuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra sta ni kej

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.4.2009 20:24:48   
Pupka
mam še en kveščn user posted image user posted image Kako fotografirate vaše user posted image z bliskavico ali brez? Če gleda!

< Sporočilo je popravil Pupka -- 17.4.2009 20:31:52 >

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.4.2009 20:30:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

mam še en kveščn user posted image user posted image Kako fotografirate vaše user posted image z bliskavico ali brez?

brez če je dovolj svetlobe, drgač pa z bliskavico

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.4.2009 20:31:56   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte... jaz grem mal počivat pol pa kopi kopi mi zdele na rokah spi...

aja a kej dajete proti krčem?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.4.2009 20:32:17   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

mam še en kveščn user posted image user posted image Kako fotografirate vaše user posted image z bliskavico ali brez?

Kakor kdaj. Ko od bliz slikam največkrat ne.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.4.2009 20:36:51   
MIHAILO
Hvala za pohvale...
VPRASANJEmene pa zanima,ce je mogoce katera od vas cula,da obstaja inekcija za krce in da je potem mir 3 mesece????????to sem culauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.4.2009 20:37:12   
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ojla punce...

vidim da limate slikice svojih škratkov... meni so danes tudi ene fotke uspele, pa se moram še jaz z njimi pohvalit...

Naš smejko...
user posted image

in naš frajer z očali... malo za hec...
user posted image

Pravi frajerček...a mi poveš kje si kupila te črtaste planičke??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.4.2009 20:40:35   
MIHAILO
Kak so luskani februarckiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zdaj malo prebrala za nazaj

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.4.2009 20:42:23   
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Kakšni cartki so naši februarčkiuser posted image user posted image user posted image  

Katjuša Benjamin ima pa angelski glasekuser posted image user posted image user posted image

Brkn za seznam 58 cm in 4720g je pri 8t in 4 dneh. Nisem nič napisalauser posted image

Sem dala par slikc v album.

Timy a te smem nekaj vprašat si ti hodila na Hudinjo v šolo???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.4.2009 20:47:57   
timy
Ja, sem hodila na Hudinjo. Si me že enkrat vprašala, pa si zgleda pozabilauser posted image . Ti si hodila pa par let za mano, če se prav spomnimuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.4.2009 20:52:36   
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Ja, sem hodila na Hudinjo. Si me že enkrat vprašala, pa si zgleda pozabilauser posted image . Ti si hodila pa par let za mano, če se prav spomnimuser posted image

Joj sori mogoče da sem že vprašal sori sori...mal skleroze...pa vidla sem te enkrat ko sta s tvojim prišla v pikapolonico po voziček ko si bila še nosečkauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.4.2009 21:01:14   
tanci29
hej

mi se bomo počasi spokal kopat...

mihailo-kake lepe slikice....od porokeuser posted image user posted image in od mihailotauser posted image user posted image ...men je tud ful lep tist ta zlat kompletek
pa vse naj naj za rojstni dan..cmok cmok cmok...kok si mlada...

rebeka-tud lepi lepi uroš
deja-tud lepi lepi žigec

uglavnem vse maste najlepšejše otročičke...februarčki so zakon, čakte da se enkrat na kup spravmo se bo kr bliskal od lepoteuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.4.2009 21:08:05   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej

mi se bomo počasi spokal kopat...

Mi smo pa že skopani pa že spimo dobro urcouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.4.2009 21:09:49   
rebeka84
Sem mislila zdaj Uroša skopat, pa je revček bil tako zaspan, da sem ga samo podojila in že spi kot top, do jutri se ne bo prebudil. Bo pač en dan spustil kopanje.

Jaz bom pa šla zdaj po dolgem času en filmček pogledat.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.4.2009 21:59:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Punce, kok cajta je pa uporabn mlek, umetn? Mislm ne zmešan, ampak še prah... Jst mam konzervo Novalaca, odprto, kok časa je uporabn ta prašek?

piše da 3 tedne po odprtju sam pomoje se tud pol ne pokvari če imaš na suhem hranjenega in zaprtega.... sej če bo zanič bi se skisal ko bi ga naredla.... jst ga nebi zavrgla...

rebeka p lahko reče karkoli sma ti živiš z dojenčkom in ti si njegova mama in ti najbolj veš kolk in kdaj potrebuje... jst mu dam ko zahteva edino takle zvečer on bi že ob pol devet pa ga držim do 9 da se previje skopa in potem najeuser posted image user posted image user posted image
srednja slika ko se smeje je tok luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image sej so vse ampak men je ta ta najboljuser posted image user posted image user posted image

jst ga kopam vsak drugi dan pa se je tud zgodilo da sem kdaj spustila... pač ga pol sam mal umijem na hitrouser posted image user posted image user posted image

Mihailo tvoj bo maneken je že zdej fotogeničenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver
poskusi z milomilom nam se je j 1. ful dobro izkazal tud zdej v drugo.... sam smo pol prešaltal na DM ker je ful cenejši pa smo rekl ajd probimo in je vse OK edino bolj poredko kaka to pa rešujemo z ogromno tekočine tak da spije na dan tud po 2 dcl in pol tud lepo kaka

Očala kot je rekla mlea ne kupovat najcenejših treba je pazit, na te male učke in če niso leče lepo narejene se lahko učke še kako pokvarijo..... najbolje pa je pazit da ne gledajo v svetlobo in ni potrebe po očalah....

boma
ti nič ne zavidam tako kratka spanja... naš je zdle zaspal no pred kake pol urce pa upam do 6-7 zjutriuser posted image user posted image user posted image

timy
hvala.... sam res ful je doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pupka če je potreba z bliskavico se je pa kolkr se da izogibamouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.4.2009 22:00:05   
Katjusa
sem mojmu zdle rekla, da smo se zmenl, da mi more kej novega napisat in zapet pa je reku dober ste se zmenluser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj to pomeni, če bo kej al ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.4.2009 22:29:07   
Katjusa
a danes pa nobene ni.... se vse cartateuser posted image user posted image user posted image user posted image pol se grem pa jst tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.4.2009 22:29:16   
Onasiss
Eh. moj Onasis je pršu dam ob pol 10tih, pojedu pico in šel spat. Ta maladva tud že spita, jaz pa..... ah nič, sem si pir odprla in grem gledat Razočarane gospodinje. Upam, da ni tole slišat tko kot da sem en kronik, sam mi ob pici pošteno paše pir.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.4.2009 22:30:27   
Onasiss
A bi ga kera delila, dam poluser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.4.2009 22:34:11   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A bi ga kera delila, dam poluser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Jaz bi kakšno vodo ne pijem pivauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.4.2009 22:34:47   
boma2
rebeka84...

nisem mislila reči zakaj ga imaš v kratkih rokavih ampak kje?

Ja pa hotla sem ti povedat da bodi imam tudi jaz taszga samo v modri barvi...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.4.2009 22:35:34   
Balonchy
Čin čin... user posted image user posted image user posted image

user posted image
Častim za vse...  user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 17.4.2009 22:36:43 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?