|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
17.4.2009 12:49:53   
Urša08
piskot a je Ano zvijalo te dni? Ker pri nam je bilo isto in sem šele tretji dan poštudirala, da zarad velikonočnih jediuser posted image jaz trapa sem jedla potico, pa kak kos šunke in jajčka, ma sej ne morem verjet, da nisem pomislila že prvi danuser posted image no in ko se je v sredo po treh dneh skakal je sedaj superuser posted image Kaj pa pravijo glede pikic? Je možnost alergije? Glede kenguruja - mi smo ga uporabljali že zelo zgodaj, tam okol druzga meseca se mi zdi. Na začetku je obrnjen proti tebi, kasneje ko je glavica stabilna ga pa okrog zasučeš da opazuje dogajanje okoli sebe.

majchy tanci je mislila, da zaspi
Pa super za tak ritem user posted image user posted image

Naš je malce drugačen. Zvečer med 7 in 8 ga skopam, potem sledi hranjenje in okol pol devetih ga odnesem v postelco in zaspi, potem je alarm čez 5-6ur, nato pa na 3-4 ure. Čez dan se pa ne smem pritoževat mi zelo veliko spi, tudi po 3 ure skup. Dopoldan je izredno priden, po jutranjem hranjenju, ga dam malce na igralno podlogo al pa v stolček in zrihtam ta velikega, potem ko sta oba tipi topi imam čas za kavico, sledi hranjenje Žiga pred sprehodom, potem sprehod, okol 12 oba zrihtam in ju dam spat, popoldan je pa žiga kar kake 4 ure skupi pokonc praktično do večernega spanja. Takole mamo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
17.4.2009 12:54:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy tanci je mislila, da zaspi
Pa super za tak ritem user posted image user posted image

hvala za razlagouser posted image user posted image user posted image user posted image mi ni bilo jasno kaj Hana narediuser posted image user posted image user posted image
ja preveč se ital ne smem hvalit z ritmom ker se še prehitro lahko sfiži in bom okoli hodila ko kakšen zombiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
17.4.2009 12:55:27   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

piškot.........kaj pa če ji je vroče in ima zato pikice? user posted image

ma ja, tudi to sem ze pomislila. sam nekam velik jih je.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
17.4.2009 12:56:05   
Čebel@

Naš je malce drugačen. Zvečer med 7 in 8 ga skopam, potem sledi hranjenje in okol pol devetih ga odnesem v postelco in zaspi, potem je alarm čez 5-6ur, nato pa na 3-4 ure. Čez dan se pa ne smem pritoževat mi zelo veliko spi, tudi po 3 ure skup. Dopoldan je izredno priden, po jutranjem hranjenju, ga dam malce na igralno podlogo al pa v stolček in zrihtam ta velikega, potem ko sta oba tipi topi imam čas za kavico, sledi hranjenje Žiga pred sprehodom, potem sprehod, okol 12 oba zrihtam in ju dam spat, popoldan je pa žiga kar kake 4 ure skupi pokonc praktično do večernega spanja. Takole mamo.

user posted image user posted image user posted image ste čisto ulavfaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
17.4.2009 12:57:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

drugače pa pokliči pediatra da se gresta pokazat da ni kakšna alergija

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
17.4.2009 13:02:19   
piskot
aja, ta debata je, kako smo se spoznali ... midva sva se spoznala pred 16 leti. in to v zagrebu, na enem koncertu. pa iz istega kraja user posted image . porocila sva se prav na hitro en mesec pred selitvijo v skupno stanovanje pred 6 leti. potem sva se mal uzivala v miru. martin je prisel v prvem poskusu, kar je bil totalen sok, ker sva pricakovala, da bova sodoben par (nekaj let truda, malo zdravljenja ...). no ampak saj sva bila ze dovolj stara user posted image . z ano je bila podobna zgodba, le da ni bil tak šok.

brkn
ajoj, ane ta duda. nasi tud skoz iz ust pada. vcasih jo kar podlozim s kaksno plenico, da jo lahko nazaj potegne.

ursa ma ne vem, mogoce tud. tudi jaz se nisem mogla potici upret. sem jo se prejsni teden naredila tako brez kravjega mleka, sam da sem jo lahko jedla. mogoce pa res ne bi smela no. itak jo je zdaj ze zmanjkalo. mesa nisem jedla, jajca pa. bomo videli, zdaj ji dajem nekaj homeopatskega, ene kuglice proti krcem. prej 4 dni ni sla kakat, zdaj pa vsaj to gre.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
17.4.2009 13:03:05   
piskot

drugače pa pokliči pediatra da se gresta pokazat da ni kakšna alergija

ja saj smo ze bili. pa je rekla, da naj malo pazim kaj jem, pa da pocakamo do 3 meseca, da vidimo kaj bo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
17.4.2009 13:12:16   
MIHAILO
Zivjo punce...ste tok nacvekale,da vas od jutra berem...mi smo ok,lepo se dojimo,mleko kar sprica in zalije Mihaila po celem obrazuuser posted image user posted image user posted image ,plenica je tut cist mokra,ko jo mam ,da ga ni treba preoblacit po vsakem dojenju...sem tako vesela,ker spet dojimuser posted image edina sprememba je to ,da Mihailo do 4h spi,potem pa gotovo...ma ucke kot sova in morm vstat...user posted image
Da se jaz odgovorim na vprasanja...midva sva skupaj 4leta,26.2.je bila obletnica ,ko sem se bila v bolnici z Mihailom,pa je prisla cistilka v sobo in rekla:a vam kaj pomeni danasnji datum?sem rekla :ja...pa mi je dala roze potem je pa se moz vstopiluser posted image 2 leti sva porocena...spoznala sva se pa v Bosni,ko sem bila pri babici...je bila ena zurka in sem jaz vzela njegov tel in poklicala na svojo st..pa je rekel:kaj ne poves,da hoces met mojo cifrouser posted image user posted image Drugace se je pa ze prej zanimal za mene,samo takrat se jaz se nisem...poznava pa se zato ,ker je moja botra njegova sestricna in sva se tu videvala...potem mi je zacel smse pisat in tako se je zacelo...sva bila 2 leti oddaljena 520km,to je bilo hudo,sem pa skoz hodila dol vsak mesec vcasih tudi 2x na mesec...in po dveh letih sem ga pripeljala sem na turisticno vizo ,sva se porocila tukaj na obcini in je dobil zacasno bivanjeuser posted image ,zdaj ima ze stalnegauser posted image ,v Bosni sva imela cerkveno poroko in zurko z 400 ljudiuser posted image ...po dveh letih skupnega zivljenja sva naredila nasega Mihaila...ratalo je takojuser posted image
TAKO JE BILO NA OBCINI
user posted image
TAKO NA URADNEM DELU ZURKE
user posted image
TAKO PA SE JE KONCALOuser posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
17.4.2009 13:26:06   
Katjusa

florjan je bil od vročine čist pikast smo šli k zdravniku, pa je rekla da ga nej manj oblečem in počakam par dni.... pa so zginleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
17.4.2009 13:31:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

florjan je bil od vročine čist pikast smo šli k zdravniku, pa je rekla da ga nej manj oblečem in počakam par dni.... pa so zginleuser posted image user posted image user posted image

sej zato pa sem rekla za vročinske pikice.......jaz sem imela tudi tamalo preveč oblečeno in ko sem jo manj so izginile-je pa tko da hana full hitro zašvicauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
17.4.2009 13:33:34   
Čebel@
mihailo.......ti si ga kar uvozilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 400 folka?svaka častuser posted image user posted image user posted image midva sva jih imela 40-sploh ne vem če poznam 400 ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važno da se imamo luštno a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
17.4.2009 13:34:00   
Pupka
Katjusa mirc user posted image user posted image user posted image super da si med vsemi psihoti, pokvarjenci, spreobrnjenci... našla enga poštenga user posted image sam da vama klapa... oooo, so mi šle kar kocine pokonci ko sem brala o zaroki... lepoooo user posted image user posted image
PESEM... oooo kako lepo user posted image user posted image user posted image še enkrat kocine in kmali še kakšna solzica... res luštno

Balonchy
tole je pa super... vse življenje skupaj user posted image user posted image si si vsaj kje vmes prvoščla kerga drugega? tko, preden sta bla že tko uradno skupaj

boma
user posted image user posted image user posted image za hčerkico... ne da te strašim, ampak zdaj je kar je... kot sem pisala pred nekaj dnevi... otrok ki zboli za noricami je kužen že nekaj dni preden se pojavijo izpuščaji. Seveda držim pestke da bo vse okej. user posted image user posted image user posted image poročaj kako in kaj
No, nam so rekli da dokler so izpuščaji "živi" ne smemo kopat. Mazali pa smo ga z neko zadevo... ki se seveda kupi, sam ne vem zdaj kako se reče.

kolumbo... tvoja zgodba je pa skoraj neverjetna user posted image user posted image user posted image uuuu, so mi kar kocine šle pokonci... tko ko mal prej pr zaroki od Katjuse user posted image user posted image in kombinezon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rokica
... tudi moj jo tišči v usta... prstka še ni našel... kar celo pest... Enkrat sem ga zalotla da je dal kazalec v usta user posted image

Kayica
... kje je pa redaril tvoj?? ker mi je full znan user posted image
urša08 super za dudico... user posted image user posted image user posted image zdaj ne popuščat. 10 dni je že dolga in bi blo škoda da jo daste nazaj

mlea... tamali je caaar user posted image user posted image user posted image ... take mam jaz najrajš ko izstopajo user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
17.4.2009 13:34:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Zivjo punce...ste tok nacvekale,da vas od jutra berem...mi smo ok,lepo se dojimo,mleko kar sprica in zalije Mihaila po celem obrazuuser posted image user posted image user posted image ,plenica je tut cist mokra,ko jo mam ,da ga ni treba preoblacit po vsakem dojenju...sem tako vesela,ker spet dojimuser posted image edina sprememba je to ,da Mihailo do 4h spi,potem pa gotovo...ma ucke kot sova in morm vstat...user posted image
Da se jaz odgovorim na vprasanja...midva sva skupaj 4leta,26.2.je bila obletnica ,ko sem se bila v bolnici z Mihailom,pa je prisla cistilka v sobo in rekla:a vam kaj pomeni danasnji datum?sem rekla :ja...pa mi je dala roze potem je pa se moz vstopiluser posted image 2 leti sva porocena...spoznala sva se pa v Bosni,ko sem bila pri babici...je bila ena zurka in sem jaz vzela njegov tel in poklicala na svojo st..pa je rekel:kaj ne poves,da hoces met mojo cifrouser posted image user posted image Drugace se je pa ze prej zanimal za mene,samo takrat se jaz se nisem...poznava pa se zato ,ker je moja botra njegova sestricna in sva se tu videvala...potem mi je zacel smse pisat in tako se je zacelo...sva bila 2 leti oddaljena 520km,to je bilo hudo,sem pa skoz hodila dol vsak mesec vcasih tudi 2x na mesec...in po dveh letih sem ga pripeljala sem na turisticno vizo ,sva se porocila tukaj na obcini in je dobil zacasno bivanjeuser posted image ,zdaj ima ze stalnegauser posted image ,v Bosni sva imela cerkveno poroko in zurko z 400 ljudiuser posted image ...po dveh letih skupnega zivljenja sva naredila nasega Mihaila...ratalo je takojuser posted image
TAKO JE BILO NA OBCINI
user posted image
TAKO NA URADNEM DELU ZURKE
user posted image
TAKO PA SE JE KONCALOuser posted image

user posted image

sem brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
17.4.2009 13:37:09   
Katjusa
pupka jst sem na mircu spoznala kr ene 6 fajn prjatlov en je posebej izstopal dokler nisem spoznala mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res veliko "tapravih" blo gor jauser posted image user posted image user posted image user posted image takih sem se izogibala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
17.4.2009 13:38:32   
kayica24
Kayica... kje je pa redaril tvoj?? ker mi je full znan user posted image

Od kje pa si?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
17.4.2009 13:39:01   
simonakr
Dan kakšne klepetulje vas skorej nism mogla prebrat - madona ste načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo bili dons brez elektrike od 6.00 pa do 13.00 - za pop...user posted image ; Pa ko bi svaj kaj obvestili al pa na radijo dal al sm pa jest zgrešila user posted image user posted image

Midva sva se spoznala 9 let nazaj pri skavtih, poročila 3 leta nazaj - no ja junija bo 3 leta; tko da sva si bolj na izi vzela. Sicer pa sej smo vsi še mladi, mladi mladi mladi - pojem zraven user posted image user posted image user posted image .

Aja pa user posted image sem dobila klub tabletkam - malo smotano ampak vsaj ne boli kot je pred user posted image .

Dons nisva šle z pikico nč ven... preveč piha. pa svake tolk časa mal poškropi.

Ej naša pa ponoč kar spi pa se zbudi samo enkrat zbudi na hitro nafutra in zaspi nazaj in se zbudi okrog 6 zjutrej. Pol pa mami ne more spatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aja pa da ne omenjamo da zdej že čveka in se pogovarja - zdej je še luštn, pol pa mislim da bo grozna čvekica user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
17.4.2009 13:39:41   
kayica24
Mihailo kaj pa tvoja postava v tistem zlatem kostimčku?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo,lepo...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
17.4.2009 13:39:52   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mlea takole se naš igra (klik na sliko)
user posted image

iiii... kok je zlat... in šele tu se vidi kok ma LAS... pa take črne user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
17.4.2009 13:45:13   
Čebel@
se vidi da je vreme bolj tko tko,ker imamo čas čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
17.4.2009 13:45:20   
Pupka
kayica blizu Ormoža sem doma... Sem pa hodla dost na Ptuj, pa v Ljutomer vn... 

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
17.4.2009 13:47:00   
Čebel@
simona......preke vašmu kuncu je pa čist črnouser posted image .......pri nas so se oblaki že malo razpihali,ampak zunaj piha ko pri norcih

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
17.4.2009 13:47:23   
kayica24
aha...on je delal skor vsepovsod...
V Feluki, Realu, V Maski,...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
17.4.2009 13:50:54   
Urša08
Katjuša kako lepo je to tvoj spesnil in zapeluser posted image user posted image se kar čuti ljubezen user posted image   Sem mogoče spregledala ampak kako je bilo med prazniki z možekom, se je popraviluser posted image (saj veš ko si nam pred prazniki malce pojamrala).

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
17.4.2009 13:56:19   
Katjusa

Katjuša kako lepo je to tvoj spesnil in zapeluser posted image user posted image se kar čuti ljubezen user posted image   Sem mogoče spregledala ampak kako je bilo med prazniki z možekom, se je popraviluser posted image (saj veš ko si nam pred prazniki malce pojamrala).

ja ja sem dobla pisankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah krizica oz. nesporazum, kaj bi blo če jih nebi blouser posted image .... važno, da se srečno konča..... je pa fino, da vas imam in da se imam komu potožituser posted image user posted image user posted image

vsem hvala za pohvele mojega glasbenikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
17.4.2009 14:01:07   
Urša08
Katjuša samo da se je vse rešilo user posted image Sem te prej pozabla vprašat, če je tvoj dragi čisti romantik? Te večkrat lepo presenetiuser posted image

majchy res je krivo vreme, da mamo čas čvekat. Ampak tud to včasih paše.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?