|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
17.4.2009 14:12:49   
MIHAILO
Sploh vam ne morem sledit,sem zdaj jedla pa upam d BO mihailo kaj zaspal,da grem jaz tudi sem od 4h pokoncuser posted image
Vse mate lepe zgodbe...Kolumboooo HAHAHAHAHAHAH nor zmenek,pa kombinezonuser posted image
Katjusa jaz bom drugic pesmico poslusala,zdj morm Mihaila uspavatuser posted image
Majchy pa Kolumbo ve ste oven v horoskopu?jaz sem in jutri mam 23 rojstni dan.user posted image
Ursa a je kaj bolje z dojkami...jaz sem mela ta problem pa tut vrocino sem ze dobila ampak je vroc tus pa termofor pomagal in seveda Mihailo,ko je zacel vlect....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.4.2009 14:18:37   
Urša08
MIHAILO ja z dojko je boljše, ni pa še dobro. Ampak vroč tuš, masaža in pristavljanje pomaga. Upam, da se bo čim prej uredilo.  Od 4 pokonc, joj men bi se že bledlo. A do zdele ni nič spal? Upam, da ti ga rata uspavat in da se še ti naspiš. Zgleda da smo štiri oven po horoskopuuser posted image , ti boš mela pa jutri rosnih 23 user posted image user posted image user posted image kje so ta leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.4.2009 14:19:33   
Balonchy
Brkn - prosim, če na seznamu zbrišeš datum 8.4. (je že zdavnaj mimo user posted image ) in dodaš 21.5. - rota II. doza

31.12.2008
Balonchy        user posted image   Matic(3180g, 50 cm)    
                                        6300g, 62 cm (3m 1t)      
Provok. na KM 5.5.
Rota II. doza 21.5. 

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.4.2009 15:43:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša samo da se je vse rešilo user posted image Sem te prej pozabla vprašat, če je tvoj dragi čisti romantik? Te večkrat lepo presenetiuser posted image

je biluser posted image user posted image user posted image user posted image fullllluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se to kdaj vrneuser posted image sem mu rekla, če kej pripravlja za nedeljo pa je nekam skrivnosten upam, da je kej na tem.....
sem pa sama kriva, da ni več presenečenj sem jih veliko pokvarlauser posted image user posted image user posted image user posted image skoraj sem celo zaroko pokvarla.... pač sme preveč firbčna in tako daleč drezam, da vse naprej zvemuser posted image user posted image user posted image user posted image no sam zdej tega ne delam več sam moj se je pa tud naveličal presenečat, če nekdo skos sprašuje kaj, kam, zakaj.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.4.2009 15:44:58   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mlea takole se naš igra (klik na sliko)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hudo, verjetn si misl "sm prid, te bom mahnu če nouš moja"

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.4.2009 15:47:41   
Onasiss
Sem hotla otroke popokat pa it ven na sprehod pa piha ko sto user posted image user posted image user posted image . Onasis je spet spizdu delat. Pa smo spet sami,dobr da mam vas, če ne bi postala popolnoma antisocialen človek.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.4.2009 15:50:13   
rebeka84
Mihailo full si sexi v kostimčku! Kako to da se je Mihailo tako hitro zbudil, a je potem jokal al je bil miren? Moj Uros se tudi vcasih zbudi, ampak je priden in cist tiho, opazuje svoje igracke...user posted image
Katjusa kaksna srecnica, kr pesmico je napisal in odpel zate! user posted image
Joj kaksne laske ima tvoj Benjamin!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.4.2009 15:58:10   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

simona......preke vašmu kuncu je pa čist črnouser posted image .......pri nas so se oblaki že malo razpihali,ampak zunaj piha ko pri norcih

Ja pa niti ni tko ćrno kot zgleda. Je tak vreme da bi jest in tamala skoz spale - ej prov grozn je. se mi še kuhat ne da.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.4.2009 16:05:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84
Katjusa
kaksna srecnica, kr pesmico je napisal in odpel zate! user posted image
Joj kaksne laske ima tvoj Benjamin!

sej mi jih je več napisal sam sam to imam v video.... avdio ne znam ŠE naložituser posted image user posted image user posted image user posted image no druge niso tako osebne sam se vseno nekje skrivam jst notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mu morem rečt, da bi bil spet čas za kako izpoved ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.4.2009 16:06:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Sem hotla otroke popokat pa it ven na sprehod pa piha ko sto user posted image user posted image user posted image . Onasis je spet spizdu delat. Pa smo spet sami,dobr da mam vas, če ne bi postala popolnoma antisocialen človek.

ja full piha, mi smo mel namen it v trgovino pa ne vem, če jih ne bom doma pustila.... kr piska okol vogalovuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.4.2009 16:07:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mlea takole se naš igra (klik na sliko)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hudo, verjetn si misl "sm prid, te bom mahnu če nouš moja"

ja prav posrečen je ga morem enkrat na skrivaj ujet k se bo smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.4.2009 16:25:09   
Vesnozaver
aloha,

jaz sem pa malo user posted image ....nasega pikeca je sraufalo vsako popoldne,pa smo pred dvema tednoma presli iz aptamila na aptamil comfort,sraufanje nehalo, je pa kakanje ratalo temno zeleno tekoce, pa prdel in smrdelo zeeeloo. No nisem mislila, da je to kaj narobe, sem pa vseeno danes malo po internetu gledala in sem videla, da to ni ok, nakar klicem patronazno in mi pravi, da ocitno mu ne pase to mleko.....tako da bomo danes sli po Novalac, pa upam, da bo vredik. ehhhh........

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.4.2009 16:39:09   
birdy
Punce, kok cajta je pa uporabn mlek, umetn? Mislm ne zmešan, ampak še prah... Jst mam konzervo Novalaca, odprto, kok časa je uporabn ta prašek?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.4.2009 16:50:24   
Pupka
čveke.... Danes ste pa čist divje... Že prej sem vas prebirala in komentirala, pa sem kmali pozabla na kosilo... Rene je danes super... včeraj smo meli krizo... danes pa pridno spi user posted image user posted image tak da mam čas mal za rr pa nardila sem danes že vse... zdaj grejem peglo, da se spravim še polikat. user posted image

Ne vem od kje se nabere tolk cunj. user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.4.2009 16:50:34   
Vesnozaver
birdy mislim da tri tedne po odprtju

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.4.2009 16:51:59   
Vesnozaver
- Po prvem odprtju pločevinke, morate vsebino porabiti v treh tednih.

tole je iz novalacove spletne strani...;)

Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.4.2009 17:07:00   
birdy
Tenx Vesnozaveruser posted image
Kaj nej ga pol stran vržem? Skor rti tedne je že minil, porabljene so pa sam ene štiri žličke...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.4.2009 17:21:21   
MIHAILO
Ojla...sem nazaj..od 14h do 16h sva spala,kak je pasalo...Rebeka hvala za taksne pohvaleuser posted image zdj to obleko ziher ne bi spravila nase ,ko imam 8kg vecuser posted image ,ampak zato imam pa nasega sonckauser posted image user posted image ...Mihailo se zbuja ob 4h odkar smo imeli une krce od ad3,vse se je pomesalo...ni pa tiho,godrnja in se napenja in ce ga ne vzamem to dela vse bolj glasneje,ce ga vzamem ga malo pomirim,se vidi da bi on tut spal ampak ga verjetno mucijo vetrovi,ko se tok napenja,ceprav kak pa super skoraj vsak obrok in kr tekoce je....verjetno bo kdaj prisel na svoje...drugace zaspi od 22h in do 4h se samo enkrat zbudi za jesti in takoj nazaj zaspi ,popoldan pa ne spi,razen ,ce sma zunaj ampak se tudi v ozicku malo zbudi...cez dan pa mrkne tko za 15min ,ko je v lezalniku in to je to..verjetno bo kmalu zacel kaj bolje spat,svaj do 7h bi bila zadovoljna...
Kako vasi malcki jejO?na koliko ur?moj Mihailo cez dan isce na 2h,redkokdaj ,ce ga zamotim na3h ponoci pa zdrzi tudi 4,5h...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.4.2009 17:25:28   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Punce, kok cajta je pa uporabn mlek, umetn? Mislm ne zmešan, ampak še prah... Jst mam konzervo Novalaca, odprto, kok časa je uporabn ta prašek?

Sej ti gor piše...

Do tri tedne!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
17.4.2009 17:26:39   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tenx Vesnozaveruser posted image
Kaj nej ga pol stran vržem? Skor rti tedne je že minil, porabljene so pa sam ene štiri žličke...

Ni druge kt ga u kanto zafasat!!! user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
17.4.2009 17:35:06   
rebeka84
Moj Uroš tudi težko zdrži čez dan 2 uri in pol, hoče prej papat. Zvečer pa nazadnje je ob 21.30, naslednjič pa komaj ob 06.00. A ve dojite iz obeh dojk ali samo iz ene? Moj Uroš ima dovolj samo iz ene, če mu dam še drugo vse izbruha.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
17.4.2009 17:45:07   
MIHAILO
Rebeka,sem mislila,da samo moj Mihailo isce tako pogosto jesti...2h so tok hitro mimo,potem cel dan mine v dojenjuuser posted image ...a ti tudi polno dojis?Mihailo je na zacetku jedel samo iz ene,zdaj pa cez dan iz obeh ponoci pa samo iz ene...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
17.4.2009 17:46:16   
MIHAILO
Rebeka imas verjetno dosti mlekeca v eni tako ,da je zadovoljen z eno,a drugace pa ne vidis ,ko noce vec?Miailo jo da ven

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
17.4.2009 17:52:46   
rebeka84
Mihailo ja jaz polno dojim in evo zdaj je že panika, jedel je ob 16.20 in je že lačen...user posted image sem pa že tudi mislila, da nimam dovolj mleka, ker sem imela prsi čisto mehke in sem mu čisto brezveze dala aptamil. Ko Uroš vleče se mu moje mleko kar zaletava in pol je čist moker in on in jaz.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
17.4.2009 17:55:29   
rebeka84
Saj jo Uroš tudi ven pljune ampak včasih mu probam še dat in pol sem si sama kriva, ko sem pobruhana.user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?